Een bericht van een journalist, die nooit journalist mocht zijn

Screenshot_210

(Door: “bozeoudeman”)

Er verandert niet veel aan de houding van de ‘zwijgende meerderheid’ in Nederland, aangezien de politiek en de media weer eens volledig fout bezig zijn net als in de periode 40-45. Wat de media weigeren te schrijven en te tonen, is dat er een door de VN en islam georganiseerde volksverhuizing van pakweg 2 miljard mensen, met name islamieten, aan de gang is die haar weerga niet kent. 

Omdat mensen geen echte informatie krijgen, blijven velen hangen in ongefundeerde standpunten, die ook nog eens vaak volkomen foutief zijn. De meeste mensen kijken enkel naar wat er rondom hen plaatsvindt en baseren mede daar hun mening op. Zolang er nog geen vijf op de tien bewoners in hun straat islamieten zijn en de media dagelijks brullen ‘hoe fout die fascisten zijn die zich tegen de islam keren’, zullen de meeste bewoners in die straat deze door de staat gepromote mening blijven aanhangen zonder zich bewust te zijn te worden gemanipuleerd door onbetrouwbare personen en partijen.

Ook erg geliefd bij de ‘correcte’ personen en media is de kreet ‘niet opnieuw’, een kreet die nergens op slaat, maar die, zo bedoeld, de angst bij al die gewone mensjes in die gewone straatjes aanwakkert. Met andere woorden, foute media veroorzaken bewust foute meningen door de waarheid om te keren en massa’s mensen te mobiliseren voor hun foute idealen via het hen angst aanjagen. Heel bewust laat men nooit weten met hoeveel islamieten alles is begonnen. Pakweg 300 in de jaren vijftig en hoe het er nu voorstaat, in sneltreinvaart richting de 2.000.000. Het bekend maken van deze cijfers en het treffen van echte vergelijkingen zouden mensjes uit dat soort straatjes de ogen doen opengaan. Dus de media zwijgen! Want wiens brood men eet wiens leugens men liever vergeet.

Critici hebben niet per se allemaal iets tegen op de islam als religie, als die religie daar blijft waar deze was, maar op de vele islamieten die hier inmiddels wonen en de tsunami aan islamisering die nog altijd aan de gang is: inmiddels richting de twee miljoen in een landje als Nederland, dat daardoor nu al 17 miljoen inwoners telt, met alle problemen van dien bij huisvesting, werk, gezondheidszorg om er slechts drie te noemen. Dat dit er binnen een decennium 20 miljoen of meer kunnen worden, is reëel als met name de VN en slaafje EU hun zin doordrijven en immigratie tot mensenrecht verheffen. Binnen 10 jaar tijd zal dan het aantal islamieten stijgen naar 5 miljoen of meer. Dit betekent het einde van Nederland zoals velen het nu nog kennen. Dit betekent toekomstige geloofsterreur zoals die nu heerst in landen als Iran en Indonesië. Dit betekent de ondergang van vrijheid van denken, leven et cetera.

Daarom geven de media nooit cijfers aan de burgers. Daarom worden vragen van critici niet beantwoord, maar worden de vragenstellers gedemoniseerd. En mede daarom maken velen, waaronder ikzelf, zichzelf liever niet bekend. Toen ik in 2015 de strikt militaire colonnes vanuit Griekenland zag aanmarcheren en ik, toen nog met mijn echte naam, hierover op internet vragen stelde, werd ik direct neergesabeld door figuren die zich ‘democratische socialisten’ noemden. Ik was een vuile neonazi, smerige fascist, onmenselijke hufter, Neanderthaler en meer van dit fraais. Ook zouden mijn ramen wel eens worden bezocht en diende ik in de Middellandse Zee te worden verzopen. Nogal wiedes lijkt het mij dat je dan een schuilnaam neemt als je toch gebruik wilt maken van het democratisch recht op het uiten van een mening. Iets dat duidelijk door deze ‘democratische socialisten’ niet wordt goedgevonden als die mening hen niet bevalt.

Natuurlijk zullen ‘nette’ journalisten gaan brullen dat dit allemaal verzonnen is, dat dit alles leugens zijn om neonazi’s als zielenpoten neer te zetten en zijn er zelfs ‘correcte’ schrijvers en journalisten die met grootse woorden voorstellen ‘om toch vooral met elkaar in gesprek te blijven’. Ook dat heb ik ondervonden. Ik ben erin getuind en gaf een Joris Leugenaar het voordeel van de twijfel. Ik geloof dat ik inmiddels al dik twee jaar wacht op antwoord van de man die als lief lammetje vroeg: ‘Kunnen we nog praten?’ Maar dat hoefde vermoedelijk daarna niet meer toen zijn boek eenmaal in de winkel lag. Weer een desillusie rijker door die ‘goede’ mensen die het meestal enkel zo goed met hun eigen (financiële) wereldje voor hebben.

Dit soort hypocriet gedrag zijn zaken die niet door ‘journalisten’ worden opgepikt. Net zomin als er duidelijk echte journalistiek wordt bedreven in artikelen over ‘nieuwe weldoeners’. Kritische vragen en opmerkingen, die vroeger gewoon waren, vind ik niet meer in dit soort nep-journalistiek. Twee soort bijna dubieus te noemen mannekes worden bejubeld vanwege hun ‘goede’ daden om Nederland snel nog voller te laten stromen dan vol al is. Niet zo raar als ergens in het artikel blijkt dat een van deze twee ‘vrije jongens’ makelaar schijnt te zijn, die er dus financieel veel baat bij heeft om nog meer en nog harder gebrul om woningen die er nu al met vele tienduizenden te weinig zijn. Prijzen zullen nog sneller richting zon schieten en dus kassa ring voor meneer ‘goeddoener’.

Men houdt bewust de meute bang en dom met ongefundeerde praatjes uit tv-kastjes en met artikelen in kranten over gasten die snel rijk willen worden, of het via pappie al zijn. Deze ‘weldoeners’ worden op het schild van ‘goeddoen’ gehesen, terwijl veel van deze figuren bijna enkel met bekrompen eigen heil bezig zijn. Zij verdienen een leuke cent aan de toekomstige ondergang van ons allen. Maar dat bederft hun pret niet, tegen die tijd zijn zij richting de VS vertrokken en dat komt wel overeen met die periode 40-45. Wanneer staan er echt fatsoenlijke journalisten op, die de moed hebben in te gaan tegen de echte fascisten en neonazi’s als krankzinnige of moordlustige miljardairs als Soros, de vlees geworden heiligheid van de vandaag absoluut foute politiek en journalistiek.

De “bozeoudeman”, een journalist die nooit journalist mocht zijn.

Door:
“bozeoudeman”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Lügenpresse", belangenverstrengeling, Censuur, Desinformatie, establishment, gezond realisme, Hypocrisie, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, nieuw fascisme, political correctness, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

6 reacties op Een bericht van een journalist, die nooit journalist mocht zijn

 1. Hovawart zegt:

  De Arabieren willen de Islam reformeren, maar niet met zoveel slechte moslims naast hun paleisdeuren, dus stuur er zoveel mogelijk naar andere werelddelen en laat de rest van de wereld maar opdraaien voor die raddraaiers….en hun lijpe koters en klein-koters.

  Geliked door 1 persoon

 2. Drs.E.N.Schilder zegt:

  Niet opnieuw… volledig mee eens. Europa is in de vroege middeleeuwen met veel bloed en geweld tot het (eveneens midden-oosterse!) Christendom gedwongen. Gelukkig zijn er steeds meer mensen die zelf nadenken zonder de Christelijke hersenspoeling klakkeloos over zich heen te laten komen, getuige de steeds grotere schare die de kerk de rug toe keert en zich officieel uit laat schrijven. Hulde daarvoor maar vergeet niet een bewijs van uitschrijving te vragen want uitschrijven bij de kerk of uitschrijven uit het doopregister zijn twee heel verschillende dingen. Voor elke naam in het doopregister vangt men namelijk jaarlijks geld en daar probeert men u via allerlei leugens en wanstaltige draaierijen vanaf te houden.

  Wat me echter meer zorgen baart is dat de moslim bevolking in Nederland inmiddels is gegroeid naar 5,1% en die BLIJFT groeien als we niet ingrijpen want met de groei van de Islam is het gedaan met de vrijheid. De vrijheid van ‘geloof, de vrijheid van meningsuiting, de vrijheid van kleden, de vrijheid van wat we mogen eten en drinken en sowieso de vrijheid van onze meisjes en vrouwen in het algemeen. De expansiedrang van de eveneens uit het midden-oosten afkomstige Islam is namelijk onophoudelijk en zeer gewelddadig.

  Na de bloedige dwang tot het Christendom met eenzelfde/overtreffendere vooruitblik op de groei van de Islam zeg ik inderdaad, NEE, DIT NIET OPNIEUW!

  Geliked door 1 persoon

  • ronjaspers zegt:

   Drs.E.N.Schilder.Het katholieke geloof heeft weinig of niets met het christelijke geloof te maken.Het vaticaan is nog erger dan sodom en gomorra,het zit vol met homo,s,pedofielen en een satanskerk.

   Geliked door 1 persoon

 3. mahoog zegt:

  Gelukkig kan ik aardig rommellen op internet in meerdere talen,en kom aardig achter de waarheden

  Geliked door 2 people

 4. M.A.L. Sion zegt:

  En nu nog even doorduwen !!!!
  Ik ben er ook zo een die de kerk de rug toegekeerd heeft. U leest mijn artikelen en comments en weet dus hoe ik over de islam denk. Helaas moet ik vaststellen dat het lijkt op vechten tegen de bierkaai. En toch kan ik het niet laten om op te roepen tot verzet tegen de islam.
  Er zijn veel mensen die uittreden uit hun kerkgenootschap. Die laten hun ‘vereniging’ los. Helaas beseffen ze niet dat ze daarmee niet klaar zijn als ze het verderfelijke van de religie inzien. Het besef dat de kerkleer fout is en bedrog van hier tot Tokio dient zijn/haar verantwoordelijkheid te nemen en in het belang van de gemeenschap de strijd aan te gaan met die kerk. Hoe? Door je te verenigen, nl. toe te treden tot de ATHEÏSTEN. De kerk houdt het nog vol doordat mensen er VERENIGD zijn. Het is hard nodig dat daar een sterke tegenVERENIGING tegenover wordt gecreëerd. Kom los van uw onverschilligheid en gemakzucht maar ga de strijd aan. Met name tegen de islam, de quasi religie, die in werkelijkheid een misdadige terroristische dictatuur is, erger dan de Christelijke kerken.
  malsion@orange.fr

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s