VIDEO: “Jobs, not mobs”

 

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; James Woods)
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Klaas”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Donald Trump, gezond realisme, Patriottisme, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, Verenigde Staten, Vrijheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

13 reacties op VIDEO: “Jobs, not mobs”

 1. Harry zegt:

  Dit is toch zeker geen uitspraak van Hillary , over “jobs” .
  Dat is meer het werk van Trump !
  De werkeloosheid is nu historisch laag

  Tenzij ze het over blow-jobs heeft , dan doen de Clintons natuurlijk wél weer mee .

  Geliked door 2 people

 2. Klaas zegt:

  Like

  • Thomasson zegt:

   @Klaas. Wim Kok is dood. HIJ IS UITGEKAKT. Wij kunnen maar hopen dat hij naar een plek gaat, die bestemd is voor mensen van zijn soort. Mits, zij daar voor hem plaats hebben; ook daar is de “wachtlijst” tamelijk lang. De media probeert “engiszins” aan zijn personage wat aandacht te schenken en politieke Go-Getters uiten paar lege loofwoorden. Hoe dan ook, bij het volk zijn maar bitter weinig mensen die zijn dood betreuren. Sinds de horrorpremier Hendrikus Colijn (jaren ’30), was Wim Kok de smerigste soort premier die Nederland kende. Hij heeft er letterlijk alles aan gedaan de vernietiging van Nederland op gang te zetten. De maatregelen van zijn “PAARSE TYFUS KABINET” om de economie te herstellen waren bedoeld om de zwaksten in de samenleving onderuit te halen. Te beginnen met de Weduwenpensioenen (1996) waarin vrouwen die geboren werden vanaf 1950 geen recht meer hadden op weduwenpensioen, omdat ze konder werk vinden; dat in een periode van crisis waar banen schaars waren en werk voor vrouwen boven de 40 al helemaal niet. Zij waren te oud. Verder heeft zijn Kabinet in het kader van familiehereniging hele zwermen Turken en Marokkanen uitgenodigd om hier lekker op de kosten van het Nederlandse volk te teren. Daarvoor had zijn kabinet wel geld!. Zijn kabinet is begonnen met stemrecht te geven aan mensen met dubbele nationaliteit. Dat betekent Islamietjes en geen Europeanen die de Duitse, Belgische- of Franse nationaliteit hebben. DIRECT EN INDIRECT HEBBEN KABINETTEN KOK DE FUNDERING GELEGD VOOR DE ISLAMISERING VAN NEDERLAND. Kabinetten Kok hebben de fundering gelegd voor het afschaffen van het ziekenfonds en het recht van arme mensen op fatsoenlijke medische zorg zonder zich blauw te betalen (hoge eigen bijdrage), Kabinetten Kok hebben de privatisering van de woningbouwverenigingen op gang gezet. Daarmee hebben zij ervoor gezorgd dat sinds 1996 de huren stijgen iedere jaar. Dat mensen met bescheiden inkomen hebben geen geld meer om ervan fantsoenlijk te leven. Zijn kabinetten hebben ook ervoor gezorgd dat Nutsbedrijven werden geprivatiseerd. Alle maatregelen van de Paarse Tyfus werden genomen onder de mom van CONCURENTIE BRENGT DE PRIJS OMLAAG. Kabinet Kok is verantwoordelijk voor de debacle in Screbrenica. Zij hebben Nederlandse soldaten aan hun lot over gelaten!. Leugens, bedrog en corruptie zijn de kenmerken van de Paarse Kabinetten o.l.v. Wim Kok. Met dezelfde primitieve leugens hebben ze Nederland ook in de EU geloodst en ons laten geloven hoe fantastisch de Euro zal zijn. Wij geloofden deze bende schooiers op de manier dat kleine kinderen het doen. Dus, de wijze waarin Fred Teeven overeenkomsten sloot met top criminelen hoort bij het cultuur van de Paarse Kabinetten; BOEVEN ONDER ELKAAR. Nu dat wij wijzer zijn geworden, moeten wij ervoor zorgen dat boevenpartijen en smerige figuren als Wim Kok zouden nooit deel nemen aan geen enkele coalitie. Mits Nederland wil ook in de toekomst bestaan.

   Geliked door 1 persoon

   • Harry zegt:

    Zie dat rooie kreng nog zó voor me , met zijn letterlijk en figuurlijk hele grote bek , als vakbondsleider op de barricaden , schreeuwen tegen het kapitalisme !
    En nu genoot ie een salaris van zo’n zeven ton , als ik me niet vergis .
    Wat voor een smerige rooie rat ben je dan ?
    Het Srebrenica debacle , daar was ie ook medeplichtig aan , niet dat het uitdunnen van de moslims me deert , maar de locale niet-moslims werden gebombardeerd door de “geallieerden” . Dát was wél misdadig !
    Schandalig , dat we daar medeplichtig aan waren .
    En dan was ie ook nog bevriend met Nelson Mandela , ook zo’n lekkere broeder met zijn blanken-uitroei-partij .

    Stop hem maar héél diep wég ! ☠️

    Geliked door 1 persoon

 3. Jan zegt:

  Killery Klingon: ”Macht aus dem Staat Gurkensalat!”

  Geliked door 1 persoon

 4. Jan zegt:

  Nancy Pelosi de Waanzinnige: Slachtoffers aan de kant van de Republikeinen is bijkomende schade

  Geliked door 1 persoon

 5. Petra DeBoer zegt:

  @Jan, gelukkig krijgt ze weerwoord van Cuba Amerikanen die het communisme zijn ontvlucht en Nancy Pelosi, de communist, niet willen.

  Like

 6. Jan zegt:

  Blijkbaar heeft iemand van de Democraten, lees: anarchisten, neppijpbommen naar diverse leden van de Democraten gestuurd om vervolgens de poging tot aanslag Trump in de schoenen te schuiven. ‘Pijpbommen’ zijn zo nep als het maar kan maar de hetze tegen de Republokeinen is aanzienlijk.

  Pipe Bomb and Powder Sent to CNN was a FAKE – It Was a HOAX BOMB

  ….
  https://www.thegatewaypundit.com/2018/10/confirmed-pipe-bomb-and-powder-sent-to-cnn-was-a-fake-it-was-a-hoax-bomb/

  CNN (D66-reactie, ander is verantwoordelijk al heeft hij er niets mee te maken):
  CNN Attacks Trump for Not Taking Responsibility for Pipe Bombs at His Wisconsin Rally – WTH? (VIDEO) https://www.thegatewaypundit.com/2018/10/fake-news-cnn-attacks-trump-for-not-taking-responsibility-for-bomb-scares-at-his-wisconsin-rally-video/

  en: Return Address Name on Suspicious Packages Sent to Obama and Hillary Belongs to Debbie Wasserman Schultz (Democraat) https://www.thegatewaypundit.com/2018/10/return-address-name-on-suspicious-packages-sent-to-obama-and-hillary-belongs-to-debbie-wasserman-schultz/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s