CARTOON: “VN-mensenrechtencommissie” . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, Mensenrechten, nieuw fascisme, Rotzakken, Saoedi-Arabië, Verenigde Naties, verloedering. Bookmark de permalink .

6 reacties op CARTOON: “VN-mensenrechtencommissie” . . .

 1. Elisah zegt:

  Daar gaat je privacy…..
  https://fenixx.org/2018/10/24/eu-autoriteiten-krijgen-onmiddellijk-toegang-tot-uw-e-mail-rechterlijke-beslissingen-zijn-niet-vereist/

  EU-autoriteiten krijgen onmiddellijk toegang tot uw e-mail – rechterlijke beslissingen zijn niet vereist

  Volgens een EU-voorstel zijn alle IT-dienstverleners in de lidstaten, zonder voorafgaande rechterlijke toetsing in het betrokken land, verplicht om al hun serverinhoud – met inbegrip van de e-mail- en browsergeschiedenis van de klant – over te dragen aan zowel EU’s centrale als lokale autoriteiten. Dat rapporteert de CEO van Banhof, Jon Karlung, in een reeks Tweets, en laat zien hoe het formulier voor een dergelijke toestemming eruit ziet.

  Like

 2. Flo zegt:

  Merkel weet al geen ander hoe ze zoiets moet organiseren ,rechtstreeks uit de koker van Honecker ,die zou apentrots zijn op dit mormel .Oost Duitsland is groot geworden ,met het weghalen van die muur .

  Like

 3. kampersrene zegt:

  De gepaste straf …..vastgebonden aan een vlaggenmast….Hun misdaad ….ze vonden Islamieten niet echt sympathiek en hadden kritiek op de Euro-bonzen

  Like

 4. Elisah zegt:

  https://fenixx.org/2018/10/25/bisschop-europa-wordt-geislamiseerd-omdat-de-kerk-slaapt/

  Bisschop. ‘Europa wordt geïslamiseerd omdat de kerk slaapt’

  Een Afrikaanse bisschop in Rome voor de bisschoppensynode heeft de onverschilligheid van het Europese christendom bekritiseerd door te zeggen dat het de deur opent naar een “islamitische invasie”.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s