Paus maakt alle jongeren ter wereld bang voor realisme, noemt het ‘populisme’, doet Godwin

Screenshot_208

(Door: Bert Brussen)

Over stelselmatig seksueel misbruik en stelselmatig doofpotten binnen Rooms-katholieke kerk wederom geen woord

Paus Franciscus heeft de jeugd van de wereld gewaarschuwd voor ‘populisme’ en ‘vreemdelingenhaat’. Hij  riep in dat verbande de opkomst van het nationaalsocialisme onder Adolf Hitler in herinnering deed een Godwin. Jonge mensen moeten kennis nemen van de geschiedenis van de 20e eeuw, inclusief beide Wereldoorlogen “zodat ze niet dezelfde fouten maken en begrijpen hoe populisme zich uitbreidt”, zei de leider van de Rooms-katholieke kerk dinsdag.

Diezelfde Rooms-katholieke kerk werd vooral in de 20ste eeuw geteisterd door een onwaarschijnlijk aantal gevallen van ernstig seksueel misbruik, gepleegd door Rooms-katholieke ‘geestelijken’ die daarvoor meestal nooit werden bestraft, terwijl hun misdaden in de doofpot werden gestopt.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Populisme", "Weg met ons!", Barbarisme, belangenverstrengeling, betutteling, Censuur, cultuurrelativisme, demoniseren, Desinformatie, Eurabië, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Islamofilie, katholieke kerk, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Linkse christenen, Linkse Kerk, machtswellust, Marxisme, meningsdictatuur, moralisme, Multiculti, New World Order, nieuw fascisme, Paus Franciscus, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

18 reacties op Paus maakt alle jongeren ter wereld bang voor realisme, noemt het ‘populisme’, doet Godwin

 1. flo zegt:

  Ziek fossiel uit een ander tijdperk, weg ermee.

  Geliked door 1 persoon

 2. BertG. zegt:

  De rooms-katholieke kerk heeft een eigen game gemaakt: Follow JC Go, oftewel ‘Volg Jezus Christus Go’. Het is gebaseerd op Pokémon Go.
  Wie een heilige of profeet heeft gevangen, krijgt een paar vragen over ze. Als de vragen goed worden beantwoord, komen de personen in het evangelisatie-team (eTeam) van de speler. Daarmee kunnen ze allerlei opdrachten uitvoeren. Wie in de buurt van een kerk komt, kan punten verzamelen door naar binnen te gaan en te bidden. Ook is het mogelijk om in de app aalmoezen te geven.
  https://www.ad.nl/buitenland/vaticaan-komt-met-game-jezus-christus-go~abac6cb1/

  Like

  • delamontagne zegt:

   Vroeger moest je dan weer 10 Paternosterkes bidden en zeuven weesgegroetjes bidden en dan even de kerk uit omdat de aflaat die je ermee kon verdienen, anders nie geldig was.
   Hoe die aflaten werden bijgehouden, ( misschien in een groot kasboek ? ), weet ik niet.
   Wat ik wel weet is dat nu zelfs honden geen respect meer hebben voor ’t geleuf………

   Like

   • Thom zegt:

    Ja zo werkte dat, dat was het zogenaamde pesjonkelen. Ik ging als schooljongen ook elke morgen naar de mis en op het eind van de week werd dat door de onderwijzer opgeschreven en het totaal aantal kwam op je rapport. Ik vond het wel o.k. om naar de schoolmis te gaan, want een oudere man uit het dorp had een Solex en daar kon je als jongetje dan elke morgen tegen wielrennen na de mis. Elk jaar op 3 november bakte de bakker zogenaamde hubkes (hubertusbroodjes) met krenten. Die waren tegen hondsdolheid. Om zes uur ’s avonds was het steevast een rozenhoedje met een staart van hier tot ginder. Daarop moesten mijn trainingsmaatjes wachten om ’s avonds nog te gaan trainen op de racefiets. Met carnaval ging je op dinsdagavond zo zat als een toeter nar huis, maar je moest wel de volgende morgen om 8 uur in de kerk zijn m een askruisje te halen. Het leven was zo en waarom daar naderhand negatief over lopen zeiken.
    Met echt geloven had het voor mij weinig te maken, Het waren in wezen een soort rituelen en meer eigenlijk niet, tenminste voor mij.

    Geliked door 1 persoon

  • Patriot 2.0 zegt:

   Ik weet het BertG, moslims deugen niet, katholieken ook niet, blanke atheïsten wel. Dat zijn mooie dingen voor jou, Bertje.

   Like

 3. Bob Fleumer zegt:

  Ik zou wel eens willen weten hoe de paus zich zou voelen als het botte mes der islam zijn strot dreigt te doorklieven nog steeds vreemdelingen liefde?

  Geliked door 2 people

 4. Tistochwat zegt:

  Die vrome kloot werkt ook hard mee aan het grote ‘omvolkingsplan’.

  Kruiperige hypocriet:

  Geliked door 2 people

 5. duinsnip zegt:

  Het is onbegrijpelijk dat er nog mensen zijn die naar zo’n clown van de grootste poppenkast ter wereld luisteren. En dat noemt zich heilige vader. Een leider van een pedofielencircus bedoel hij.

  Geliked door 4 people

 6. Hovawart zegt:

  Met zo’n enorme rijkdom in de kelders van het Vaticaan heeft zijne heiligheid niets te vrezen, ook al loopt zijn kerk leeg en is een kerkelijke fusie met dat andere geloof van de vrede nog een concept, het zijn de burgers die het gaan bezuren als er weer buurten en wijken moeten wijken voor ideologisch gestoorden die liever hun buren decimeren, elke tiende buurtgenoot word geofferd om de rest in angst te laten leven…….geheel volgens de EU-ideologie die wel al is gefuseerd met de Islam.

  Geliked door 2 people

 7. Ruud zegt:

  Dus is de Paus een voorstander van een grote volksverhuizing. Hij lult maar wat zonder de consequenties ervan te kunnen overzien. Mond houden zou ik zeggen.

  Geliked door 1 persoon

 8. BertG. zegt:

  De rooms-katholieke kerk heeft een eigen game gemaakt: Follow JC Go, oftewel ‘Volg Jezus Christus Go’. Het is gebaseerd op Pokémon Go.
  Spelers moeten rondwandelen. Met hun smartphone vangen ze dan geen monstertjes, maar heiligen en Bijbelse figuren. Geen Mewtwo maar Mozes. Geen Pikachu maar Paulus. De game werkt met gps-bepaling en augmented reality, net als Pokémon Go.
  https://www.ad.nl/buitenland/vaticaan-komt-met-game-jezus-christus-go~abac6cb1/

  Like

 9. Harry zegt:

  Hoog tijd om die debiele tussenvorm , tussen islam en normaal verstand , volledig te elimineren .
  Wat hebben we aan zo’n volksverrader met zijn devote pedofiele clan ?
  Wat moeten we met een paus die de islam omhelst ?
  Een verdorven kwezel , die de voeten kust van een zwarte moslim !
  Smerige rat .
  Opdoeken die bende !
  Wat een idiote verknipte godsdienstwaanzinnige !
  Mijn relatie tot het geloof wordt steeds intoleranter .
  Voor mijn part wordt alles volledig opgedoekt !

  Geliked door 3 people

 10. delamontagne zegt:

  Franciscus zei tegen de jongeren dat “Populisme” uiteindelijk naar haat leidt.
  Hij moest toen aan Hitler denken, die was ook zo populair.
  Hij vertelde er niet bij dat veel Duitse bisschoppen, cardinalen en priesters aanhanger van diezelfde Hitler waren.
  https://www.msn.com/en-sg/news/newsother/pope-francis-says-populism-leads-to-hitler/ar-BBONV36

  Geliked door 1 persoon

 11. kampersrene zegt:

  Populisme (van het Latijnse populus, “volk”) is een politieke stijl (soms een ideologie genoemd) waarin de centrale tegenstelling die tussen “het volk” en “de elite” is, en waarbij de populist de kant van “het volk” kiest……Volgens Wikipedia …..en wat is daar verkeerd aan …mijnheer de Paus dat wij onze leefgewoonte en tradities willen behouden…Ze zouden van uwe heiligheid een foto moeten nemen op de WC als ge bezig bent met scheiten……Dan zouden uw volgelingen beseffen dat je maar een mens bent zoals iedereen en geen heiligheid ….Een mens doet en denkt soms verkeerde zaken ….zoals U , mijnheer de Paus

  Like

 12. edwin vissers zegt:

  De paus haten ok ,maar het zijn judassen ,geef Jezus niet de schuld ,want hij had ook een hekel aan farizeeërs .

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s