Alice Weidel: Lachwekkend – Seehofer´s blokkade verhinderde tot nu toe drie illegale binnenkomsten!

Screenshot_202

(Door: “PS” – Vertaling: E.J. Bron)

Dit “succes” is lachwekkend en weerspiegelt het hele falen van de Duitse regering is de asielkwestie. Herinnert u zich nog de dreigende gebaren van de minister van Binnenlandse Zaken Horst Seehofer (CSU, foto) in juni? Hij wilde onder alle omstandigheden een verbod op hernieuwde binnenkomst van afgewezen asielzoekers aan de Oostenrijkse grens doordrukken. Voor het geval men hem niet tegemoet zou komen, bedacht hij een scenario dat reikte van het opzeggen van de “grote coalitie” tot aan zijn aftreden. Seehofer kreeg zijn zin.

politikstube

Nu liggen er voor het eerst cijfers op tafel, die het hele gedoe uit de zomer ontmaskeren als datgene wat het is: een absurd schijndebat. Aan de grens met Oostenrijk werden in de afgelopen maanden zegge en schrijve drie personen afgewezen. Hoe ineffectief deze hele onderneming is, wordt niet alleen duidelijk aan de hand van de drie afgewezen asielzoekers, maar vooral aan het feit dat alle andere grensovergangen open zijn. Migranten die een inreisverbod hebben, kiezen dan gewoon een andere route, bijvoorbeeld via Tsjechië, om naar Duitsland te komen.

Alleen een omvangrijke grensbewaking in combinatie met rigoureuze uitzettingen kan de door Merkel veroorzaakte chaos indammen. Maar daartoe is tot op de dag van vandaag van de kant van de Duitse regering geen enkele bereidheid te bespeuren. Daarvoor staat de fractie van de AfD in het Duitse parlement.

(Lees eveneens: “Die Welt”)

Bron:
https://politikstube.com
Door: “PS”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Fake News", "Nuttige idioten", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, AfD (Alternative für Deutschland), Allochtonen, asielwaanzin, belangenverstrengeling, christendemocraten, cultuurrelativisme, Duitsland, gezond realisme, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Multiculti, Naïviteit, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

4 reacties op Alice Weidel: Lachwekkend – Seehofer´s blokkade verhinderde tot nu toe drie illegale binnenkomsten!

 1. Elisah zegt:

  Ondertussen in Wenen..
  https://fenixx.org/2018/10/23/erdogan-activist-wil-politieke-partij-vormen-voor-migranten-in-wenen/

  Erdogan activist wil politieke partij vormen voor migranten in Wenen

  De voormalige vice-president van een groep verbonden aan de Turkse president Recep Tayyip Erdoğan richt in Wenen een politieke partij op om “xenofobie” tegen te gaan en specifiek een stem te geven aan migranten.

  https://www.breitbart.com/europe/2018/10/23/former-member-pro-erdogan-group-form-migrant-party-vienna/

  Geliked door 2 people

 2. Judge zegt:

  Zodra ze een stem hebben gaan ze zingen: “We gaan nog niet naar huis, nog lange niet nog lange niet enz.”

  Geliked door 1 persoon

 3. kampersrene zegt:

  Die Seehofer weet van aanpakken ….3 zielige zoekers geraakte niet door de ” Seehofer blokkade” dat is voor die man een hele prestatie …..hij zal de geschiedenis ingaan als “De Redder Van Duitsland

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s