FOTOSHOPPER George Soros . . .

Screenshot_165

Ik verlies niet vaak door mij vervalste verkiezingen. Maar als dat wel het geval is, dan organiseer ik rellen.

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Globalisering, kwaadaardige opzet, Links fascisme, machtswellust, Marxisme, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

16 reacties op FOTOSHOPPER George Soros . . .

 1. Marlies zegt:

  Dit is op toodlessss herblogden reageerde:
  S.O.B.

  Like

 2. Elisah zegt:

  Niet alleen dat, maar waar komt die karavaantocht van migranten vandaan en wie verzorgt ze en geeft ze te eten???

  Like

 3. koddebeier zegt:

  Gooi dat stuk links drek in een stafkamp met z’n hele familie !

  Like

 4. Peter zegt:

  Chinese naam voor Soros : Hang Kreng Hang.

  Liked by 1 persoon

 5. Corrie Bruin zegt:

  Ziet er uit of dat zij hem uit zijn graf gegraven hebben waar die eerst 10 jaar heeft liggen rotten.

  Liked by 1 persoon

 6. Tistochwat zegt:

  Jij bent een vieze ouwe zak, die zich rijk gestolen heeft.
  Maar omdat jij door en door verrot bent, zal je wel 130 worden.
  Zo gaat dat meestal met smeerlappen.

  Liked by 1 persoon

 7. ronjaspers zegt:

  Tistochwat.Een schrale troost,hij en de andere leden van de “satanische” elite zullen gruwelijk branden in de hel.

  Like

 8. BertG. zegt:

  Bij het huis van miljardair en filantroop George Soros in Westchester County, New York, is maandag een explosief gevonden. De explosieven opruimingsdienst heeft de bom uit voorzorg tot ontploffing gebracht. Dit schrijft The New York Times.
  https://www.ad.nl/buitenland/bom-aangetroffen-bij-woning-van-miljardair-george-soros~ae596ac6/

  De rest van het artikel is enkel een partij geslijm van het AD.
  Dus dat kan je over slaan, als je je niet wil ergeren.

  Like

 9. Fleckie zegt:

  ‘ GEORGE SOROS. IN. VIJF. VRAGEN’, …….NW. ISR. WEEKBLAD 2.11.2018. …….Bart Schut.
  EEn antisemitisch bericht v.d. NOS over en een bompakket gericht aan George SOROS hebben de miljardair de afgelopen weken weer in het nieuws gebracht. Voor links is hij een filantroop die de wereld beter en democratischer probeert te maken,voor rechts een marionettenspelen die zijn enorme rojkdomgebruikt om zijn agenda erdoor te drukken. Het NIW beantwoordt vijf belangrijke vragen over de man die zowel wordt bewonderd als gehaat’………………….1…………………
  ‘Wie is George SOROS?……………SOROS werd op 12 augustus 1930 als Gyorgy Schwartz geboren in de Hongaarse hoofdstad Boedapest. De jonge Georgy overleefde de Tweede wereldoorlog door zich voor te doen als christen,beschermd door een a,btenaar vanhet met de nazi’s samenwerkende fascistische regime in Boedapest. Dus niet,zoals een beruchte complottheorie. luid ,door zelf met de nazi’s samen te werken( aanhangers van deze theorie gebruiken zelfs de foto’s vaneen SS’er, Auschwitzkampbewaker Oskar Groning, omgeving ‘bewijzen’ dat SOROS fout was in de oorlog).In 1947 emigreerde hij naar Londen,waar hijstudeetde aan de prestigieuze London School of. Economische. In 1956 trok hij naar New York: heeft SOROS de Amerikaanse nationaliteit. :naast de Hongaarse nationaliteit. Hij is 3 keer getrouwd( de laatste keer in 2013 met de dik veertig jaar jongere Tamiko Bolton) en heeft 5 kinderen………………….2…………………Hoe vergaarde hij zijnfortuin? …………..SOROS is een van de rijkste mannenop aarde. Althans,dat was hij voordat hij 12 miljard dollar( bijna 11 miljard euro) overmaakte naar zijn .OPEN SOCIETY. FOUNDATIONS. Geen zorg, ook na deze enorme schenking bleef er genoeg over onaardig vante kunnen leven: SOROS is nog steeds goed voor een slordige 7,3 miljard euro.
  In 1969 begon Gyorgy , inmiddels George,zijn eerste. HEDGE. FUND: Double Eagle. Sindsdien staat hij aan de top van speculatiepyramide en de miljarden stroomden binnen. SOROS populariteit bij linkse en zijn impopulariteit bij rechtse politici is opvallend omdat hij een ultieme kapitalist is-‘roofkapitalist’ zo u wilt- kan worden genoemd. Hij heeft. SHORTN. SELLING ( het speculeren met aandelen of valuta die de speculant niet bezit) tot een kunst verheven. Dit is volkomen legaal,maar niet bepaald populair onder antikapitalistische. …Zo verdiende SOROS in 1992. een miljard door tegen het verenigd Koninkrijk te wedden,wat hemde bijnaam ‘the man WHO broke The Bank of England’. opleverde.. …………..Het probleem is dat short selling economieen grote schade kan berokkenen. De niet bepaald rechtse economist Paul Krugman was daarom zeer kritisch over SOROS. :” Investererders beleggen niet alleen geld als zij een crisis zien aankomen,zij doen hun best die crisis te veroorzaken om winst te maken”, schreef Krugman. Beleggers die zich hieraan schuldig maken noemde hij ‘ ………………,,,…3…………………..
  WAARAAN. GEEFT. SOROS. ZIJN. GELD. UIT? …….Het antwoord op deze vraag, hangt sterk af van aan wie hij wordt gesteld. Voorstanders zeggen: goede doelen zoals het bevorderen van democratie wereldwijd, terwijl tegenstanders het houden op het vergaren van zoveel mogelijk macht en het bevorderen van zijn eigen poltikieke agenda.De milarden van de Opens Society Foundation gaan inderdaad naar democratie bevorderende organisaties over de hele wereld zoals. Human Rights Watch en Amnesty International, maar critici wijzen erop dat het hierbij vooral gaat om individuen en organisaties die tegenstanders zijn van regeringen waar SOROS het zelf niet zo op heeft,of naar voorstanders van bewegingen die hijzelf ideologisch ondersteunt. …SOROS is absoluut niet de enige miljardair die dit doet. Integendeel,politieke invloed door filantropie is met name in de V Big. BUSINESS. Waar SOROS en AMAZON-OPRICHTER Jeff Bezos dit aan de linkerzijde van het politieke spectrum doen, staan aan de rechterkant de KOCH-broers en casinomagnaat. SHELDON ADELSON….Allenhebbenzij grote invloed binnen het op campagnegeld drijvende AMERIKAANSE POLITIEKE. SYSTEEM! ,maar SOROS is duidelijk de meest internationaal georiënteerde van deze politieke ‘mecenassen’.
  In Nederland gaf hij tonnenmaat de ( mislukte) ja-campagne bij het OEKRAINREFERENDUM. Verder steunt SOROS vooral organisaties die positief staan tegenover …migratie en ook verschillende islamitische organisaties mogen zich koesteren in zijn. vrijgevigheid . In zijn geboorteland Hongarije helpt SOROS met name organisaties die kritisch staan tegenover de regering van Viktor Orban,wat leidde tot een felle overheidscampagne waarin de miljardair werd afgeschilderd als sinistere poppenspeler die de Hongaarse soevereiniteit . ondermijnt en het land wil overspoelen met vluchtelingen en andere migranten.Sommigen zagen antisemitische ondertonen in deze campagne. .In Soros’wereldbeeld neemt Israel een opmerkelijke plaats in.”ik ontzeg de Joden niet het recht op een nationaal bestaan,maar ik wil er niets mee te maken hebben”, zei SOROS in een interview. Wel geeft hij gul aan Palestijnse organisaties die Israel demoniseren., de BDS- beweging( bijvoorbeeld Al-Haq en Adalah) en aan kritische Israelische organisaties als B’Tselem en BREAKING The SILENCE. Aan de andere kant gaat het hierbij om relatief kleine bedragen, naar schatting in totaal zo’n 3 miljoen dollar per jaar. …………………
  4………………… Waarom wordt SOROS zo gehaat? …….De miljardair steunt zo ongeveer alles en iedereen waar rechts georiënteerden en rechtspopulisten nachtmerries van krijgen: vluchtelingen, migranten, de LBTG- gemeenschap, pro- EU- organisaties, BDS. ..Het is niet verwonderlijk dat in deze kringen zijn Joodse achtergrond( zeker niet zijn Joodse identiteit,die is verwaarloosd) als een rode lap op een stier werkt. Zo was de campagne tegen hem in Hongarije niet expleciet antisemitisch, maar werd deze toch door velen zo opgevat,omdat zij zou appelleren aan stereotypen over Joden: rijk, machtshongerig, in het geheim opererende, onbetrouwbaarst i-nationalistisch, enzovoort. Vorige week werd hij bij onze eigen NOS. Nog beschreven als ‘de Jood. Soros’ die overal zijn ‘tentakels’ heeft” …De omroep heeft het gewraakte artikel inmiddels verwijderd. .Tijdesn. de BREXIT-campagne. beschuldigde het LEAVE- kamp hemervan achter een ‘geheim complot te zitten om het Verenigd Koninkrijk binnen de EU te houden. Het is waar dat SOROS de. REMAON- campagne steunde, maar geheimers dat bepaald niet. Ook zou hij volgens zijn tegenstanders de migrantenmars vanCentraal-Amerika naar de VS- grens financieren en demonstranten tegen de Amerikaanseopperrechter Brett Kavanaugh betaald hebben. Voor beide theorieen bestaat geen bewijs.wat Cesar sayoc er niet vanweerhield een bom naar SOROS ‘priveadres te sturen. Ook Robert Bowers, de terrorist achter het bloedbad in de Tree of LIFE- synagogen Pittsburgh, refereerde aande complottheorie dat Jodenals SOROS de ‘oorspronkelijke'( daarmee bedoelde hij vreemd genoeg de blanke bevolking) v.d. VS willen vervangen. …………………Het gerucht dat SOROS met de nazi’s collaboreerde is hardnekkig in ( extreem) rechtse kringen. Complotdenker Alex Jones, politiek commentator Ann Coulter, acteur James Woods en zelfs comédienne Roseanne Barr verspreidden deze schandalige laster. Aan de basis ligt een interview dat SOROS ooit aan 60 MINUTES Gaf, waarin hij vertelde hoe hij in 1944 zijn pleegvader begeleidde bij de inbeslagname van het bezit van een Joodse familie. SOROS was toen 14 jaar oud………………….5………………… HOE. MACHTIG. IS. SOROS. ECHT?
  Geld is macht,zeker in het Amerikaanse politieke systeem. Vaak worden campagnedonateurs beloond met functies als ambassadeur in het buitenland. Maar hun invloed kan ook meer verborgen zijn. WikiLeaks publiceerde in 2016 een e- mail uit 2011 van SOROS aan toenmalig minister vanBuitenlandse Zaken Hillary Clinton,waarin hij haar uitlegt hoe een bepaalde politieke crisis in ALBANIË het best kan worden beteugeld. Of Clinton – royaal gesteund door SOROS tijdens haar verschillende verkiezingscampagnes- zich hierdoor kiet beinvloeden is natuurlijk de vraag,maar het feit dat SOROS zo’N directe lijn met haar had dat hij met concrete voorstellen kwam( die ook nog eens werden uitgevoerd) toont aan dat zijn vermeende invloed niet enkel in de verbeelding vancomplotdenkets bestaat. .En dan is er de lijst van 226 leden van. Het EUROPEES PARLEMENT ( EP) die ‘waarschijnlijk het gedachtengoed van de OPEN SOCIETY steunen’,opgesteld voor Soros’ngo door een Brussels CONSULTIng- bedrijf. Voor velen is de lijst het bewijs dat honderden Europese politici’in zijn zak zitten’.Het is niet zo verwonderlijk dat toen Judith Sargentini( Groen Links)recent in het EP lobbyde tegen de tegering-Orban, Soros’tegenstanders haar ervan beschuldigden niet meer danzijn mondstuk te zijn. Sargentini beaamde in een interview op Radio 1 samen te werken met door hem gefinancierde organisaties. Overigens staan op de lijst leden van bijna alle NEDERLANDSE FRACTIES, van de SP tot de VVD. Bewijs dat zij ook
  daadwerkelijk connecties met SOROS hebben of zich door hem ( hebben) laten beinvloeden ,is er niet. .Sowieso kun je je afvragen hoe succesvol Soros’streven naar politieke invloed is. Anders dan in de zakenwereld lijkt hij nogal eens op het verkeerde paard te wedden.’Zijn ‘ kant in de referenda rond BREXIT en het Oekraineverdrag verloren( in het laatste geval zelfs kansloos) Hillary Clinton redde hetin 2016 niet tegen Trump, Victor Orban is in eigen land pulairder dan ooit en zelfs met BDS wil het nog niet echt lukken. Blijkbaar is George Soros’/ Gyorgy Schwartz financiele instinct een stukmscheroer dan zijn politieke. *~*~*~*~*~*~*~

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s