Moet Tommy Robinson vandaag in Londen de gevangenis in?

Screenshot_183

(Door: Michael Stürzenberger – Vertaling: E.J. Bron)

Vandaag begint voor Tommy Robinson de alles beslissende procesdag voor de centrale strafrechtbank “Old Bailey” in Londen. Nadat hij op 25 mei op Facebook een live-video van de aangeklaagden van een islamitische “grooming gang” voor het gerechtsgebouw had uitgezonden, die beschuldigd worden van georganiseerde gedwongen prostitutie, groepsverkrachtingen en seksueel misbruik van minderjarigen, werd hij ongeveer een uur later door de politie gearresteerd. In een bliksemprocedure werd hij tot 13 maanden gevangenisstraf veroordeeld, omdat hij het jaar daarvoor een voorwaardelijke straf had gekregen, toen hij eveneens voor een rechtbank een proces filmde tegen vermeende leden van een “grooming gang” in Oxford.

PI News (2)

In de gevangenis kan hij vreselijke toestanden verwachten: zo kreeg hij moorddreigingen van moslims en at hij uit voorzorg geen in de gevangenis bereid voedsel, omdat hij om goede redenen vergiftiging vreesde. Daarom at hij alleen maar eten uit blik en door zijn vrienden meegebrachte spijzen. Midden juni was een petitie voor de vrijlating van Tommy al door meer dan 600.000 mensen ondertekend. Op 20 juni richtte hij een ontroerende brief uit de gevangenis tot het publiek. Op 1 augustus kwam Tommy vrij, omdat zijn advocaat met succes procedurefouten had ontdekt. Op 27 september werd het proces in Londen onderbroken, omdat de advocaten meer tijd voor een “adequaat proces” aanvroegen. Tommy bleef op borgtocht vrij. Nu begint vandaag voor hem de beslissende procesdag.

Voor Tommy is het een vanzelfsprekende plicht van een burger om te berichten over deze verschrikkelijke misdaden door meestal islamitische daders, wier slachtoffers bijna uitsluitend blanke Britse meisjes en vrouwen zijn. Nadat de politie en de sociale instanties in voorgaande gevallen van massaverkrachting, zoals in Rotherham, jarenlang gezwegen hadden, omdat men niet van “racisme” beschuldigd wilde worden, beschouwt Tommy het als meer dan gerechtvaardigd om het publiek over deze misdaden te informeren, die dus ook gewoon deel zijn van de vrouwen verachtende islamitische ideologie.

Hij zegt dat hij signalen zou hebben gekregen dat hij er zonder gevangenisstraf vanaf zou kunnen komen wanneer hij zichzelf in de zin van de aanklacht “schuldig” zou verklaren. Dan zou het blijven bij de twee en een halve maand gevangenisstraf, die hij vanaf mei onder ondraaglijke omstandigheden in de gevangenis had doorgebracht. Tommy staat echter voor hetgeen hij gedaan heeft en zal zichzelf geenszins “schuldig” verklaren. Hij is bereid om voor zijn overtuiging desnoods opnieuw de gevangenis in te gaan. Zonder overdrijving kun je Tommy Robinson een echte held, een ware patriot en een groot voorbeeld voor de hele islam-kritische beweging van Europa noemen.

Vandaag zijn alle ogen gericht op Londen. Wij wensen Tommy veel succes, opdat hij als vrij man met opgeheven hoofd de gerechtszaal verlaat.

Bron:
www.pi-news.net
Door: Michael Stürzenberger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, belangenverstrengeling, burgermoed, Censuur, cultuurrelativisme, democratie, demoniseren, Dhimmitude, Elite, establishment, Eurabië, Groot-Brittannië, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Londen, machtswellust, meningsdictatuur, Moslims, Nationalisme, nieuw fascisme, Overheid, Patriottisme, political correctness, politie, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

12 reacties op Moet Tommy Robinson vandaag in Londen de gevangenis in?

 1. Ruud zegt:

  Dit kun je verwachten in een inmiddels islamitisch aangestuurd land…………..

  Geliked door 4 people

 2. kampersrene zegt:

  die beschuldigd worden van georganiseerde gedwongen prostitutie, groepsverkrachtingen en seksueel misbruik van minderjarigen, Vermoedelijk wordt hij beschuldigd voor “broodroof” of het belemmeren van zelfstandige ondernemingen

  Like

 3. Tistochwat zegt:

  Hij is bereid om voor zijn overtuiging desnoods opnieuw de gevangenis in te gaan.

  Heel dapper, maar houdt hij het gevangenis’leven’ vol?
  En hoe verschrikkelijk zal dit zijn voor zijn vrouw en kinderen.

  Tja, dit is de prijs die een volk betaalt voor het kiezen voor een ‘regering’ die heult met de islam en alsmaar doorgaat met de import van mohammedanen.
  Ik heb zo’n vermoeden dat Tommy weer in de gevangenis belandt, want: kritiek op de ‘heilige’ islam.
  En dat is nu eenmaal een zwaar misdrijf in deze volledig krankzinnig geworden wereld.

  Hopelijk heb ik het fout en laten ze die man eindelijk met rust.

  Like

  • Anneke zegt:

   “Tja, dit is de prijs die een volk betaalt voor het kiezen”….Wij burgers hebben met onze stem vrijwel of geheel géén inspraak in het regeerbeleid. Verkiezingsfraude viert al decennia hoogtij !!! De speelkaarten van de Haagse regeer-trollen zijn al tijden gelee goed geschud. “Vandaar dat wij burgers nog immer met het rode potlood onze stem duidelijk op papier moeten zetten. En dat in zo’n hyperactief digitaal tijdperk !!! Héél tegenstrijdig”.

   Geliked door 1 persoon

   • Tistochwat zegt:

    @ Anneke 23 oktober 2018 om 16:44

    Verkiezingsfraude viert al decennia hoogtij !!!

    Meestal zet ik er in een reactie bij dat ik stembusfraude niet uitsluit.

    Like

 4. koddebeier zegt:

  De Britse overheid bestaat uit landverraders en ‘eigen’ volk verlakkers !

  Like

 5. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  Die Tessy May laat er ook geen gras over groeien. Tommy moet en zal het kotje in, vóór zij valt. Ze wil de vruchten plukken van haar werk. What’s in the name. Theresa betekent oogster.

  Tommy heeft mijn sympathie. Maar ik geef hem niet veel kans. Het is een politiek proces. En dan zijn de kaarten doorgestoken. Hij is zonder meer een volksheld. Hij deed zijn werk. En dat werd niet door iedereen geapprecieerd. Maar een volksheld veroordelen kon wel eens averechts uitwerken. Dat zou niet de eerste keer zijn. In 1789 bestormde het gepeupel de Bastille, om een volksheld te bevrijden. Het werd het begin van het einde van een dynastieke era (tijdperk).

  Like

 6. Lee zegt:

  Diep respect voor deze man. Hier zouden alle autochtone Engelsen een voorbeeld aan moeten nemen.
  *buiging maakt*

  Like

 7. kampersrene zegt:

  ik heb angst voor de Britse bevolking….als iemand aangifte doet van verkrachting ,geweldpleging of wat ook ..en hij of zij verklaart dat de dader(s) een getaande huid hadden en baard worden zij dan ook opgesloten….dat gebeurde er met Tommy

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s