VN-migratiepact: De uitverkoop van de nationale belangen

Screenshot_168

(Door: Beatrix von Storch – Vertaling: E.J. Bron)

Begin december dient in Marokko het zogenaamde “Global Compact for Migration” door alle VN-lidstaten ondertekend te worden. Het pact is een vele pagina´s omvattende resolutie. Met zulke resoluties, zogenaamde “soft law”, bouwen de internationale organisaties politieke druk tegen de natiestaten op om hun ideologische agenda door te drukken.

Die Freie Welt

Het “migratiepact” bestaat niet alleen uit veel woordenkraam, maar bevat – verstopt tussen mooi klinkende formuleringen (duurzaam, kindergevoelig enz.) – veel explosieve eisen, waarmee de soevereiniteit van de naties en de rechten van de burgers van westelijke democratieën uitgehold worden. Vlucht, legale en illegale migratie dienen met het pact in feite gelijkgesteld en van het fenomeen migratie op zich de moderne icoon van de “menselijkheid” gemaakt te worden. Ontvanger van het pact is de hele westelijke wereld, want de immigranten trekken natuurlijk naar de welvarende regio´s.

Deze armoede- respectievelijk verzorgingsmigratie dienen de ontwikkelde landen niet alleen te accepteren, maar juist te bevorderen. De soevereiniteit van de natiestaten wordt in feite genegeerd. Zo mogen er volgens de tekst van de resolutie weliswaar grenscontroles bestaan, maar deze zijn tandeloos en eigenlijk onzinnig. Want in principe zouden alle migranten volgens deze declaratie bijzonder bescherming-waardige groepen personen zijn, die in het doelland speciale aandacht en verzorging behoeven.

Nauwelijks in het doelland aangekomen, moet de migrant zo snel mogelijk dezelfde rechten en aanspraken krijgen als de autochtoon. Uit de grensoverschrijding moeten onmiddellijk rechten, maar geen echte plichten voortkomen. Illegale migratie moet in legale migratie herbenoemd worden. Illegale immigratie moet niet meer gesanctioneerd mogen worden. Aan de regeringen worden alle instrumenten onttrokken om de belangen van hun burgers te verdedigen, ze worden in feite gekneveld.

Met de resolutie dient een zienswijze op migratie doorgedrukt te worden, die uitsluitend positieve kanten benadrukt en alle negatieve aspecten volledig negeert. Daarom wordt consequent geëist dat de mediale berichtgeving over migratie positief vormgegeven moet worden. Daaruit is af te leiden, dat kritiek op de massamigratie generaliserend als discriminatie belasterd wordt. Zodoende dient kritiek op de migratie en haar gevolgen verhinderd, dus de vrijheid van meningsuiting beperkt te worden.

Voor de migranten van alle categorieën vormt het pact een soort vrijbrief, die hen uitgebreide rechten, verzorging en financiële schenkingen garandeert. Wat deze overeenkomst voor de doellanden zal betekenen, kan iedere denkende burger zelf bedenken.

Niet zonder reden hebben de VS, Hongarije en Australië hun toestemming al geweigerd, omdat het pact de nationale veiligheid bedreigt (aldus het officiële statement van de VS). Oostenrijk en Denemarken hebben zich voorlopig verbaal van het pact gedistantieerd, maar (nog?) niet duidelijk “nee” gezegd. De Duitse regering daarentegen wil instemmen met het pact. Eens temeer verraadt de Merkel-regering onze nationale belangen.

Bron:
www.freiewelt.net
Door: Beatrix von Storch

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Allochtonen, Arabische wereld, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, Censuur, cultuurrelativisme, Demografie, demoniseren, Derde Wereld, dictatuur, Duitsland, Elite, establishment, Eurabië, Europa, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse christenen, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, migrantengeweld, moralisme, Moslims, Multiculti, NGO´s, nieuw fascisme, political correctness, propaganda, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, Verenigde Naties, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

36 reacties op VN-migratiepact: De uitverkoop van de nationale belangen

 1. Ruud zegt:

  Het einde van Europa; het zal nooit meer terugkomen! Het wrange is dat we het zelf hebben laten gebeuren tenzij we het nog weten te stoppen!

  Geliked door 3 people

  • Statler & Waldorf zegt:

   @Ruud

   We??

   Niks we!

   Geliked door 4 people

   • Harry zegt:

    We zouden echt massaal de straat op moeten gaan en de nodige overheidsgebouwen in de as leggen , zodat ze in Den Haag eindelijk eens een keer gaan luisteren .
    Maar de mensen zijn zó bang , dat ze niet eens bij de vredelievende Wilders demonstraties , Pegida, of de Identitairen durven te komen omdat ze bang zijn dat hun gezicht bekend wordt !
    Alsof ze je de volgende dag daarvoor op komen halen !
    De Europese bevolking is in grote meerderheid bang , laf en gemakzuchtig .
    In Polen pikken ze niet de helft van wat wij over ons heen laten komen .
    Hoe krijgen we de Nederlanders zo ver ???

    Als ik er over begin , lachen ze me gewoon uit , in mijn omgeving .
    Daarom gaan “we” collectief naar de kloten .
    Ook al willen “wij hier” dat niet !

    Geliked door 3 people

   • Yvonne zegt:

    Was ook mijn eerste gedachte WE??
    Ik heb die invasie vanaf dag 1 niet gewild en het blijft maar doorgaan straks zitten wij in opvangcentra en die hulpeloze zielige mensen in onze huizen

    Geliked door 1 persoon

   • Tistochwat zegt:

    @ Harry 22 oktober 2018 om 18:47

    We zouden echt massaal de straat op moeten gaan

    Precies! ‘echt massaal’.
    En dan met minstens 500.000 man!

    Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Ja Ruud.
   Waarom probeer je eindelijk eens iets positiefs, opbouwend en interessants te schrijven.

   Like

 2. Steven zegt:

  Ik had het in een andere post ook al vermeld.. maar waarschijnlijk is dit ervan de reden om zo snel mogelijk geheel Europa te overspoelen met migranten tot aan de 4 MILJARD!
  Nederland zou naar de 25 Miljoen inwoners gaan ( 6 Miljoen migranten dus )
  In 2010 allemaal al bekokstoofd…

  Klik om toegang te krijgen tot final_report_relocation_of_refugees_en.pdf

  Like

 3. henk zegt:

  Wie of wat er achter zit is me nog steeds onduidelijk , maar er wordt bewust aangestuurd op een totale ondergang.

  Geliked door 1 persoon

  • scherpschutter1943 zegt:

   De linkse politiek in nederland is de schuld van alles. Weg met die linkse klotenzooi. Daarbij komt nog dat Rutte een geheime agenda heeft waarmee hij links in de kaart speelt. Hij is de kwade genius, niet alleen van de VVD maar ook van GroenLinks en de pvda. Rutte is volledig persoonlijk verantwoordelijk voor het tekenen van het verdrag van Marakesch. Bij zijn berechting zal dit een zwaar wegend vergrijp zijn.

   Like

 4. bozeoudeman zegt:

  Tja en wie is nu de duivel, Bono?
  Wie wenst totale vernietiging, Obama? Clinton?
  Waarom wordt wereldwijd de mensheid niet wakker?
  Oh ja vele de talentenshows!
  Jij kunt ook een Bono worden!
  Geloof er in en blijf braaf!
  Ook jij kunt een Zuckerberg zijn!
  Dag kindertjes, dag bloempjes, dag bijtjes, dag wereld
  De duivel leeft en woont in New York en heet Bono!

  Geliked door 2 people

 5. Willem Sterk zegt:

  Als de overheid in de jaren 70 een bonus had gegeven aan het 3-de of het dubbele aan het 4-de kind hadden we er nu een stuk beter voorgestaan en was er geen immigratie nodig geweest om dat aantal te krijgen. Het is nu eigenlijk ook niet nodig want als die bonus nu verhoogd wordt, incluis het 5-de kind hebben we over 20 jaar een veel steviger echt Nederlands fundament.

  Like

 6. Thomasson zegt:

  Wij willen het maar niet begrijpen dat de VN is een organisatie van zwarte en bruine Derde Wereld volkeren die daar de dienst uitmaken. De westerlingen die het meeste voor dit internationale gedrocht betalen, hebben NIETS in te brengen. Men wil ook niet begrijpen dat dit verdrag is bedoeld om de Kalergi-Plan een juridische fundering te geven op de wijze waarin de Wannsee Conferentie van 20 januari 1942 de juridische fundering gaf voor het uitroeiingprogramma van SS Obergruppenführer, Reinhard Heydrich. Ook in de verslagen van de Wannsee Conferentie werden mooie woorden gebruikt om misdaden tegen de menselijkheid te dekken. De “Global Compact for Safe, Orderly and Regular Migration” van de VN, is bedoeld Europese en andere westerse landen het recht af te pakken om hen grenzen tegen de schorriemorrie van de Derde Wereld te sluiten. Zij zijn allemaal zielig en ze moeten het recht krijgen als tsunami-zwermen van beesten westerse landen te overspoelen. Landen moeten al dat gespuis opnemen; al zitten er tussen miljoenen van zware criminelen, moordenaars en (Islamitische) terroristen en “Machete Boys” van alle mogelijke neger rebellen uit Afrika. Op het moment dat Nederland in Marrakesh dit verdrag tekent, tekent ze tevens haar eigen vernietiging in de nabije toekomst. Nederland is een land dat zonder geciviliseerde bevolking en publieke orde niet kan bestaan. Haar geografische ligging onder de zeespiegel maakt dat onmogelijk. Het zou goed zijn als onze regering over dit punt zal nadenken, voordat er een handtekening onder de doodvonnis van het land wordt gezet.

  Geliked door 2 people

  • Tistochwat zegt:

   @ Thomasson 22 oktober 2018 om 17:29

   Het zou goed zijn als onze regering over dit punt zal nadenken, voordat er een handtekening onder de doodvonnis van het land wordt gezet.

   Een ‘regering’ die nadenkt?
   Een ‘regering’ die zich bekommert om de bevolking?

   HAHAHAHAHAHAHAHAAA!

   En ‘zijne majesteit’ zal het ook een zorg wezen.

   Geliked door 4 people

  • fleckie zegt:

   Tegen ‘uitgekookt’ geraffineerd’ , zoals ‘getinten’ zijn, …..kunnen ‘blanken’ niet op!!( een ‘ slimmerik’. kan Niet tegen een uiterst sluwerik ‘opboksen!!!

   Like

 7. koddebeier zegt:

  Rutte wil weer tekenen bij het kruisje…..hoe stop je die Haagse idioten ??

  Like

 8. Wachteres zegt:

  https://fenixx.org/2018/10/22/cultuurverrijker-valt-bejaarde-blanke-man-aan/

  Cultuurverrijker valt bejaarde blanke man aan. plus video

  Like

 9. bigljohn zegt:

  In vroeger jaren was het gebruikelijk om een touwtje uit de brievenbus te laten hangen waarmee je de deur kon opentrekken. Moet je vandaag de dag niet meer proberen. Stel, dat je des ondanks zo goedgelovig bent dat je de voordeur er voor altijd uit haalt om iedereen (zonder enige controle) toegang te verlenen tot je huis. Eens kijken hoelang jij nog welkom bent in je eigen huis. Maar zoiets gebeurt wel in het groot. Onze nationale deuren (de grenzen) moeten vanwege de E.U. open blijven om iedereen uit Afrika, zonder enige controle, vrije toegang te bieden. Ook hier, dit blijft nooit lang mooi staan daar wijzelf het zullen zijn die het onderspit gaan delven. Marrakech zal dit alles in een stroomversnelling doen komen !

  Like

 10. scherpschutter1943 zegt:

  Als ik zou zeggen: “Weg met de staat der nederlandeen”, dan word ik aangeklaagd wegens bedreiging van de staat en staatsgevaarlijke activiteiten.. Als onze huidige premier Rutte het verdrag van Marrakesh ondertekent heeft niemand daar weet van en gaan we over tot de orde van de dag . Echter, dat verdrag heeft als gevolg dat we overspoeld worden met Afrikaanse zwarten die allemaal op hoge toon eisen stellen waar nederland niet alleen niet aan kan voldoen maar die detotale ondergang van de staat der nederlanden tot gevolg hebben, Dus is Rutte een misdadiger die berecht moet worden.

  Like

 11. Elisah zegt:

  https://www.journalistenwatch.com/2018/10/12/un-migrationspakt-abstieg/

  Afdaling in de HEL, want het migratiepakt is masochistisch, met lust voor controleverlies en puur zelfdestructief. Alles wat gebeurt is door hogerhand gepland en met oneindig veel geld gefinancierd, we staan op het punt om af te dalen in de hel….

  UN-Migrationspakt: Abstieg in die Hölle

  Laut „Die freie Welt“ schwebt der UN-Migrationspakt wie ein Damoklesschwert über Europa. Exakte Zahlen, Daten und Fakten wisse niemand. Doch ein Sprecher der Merkel-Regierung offenbare auf Anfrage nun die totale Ahnungslosigkeit der Koalition. Es sei „unglaublich“. Man traue seinen Augen und Ohren nicht. Wie die Internet- und Blog-Zeitung berichtet, will die Merkel-Regierung den Globalen Pakt der UNO zur Aufnahme von Migranten und Flüchtlingen tatsächlich unterzeichnen. Das ist Masochismus, die Lust am Kontrollverlust  und Selbstzerstörung pur!

  Alles, was hier passiert, ist von langer Hand geplant und mit praktisch unendlich viel Geld finanziert. Wer immer noch nicht kapiert hat, was in Deutschland und in ganz Europa geschieht – und erst noch geschehen wird -, dem kann auch ein Psychiater sowie die besten Psychopharmaka nicht mehr helfen. Wir sind im Begriff, in die Hölle hinabzusteigen!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s