Ingewikkelde tijden

Screenshot_218

(Door: “bozeoudeman”)

Wie heeft er vandaag ook een bombrief ontvangen? Nou, wie? Als je er een beetje bij wilt blijven horen, moet je er minstens een hebben ontvangen. Ik kreeg hem vanochtend vroeg met de krant, en dan weet je wat er gaat gebeuren.

Je huis wordt besmet verklaard en op last van de burgemeester dicht getimmerd. Op last van deze nooit door wie dan ook gekozene word je weken of langer in quarantaine gehouden. Dit gebeurt om de bommen-afzenders duidelijk te maken dat burgemeesters ook maar mensen zijn, die toen het verstand werd uitgedeeld vermoedelijk heel erg ver achter in de rij stonden.

Maar ondertussen ben je wel heel erg belangrijk. Soros kreeg een bom opgestuurd, waardoor natuurlijk de Obama´s en de Clinton´s niet achter konden blijven. Wellicht kreeg het Witte Huis er ook eentje en dat kan dan CNN niet over haar kant laten gaan. Anders zouden ze een echt nieuwsitem over Trump moeten maken, wat zij vermijden door zelf ook slachtoffer van de bommenregen te zijn.

Dus bij deze, ik heb er ook een ontvangen. Zo kan ik mezelf ook een beetje als slachtoffer naar voren duwen, in de hoop dat al die andere gestuurde bommen dan aan nieuwswaarde inboeten. Naarmate er overal bommen worden rondbezorgd, is het voor nep-nieuws verspreiders niet meer echt interessant om met tientallen ergens op een stoepje te blijven staan, voortuintjes binnen te dringen om daar alle plantjes met hun platvoeten te vertrappen en het vervolgens bij de achtertuin nogmaals te proberen.

Helaas voor ze was de burgemeester hen voor. Er kwam in het halfduister een ploeg werklieden die grote zware houtplaten tegen alle sponningen van ramen en deuren aanschroefden. Indien ik er nog uit wil, zal ik dit via de schoorsteen moeten proberen, maar ik vrees dat als ik dit doe de Kick Out Zwarte Piet demonstranten mij meteen met vuurwerk en rotte eieren bekogelen als Zwarte Piet gekleurde witte racist die ik in hun ogen ben.

Het zijn ingewikkelde tijden, waarin simpele mensen als ik terechtgekomen zijn.

Door:
“bozeoudeman”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen, Satire. Bookmark de permalink .

17 reacties op Ingewikkelde tijden

 1. Hovawart zegt:

  In Amsterdam krijgen dagelijks onwillige ondernemers die hun bedrijf niet willen verkopen aan de Turkse Maffia een explosieve motivatie op de stoep, een stimulans om toch eieren voor je geld te kiezen…….en de burgemeesterse burgermoeder heeft een lege agenda, want wat je niet ziet is er ook niet.

  Like

 2. zijlstra zegt:

  Dit was een actie van de anti-linkse ondergrondse. Logisch dat het witte huis er geen heeft gekregen.

  Like

  • bozeoudeman zegt:

   Vieze tactieken om de sympathie van niet nadenkende mensen op te wekken, zie hieronder uit de NRC

   SARAJEVO, 2 AUG 1995. Franse blauwhelmen in Sarajevo menen zeker te weten dat sluipschutters van het Bosnische regeringssoldaten hun eigen mensen onder vuur hebben genomen. Dit meldt de New York Times. Een Franse VN-eenheid die ermee belast is Bosnisch-Servisch sluipschuttersvuur te traceren, stelt dat een ‘definitief’ onderzoek heeft uitgewezen dat tot half juni sommige kogels afkomstig waren van het voormalige Bosnische parlementsgebouw, dat in handen is van het Bosnische regeringsleger. “Het is bijna onmogelijk om het te geloven, maar we zijn er zeker van dat het waar is”, aldus een Franse officier die “vanwege de politieke gevoeligheid van het onderwerp” anoniem wenst te blijven.ies

   Like

 3. Jan zegt:

  want de Dems merken dat zij de midtermverkiezingen grandioos gaan verliezen. Opvallend dat momenteel zoveel parasieten aangevoerd worden uit Midden-Amerika. Lopen is te gevaarlijk en dus worden zij op vrachtwagens naar de grens met Amerika gebracht

  Migrant Caravan Not Walking – They’re Being Transported to US Border on the Back of Flat Bed Trucks (VIDEO)

  Here is proof they are being transported when not being photographed. I posted these videos yesterday, but it’s worthy of reposting. Notice only men?? pic.twitter.com/b31pgQjXni

  — WWG1WGA (@findtruthQ) October 23, 2018

  Mexico (failed state) is simpelweg een handlanger van terroristen en Soros zijn bende

  Like

 4. BertG. zegt:

  Je hebt nog gelijk ook, nou willen ze ineens allemaal een bom hebben wil je er een beetje bij horen.

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2018/10/ook-bommelding-bij-kantoor-van-democraat-wasserman-schultz/

  Like

 5. Jan zegt:

  False flag om de verkiezingen te beïnvloeden en nog knullig ook want behalve noemen van afzender ook geen stempels op de postzegels

  …the package, which authorities claim was delivered to the CNN office, did not have proper markings on it identifying it as sent mail.

  https://bigleaguepolitics.com/the-package-sent-to-cnn-was-not-postmarked/

  Like

 6. bozeoudeman zegt:

  Was het niet in Sarajevo dat men op eigen mensen schoot uit strategische redenen om de andere partij in het nauw te laten jagen via de publieke opinie met de bedoeling dat de Navo partij koos? Dit soort trucjes worden toch vast niet door de tot alles in staat zijnde gewelddadige Democraten en hun SS Antifa toegepast om straks de verkiezingen binnen te halen? Neuh! Ach wat ben ik toch een akelige complotdenker.

  Geliked door 1 persoon

 7. Wachteres zegt:

  Tot nu toe is in Amerika de dreiging met geweld steeds van links gekomen. Zelfs de linkse ‘elite’ kon de mond niet dichthouden.

  Ik geloof er niets van dat rechts nu ineens allerlei bekende linkse figuren met explosieven zou bedreigen.

  Volgens mij is het een linkse truuk om de aandacht naar rechts te verschuiven en op die manier ook Trump in een kwaad daglicht te stellen.

  Ik ben benieuwd of er ontdekt wordt wie de daders zijn, Waarschijnlijk komt men er zogenaamd niet achter.

  Geliked door 1 persoon

 8. Net in de bejaardensoos verteld dat ik zo’n brombrief heb gehad. Hele ochtend voor nop mogen zuipen. Het krijgen van een brombrief is als de vlieg op de neus van die arme zilverpapiernegertjes. Ze openen ook meteen een gironummer voor je, hoor ik. En ze stemmen wegens zieligheid op je. De mens is een raar wezen, normaal mens zou vragen waarom dat ding niet gewoon ontplofte zoals het hoort.

  Like

 9. Wachteres zegt:

  https://www.breitbart.com/politics/2018/10/24/live-updates-mail-bombs-to-multiple-democratic-leaders/?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_term=daily&utm_content=image-category&utm_campaign=20181024

  Live Updates: Democratic Leaders Receive Mail Bombs

  Sarah Sanders

  @PressSec

  .@realDonaldTrump asked Americans “to come together and send one very clear, strong, unmistakable message that acts or threats of political violence of any kind have no place in the USA” Yet you chose to attack and divide. America should unite against all political violence.
  CNN Communications

  Like

 10. WoutertjePieterse zegt:

  Aan de schrijver van de colomn: Van harte gelachen om uw mooie stukje, als kers op de pudding die lollige tekening, ook van uw hand… ja?
  Ondertussen komt de Amerika-kenner Willem Post, voor de NPO radio uitleggen dat je met een Donald Trump ook niet anders kunt verwachten dan dergelijke dingen, jaja…Trump bashing, elke gelegenheid wordt te baat genomen. Volkomen synchroon aan de CNN , New York Times en vooral de Washington Post . Wat veel belangrijker is, is dat Trump een zeer enthousiaste menigte op de been kan brengen al weken lang bijna elke dag , 60- 70 minuten een”explosive speech” voor tien duizenden patriotten, met buiten de deur nog eens vele vele duizenden die moeten worden geweigerd. Daar steken de pogingen van de Democraten magertjes bij af. Hooguit een dertigtal minuutjes houden Joe Biden, Billy Saunders of Barack Obama het uit , met een zo te zien bijelkaargeharkt minimaal publiek. Bijna deerniswekkend, vandaar dat nu alles uit de kast wordt gehaald aan smerige trucs, dit lijkt me er eentje. A.s. 6 november een belangrijke dag voor de USA, zou bijna durven zeggen ook voor de hele wereld.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s