Een goed jaar wordt een superjaar, als . . .

Screenshot_199

(Door: “bozeoudeman”)

Op bijna de valreep van dit jaar nog een geweldig bericht extra: Wim Kok is dood! Ik voel de drang om te dansen en te zingen, feest te vieren ergens op een graf. Dat hypocriete geval dat die andere dode van dit jaar, Ruud Lubbers, de hand in 1982 boven het hoofd hield, waardoor die halve gare Nederland financieel kapot kon bezuinigen en vele miljarden via WIR-premies naar de vriendjesclub van Chris van Veen kon doorsluizen. De twee die vele, en in ieder geval dat van mij, verwoestten.

De man is dood die het echte socialisme en de vakbeweging de doodsteek gaf, de man die met zijn wanbeleid tweedracht bracht, burgers tegen elkaar opzette door de woningmarkt volledig te ontregelen. De man die een fors deel van de bevolking tot hebzuchtige centenverzamelaars maakte, de man die huurders, het andere deel van Nederland, hiervoor de stront intrapte.

De man die de arbeiders hun rechten afnam, de man die de WAO liet verdwijnen, de man die de rijken rijker maakte en de armen armer. De man die dus op die manier min of meer de geestelijk vader van het Nederlandse neoliberalisme en hieruit voortkomend het Globalisme was, is dood!

Geweldig, maar het wordt pas echt een goed jaar als er nog een aantal van dit soort ‘geweldenaren’ door een plotselinge uitbraak van bijvoorbeeld een epidemie worden getroffen. Graag zou ik hun namen noemen, maar zie mij daarin beperkt. Om te beginnen, omdat de lijst erg lang is en ik nu al met pijnlijke vingers zit te typen, maar zeker ook omdat veel van die zielige zieltjes op mijn lijst dat niet aan kunnen en spontaan huilbuien krijgen, waarna hun lakeien bij Justitie zich genoodzaakt zien om de schrijver van deze lijst voor hun kromspraakbank te slepen.

Maar wat een heerlijkheid lijkt het mij als mijn wens dit jaar nog zou uitkomen. Ik wens hen die erop staan, en hun volledige kont-kussende hofhouding, de tering, tyfus, kanker, pleuris, aids en als klap op de vuurpijl ebola toe. Dat mag toch, ik mag toch iemand ziekte toewensen, vooral als ik dit doe zonder iemand bij naam te noemen? Of is dat vandaag ook al weer verboden?

Wat een zielige, zoetsappige vertoning zal op deze manier de toekomstige literatuur worden als je geen grove dingen meer mag roepen, omdat anders veel zielige zieltjes dat dan meteen als directe doodsbedreiging ervaren. Precies als ooit dat rare lulletje uit de PvdA, die een pistool opgestuurd kreeg en door zijn domheid niet snapte dat iemand het juist goed met hem bedoelde, want met dat pistool kon hij zich juist beschermen tegen bijvoorbeeld Volkert van der G. als die aan zijn deur zou verschijnen, dus? Ik had enkel de schenker gevraagd of ik het kon ruilen voor een stoere revolver.

Het is treurig dat iemand niets meer mag zeggen, omdat enkele mannetjes en vrouwtjes, die het zelf zo nodig vinden zichzelf als heel erg belangrijk naar voren te duwen, dit niet kunnen verdragen. Word dan geen politicus, zou ik zeggen, ik snap niet waarom burgers niets mogen zeggen over en van dit soort mislukte Napoleons bij ook de VN en EU. Maar als braaf burger doe ik er het zwijgen toe.

Hierbij trek ik bovenstaande woorden en ziekte-verwensingen subiet in, maar heel stilletjes in gedachten mag en blijf ik wel hopen op dat geweldige eind van dit jaar. Dat kan en mag zolang hare goddelijkheid Merkel nog niet via kont-kruiper Mark Z. haar gedroomde gedachtepolitie heeft weten te installeren. Dus heel stiekem hoop ik toch dat F.T. dit jaar nog een klein beetje heel erg terminaal ziek wordt, of B.H.O., als dat toch zou kunnen, dan geloof ik weer in God.

Door:
“bozeoudeman”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

32 reacties op Een goed jaar wordt een superjaar, als . . .

 1. Rini Stegeman zegt:

  ik weet er wel eentje, die man die een Exota
  fles liet knallen op de Tv…………..

  Geliked door 6 people

 2. King Arthur zegt:

  Goed zo bozeoudeman, gooi het er maar uit. Ik werd ook kotsmisselijk van al het geslijm over deze nwo-kok-rat. Smerige kok heeft ons in 1993 de maastricht treaty ingepleurd waar alle ellende meer officieel is gemaakt en begonnen met de EU. Hij maakte ook deel uit van het grote plan om de import van kansloze, analfabete mutanten te vergemakkelijken en was vast begonnen met 40.000 somaliers die nu na 25 jaar nog in de bijstand zitten met alles gratizzzzzzzz

  Geliked door 7 people

 3. Thom zegt:

  Lubbers en kok waren kleine jongens. Er is altijd baas boven baas en dat was Den Uyl. Wiegel zei eens : “Sinterklaas bestaat en hij zit daar” en wees toen naar Den Uyl.

  Geliked door 7 people

 4. Tistochwat zegt:

  hoop ik toch dat F.T. dit jaar nog een klein beetje heel erg terminaal ziek wordt, of B.H.O.

  Wie F.T. is, is me duidelijk, maar ik kan niet op die andere komen.
  B.H.O.?

  Maar ach, zelfs al zóúden die lui verdwijnen, dan komen er tóch weer nieuwe ‘socialisten’ voor in de plaats.
  De linkse ‘overheid’ is net een handdoek die je een nacht buiten in de regen hebt laten liggen: helemaal doordrenkt.
  In dit geval met het linkse gedachtegoed.

  Geliked door 3 people

 5. Petra DeBoer zegt:

  Offtopic, Ophef over de NOS vanwege onderstaande artikel wat voor de verandering eens niet gelogen is. De kop hebben ze inmiddels veranderd en ook dat hij een Jood is want de linkse kerk komt nu ineens voor Joden op en noemen het anti-semitisme.

  https://nos.nl/artikel/2256076-george-soros-staatsman-zonder-staat-met-flinke-vinger-in-de-mondiale-politiek.html

  Geliked door 2 people

 6. Petra DeBoer zegt:

  Offtopic: De PVV sluit zich niet aan bij Bannon zijn movement.

  https://nos.nl/artikel/2256046-pvv-sluit-zich-niet-aan-bij-oud-trump-strateeg-bannon.html

  Geliked door 1 persoon

 7. Jules Vismale zegt:

  De zonden en fouten die Wim Kok beging tegen talloze Nederlanders waren bijvoorbeeld dat Nederlandse studenten helemaal geen tijd meer voor zichzelf hadden door de overstudies, dat in 1995 de militaire missie in Srebrenica op een bloedbad uitliep door een prutsleger dat Nederland op de Serviërs afstuurden, dat hij zo huichelachtig reageerde toen Pim Fortuyn in 2002 was gedood en dat Kok NOOIT het kwartje aan de Nederlanders terugbetaalde!
  Gelukkig werd onze Wimpie al voldoende gestraft om het feit dat hij een gehandicapte zoon had, dat de hel van Srebrenica hen tot aan zijn sterfbed heeft achtervolgd, dat velen hem voor een huichelaar en moordenaar uitmaakten om zijn krokodillentranen omtrent Fortuyn en dat hem beslist GEEN snelle dood te wachten stond!

  Geliked door 3 people

 8. Harry zegt:

  Nou Van Agt nog , dan hebben we een hoop ouwe ellende opgeruimd !
  Dan kunnen we aan de recentere volksverraders beginnen .

  Geliked door 10 people

  • paulzwueste zegt:

   Wat ’n groot geluk dat die smeerlappen maar ’n beperkte tijd van leven hebben!
   Nu ligt landverrader Kok daar weg te rotten, of z’n as is al verstrooid.
   Ik zie nog voor me hoe hij zat te geeuwen tijdens de uitvaartdienst in de kerk waar het lichaam van Pim Fortuyn stond opgebaard…
   Vuile smerige moordenaar!
   Heerlijk dat dit smerig socialistisch crapuul eindelijk dood is!!!

   Geliked door 7 people

 9. Sabeltant zegt:

  “De man is dood die het echte socialisme en de vakbeweging de doodsteek gaf”

  Was dat maar waar, het marxisme waaronder ook het socialisme behoort is ondergronds gegaan en waart zich als een kankergezwel onder vele namen verder.

  meneer heeft eigenhandig een kwartje bij de benzine én nog eens 60 miljard extra gegapt van het ABP pensioenfonds om het door links mismanagement ontstane begrotingsgat te dichten.

  Nee van de rooien moet je het hebben.

  Over de doden niets dan goed? Niet voor dit heerschap.
  Moge hij branden in de hel.
  Tot in de eeuwigheid!

  Geliked door 7 people

 10. Jan zegt:

  De exhibitionist

  Geliked door 6 people

 11. Steven zegt:

  Nu is Soros aan de beurt…

  Geliked door 3 people

  • Harry zegt:

   Jammer dat een of andere sufferd de politie heeft verwittigd , toen er een vreemd pakketje in zijn brievenbus zat !

   Geliked door 2 people

   • Frans Brassens zegt:

    ’t Kon wel eens een false flag operatie zijn Harry.
    Dan kunnen de vingertjes weer gaan wijzen.

    Geliked door 2 people

   • Harry zegt:

    Ja , inderdaad Frans .
    Zo ver had ik nog niet gedacht .
    Zo zie je maar , niet geschikt als rechercheur en ook niet als politicus .
    Denk dat ik maar gewoon in de techniek blijf .

    Diezelfde truc zouden nu ook de Clintons overhoop gehaald kunnen hebben .
    Ook een overmaats rotje ontvangen .
    Had ik er nét moed op dat er nou écht eens wat ging veranderen …………….
    Is het wellicht een sigaar uit eigen doos .
    Helaas .

    Like

   • Frans Brassens zegt:

    En dan vandaag weer: “NEW YORK CITY – Bij de woning van Hillary en Bill Clinton in de staat New York is een explosief gevonden. Het zat tussen de post. Dit meldt de New York Times. Ook bij de Obama’s in Washington is door de FBI een explosief aangetroffen, dat meldt Reuters. Een breaking news-uitzending van CNN is voortijdig onderbroken nadat er een alarm af ging in het gebouw; er zou ook daar een verdacht pakketje zijn afgeleverd. Er zou ook een pakketje gevonden zijn bij politica Debbie Wasserman Schultz in Florida.”

    Over ‘Debbie’: “Qua standpunten staat Wasserman Schultz grotendeels in de Democratische traditie. (…) President Barack Obama koos Wasserman Schultz in 2011 (…) als voorzitter van het Democratic National Committee. In 2016 kwam ze in opspraak na gelekte e-mails (…) Ze bleek de campagne van Sanders actief te hebben tegengewerkt, ten faveure van Hillary Clinton. In de aanloop naar de Democratische partijconventie van 2016 kondigde zij daarom haar ontslag als voorzitter aan.”

    Voor mij staat nu echt vast dat al die effectloze ‘aanslagen’ fakenieuws zijn, false flags, om republikeinse krachten én Trump in diskrediet te brengen. Juist de hoeveelheid ervan (voor als e.e.a. misschien niet voldoende duidelijk zou opvallen) verraadt het bedrog.

    Like

 12. Marlies zegt:

  Dit is op toodlessss herblogden reageerde:
  Lekker op dreef, bozeoudeman. En helemaal mee eens. Lubbers èn Kok: wij zijn gezegend. En, inderdaad, nu de rest nog.

  Geliked door 2 people

 13. Ruud zegt:

  Maar uiteindelijk toch gezwicht voor het grote verraderlijke ING-geld. Wat moet je met zo iemand?

  Geliked door 1 persoon

 14. jungleelephant zegt:

  Grandioos geschreven!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s