Hamas erkent: Gaza-rellen = propagandacampagne om Israël internationaal in diskrediet te brengen

Screenshot_166

(Door: “Brabosh”)

Wat wij al zeggen en schrijven, maar door de (s)linkse scene in de EU hardnekkig werd ontkend, wordt nu ook openlijk toegegeven door Hamas. Hopelijk luisteren de Israël-haters in Europa en elders in de wereld mee. Hoewel …

De rellen in Gaza maken deel uit van de propagandacampagne van Hamas“, aldus Taher al-Nunu, een media-adviseur van Hamas-leider Ismail Haniyeh, die toegeeft dat “de protesten van de ‘Mars van de Terugkeer’ bedoeld zijn om zware internationale druk op Israël te veroorzaken.”

Lees verder>>>
een ander Israëlisch geluid

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestijnen", "Pallywood", "Religie van de vrede", antisemitisme, Barbarisme, belangenverstrengeling, demoniseren, Desinformatie, Gazastrook, Hamas, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Israël, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, moralisme, Moslims, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, political correctness, praatjesmakers, propaganda, provoceren, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

4 reacties op Hamas erkent: Gaza-rellen = propagandacampagne om Israël internationaal in diskrediet te brengen

 1. fleckie zegt:

  Wat, als de Hamas nu eens hun eigen ‘soortgenoten’ beveelt naar landen van hun ‘binnengeslopen, volk’ in Israel de raad geeft, naar. EIGEN. AFKOMSTLANDEN terug te keren, kunnen ze pas. spreken van ” Mars van de TERUGKEER”!

  Geliked door 2 people

 2. Eigen volk eerst zegt:

  Zo smerig dit…

  Geliked door 2 people

 3. ronjaspers zegt:

  Dit is al veel langer aan de gang,sinds de oprichting van nep palestina en de nep palestijnen.Er bestaat geen palestina en ook geen palestijnen.Die arabieren uit omringende landen werden daar gedumpt om de wereldwijde jodenhaat aan te wakkeren.

  Like

 4. Alex Delarge zegt:

  Gaza=napalm

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s