Duitse inlichtingendienst (BND) slaat alarm: Waarschuwing voor jonge “Boza”-Afrikanen

Screenshot_201

(Door: Marilla Slominski – Vertaling: E.J. Bron)

Ze willen professionele voetballers worden en in grote, dure auto´s rijden – jonge Afrikanen, die met duizenden via Marokko de EU binnenkomen. Nu slaat de Duitse inlichtingendienst BND (Bundesnachrichtendienst) alarm en waarschuwt voor de naar hun strijdkreet “Boza” (“overwinning”) genoemde “Generatie Boza”: de smokkelaars zijn in staat om per maand 6000 van hen naar Europa te vervoeren.

journalistenwatch

Marokko heeft Libië allang afgelost als startland voor de Afrikanen. Diegenen die uit Mali, Ivoorkust en Guinea komen, kunnen zonder visum met het vliegtuig naar Marokko reizen. Desnoods volstaat € 50,- omkopingsgeld om in Mali aan de desbetreffende papieren te komen. De anderen komen over land via Algerije naar Marokko.

Aangekomen in Marokko, zijn er voor hen drie routes om naar Spanje te komen. Enerzijds via de Alboránzee, waar grote rubberboten met tot 58 plaatsen wachten, anderzijds de Straat van Gibraltar met kleine rubberboten en de Atlantische Oceaan met kleine houten schepen.

Vooral in de kampen van de exclaves Melilla en Ceuta wachten velen van hen op het geschikte moment om illegaal de grens over te komen. Daar bepaalt een zogenaamde “Chairman” wie naar binnen mag en bepaalt bij ruzies de straffen. Alleen bij zware misdaden zoals moord zou met de Marokkaanse autoriteiten samengewerkt worden, bericht “Bild”. Volgens informatie van de BND neemt bij de Marokkanen de weerzin tegen de zogenaamde vluchtelingen toe, wat volgens de BND de druk zou verhogen om snel door te reizen naar Europa. Daar aangekomen, is het dan “Boza!” – Overwinning!

Volgens strikt vertrouwelijke informatie van de BND, die in bezit zou zijn van “Bild”, sturen 20 bazen de immigrantenstromen uit Marokko aan. Ze zouden over goede contacten met de nationale autoriteiten beschikken en gemiddeld ieder 20 helpers hebben, die per maand ongeveer 15 migranten kunnen rekruteren – bij elkaar gerekend 6000 per maand.

Marokko krijgt geen grip op het probleem, hoewel het naar eigen zeggen dit jaar al 54.000 vertrekken heeft voorkomen, 74 smokkelnetwerken heeft uitgeschakeld, 1900 boten in beslag genomen en 230 smokkelaars aangeklaagd heeft . . . En desondanks krijgt het land het probleem niet onder controle. De criminele mensensmokkelaars betalen omkopingsgeld en komen zodoende aan informatie over de patrouilles van de kustwacht en kunnen hen zo gemakkelijk ontwijken. Daarom zou de Marokkaanse regering deze zomer het kustwachtpersoneel in de Middellandse Zee al met dat in de Atlantische Oceaan geruild hebben, maar blijkbaar heeft dat niet tot het gewenste resultaat geleid.

Nog steeds landen de Afrikaanse illegale immigranten ongehinderd op de Spaanse kusten en kunnen de “Boza” verkondigen. Want eenmaal aangekomen in Europa, betekent dat voor de minsten van hen “terug naar het vaderland”. Van de 208 grens-bestormers, die afgelopen zondag over de hekken van Melilla klommen, werden volgens “MailOnline” slechts 55 door de Spaanse autoriteiten naar Marokko teruggestuurd. De anderen dienden hun asielaanvragen in of herstellen nog van hun verwondingen en mogen zich nu verheugen in een toekomst in Europa.

Bron:
www.dailymail.co.uk
Door: Marilla Slominski

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Demografie, Eurabië, Europa, EUSSR, Graaien, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Marokko, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, Spanje, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

14 reacties op Duitse inlichtingendienst (BND) slaat alarm: Waarschuwing voor jonge “Boza”-Afrikanen

 1. Lee zegt:

  Dat dit een verachtelijk vooropgezet plan is kunnen we in het feitenboekje schrijven.

  Geliked door 5 people

 2. Marlies zegt:

  Dit is op toodlessss herblogden reageerde:
  Zonder uitzonderlijk stringente maatregelen is dit a lost cause, voor ons Europeanen.

  Geliked door 3 people

 3. jack black zegt:

  Laat de apen het maar regelen met deze apen !

  Geliked door 2 people

  • Guus Velraeds zegt:

   Negers. Mijn G*D. Wat een achterlijk specimen. Je kunt ze wel een pak aandoen maar als het erop aankomt blijven het negers. In alle kranten een foto met honderd zogenaamd geslaagde negers. Dit alleen is teken genoeg dat het neger project aan Europese normen gemeten een volledige mislukking is en zal blijven. Wat maakt mij dat handjevol negers uit dat wel een zeker niveau bereikt. Oké meegenomen, maar het gaat om de grote massa.

   Geliked door 1 persoon

   • mahoog zegt:

    Hier spreekt de sofazittende racist.Maar heeft wel ergens gelijk.Ook ligt het er aan hoe je ze opvoed,en welke kans ze krijgen.Velen nemen die kans niet.Mart Brasil,wonend ertussen zonder problemen.Ook vele Domme witjes nu in Europa…want die laten ze binnen.

    Like

  • kampersrene zegt:

   Ik kan niet goed volgen….wie is de Chimpansee ?

   Like

 4. droevige mof zegt:

  Interessant wie hier een boodschap in het openbaar brengt die onaangenaam is voor Merkel , de Bundesnachrichtendienst (federale inlichtingendienst)
  Nadat Merkel erin is geslaagd de Verfassungsschutz (veiligheidsdienst) en de Bundespolizei (federale politie) tegen zich op te zetten en de minister van Defensie Ursula von der Leyen (=leek) het militaire commando bleef vernederen, wachten we op de staatsgreep.(of op Godot)

  Geliked door 2 people

 5. delamontagne zegt:

  Marokko heeft voorgesteld om zijn minderjarige, illegale jongeren terug te nemen uit Spanje op voorwaarde dat Spanje hun schoolopleiding zou gaan bekostigen.

  https://x7m7u8e3.stackpathcdn.com/wp-content/uploads/2018/10/marocains-448×293.jpg?iv=10

  Dit lijkt een vreemde voorwaarde maar ze zou zijn geformuleerd door de Minister van Binnenlandse Zaken van Marokko, “Abdelouafi Laftit”, tijdens zijn bezoek aan Spanje afgelopen week.
  De Marokaanse Minister zou aan /Spanje hebben voorgesteld om het merendeel van de illegale Marokaanse jongeren terug te nemen op voorwaarde dat de Spaanse autoriteiten met geld over de brug kwamen.
  Niet alleen om hun studies te betalen, maar ook hun verdere vorming tot aan volwassenheid.
  Dit voorstel werd in Madrid gedaan aan de Spaanse Minuster van Binnenlandse Zaken ” Fernando Grande-Marlaska”, aldus de krant Diario de Sevilla.

  De Spaanse autoriteiten haalden onmiddellijk hun rekenmachientje tevoorschijn om de kosten te “evalueren”, maar het bleek dat die hoger uitkwamen dan voorzien.
  Dit schrijft de krant die het ook betreurde dat eerdere verdragen met Marokko in het verleden niet werden nagekomen.

  In 2007 al, hebben verschillende Spaanse regionen Centres opgericht voor de minderjarigen uit MaROKKO.
  Maar de Marokaanse autoriteiten werkten alles tegen en ontkenden dat deze jongeren Marokkaans waren en deden er niets aan om de families van deze jongeren in Marokko op te sporen.
  Bovendien waren veel van die jongeren zonder medeweten van de ouders vertrokken en ze toonden geen enkele belangstelling om ook maar weer terug te gaan.

  Momenteel worden er 10.000 Marokkaanse jongeren in de verschillende Centra in Spanje verzorgd, hoofdzakelijk in Andalisië ( 40%) Melilla, Madrid, Baskenland.
  Uit de Marokaanse Krant: “Bladi.net”……..

  (( MAROKKO IS EEN ACHTERGEBLEVEN MAATSCHAPPIJ DIE OPNIEUW PROBEERT DE EUROPEANEN GELD AFHANDIG TE MAKEN DOOR HEN DE ZORG VOOR HUN UITSCHOT TE LATEN BEKOSTIGEN………))

  BRON
  https://www.bladi.net/maroc-rapatriement-mineurs-espagne,53316.html

  Geliked door 2 people

 6. kampersrene zegt:

  Als die boza negers een bepaalde godsdienst hebben , die het eten van mensenvlees niet verbied..Zou dat ook worden toegestaan door onze verlichte politiekers onder de regel van godsdienstvrijheid, verdraagzaamheid en begrip voor andere culturen….

  Like

 7. M.A.L. Sion zegt:

  Re Droevige Mof.
  ‘ wachten op staatsgreep ‘ in Duitsland.
  Waarom moeten we als Nederland wachten op een staatsgreep in een ander land.
  De verklaring van Marrakesh wordt straks ondertekend door een gemachtigde van de Nederlandse Regering. Voldoende grond om in verzet te komen. Waar wachten we op?
  Malsion@orange.fr

  Like

 8. kampersrene zegt:

  Onze politieke leiders hebben de plicht te zorgen voor hun volk …het behoud van identiteit , leefgewoonte , tradities enz enz Ze zijn door het volk gekozen wat hun een enorme verantwoordelijk geeft…Er is geen enkele moeder die vreemde kinderen een onderdak geeft met alles erop en eraan, en haar eigen kinderen in de koude laat staan ..Merkel… Rutte en nog zovele anderen zijn te vergelijken met slechte moeders

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s