De niqaab hoort niet bij Europa!

Screenshot_212

Mensenrechtencommissie van de VN zit er volledig naast: De niqaab hoort niet bij Europa!

(Door: Dr. Alice Weidel – Vertaling: E.J. Bron)

In 2011 was het Frankrijk dat als eerste land binnen de EU de volledige versluiering uit het openbaar verbande. België, Oostenrijk, Denemarken, Bulgarije en delen van Zwitserland volgden. Moslima´s, die desondanks in niqaabs onderweg zijn, moeten sindsdien bij onze Franse buren een geldboete betalen. Twee gedupeerde vrouwen dienden daarop een klacht in bij de VN-mensenrechtencommissie.

Deze berispte nu de regering in Parijs voor het verbod. Het zou een schending van de vrijheid van religie en de mensenrechten zijn. Het Europees Gerechtshof voor de Mensenrechten oordeelde in 2014 nog heel anders; het had het versluieringsverbod in Frankrijk legaal verklaard.

Frankrijk heeft de juiste weg bewandeld. Als soevereine staat heeft het ieder recht om zelf te bepalen in hoeverre zijn burgers zich in het openbaar mogen verhullen. Een gezichtssluier, die alleen maar een spleet voor de ogen vrijlaat, hoort noch in Frankrijk, noch in Europa thuis. Zoiets is compleet tegenstrijdig aan onze liberale cultuur en fundamenteel ook aan welke vorm van integratie dan ook.

(www.deutschlandfunk.de)

Bron:
www.facebook.com
Door: Dr. Alice Weidel

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, AfD (Alternative für Deutschland), Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, democratie, demoniseren, Dhimmitude, dictatuur, Eurabië, Europa, Frankrijk, gezond realisme, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, machtswellust, Marxisme, meningsdictatuur, Mensenrechten, Moslims, nieuw fascisme, political correctness, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Verenigde Naties, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

11 reacties op De niqaab hoort niet bij Europa!

 1. koosv8 zegt:

  Een boerka staat bij mij voor inpakken.
  INPAKKEN EN WEGWEZEN!!!!!!

  Geliked door 1 persoon

 2. Jan zegt:

  Onder de nikab wordt je haar snel vet en dus gebruik je shampoo

  Like

 3. Serge Jansen zegt:

  De ‘ twee gedupeerde vrouwen’…..
  Wedden dat het niet die twee vrouwen zijn maar organisaties als de moslimbroederschap of een andere islamitische of linkse club zijn die naar de VN gestapt zijn.

  Geliked door 2 people

 4. droevige mof zegt:

  Als de nikab iets te maken heeft met persoonlijke vrijheid, dan raad ik een eenvoudige test aan. We testen gender in combinatie met vrijheid.
  Vandaag ben ik een man. Ik word ’s ochtends wakker en voel me een vrouw, nog beter, een moslimvrouw. Ik doe een nikab aan en ga winkelen in de Arabische bazaar.
  Als ik levend en ongedeerd uitkom, hebben de goeddoeners onze test gehaald.

  Dit totaal stomme voorbeeld laat zien hoe stom deze idiote ideologie is.

  Geliked door 1 persoon

 5. ronjaspers zegt:

  De ideologie “islam” hoort al helemaal niet in europa.In 1975 heeft de raad van europa ons verkocht en verraden voor olie in ruil voor islamisering,resolutie van straatsburg.

  Like

 6. henk zegt:

  ach de VN wil de hele EU naar de klote helpen dat is nu toch wel duidelijk. De “verklaring van Marrakech” die Rutte net ondertekend heeft is de rode loper uitleggen voor iedereen in Afrika die richting EU wil en dat zijn er wel 1 miljard, Uiteindelijk zal de oerbevolking zijn biezen moeten pakken naar Hongarije ?? Nederland is binnen 5 jaar onleefbaar en leeggevreten geen zorgstelsel meer en s avonds over straat lopen kan je wel vergeten.

  Like

 7. kampersrene zegt:

  Voor het overvallen van een bankfiliaal maken de mannelijke overvallers gebruik van een niqab…..dan verschijnt in het centraal signalementenblad……Bank overvallen ….en geplunderd…..op te sporen drie vrouwen in niqab….iedereen gekleed in in dat gewaad wordt verdacht

  Like

 8. kampersrene zegt:

  Mensenrechtencommissie van de VN zit er volledig naast: De niqaab hoort niet bij Europa!
  Alice Weidel gaat nog verder…..Wij hebben niet voldoende gesloten instellingen om waanzin ,,verwardheid en geestelijke stoornissen te behandelen

  Like

 9. Charles Martel zegt:

  Versluiering is obsessioneel gedrag dat dient om iets te “versluieren”, nl. een onverwerkt incestsyndroom. En de islamitische VN heertjes weten er alles van.

  Like

 10. Peacepipe zegt:

  De islam kent geen vrijheid van godsdienst!
  Op verlaten van de islam staan zware straffen.
  In sommige landen zelfs de doodstraf!
  Daar zou het hof eens afkeuring over moeten uitspreken.
  Is natuurlijk wel riskant!

  Like

 11. kampersrene zegt:

  De niqaab hoort niet bij Europa!…..de bikini wel…..vraag aan die VN commissie wat zij het liefst zien

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s