Bosnië: Honderden jonge mannen proberen de Kroatische grens te bestormen

Screenshot_216

(Door: David Berger – Vertaling: E.J. Bron)

Niet alleen in de Spaanse exclaves in Marokko komt het op dit moment steeds opnieuw tot grens-bestormingen door jonge mannen uit Afrika en de Arabischtalige wereld. Ook in Bosnië-Herzegovina verzamelen zich steeds meer immigranten om de grens te bestormen die hen ervan afhoudt de EU binnen te dringen.

philosophia perennis

In Bosnië, dat in toenemende mate wordt getroffen door de radicalisering van de islam, vormt zich op dit moment een nieuwe hotspot van de zogenaamde Balkan-route, via welke traditiegetrouw ook islamitische terroristen binnenkomen en wapens de EU binnengesmokkeld worden.

Gewelddadige taferelen aan de grens

Aan de grens tussen Bosnië-Herzegovina en Kroatië komt het op dit moment steeds opnieuw tot gewelddadige taferelen tussen de grensbewakers en honderden “vluchtelingen”, die zich op dit moment in Bosnië bevinden, maar vastbesloten zijn om Kroatië binnen te dringen om van daaruit verder te trekken naar de rijke landen van de EU.

Het gaat vooral om de grens in de buurt van de Bosnische stad Bihać, waar steeds meer immigranten bij elkaar komen om van daaruit de EU binnen te vallen:

 

Bron:
https://philosophia-perennis.com
Door: David Berger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Balkan, Barbarisme, Bosnië-Herzegovina, cultuurrelativisme, Demografie, Eurabië, Europa, EUSSR, Graaien, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, Kroatië, kwaadaardige opzet, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

17 reacties op Bosnië: Honderden jonge mannen proberen de Kroatische grens te bestormen

 1. scherpschutter1943 zegt:

  schiet ze neer, het is niet anders.

  Geliked door 2 people

  • Joannes den Hollander zegt:

   Neerschieten zal er op termijn zeker van gaan komen scherpschutter. Er is een politieke kentering merkbaar, weliswaar nog erg subtiel. Het begin is er en daar gaat het om.

   Like

   • Inge zegt:

    Denk het niet. Lees de reactie van Henk: “En Rutte tekent rustig “de verklaring van Marrakech”.

    Like

 2. Joop zegt:

  Waarom worden daar geen gevangenis-kampen ingericht waar deze illegale indringers gedeteniteerd kunnen worden, voor de retourboot. Tijdens de balkanoorlog, 20-25 jaar terug, was het ook geen probleem dergelijke detentiekampen in te richten.

  Like

 3. ruud 2 zegt:

  Nog meer van die teringzooi? ik dacht dat daar nog zoveel mijnen lagen, waarom werken die niet?

  Like

 4. henk zegt:

  En Rutte tekent rustig “de verklaring van Marrakech” een rode loper om alles en iedereen uit Afrika een vrijbrief te geven naar de EU te komen ! Het lijkt wel of er totaal geen gezond verstand meer aanwezig is. We hebben al een giga woning te kort, de crimminaliteit rondom de AZC’s loopt de spuigaten uit , maar toch maar naar binnen halen die kansloze die alleen maar op een bijstandsuitkering uit zijn, man man wat een wereld leven we !

  Like

  • Steven zegt:

   Precies. Als hardste schreeuwers van Europa (Nederland dus) zijn klauw gaat zetten op 10 december, en er veranderd verder niks… dan kan het volgend jaar wel eens zo wezen dat half Europa zijn weekend tasje wel kan gaan inpakken om straks niet vermoord te worden.

   Like

 5. ronjaspers zegt:

  Soldaten van allah komen naar europa om de “oorspronkelijke europeese” bevolking te terroriseren en af te slachten,natuurlijk gefinancieerd door george nazi soros,de nazi bilderberg groep/illuminatie.

  Like

 6. kampersrene zegt:

  Spel zonder grenzen !

  Like

 7. edwin vissers zegt:

  Soldaten van allah komen naar europa om de “oorspronkelijke europeese” bevolking te terroriseren en af te slachten,natuurlijk gefinancieerd door george nazi soros,de nazi bilderberg groep/illuminatie. amen

  Like

 8. Judge zegt:

  Alles uit de mond van de islam is een oorlogsverklaring. Waarom dan ook geen oorlogsrecht toepassen en gericht met scherp schieten? Laten we beginnen met waterkanonnen als het straks gaat vriezen!

  Like

 9. ildiko zegt:

  deze mensen worden gewoon via legale netwerk kanalen daar heen gestuurd en er worden geïnstrueerd hoe met welke middelen gezamenlijk met veel geweld de grenzen te breken. Dit is gewoon via VN en door Soros wordt georganiseerd ! bij de grens vertellen de immigranten dat ze via mobiel krijgen de instructies !!!!! heb ik net gezien op het Hongaarse tv

  Like

 10. Rob zegt:

  Veel goede reacties. Helaas blijft het bij berichtjes op internet zetten en praten. Hier wordt het niet mee opgelost. Er zal gevochten moeten worden. De only way to vrijheid.

  Geliked door 1 persoon

 11. flo zegt:

  Die strijd gaat wel komen, dat kan niet anders.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s