Migratie is geen mensenrecht

Screenshot_197

(Door: Ebru Umar)

Of er iemand, echt iemand wérkelijk dacht dat de massale immigratie van mensen uit een totaal ander deel van de wereld met een totaal andere achtergrond, mensen met totaal andere ideeën en totaal andere omgangsvormen, ons ook maar iets zouden opleveren? Dat twitterde Thierry Baudet afgelopen weekend.

Die ‘iemand’ is natuurlijk snel gevonden, meestal van PvdA-huize. Maar ook andere regenten denken dat massale immigratie een groot goed is. Niet voor niets tekende VVD’er Mark Harbers namens Nederland het verdrag van Marrakesh, dat de migratie van half Afrika mogelijk maakt. Een handtekening is sneller gezet dan het ontwikkelen van visie en beleid op de toekomst. Van Nederland, voor Nederland. En Nederlanders.

Lees verder>>>
Metro

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Demografie, Den Haag, Derde Wereld, Elite, establishment, Eurabië, gezond realisme, Globalisering, Graaien, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse christenen, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Multiculti, Naïviteit, Nederland, New World Order, nieuw fascisme, Overheid, Patriottisme, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Rutte, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

10 reacties op Migratie is geen mensenrecht

 1. Klaas zegt:

  Like

 2. J. C. Th. Köhler zegt:

  “Een handtekening is sneller gezet dan het ontwikkelen van visie en beleid op de toekomst.”

  Maar die visie ís er wel. En het beleid ook. Namelijk het Coudenhove-Kalergi plan. De bedoeling is de uitvoering van dát plan. Vastgesteld kan worden dat het plan volledig op schema ligt. Ik vraag me in alle ernst af hoe het kan bestaan dat de meeste van de columnisten en reagerenden hier dit niet schijnen te beseffen. Iedereen heeft het er maar over dat Merkel, Rutte, Juncker en de rest van de criminele organisatie niet goed bij hun hoofd zijn. Dat zijn ze wel. Ze zijn niet gek, ze zijn misdadigers, bezig met de uitvoering van de vervanging van de Europese bevolking door sprinkhanen.
  Uitvoering is in handen van Bilderberg, Soros, NWO en wat er verder nog aan subversieve groepen bestaat. Gek zijn ze niet, slecht zijn ze.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 1 persoon

  • King Arthur zegt:

   Satanisten zijn het net als bak-met-ellende!!!

   Like

  • Wachteres zegt:

   http://www.katholiekforum.net/2017/12/05/de-ultieme-politieke-oorzaak-van-de-islamisering-van-europa-het-coudenhove-kalergi-plan/

   De ultieme politieke oorzaak van de islamisering van Europa: het Coudenhove-Kalergi-Plan

   Is Coudenhove-Kalergi werkelijk de inspirator van onze politieke elites? Daarover kan men oneindig speculeren, maar eigenlijk leidt het geen twijfel dat onze Europese politici net zó cynisch zijn als zelfvernietigende “plan”? “Christelijk”, “mannelijk”en “blank”, zijn de drie elementen die het meest onder de verdrukking komen van de politieke correctheid.

   In een Oostenrijkse maçonnieke uitgave van “Het Baken” uit 1925 stond te lezen:

   “De Vrijmetselarij, met name de Oostenrijkse Vrijmetselarij, kan zeer tevreden zijn om graaf Coudenhove-Kalergi tot haar leden te rekenen. De Oostenrijkse Vrijmetselarij kan rapporteren dat broeder Coudenhove-Kalergi vecht voor zijn pan-Europese overtuigingen. Broeder Kalergi zijn programma is een maçonniek werk van de hoogste orde en om er gezamenlijk aan te werken, is een verheven taak voor ons allen.”

   Like

  • Daan Kranenburg zegt:

   Hr, Kohler kan dit alleen maar mede onderschrijven. Dit is al tig jaren sluipend aan de gang. Sinds Balkenellende en zeker daarna onder die leugenkampioen en landverrader crimineel VVD-er Rutte en consorten staat de uitvoering van dit plan nu in de hoogste versnelling. Walg van onze volksvertegenwoordigers, media en de zgn elite die zich hier voor lenen en aan mee doen. Waarom ze dit doen? Heb geen idee anders dan dat o.a. Nederland een open inrichting is waar de zwaarst gestoorden het land besturen en de grote massa als gestoorden stom, onverschillig en laf als zombies het over zich laten komen en mee instemmen. Nogmaals, religie, socialisme, collectivisme en altruïsme is georganiseerde achterlijkheid door slechte mensen voor het klootjesvolk die daar gewillig intrapt. Daan Kranenburg.

   Like

 3. J. C. Th. Köhler zegt:

  Daan Kranenburg:
  “Heb geen idee anders dan dat o.a. Nederland een open inrichting is waar de zwaarst gestoorden het land besturen ”

  Sorry, Daan, maar ik begrijp je niet. Eerst zeg je dat je het met me eens bent. En direct daarop zeg je dat we worden bestuurd door zwaar gestoorden.

  HET IS NIET WAAR! WE WORDEN NIET BESTUURD DOOR GESTOORDEN, MAAR DOOR CRIMINELEN!

  Op nationaal niveau worden we bestuurd door achtereenvolgens Den Uyl, Van Agt (hoewel ik aan zijn verstandelijke vermogens wel twijfel), Lubbers, Kok, Balkenende en Rutte. Het hele zootje bestaat uit subversieve, leugenachtige landverraders. Zoals gezegd, de enige gevaarlijke gek in het gezelschap is Van Agt. De rest is misdadig, maar wel scherp van geest en zeer geraffineerd. Het plan is de vervanging van ons volk door sprinkhanen, die niets bijdragen, maar alleen hun nut bewijzen door ons land op de knieën te brengen, zodat de Coudenhove-Kalergi adepten hun zin kunnen doordrijven.

  Je denkt toch niet dat, goed vijftig jaar na de oprichting, de actie van D66 en schoft Pechtold, om het referendum af te schaffen, uit de lucht kwam vallen? Een referendum zou eventueel de omvolking in de weg kunnen zitten. Het volk zou tegen kunnen stemmen en dat mocht natuurlijk niet gebeuren. Dus laat je het volk gewoon niet stemmen ==> einde referendum! Ook de afschaffing van de dividendbelasting past in het plaatje. Plusminus 2 miljard minder inkomsten. Weer een nagel aan de doodskist van onze economie. De BTW omhoog, zodat er steeds minder besteedbaar inkomen overblijft. Zo gaat de middenstand er ook aan.

  Leger en politie zijn al tot aan het belachelijke bezuinigd. Geen tanks, geen munitie, geen fatsoenlijke uitrusting! Ondanks de goede wil van Onze Jongens, is onze strijdmacht een dood kindje met een lam handje. Uit die hoek hebben de “boven ons geplaatsten” weinig te vrezen. Al zou het leger een staatsgreep overwegen, om ons land te redden, ze hebben de middelen niet (meer).

  Het volgende, na de afschaffing van het referendum, is de censuur op de zogenaamde Social Media. Een stap in het kader van de uitschakeling van de stem van het volk. Waar het volk ook zijn stem zou kunnen laten horen, moet die mogelijkheid worden afgekapt. Het volk moet werken, belasting betalen, en verder vooral zijn bek houden. Wie denkt dat volk wel dat het is? Dat ze iets, maar dan ook maar iets, te zeggen hebben?

  De regering heeft inmiddels de schrijvende pers al onder controle. Ook de radio en televisiezenders lopen in het gareel. Van die zijde is ook al niets te vrezen.

  Thierry Baudet heeft het grootste gelijk van de wereld. De Tweede Kamer is één grote poppenkast. Er wordt het een en ander besproken, maar slechts voor de bühne. De échte onderwerpen, de islamisering en de uitlevering van onze soevereiniteit aan Brussel, worden angstvallig verzwegen. In de woorden van Geert Wilders: een Nèp Parlement. Iedereen viel over hem heen, maar hij legde wel de vinger op de zere plek. De Staten Generaal, zijnde de volksvertegenwoordiging, vertegenwoordigt het volk helemaal niet. Ze vertegenwoordigen de politieke partijen. Alles wat er wordt besproken is in het belang van de partij, namens welke ze in de Kamer zitten.

  Al ben ik geen fan van het Oranjehuis, komen toch de woorden van Willem van Oranje voor de geest. “… heb medelijden … met dit arme volk.”

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

  • Patriot 2.0 zegt:

   Op lokaal niveau geldt hetzelfde: kijk eens naar burgemeester “Undercover”(SBS6): een totaal lachertje.

   Like

  • Daan Kranenburg zegt:

   Hr, Kohler, Zal het wat nuanceren ” WE WORDEN BESTUURD DOOR GESTOORDE CRIMINELEN!” Mijn complimenten voor uw laatste reactie met een haarscherpe analyse van wat onze zgn volksvertegenwoordigers in de praktijk uitvreten. Ja, Nederland heeft een partijpolitieke kartel ‘democratie’ die schijt heeft aan de kiezers. In de geest van Willem van Oranje zou ik er dit van willen maken: “… heb medelijden … met dit arme, domme, kortzichtige, laffe en ongeïnteresseerde volk.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s