Honderden aanvragers uitkering betrapt die vastgoed en vermogen in het buitenland verzwegen

Screenshot_184

Turkije, Marokko en Suriname in top 3 onderzoeken

De afgelopen jaren zijn honderden aanvragers van een uitkering bij gemeenten of de Sociale Verzekeringsbank (SVB) betrapt die hadden verzwegen dat ze eigen vermogen in het buitenland hadden. Het gaat onder meer om het bezit van huizen. Het verzwegen bezit loopt in de tientallen miljoenen euro’s, blijkt uit onderzoek van het actualiteitenprogramma Nieuwsuur.

Post online

Alleen al in Turkije werd in 2016 en 2017 ongeveer 17 miljoen euro aan vermogen ontdekt, dat niet was gemeld bij de aanvraag van een bijstandsuitkering of een aanvulling op de AOW. Het vaakst werd in de afgelopen twee jaar onderzoek naar vermogens gedaan in Turkije (625 keer), Marokko (154) en Suriname (130). Het is niet bekend voor hoeveel geld aan verzwegen bezit is ontdekt in Marokko en Suriname.

Als geheim vermogen wordt ontdekt, kan de uitkering worden gestopt en moet het ten onterechte ontvangen uitkeringsbedrag worden terugbetaald. Maar ook dat blijkt erg lastig, meldt Nieuwsuur. De betrokkenen leven meestal op bijstandsniveau waardoor er maandelijks maar heel kleine bedragen kunnen worden geïncasseerd. Dat zou onder meer komen omdat het moeilijk en ingewikkeld is om bezit te verkopen.

Zo ontdekte de gemeente Den Haag in 2016 zeker 21 gevallen van vermoedelijk verzwegen bezit. Er werd bijna 200.000 euro teruggevorderd bij betrokkenen maar daarvan werd slechts 298 euro terugbetaald.

Bron:
https://tpo.nl
(h/t “Wachteres”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Graaien, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Multiculti, Naïviteit, Nederland, Overheid, political correctness, praatjesmakers, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

36 reacties op Honderden aanvragers uitkering betrapt die vastgoed en vermogen in het buitenland verzwegen

 1. BertG. zegt:

  Bij h/t kan je beter vermelden, en de rest van de reageerders.
  Inmiddels zou ik niemand meer weten op te noemen die dit bericht niet al meerdere keren hier geplaatst hebben de afgelopen week.
  Zal wel niet het goede moment geweest zijn of het juiste tijdstip.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Nou ja.
   298,- Euro is in ieder geval beter dan helemaal niks…
   Zo moet je het maar zien.
   Valt me nog mee dat ze dat terugbetaald hebben.
   Maar mag ik eens vragen wat gebeurd er met al die schurken die de Nederlandse staat voor tientallen miljoenen hebben opgelicht?
   Krijgen die gewoon weer hun uitkering…?
   Ja zeker!

   Ies toch noerrmaal!

   Like

 2. kampersrene zegt:

  Als Rutte dat ooit te weten komt …dan zien we hem nooit meer lachen….in zijn hemd gezet door arme ,getraumatiseerde naar liefde en begrip zoekende asielmenschen

  Geliked door 1 persoon

 3. Steven zegt:

  Het is al vanaf de jaren 80 bekend dat allochtonen in héél VEELVOUD de boel belazeren met uitkerende instanties. Ook liet men zich bij bosjes afkeuren om zo een levenslange uitkering te bemachtigen. Nederland werd voor veel Surinamers, Antillianen, Marokkanen en Turken de hoofdsponsor van inkomsten en werd daardoor het lachertje van Europa waar je als allochtoon makkelijk de boel kon belazeren en aan veel geld kan komen.
  Toen ze de grens gingen openzetten voor oostblok landen, wist ik al dat het fout zou gaan. En wat gebeurde er? Fraude door Polen, Bulgaren die toelagen ontvingen terwijl ze hier niet eens woonde.. dan nog maar niet te spreken over alle roofpartijen die volgde.
  Nederland is inmiddels de inkomstenpot van de hele wereld geworden…alleen weet men GOED de eigen autochtone bevolking aan te pakken, te controleren en te vernederen en desgewenst nog een schop na te geven en nog verder de problemen in te helpen. Maar ben je een allochtoon…dan ben je verzekerd van alle voordeeltjes en kom je met alles weg.
  Er wordt gewoon openlijk door allochtonen vertelt wat voor DOM volk we wel niet zijn hier… en ik kan ze niks anders dan GELIJK geven.
  We laten ons door de hele wereld misbruiken om aan geld te komen, en we werken er ook nog aan mee om onze eigen ondergang te bewerkstelligen!

  Geliked door 1 persoon

  • Anneke zegt:

   Is dit al niet van start gegaan omennabij de actieve regeerperiode van Joop Den Uyl, halverwege de jaren-70 ???

   Like

   • Peacepipe zegt:

    In de 60-er jaren hebben Nederland en andere West-Europese landen arbeiders in Turkije en Marokko in de gelegenheid gesteld (niet gehaald zoals vaak wordt gezegd) om hier te komen werken op basis van een 1 of 2 jarig contract. Daarna zouden ze weer teruggaan om met het verdiende geld in de regio van herkomst een bedrijfje op te zetten en zo de lokale economie te steunen. Dat was met de thuislanden afgesproken. Indien nog nodig konden anderen hierheen komen om te werken. Maar toen begin 70-er jaren hier de economie inzakte werden er ook gastarbeiders ontslagen. Die kregen echter ook een uitkering. Inmiddels was van het verdiende geld al een aardig bedrag naar huis gestuurd. Daarmee werd de economie in de thuislanden al verststerkt. De ontslagen gastarbeiders moesten om in aanmerking te blijven komen voor een werkloosheidsuitkering hier beschikbaar blijven voor de arbeidsmarkt. Ze mochten echter ook niet terugkomen van hun regeringen omdat ook de werkloosheidsuitkering nog steeds een aantrekkelijk bedrag was waar ook nog een deel van naar het thuisland ging. Dat beschikbaar blijven betekende dat er hier een groeiend aantal werkloze gastarbeiders was die soms al meer dan 2 jaar niet meer bij hun gezin waren geweest. Het kabinet Den Uyl vond dit op een gegeven moment asociaal en heeft toen besloten dat de gezinnen hierheen mochten komen. Dat betekende dat er grote gezinnen kwamen, waarvan zoals later bleek, ook neven en nichten deel uitmaakten. Er was in die landen geen burgelijkstand zoals wij die toen al hadden, dus niet te controleren. De fraude is toen al begonnen. En dat controleren blijkt nu al ca.50 jaar later nog steeds erg moeilijk. En als tegenprestatie voor al die miljarden aan de gastarbeiders besteed, trakteren ze ons op islamisering van de samenleving.

    Geliked door 1 persoon

  • Tistochwat zegt:

   @ Steven 23 oktober 2018 om 10:18

   we werken er ook nog aan mee om onze eigen ondergang te bewerkstelligen!

   Nee, we* worden door de ‘overheid’ via de belastingdienst GEDWONGEN om onze eigen ondergang te bewerkstelligen.

   *Nota bene: ik heb geen enkel medelijden met de ‘deugmensjes’.
   Ik zou me drie slagen in de rondte lachen als ZIJ hun voer uit vuilnisbakken zouden moeten schrapen. Ze wilden dit immers zelf?

   Geliked door 1 persoon

 4. Hovawart zegt:

  De belastingdienst als opsporingsdienst, en men belooft stellig dat het geroofde geld ooit terugbetaald zal worden…..
  De Nederlandse overheid heeft een gat in de hand, een enorm gat gecreëerd door de Linksche Looney Brigade, waarvan beide de omvang al decennialang enkel is toegenomen.
  Nu de Linksche Kerk de sociale huurwoningen in de grote steden gaat “moderniseren” en iedere ‘energie-transitie’ voor elk huishouden zesduizend euro mag kosten om de gasmeter te verwijderen, daarbovenop nog eens vijfhonderd euro naar de bewoners gaat om nieuwe pannen en potten te kopen, weet ik inmiddels wel wie dit GroenLinksche stokpaardje gaat bekostigen..

  Geliked door 1 persoon

 5. Ruud zegt:

  Handhaven in Nederland, ho maar! Geen tijd, geen geld en bovendien stigmatiserend ten opzichte van buitenlandse groeperingen! ja, zo maken we het in Nederland onbetaalbaar.

  Like

 6. sjuad zegt:

  Daar is nooit controle tegen beter weten in geweest.
  Het toenmalige Ziekenfonds is ook de dupe geweest van indentiteit (med.ingrepen) en medicijn fraudes.
  Nouja,, Ziekenfonds UWV Belasting Soc diensten, Wij Nederlanders worden keihard van achteren genomen uitgelachen en toegelachen, wanneer zij iets aan je kunnen verdienen.

  Like

 7. scherpschutter1943 zegt:

  Dan zie ik een Turkse minister op tv die verkondigd dat onderzoeken in turkije door nl, illegaal zijn. Waar haalt die godvergeten smeerkees het lef vandaan om zoiets te zeggen! Hij verdient de zelfde behandeling op het nl.consulaat in Ankara als dat die soaoedie onderging in het soaoedische consulaat.. Keel dicht knijpen en als ie niet meer spartelt, dumpen bij het grofvuil.

  Geliked door 1 persoon

 8. koddebeier zegt:

  Al jaren en jaren belazeren ze de boel (ook met zogenaamd nog daar wonende kinderen) en er werd nooit geen ene flikker aan gedaan, de overheid meet al die jaren met twee maten(ook in de ‘recht’spraak) en nou worden ze zogenaamd wakker…………..En wat gaan ze er aan doen ???????
  Laat me niet lachen…….het is een scherts vertoning, om zand in de ogen te strooien van de autochtone Nederlanders !

  Geliked door 1 persoon

 9. jack black zegt:

  Daarbij is het toch zo eenvoudig op te lossen !
  Alles wat deze soziaalbedrog mogelijk maakt !
  Droog leggen !
  Geen contant geld meer !
  Alleen nog waardebonnen met nummer en pas
  zodat een handel daarmee ontstaan kan !
  Bij een opdekken van huis bezittingen in het
  buitenland, weet je meteen dat het geld uit
  donkere kanalen komt !
  Pensioenen naar het soziaalstatus van het
  land begrenzen !
  Geen cent kindergeld naar de landen van
  herkomst !
  enzovoort, enzv. !
  Waar een wil is,
  is ook een weg !

  Like

 10. ieznogoedh zegt:

  De betrokkenen leven meestal op bijstandsniveau waardoor er maandelijks maar heel kleine bedragen kunnen worden geïncasseerd.
  Ja, en daar gaat het dus mis. Uitkering stopzetten totdat het hele bedrag voldaan is.
  Als iemand zoveel vermogen heeft kan hij zichzelf wel onderhouden.
  Daarenboven Nederlands paspoort afnemen en op de lange mars sturen.

  Like

  • BertG. zegt:

   Als jij iets van vermogen heb wat zogezegd moeilijk te verkopen is, dan neemt de staat dat in beslag en verkopen zij het voor je.
   Of dat nou een huis is, een dure auto of kostbare boot.
   Die smoes gaat niet op voor een Nederlander.

   Geliked door 2 people

 11. Wim Vreeswijk zegt:

  Als er slechts 200 euro wordt geïncasseerd uit een terugvordering van bijna 200.000 euro, kun je m.i. veel beter het recht op hun verblijf in Nederland opzeggen en ze een enkeltje Turkije geven. Dat lijkt me goedkoper dan al die ambtelijke incassokosten die er nu al vruchteloos gemaakt zijn. Je zou daarnaast ook al die verantwoordelijke ambtenaren en de ‘3 aapjes horen, zien en zwijgen’ op termijn eruit kunnen trappen, want deze zwendel speelt immers al 30 jaar. Des te meer omdat de rechtspositie van ambtenaren medio 1-1-2020 eindelijk, na 40 jaar ambtelijk gesteggel, gelijk gesteld wordt aan niet-ambtenaren. Dat politiek Den Haag nu pas hierop geattendeerd wordt, ligt m.i. aan het jarenlange ontkennen en wegkijken, alsmede de al jarenlang inzakkende populariteit van de huidige regeringscoalitie.

  Like

 12. BertG. zegt:

  Als je als Nederland een schuld heb bij de gemeente, rijk of welke overheid instantie dan ook, dan staat de deurwaarder elke dag voor je deur.
  En ze plukken je net zolang kaal tot dat je geen nagel meer over houd om nog aan je reet te krabben.
  Alles zullen ze van je in beslag nemen, elke klein bezit van enige waarde, desnoods trappen ze je op straat als er niks meer te halen valt en ben je je woning kwijt.
  Want met een schuld aan de staat kom je niet in de schuld sanering terecht.
  Tot de laatste dag van je bestaan zullen ze je achtervolgen.

  Dus ook hier wordt weer duidelijk met 2 maten gemeten.

  Geliked door 4 people

 13. Pietersen zegt:

  Bert van Alphen wethouder sociale zaken Den Haag (GroenLinks) gister op tv . ‘Het terughalen van geld is heel moeilijk, de meesten hebben bijstand en van een kale kip…, we hebben ongeveer 300 euro geïnd’.
  Schaamteloos stond die man dat te vertellen, je zou hem toch zo aan z’n haren door het scherm willen trekken.
  Islamieten met een bijstanduitkering die de boel flessen en zelfs vastgoed hebben kunnen kopen, zouden kale kippen zijn ?
  De wil is er gewoon niet bij deze lamlul.

  Geliked door 2 people

 14. jackholland zegt:

  Heb zakelijk heel wat ervaring met allochtonen. en ja ook ik deed destijds mijn best voor die zielige marokkaan , de achtergestelde turk die het allemaal niet snapte enz enz.
  Maar op een gegeven moment ben ik toch eens gaan nadenken waarom ik door dat volk altijd genaaid werd hoewel ik er stinkend mijn best voor had gedaan.
  ik ben tot de volgende conclusie gekomen.
  Wanneer een westerling u besodemietert dan heeft hij daar vanwege zijn christelijk/joodse normen en waarden toch een rot gevoel van .(uitzonderingen daargelaten)

  De moslim heeft dat totaal niet,sterker nog hij voelt zich slimmer en euforisch tov van degene die hij heeft besodemieterd Dan had degene die besodemieterd is maar niet zo stom moeten zijn .

  Dit is de clou naar mijn mening in de omgang met allochtonen met moslimachtergrond.

  Ga er voor 100 % vanuit dat ze je proberen te naaien als je ze de gelegenheid geeft .
  Dus lever nooit zonder dat er betaald is en betaal nooit voor dat er geleverd is.
  Doe je dat niet dan krijg je bij leveren zonder dat er door de moslim betaald is de volgende smoezen.
  Ik betaal later, het produkt is niet goed ,, het is te weinig , ik betaal in parten , ik wil alsnog korting..

  Laat dit bij zaken doen met moslims duidelijk vooraf blijken en zeg het ook gewoon bijvoorbeeld: ik alvast leveren en achmed straks niet betalen ik ben niet gek hoor.
  Het gekke is dat ze dan ook nog respect voor je krijgen je laat je immers niet bedonderen en je hebt hun trucjes door .

  Bij de overheid snappen ze dit nog steeds niet . Laat de turk , mocro bij aanvragen bijstand een verklaring invullen waarin hij toestemming/machtiging geeft om alle info zowel in nederland als in het buitenland te controleren op te vragen die nodig is om het e.ea. te checken .
  Bij eventuele fraude tekent hij ervoor dat zijn bezitting automatisch verbeurd verklaard wordt en toekomt aan het rijk .
  Deze afspraken afregelen met turkije marocco en de overige apenlanden .
  niet tekenen? Dan geen uitkering voor achmed of fatima.
  Laat ambtenaren in vakantietijd kentekens checken in turkije en marocco waar staan ze drie weken geparkeerd van wie is dat huis daar .
  Kinderbijslag alleen voor kinderen in nederland .zo zijn er nog legio maatregelen te bedenken om fraude moeilijker te maken..
  Doe je het niet dan wordt je genaaid.

  Geliked door 1 persoon

 15. Anneke zegt:

  En zo zijn er wéér legio goed bedoelende mensen de dupe van deze fig.gesprkn fraude-bacterie!!! Al decennia lang, overigens. Deze ellende is van start gegaan, toen Nederland ging strooien met de uitkeringen. Daar ging ons eerlijk verdiende aan de staat ‘geschonken’ (belasting) geld….Menig autochtoon kon vanaf die tijd fluiten naar zijn/haar rechten.

  Like

 16. Geliked door 1 persoon

 17. annah zegt:

  ik ken er diverse die nog nooit gewerkt hebben, pien in de roeg, maar waarvan ik zeker weet dat ze in de zomermaanden naar hun huis gaan in Marokko of Turkije …

  Like

 18. delamontagne zegt:

  Zo wordt de autochtoon door de diverse instanties gezien…….

  Like

 19. marijke zegt:

  Nou moeten we wel een beetje ` eerlijk ` blijven : ( maar niet eerdere Nederlander zal dit weten )
  Het onroerend goed in DIE landen is niet te vergelijken met HIER,
  omdat : de huizen daar veelal GEEN kwaliteit hebben, bovendien komen er veeeel buitenlanders
  uit armere streken, en de ` huizen ` die ze daar bewonen….zouden wij hier amper ` een huis ` noemen….Dan is er nog iets anders : huizen daar gaan van vader op kinderen…..en nog belangrijker : zij verkopen NOOIT, en wonen er ooit wel 80 jaar al, hun opa ` s hebben dit TOEN gebouwd en zij blijven van kind op kind op kind hier wonen, EN VERHUIZEN NOOIT.
  Zij maken hun huizen of woningen nooit TE GELDE……het is `familiebezit ` maar om te WONEN, zonder dit ooit TE VERZILVEREN.
  Mijn mening is : dat je dit niet kunt vergelijken met bijvoorbeeld een Nederlander die STIEKUM een 2e huis ergens bezit, zonder dit ooit op te geven……dit is toch een andere situatie.
  En daar vind ik toch wel verschil in zitten. Ik weet wel, dat dit weer een discussie oplevert, maar eerlijk is eerlijk…….je kunt geen appels met peren vergelijken, okeee het is allebei fruit, maar toch is het 1 van een andere soort als het andere.
  Daarom zou dit veel beter onderzocht moeten worden, door de instanties ! Over wat voor soort bezit het hier gaat….Ik denk DAT U soms niet wil ruilen van huis !!!

  Like

  • BertG. zegt:

   Al zou ik een oude houten schuur hebben staan in Zandvoort, dan moet ik deze nog opgeven.
   Zelf een oude half zinkende schimmel boot valt nog onder bezit en heeft een waarde is ik deze verzwijg.
   Of een 30 jarige door en door verrotte auto.
   Alles moet ik opgeven.
   En bij alles wat ik verzwijg zullen sancties volgen, dus geen smoezen verzinnen dat ze zielig zijn.

   Like

   • scherpschutter1943 zegt:

    Ik heb geen enkel begrip voor een turk of marokkaan die de nederlandse regels overtreedt. Spijkerhard aanpakken die fraudeurs. Doet de nederlandse ambtenarij met mij ook. De belastingsdienst is genadeloos voor werknemers en kleine ondernemers. De grote jongens zoals Unilever en Shell en vele anderen, worden met fluwelen belastinghandschoenen aangepakt.

    Like

  • BertG. zegt:

   Je zal wel een tijd lang met een Turk gescharreld hebben, en daar een tijdje gewoond hebben, anders kom je niet met zo’n verhaal.
   Iemand die daar enkel op vakantie geweest is kent deze info niet.

   Like

   • marijke zegt:

    ??????? Bertje g
    Alles wat je daar ` suggereert` KLOPT NIET…….
    maar ik zei al in de eerste zin : niet iedere Nederlander zal dit weten …… en dat komt : omdat veel mensen zomaar IN DE LUCHT LULLEN, zonder dingen te onderzoeken
    DIE ZE WEL ZOUDEN KUNNEN WETEN !!! Iedereen heeft wel eens foto `s gezien, of FILMS, waarin je duidelijk de omgeving DAAR bekijkende………ZIET, in wat voor ` hutjes ` er dan gewoond worden, dat is zelfs niet te vergelijken MET EEN SCHUUR HIER ! ……Ik zei toch al, dat er een discussie zou komen ??? Om dat mensen, die zich laten OPJUTTEN, de werkelijkheid uit het oog verliezen, en niet meer NEUTRAAL eerlijk kunnen zijn……en dat is het verschil met mij. JIJ gaat me toch niet vertellen dat een een-of-andere BOSHUT in OOST- Turkije of OOST-Marokko HIER op de lijst van de belasting hoort te staan, terwijl die BOSHUT door je grootvader in elkaar is getimmerd DESTIJDS ? JIJ hebt toch ook wel eens die FILMS gezien, waarin zogenaamde HUIZEN ( ??? ) met losse bakstenen op elkaar gestapeld zonder goede cement ertussen, zowat bijna uit elkaar vallen ??? ……Moet je daarvoor MET EEN TURK GESCHARRELD hebben ??????????……….En NEE, ben zelfs NOG NOOIT op vakantie geweest WAAR DAN OOK……ben niet verder in mijn leven geweest dan een CAMPING hier in Nederland. toevalligggg. De complete Nederlandse BEVOLKING lag de laatste tientallen jaren aan het strand in Turkije, IN TOERISTISCH GEBIED ……maar thuis voor de buis in films of documentaires dan zie je de ACHTERKANT van Marokko en Turkije ……DAAR wil je toch niet mee ruilen , wel dan ??? …..en DIE hopen bakstenen hutjes die zowat uit elkaar vallen, zouden HIER dan op de lijst moeten staan van de ILLUMINATI-BELASTING ???…….Maar het is hun eigen schuld, en dat komt door dat dat volk, altijd EEN GROTE BEK hebben : jaaaaa, iek heb groot huis in turkei ! ,,,,,
    dergelijke GROTE-BEKKEN, komen door hun eigen opschepperij, NU in de problemen
    maar als je de `bouwvalligheid ` daar gaat controleren, dan heb je VOOR NIKS de reis gemaakt ! Want het stelt geen flikker voor…..Daar komt nog bij : DEGENEN die daar ECHT een goed en mooi huis bezitten, DIE ZIJN NIET HIER ! …..En de BELASTING hoef jij ook niet voor te trekken in deze, want er is geen grotere `criminele ` organisatie als de BELASTING ……dat weet je zelf ! …..Of behoor jij ook nog tot die groep Nederlanders die DENKEN dat van ons belasting-geld DE WEGEN GEASFALTEERD WORDEN ??????? Weltrusten

    Like

 20. Hovawart zegt:

  Het oude stukje grond van zijn opa met dat bouwvallige huisje erop staat opeens in een toeristische regio, waar projectontwikkelaars grof geld voor overhebben om hotels of vakantieappartementen te kunnen bouwen….ik bedoel maar.

  Like

  • marijke zegt:

   En ook dit klopt niet wat jij zegt Hovawart :
   Als je HIER een woning bezit of een stukje grond, wat nodig is voor een projectontwikkelaar om er GIGANTISCH op te verdienen, dan wordt jij afgekocht met een bedrag dat VAAK vele malen lager is als de waarde ……daar zijn al vele rechtszaken
   over aangespannen…..en vaak verloren.
   DAAR in die landen gaat het ietsje anders : als DAAR een projectontwikkelaar jouw grond nodig heeft, dan zijn er 2 opties : a. je kunt vandaag je spullen pakken, eventueel deze week, en dan kun je maken dat je weg komt. of : b. je gaat vanavond slapen, en wordt morgen wakker ZONDER HOOFD……… ( ooohh nee, dat kan niet, want dan wordt je niet meer wakker ) hahaha
   ik bedoel maar……..

   Like

 21. BertG. zegt:

  Een paar weken geleden hadden ze bij een Turk 60.000 euro in ze bank kluis gevonden + papieren van land en huizen bezit in Turkije.
  Was allemaal zogezegd van ze zoon.
  Dus ze uitkering mocht hij houden, hij bewaarde het zogenaamd alleen maar voor ze zoon.
  Hier kan je ze alles wijs maken waar geen Nederlander mee weg komt.

  https://www.telegraaf.nl/financieel/2665608/60-000-euro-in-kluis-toch-bijstandsuitkering

  Like

 22. marijke zegt:

  Maar afijn…….de NEDERLANDER heeft het inmiddels afgeleerd ! ……..Sinds de zomer van 2017 stonden er minimaal 1 2 0 0 hotels LEEG, alleen al in Turkije aan de zuidkust …..Plotseling kwam de domme hollander erachter, WAAR ze al die jaren vakantie gevierd hadden, DIEZELFDE mensen zitten hier nu op Bron met een grote bek, …..en durven te suggereren DAT IK WEL MET EEN TURK GESCHARRELT ZOU HEBBEN…….hahahaha terwijl ze zelf IN TURKIJE hun vakantie-geld brachten naar het volk wat ze NU zo haten…..
  Waar gaan jullie trouwens NU VOORTAAN op vakantie ???
  Italie, Griekenland, Kroatië, Spanje, …..JUIST zeker naar die regio `s waar het WEMELT van de imigranten ? ….Die je elke avond al op het nieuws ziet ???
  ALS ik al op vakantie zou willen ( maar dat wil ik nooit ) dan zou ik DAAR toch zeer zeker niet mijn vakantie-geld heen brengen…..NEVER !!! Laat de Nederlander liever HIER zijn geld spenderen !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s