Trump waarschuwt voor migrantenmars op de VS: “Drugshandelaars, roofdieren, terroristen” – “Aanval op ons land”

Screenshot_203

(Vertaling: E.J. Bron)

Duizenden migranten zijn op weg naar de Amerikaanse grens met Mexico. De Amerikaanse president Trump heeft de mars opnieuw een aanval op de Verenigde Staten genoemd. “We kunnen niet toelaten dat zoiets met ons land gebeurt”, zei Trump tijdens een verkiezingsmanifestatie in Houston in de Amerikaanse staat Texas. “Het is een aanval op ons land.” En verder: “Illegale immigratie zal ons land te gronde richten”.

Duits - Zuerst

Onder het gejuich van zijn aanhangers verklaarde Trump dat “de criminelen, roofdieren en terroristen” in geen geval Amerikaans grondgebied zouden mogen betreden. Daarvoor had Trump op Twitter gezegd dat zich ook onbekende personen uit het Midden-Oosten onder de migranten zouden hebben gemengd.

De migranten uit Honduras, El Salvador en Guatemala legden maandag ongeveer 45 kilometer van Tapalucha naar Huixtla in de deelstaat Chiapas in het zuiden van Mexico af. Van daaruit zijn het nog 1100 kilometer naar de hoofdstad Mexico-City en nog eens 2700 kilometer naar Tijuana aan de grens met de VS.

Trump schreef op Twitter dat de politie en de strijdkrachten in Mexico helaas niet in staat zouden zijn om de mensen te stoppen. Daarom zou hij de Amerikaanse grensbewaking en het leger gealarmeerd hebben, omdat het hierbij om een nationale noodtoestand zou gaan. Op de vraag hoeveel soldaten hij naar de grens zou willen sturen, antwoordde Trump tegen de krant “USA Today”: “Zoveel er nodig zijn.”

De meeste migranten willen naar de VS. De Mexicaanse regering verklaarde ondertussen dat de Latijns-Amerikanen zonder papieren niet in het land zouden kunnen blijven.

Trump beschuldigde Guatemala, Honduras en El Salvador ervan de mensen er niet aan gehinderd te hebben hun land richting de VS te verlaten. De Amerikaanse regering zou daarom de financiële hulp voor deze landen schrappen of drastisch verminderen.

Maandagavond zei Trump tijdens een verkiezingsoptreden eveneens onomwonden: “Ik ben een nationalist”. De president zei: “Een globalist is een persoon die graag wil dat de wereld het goed doet, eerlijk gezegd interesseert ons land hem niet zoveel. En weet u wat? Dat kunnen we niet hebben. Ze weten, ze hebben een woord – het werd op de een of andere manier ouderwets – het woord is nationalist. En ik zeg, werkelijk, we zouden dat woord niet moeten gebruiken. Weet je wat ik ben? Ik ben een nationalist, oké – ik ben een nationalist.”

Bron:
http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Donald Trump, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Nationalisme, Patriottisme, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, VS. Bookmark de permalink .

16 reacties op Trump waarschuwt voor migrantenmars op de VS: “Drugshandelaars, roofdieren, terroristen” – “Aanval op ons land”

 1. Ruud zegt:

  De grote volksverhuizing krijgt handen en voeten en komt op stoom; hoe lang kunnen we nog spreken van een welvaartsstaat?

  Geliked door 2 people

  • paulzwueste zegt:

   Heil Trump!

   Like

   • Peter zegt:

    Eens met de strekking.
    Alleen niet met het woordgebruik van het woord Heil dat bij mij andere herinneringen oproept.

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Peter.
    Iedereen heeft recht op z’n eigen problemen.
    Uitdrukkingen en benamingen zoals Heil, Nazi, Concentratiekamp, Houzee, Geuzenvlag,
    Nationalisme, enzovoorts, enzoverder, et cetera. vallen nog steeds verkeerd.
    En dat 83 jaar na het beëindigen van WOII
    En dan verklaren we de Duitsers voor gek omdat ze nog immer met een totaal misplaatst minderwaardigheidscomplex rondlopen, en dat alléén omdat ze twee wereldoorlogen bijna gewonnen hebben…?

    Vraagje.
    De tweede wereldoorlog meegemaakt?

    Like

 2. Sjaak uit Dordt zegt:

  Ik ook, ik ben een nationalist.

  Geliked door 4 people

 3. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  t is zó eenvoudig allemaal
  voor wie de waarheid minnen:
  weiger namaak-dokters in de zaal
  en laat het tuig niet binnen…
  .
  Jasterke
  .

  Geliked door 1 persoon

 4. Joannes den Hollander zegt:

  Wederom een diepe buiging voor deze man.

  Geliked door 5 people

  • Tistochwat zegt:

   @ Nieuw Begin 23 oktober 2018 om 20:47

   Maar misschien is DAT wel het echte uiteindelijk doel van de VN: forse bevolkingsreductie door volken met onverenigbare culturen en normen bij elkaar te brengen en te dwingen dicht op elkaar te gaan leven –en tegelijkertijd onder valse klimaatvoorwendselen hun welvaart af te breken-, zodat ze elkaar vanzelf gaan afmaken?

   Ja natuurlijk is dat het doel. Daar twijfel ik geen moment aan.
   Maar ‘onze landgenoten’, de ‘deugmensjes’ kunnen en willen dit in de verste verte niet bevatten.

   Like

 5. Elisah zegt:

  https://www.judicialwatch.org/blog/2018/10/young-angry-men-gangbangers-march-towards-u-s-yelling-vamos-para-alla-trump/?utm_source=t.co&utm_medium=social&utm_campaign=corruption%20chronicles

  Young Angry Men & Gangbangers March Towards U.S. Yelling “Vamos Para Allá Trump!”

  Besides gang members and mobs of young angry men, the Central American caravan making its way into the United States also consists of Africans, Bangladeshis, Sri Lankans and Indians. Judicial Watch is covering the crisis from the Guatemalan-Honduran border this week and observed that the popular mainstream media narrative of desperate migrants—many of them women and children—seeking a better life is hardly accurate. Guatemalan intelligence officials confirmed that the caravan that originated in the northern Honduran city of San Pedro Sula includes a multitude of Special Interest Aliens (SIA) from the countries listed above as well as other criminal elements and gang members.

  Geliked door 2 people

 6. Marlies zegt:

  Dit is op toodlessss herblogden reageerde:
  Weer een Soros ideetje? Dit ontstaat niet spontaan. En dat in 3 landen.

  Like

 7. Xcobra zegt:

  Waarom hebben wij geen Trump❓

  Like

 8. Barbara Marquart Scholtz zegt:

  Nieuw Begin,. Weet u misschien waar Xandernieuws gebleven is?
  De site is sinds een paar dagen geblokkeerd. Ik zou het heel jammer vinden als hij niet meer te
  lezen is.

  Like

 9. Jan zegt:

  Trump maakt einde aan ankerkind

  Vliegtuigen vol met zwangere vrouwen uit China komen jaarlijks naar Amerika om daar te baren zodat zij kunnen eeuwig kunnen parasiteren.

  Trump to Sign Executive Order to End Birthright Citizenship in America (VIDEO)

  Overigens, ik heb Chinezen net als moslims nog nooit op originaliteit kunnen betrappen behalve op stelen van eigendom en intellectueel eigendom; alles wat het westen uitvindt en maakt wordt door hen gestolen

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s