BRIEFJE VAN JAN – Aan de hardwerkende Nederlander

Screenshot_207

(Door: Jan Dijkgraaf)

Bij Pauw zingt het cabaretduo Matroesjka, terwijl jij energie tankt voor je volgende werkdag, een liedje…

Beste hardwerkende Nederlander,

Nieuwsuur eergisteren gezien? Ging over fraude met uitkeringen. Veel bijstandtrekkers blijken in het buitenland grond of huizen te bezitten. Dat hebben ze niet opgegeven toen ze in Nederland hun uitkering aanvroegen. Mag niet. Soms doen gemeenten er onderzoek naar. En heel soms eisen gemeenten dan terugbetaling van de uitkering.

In Nieuwsuur was een Turkse inwoner van ons land te zien die 152.000 euro moest terugbetalen. De man vond zichzelf nogal zielig, want hij kan maar moeilijk rondkomen van de uitkering die hij blijkbaar nog altijd krijgt. Dus terugbetalen van zo’n groot bedrag, dat kon echt niet.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Nuttige idioten", "omvolking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Barbarisme, belangenverstrengeling, corruptie, Criminaliteit, cultuurrelativisme, demoniseren, establishment, gezond realisme, Graaien, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, Linkse media, Marxisme, meningsdictatuur, moralisme, Multiculti, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, NPO, onwetendheid, political correctness, praatjesmakers, propaganda, publieke omroep, Racisme, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

47 reacties op BRIEFJE VAN JAN – Aan de hardwerkende Nederlander

 1. Marlies zegt:

  Dit is op toodlessss herblogden reageerde:
  Om moedeloos van te worden, echt waar.

  Like

 2. Steven zegt:

  Als we maar HARD genoeg blijven werken, dan kunnen we straks de hele wereld onderhouden…

  Geliked door 2 people

 3. jack black zegt:

  Waar is het probleem ?
  Deze steuntrekkers (een woning)
  (etensbonnen met hun pasnummer geven)
  (daarmee daar geen handel ontstaat !)
  GEEN GELD !
  EN !
  Verplicht onkruit op de openlijke leefruimte
  wegruimen !
  20 man met een voorarbeider als regiesteerder
  en oppasser !
  Bij niet verscheinen, aan de lange arm verhongeren
  laten !

  Like

 4. Jean zegt:

  In april, mei, juni, juli, augustus 2019 gaan weer een massa Nederlanders “op vakantie naar Turkije”…..
  Sorry, ik kan niet meer volgen.

  Geliked door 3 people

 5. kampersrene zegt:

  Waar is onze solidariteit voor die arme getraumatiseerde Turkse fluchteling die kan die 150.000 Euro onmogelijk terugbetalen …..Wij hebben het wel gedaan voor onze webmaster een tijdje geleden waarom niet voor die arme man ….stort uw bijdrage op mijn rekening en ik zorg voor de rest …..en “neen” ik ben geen Turk ….maar een eerlijk mensch

  Geliked door 1 persoon

 6. koddebeier zegt:

  Het cabaretduo Matroesjka moesten ze opsluiten in een werkkamp waar ze 12 uur van de dag zwaar werk moeten verrichten, daar leren linkse lapzwansen van !!

  Geliked door 1 persoon

 7. kampersrene zegt:

  Draai uw kl…maar af brave hardwerkende Nederlander zodat de regering Rutte ons leefloon kan verhogen zodat we in staat zijn wat geld te sturen naar onze achtergebleven familie zodat ze kunnen sparen voor een ticket richting Nederland ….Hier moet ge tenminste niet werken

  Geliked door 1 persoon

  • ronjaspers zegt:

   kampersrene.Rutte heeft niets te vertellen,hij is een “marionetpop” van de nazi bilderberg groep en die maken in nederland en de rest van europa de dienst uit.

   Like

 8. BertG. zegt:

  En aan de andere kant een beeld van een land waarin het volgens de dienstdoende premier steeds beter gaat , maar waar ziekenhuizen het hoofd niet meer boven water kunnen houden, de voedselbanken niet meer weten waar ze de benodigde levensmiddelen vandaan moeten halen, burgers niet langer sommige plekken in steden of dorpen in durven en ouderen aan hun lot worden overgelaten.
  Zullen we het hier bij laten ?

  http://www.geennieuws.com/2018/10/dit-is-nederland-een-beeld-zegt-meer-dan-duizend-woorden/

  Geliked door 2 people

  • Wachteres zegt:

   De tiara is miljoenen waard en in het ziekenhuis in Lelystad ben ik destijds nog tot volle tevredenheid.geopereerd aan kanker.

   Afschuwelijk voor het personeel, ik leef mee.

   Geliked door 2 people

  • Tistochwat zegt:

   @ BertG. 24 oktober 2018 om 11:57

   En nóg steeds likt het klootjesvolk de bilnaden van de ‘oranjes’.
   Schaamteloos en onbeschoft om te pronken met een duur glimmertje terwijl de echte Nederlander het ondanks zijn harde werken niet meer ziet zitten.
   Hij heeft straks niet eens meer geld om zijn huis te verwarmen.

   Wat ís dat toch voor gekte, zo’n ‘koningshuis’!

   Geliked door 1 persoon

   • ronjaspers zegt:

    Tistochwat.Het is nog veel erger als je denkt,het koningshuis is nep heel die familie heeft geen recht op de troon,daar hebben ze afstand van gedaan aan de nazi,s toen ze naar engeland vluchten tijdens de 2e wereldoorlog.Beatrix is voorzitster van de nazi bilderberg groep die 90 % van de wereldbevolking uit wil roeien.En pedofilie en drugshandel is ook een favoriete bezigheid van dat criminele uitschot.

    Geliked door 1 persoon

 9. scherpschutter1943 zegt:

  Als die turk nu stopt met eten en opdondert naar Turkije kan gewoon zijn uitkering worden stopgezet. Houdt de sociale dienst dat geld over. En laat dan tegelijk die Pauw de pleuris krijgen zijn we daar ook weer vanaf.Wie volgt.

  Geliked door 2 people

 10. Thomasson zegt:

  Beste Jan. Wij mogen met zijn allen boos zijn. Wij weten donders goed dat Mijnheer de Turk zal de 152.000 Euro nooit terugbetalen en Mijnheer de Marokkaan ook niet!. Om dat te doen van een uitkering, moeten beide heren minstens drie reïncarnaties ondergaan. En dan nog zal het erg moeilijk zijn. Maar men kan het geld op een andere manier besparen. De uitkering en alle mogelijke subsidies stopzetten en de heren met hun hele nest terugdeporteren naar Turkije en Marokko. Zij zijn daar per slot van rekening: a) onderdanen en b) zij zijn niet dakloos. Als men hetzelfde doet met de hele bende van buitenlandse fraudeurs, dan zal in de schatkist behoorlijk wat pecunia overblijven.
  “Dat uitkeringsfraude hier in strijd is met de Nederlandse wet, is voor deze Turk, geloof ik, geen punt”. Natuurlijk niet!. HET STUK AFVAL dat men op zaterdag a.s. gaat begraven, gaf deze uitkeringgerechtigde en zijn soortgenoten alle recht daartoe. De leider van de Paarse Junta gaf Islamitische stakkers de status van Übermenschn. De Paarse schooiers waren drukbezig met het stelselmatig afbreken van Nederland als een soevereine staat en haar overdragen aan een nieuwe dictatoriale bezetter: de EU. Deze Junta legde ook de fundering voor de ISLAMISATIE van Nederland; die nu al is in vergevorderd stadium.
  DEEL 2

  Geliked door 4 people

  • ReaGluurder zegt:

   De in ‘bepaalde kringen’ alom geprezen socialist W. Kok erkende in 2001 al dat er grote problemen zijn in Nederland mbt de immigranten. 18 jaar later wordt dit ontkend en zelfs door Lulletje Rutte en Hielenlikkers weggehoond! In 2001 was er al geen redden meer an, nu dus echt niet meer! Pim Fortuyn, Janmaat, Theo van Gogh.. Opdat wij niet vergeten. Wim Kok, Lubbers, Rutte en ‘wij kennen hun namen’ gaan als Landverraders de boeken in!! Hun kleinkinderen gaan het beleven!

   Geliked door 2 people

  • ronjaspers zegt:

   Thomasson.Prima tekst.Maar we zijn toch echt verkocht en verraden in 1975 door de raad van europa.Islam voor olie oftewel de resolutie van straatsburg.

   Like

   • Bob Koster zegt:

    Iedereen die op bezine rijdt of in het vliegtuig stapt ondersteunt deze resolutie.

    Geliked door 1 persoon

   • Thomasson zegt:

    @ronjaspers en @ReaGluurder.. Ronjaspers: Wat uw zegt is 100% waar. Maar wij konden OOK ertegen protesteren en weigere een dictaat aan te nemen die voor Nederland niet enkel nadelig is, maar ook zeer gevaarlijk. Net zo goed dat Mient Jan Faber en zijn gabbers konden eind jaren ’70 en begin jaren ’80 zo heftig tekeer gaan tegen de plaatsing van kruisrakketten, konden anderen tegen het besluit van de Raad van Europa protesteren en massaal demonstreren. Eerlijk gezegd de plaatsinvg van kruisraketten was voor Nederland lang niet zo gevaarlijk als het opvang van dat hele zwerm islamitisch gespuis.
    @ReaGluurder. Wim Kok gaat nu naar een plaats waar hij het zeker niet als saai zal beleven. Hij kan met goede “vrienden” aan tafel schuiven: Hendricus Colijn, Anton Mussert en misschien ook nog Meinoud Rost van Toningen. De laatste hield net zo veel van geld als de nieuwe kersverse vriend. Van dat clubje is enkel Hendrikus Colijn geen verrader. Hij was een vuile rotzak, maar nooit een verrader; dat waren de anderen tijdens hen leven wel. Hendrikus Colijn stierf in 1944 in een concentratiekamp.

    Like

 11. Wachteres zegt:

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/2721286/rekening-85-jarige-vrouw-geplunderd-door-zakkenrollers

  Rekening 85-jarige vrouw geplunderd door zakkenrollers

  Door redactie
  Updated 5 min geleden
  11 min geleden in BUITENLAND

  Diemen – De politie heeft dinsdagavond beelden verspreid van twee vrouwelijke zakkenrollers. De vrouwen [ met hoofddoek!} beroofden in mei van dit jaar een 85-jarige vrouw uit Diemen van haar pinpas.

  Like

  • Thomasson zegt:

   @Wachteres. Ik heb ook de laatste programma Opsporing Verzocht bekeken..
   Halverwege het programma zapte ik naar een andere zender. Ik weet niet hoeveel mensen in Nederland werden – zoals ik – KOTSMISSELIJK Jij werd daar letterlijk onwel van al dat “50 schaduwen van bruin”, gietzwart, zwart, een beetje getint en ga zo maar door. Degenen die blank waren, waren Oost Europeanen die op slinkse wijze pakettenbezorgers beroven. Hier een vraag: HOE VAAK HOORT MEN VAN EEN BENDE NEDERLANDERS DIE MENSEN IN POLEN OF ROEMENIE BEROVEN? Met Nederlanders bedoel ik echte Nederlanders en geen Medelanders. Als dat niet gebeurt, waarom moeten de Nederlanders het criminele gespuis van andere landen met open armen ontvangen? Waarom moeten Nederlanders de Bevelen van de EU op dat gebied gehoorzamen? De EU is een bezettingsmacht, maar ook tegen de nazi’s werd strijd geleverd. Niet al hun bevelen werden zonder slag of stoot gehoorzaamd. Het is tijd dat de grenzen DICHTGAAN. De Schengen accord over vrij verkeer van goederen, daar is niets mis mee. Maar de personen moet men buiten de gat van de deur houden. Een wagen vol zigeuners en ander verdacht gespuis komt niet binnen. Voor asielzoekers, vluchtelingen en dat soort tyfus is hier geen plaats. Gaan ze lekker bij hen moslim en neger broeders hokken- niet hier!. Oost Europeanen die hier wat uitvreten, zou men,half lam slaan. Voordat ze naar huis worden gestuurd, moet men ervoor zorgen dat ze nooit meer op hun poten kunnen staan. Deze lieden hebben een diepe eerbied voor wrede en genadeloze politieagenten. Zij hadden nooit rooftochten in de Sovjet Unie gehouden. Ze wisten wat voor hen in de Lubyanca gevangenis stond te wachten. .

   Geliked door 1 persoon

 12. King Arthur zegt:

  Alles gaat volgens het kalergieplan, Europa moet kapot gemaakt worden door ladingen parasieten te importeren, dus niet zeuren mensen, gewoon doorlopen, want “niets” aan de hand toch?
  In de bijstand ben je een slaaf van de gemeente, alleen vreemd dat je nooit en te nimmer toerken plantsoenen ziet schoffelen. Zal wel te maken hebben dat groot deel personeel van gemeente turks of marocs is vanwege zogenaamde slinkse pvda “positieve” discriminatie.

  Geliked door 1 persoon

 13. Tistochwat zegt:

  Dat liedje! Ik zat me gewoon plaatsvervangend te schamen.
  En wat krégen ze na dit gekweel een warm applaus van de overige landverraders, die niet eens doorhebben dat dit ‘liedje’ de blanke man enorm kleineert. Alsof deze zich ten onrechte grote zorgen maakt.

  Die twee domme nsb-koeien smeken gewoon om onderwerping aan de islam.
  ‘Kleine witte boze man’! Je moet de gore lef maar hebben.
  Ze doen niets liever dan de blanke man belachelijk maken en de mohammedaanse ‘vluchteling’ bewieroken.

  Ik denk dat het ‘gemengde ras’ er heel snel zal zijn, want dergelijke nsb-koeien hebben het liefst een mohammedaanse negerpiemel om zich te laten ‘dekken’.

  Tjongejonge, wat moet je toch beginnen met zulk links ‘deugvolk’.

  Geliked door 1 persoon

  • ronjaspers zegt:

   Tistochwat.U zegt “deugvolk” wat dacht u van nazi,s (socialisten) facisten (afa) racisten (antiblank) geestelijk gestoord,suicidaal en landverraders.Daar deugt helemaal niks aan.

   Geliked door 1 persoon

   • Tistochwat zegt:

    @ ronjaspers 24 oktober 2018 om 23:48

    Tistochwat.U zegt “deugvolk” wat dacht u van nazi,s (socialisten) facisten (afa) racisten (antiblank) geestelijk gestoord,suicidaal en landverraders.Daar deugt helemaal niks aan.

    Dat klopt, maar ze vinden van zichzelf dat ze enorm ‘deugen’, vandaar dat ik hen ‘deugvolk’ noem.

    Like

 14. Thomasson zegt:

  DEEL 2
  Men kan zich vragen: Waarom hebben de machthebbers in dit land nul respect en bodemloze minachting voor de hardwerkende Nederlanders? De laatste uitzending van Nieuwsuur van gisteravond https://www.npostart.nl/nieuwsuur/23-10-2018/VPWON_1290397d geeft een schrikbarend antwoord op dit vraag. Het ging over de mogelijke sluiting van het Slotervaart ziekenhuis in Amsterdam en MC Zuiderzee ziekenhuizen in Lelystad en Emmeloord. Het gevolg van de sluiting kan zijn dat een groot deel van FLEVOLAND zal het zonder een ziekenhuis in de buurt moeten doen. .
  https://www.destentor.nl/lelystad/ziekenhuis-lelystad-heeft-financieneuml-le-nood~ab61abeb/
  Let op wijze waarin men het probleem bespreekt; alsof een ziekenhuis is een fabriek en de patiënten zijn PRODUCTEN. Luister naar de woorden van Xander Koolman Gezondheideconoom Vrije Universiteit Amsterdam. Hij spreekt hier over een plek die bedoeld is om mensen te genezen of van de dood te redden met termen zoals: overcapaciteit, productieplekken, ‘dus als men niets meer produceert, de management, jaarrekeningen, kosten baten, financiële voorstelling van zaken enz. Het totaal beeld is: WIJ ZIJN GEEN MENSEN MEER, MAAR PRODUCTEN!. Wij hebben als levende mensen die nog niet de pijp zijn uitgegaan, dezelfde waarde als spullen die van een lopende band komen. Als wij niet meer de moeite waard zijn, gaan wij naar de grijze container of grootvuil. In deze optiek kunnen wij ook begrijpen waarom de Bilderbergers en de NWO-goden zo graag de Kalergi-Plan willen uitvoeren: WIJ ZIJN NIET DE MOEITE WAARD. Wij moeten van de schappen worden afgehaald en plaats maken voor NIEUWE PRODUCTEN die beter passen in hen wensen. Eigenlijk reflecteren deze linksige Gezondheideconoom en andere sociaal wetenschappelijke en elite zombies de drijfveer die kenmerkend was voor slavendrijvers in de kolonies. De sterkste en gezondste slaven die hoge opbrengst beloofden, gingen naar Suriname en de B-klasse slaven werden in de Antillen voor veel lagere prijs verkocht. Verder werden slaven tijdens zware stormen met ketting en al van de schepen gegooid omdat men moest de kosten/baten in rekening houden. Dat gebeurde ook als er een epidemie in het schip uitbrak.
  ER IS NIETS NIEUWS ONDER DE ZON.

  Geliked door 3 people

 15. bozeoudeman zegt:

  Ach laat dit soort hun pleziertje hebben, wie het laatst lacht lacht het best, dus Pauw ga maar gauw en neem de rest van de NPO stront met je mee.

  Geliked door 1 persoon

 16. Wachteres zegt:

  Het bewijs is geleverd: Vrouwen zijn lui:

  https://www.skoften.net/item/deze_schone_slaapsters_blijven_veel_liever_nog_lekker_in_bed_liggen

  Deze schone slaapsters blijven veel liever nog lekker in bed liggen

  Ik verwacht speciaal een reactie van Harry… 😉

  Geliked door 2 people

 17. Anneke zegt:

  Niet terugbetalen, dan de BAJES in!!! Het WEL verdiende loon vn zo’n fraude-gek!!!
  Oei, als een autochtoon dit zou flikken, dan was het ‘Haagse huis te klein’ !!!

  Geliked door 2 people

 18. Johan zegt:

  Het ´cabaretduo´ Matroesja, wat valt daar nog over te zeggen ?
  Wat een vunzige, smerige tekst in dat liedje ! Wat een trap na voor de gewone Nederlander !
  Lees de tekst hierboven er nog maar eens op na.
  De gewone, hardwerkende Nederlander wordt keihard in de zeik gezet en belachelijk gemaakt. Dat heet dan ´progressief´. Dat is dan ´intelligent´ amusement, verpakt in cabaret.
  Die domme wijven van dat duo zouden zich dood moeten schamen.

  Het kon echter nog een tikje erger bij dat praatprogramma op NPO 1 die avond.
  Voorafgaand aan ´Matroesjka´ trad er een 34koppige groep negers aan in het zwetsprogramma.
  Zij hadden het al gemaakt in Nederland en waren al redelijk succesvol in dit land, maar nog lang niet tevreden. Daarom hadden ze de club `Black Male Achievers´ opgericht. Om als zwart rolmodel te dienen voor zwarten, die een zwart voorbeeld nodig hebben.
  Racistischer kon het eigenlijk niet, maar waarschijnlijk hadden ze dat zelf niet eens in de gaten.
  En dat moeten wij maar normaal vinden in dit land ?

  Stel dat een autochtone Nederlander een club opricht met de naam `White Male Achievers` ?
  Om als blank rolmodel te dienen voor blanken die een blank voorbeeld nodig hebben ?
  Iedereen en zijn grootmoeder zou over hem heen vallen en hem uitmaken voor racist.
  Maar omdat de heren uit het praatprogramma toevallig een chocoladekleurtje hadden, scheen dat niet aan de orde te zijn. Als die negers nou zo nodig een rolmodel moeten hebben, waarom gaan ze dan niet naar Ghana of Nigeria ? Daar lopen miljoenen van hun soortgenoten als rolmodel rond.

  Vervolgens word je dan als kritische Nederlander, omdat je toch wel je vraagtekens plaatst bij het een en ander, volkomen afgezeken door de trutten van cabaretduo ´Matroesjka´.

  Wat een ellende. Wat een hersenspoeling op die televisiezender NPO 1.
  Het wordt met de dag gekker in Nederland.

  Geliked door 3 people

  • Thomasson zegt:

   @Johand. Dat komt allemaal van hoge hand. Zo ook de kletsprogramma’s van Pauw en Twan Huys. Zij moeten zich de strikte regels houden van de programmamakers die bedoeld zijn om langzaam en in fasen de blanke autochtone bevolking er aan te wennen dat zij moeten op gegeven moment uit het landschap verdwijnen: plaats maken voor de Kalergi-producten afkomstig via massale fokprogramma tussen (meestal) blanke vrouwen en zwarte of bruine (Islamitische)mannen. De wijze waarop deze zelf uitroeiing op gang wordt gezet is het resultaat van grondige psychologische hersenspoeling. Kijk maar naar de reclamespot op de TV…Het is bijna altijd een blanke netuitziende vrouw (zo blank mogelijk) naast haar zwarte of bruine/lichtgetinte gespierde Romeo met kroeshaar en meestal ook een Islamitische baard. De donkere man is in deze reclamespotjes de ultieme mannelijkheid, een rolmodel voor de vrouw die een echt kerel wil. Het heeft veel van de nazi posters voor het gezien waarin de ultieme man was een blond, lang en atletischgebouwd. De spotjes voor bijna alles: van margarine tot schoonmaakmiddelen zijn vooral bedoeld voor de kleine meisje beneden de 10 jaar oud annu nu om hen keuze voor partners nu al vast te stellen. Hun man zou zwart of bruin zijn en op deze wijze de Kalergi-Plan te realiseren.

   “Het bevattingsvermogen van de grote massa is maar zeer beperkt, het begrip gering, de vergeetachtigheid is daarentegen groot. Deze feiten brengen mee, dat iedere propaganda, die doeltreffend wil zijn, zich tot enkele, zeer weinige punten dient te beperken, om deze punten dan als leuzen overal en op alle manieren te benutten, tot men de zekerheid heeft, dat ook de laatste man en de laatste vrouw aan zo een leus, aan zo een idee de betekenis hecht, die men eraan gehecht wil zien.”
   Adolf Hitler

   Like

   • Thomasson zegt:

    Ups sorry: maar gezien moet gezin zijn, en annu is anno.

    Like

   • scherpschutter1945 zegt:

    De reclamejongens weten het al tientallen jaren: “Herhaling is de toverkracht van de reclame”. De boodschap hoeft niet waar te zijn. Zo is een prachtig voorbeeld over vloeibaar dreft. De slogan was “Vloeibaar dreft gaat langer mee”. Hoelang werd er niet
    bij vermeld. Consumentenprogramma’s kraakten de boodschap af en die reclame werd als leugen bestempeld. Edoch, de gewraakte reclame ging op tv gewoon door, tot de dag van heden. Niemand moppert meer want “Vloeibaar dreft gaat langer mee.” Niet alleen in de reclame gaat het zo maar ook in de politiek., de leugenfabriek. “Rutte is goed voor nederland”. Iedereen weet dat het niet waar is maar steeds maar weer herhalen, enz. Zie boven.

    Like

 19. Petra DeBoer zegt:

  Offtopic: explosieven gevonden in post voor Obama en Hillary Clinton.

  https://nos.nl/artikel/2256209-explosieven-gevonden-in-post-voor-obama-en-hillary-clinton.html

  Like

  • ronjaspers zegt:

   Petra Deboer.Is het niet heel “toevallig”dat dit net gebeurd voor de verkiezingen.Net als met die muts die zogenaamd door die rechter was aangerand of verkracht 30 jaar geleden waar niks van waar bleek te zijn.

   Like

   • Petra DeBoer zegt:

    @ronjaspers, het is inderdaad heel toevallig en wellicht een inside job. Het is niet de eerste keer dat de Democraten oftewel de deep state inside jobs pleegt.

    Like

 20. Tistochwat zegt:

  Off topic:

  Is er hier iemand die Tineke persoonlijk kent en kan zeggen hoe het met haar gaat?

  Like

 21. ReaGluurder zegt:

  Na 20 jaar een verzekering laten uitbetalen. Vanwege leeftijd en gezondheid in 1x laten uitbetalen. Meer dan 50% werd er van AFGEJAT door de Roverheid!! Altijd een laag-modaal inkomen gehad, 45 jaar gewerkt EN BELASTING BETAALD! Voor mij zijn die gasten nóg misdadiger dan de Koppensnellers in Het Oosten! Binnenkort weer op oorlogspad met de ‘instanties’.

  Geliked door 3 people

 22. Joannes den Hollander zegt:

  Vreselijk, er zijn gewoon geen woorden voor. En die zwakbegaafde onbenullen die ons land dienen te regeren wringen zich in alle politiek correcte bochten om nog meer van dat sociale afval en andere genetisch onvolwaardig getijsem naar Nederland te halen. Verder houdt dit stelletje landverraders zich alleen maar bezig met futiliteiten zoals het verbieden van o.a. plastic lolliestokjes.
  Dubbel bepaspoortte gastarbeiders, het woord zegt het al, worden hier slechts gedoogd om arbeid te verrichten. Dat houdt in dat indien er geen werk meer voor hen is, zij overbodig zijn en derhalve per direct dienen op te donderen. En of het nu om de eerste of vierde generatie gaat maakt niets uit. Gastarbeiders zijn gastarbeiders. Gelijke monniken gelijke kappen dus.

  Geliked door 2 people

 23. boorzalf zegt:

  Dit is al jaren bekend getinte fraudeurs/rovers/tuinmannen beleggen hun buit al jaren in peperdure huizen in marokko en turkije.
  En als die apen landen niet mee werken gewoon de uitkering stop zetten plus NL paspoort inleveren.
  Moet je eens zien hoe bereidwillig die apen regeringen dan zijn.

  Like

 24. Aan het loket voor uitkeringen zit een hoofddoek voor uw vragen:
  Goede dag broeder….
  U wilt een uitkering aanvragen?
  Ja!
  Heeft u al huis in buitenland?
  Ja!
  Heeft u dat opgegeven?
  Nee!
  Zet hier uw krabbel…….dan krijgt u een goedkeuringsstempel.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s