VIDEO Geert Wilders/PVV: “Geen Marrakesh. Geen zelfmoordpact. Grenzen dicht!”

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Tistochwat”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Allochtonen, Arabische wereld, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Demografie, Elite, establishment, Eurabië, Europa, Geert Wilders, gezond realisme, Globalisering, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse christenen, Linkse Kerk, machtswellust, Marxisme, meningsdictatuur, Multiculti, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, PVV, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

8 reacties op VIDEO Geert Wilders/PVV: “Geen Marrakesh. Geen zelfmoordpact. Grenzen dicht!”

 1. ruud beijer zegt:

  Helaas weer te laat. Kom maar hoor asielparasieten. Uitkeringsopfreters
  U hoeft niet te werken hier.

  Like

 2. Statler & Waldorf zegt:

  De onnozelen die op de VVD, het CDA, GL, D66, de CU, de PvdA, 50+, de PvdD, de SP en de SGP stemmen hebben geen flauw benul was zij zichzelf en hun nazaten aandoen.

  Die van DENK wel.

  Geliked door 2 people

 3. Hovawart zegt:

  Het bijzondere aan dit besluit is dat er geen politicus probeert aan te geven wat de eventuele voordelen mogen zijn om te tekenen, terwijl er zoveel stemmen wel opgaan om niet te tekenen, het onderbuikgevoel en het verstand vertellen dat er slechts grote nadelen voor ons in het verschiet liggen, en in hoeverre ligt de keuze nog bij de bevolking?
  De harde realiteit strookt nooit met het Linksche gedachtengoed, de geschiedenis en de realiteit toont echter wel hoe groot de ellende is van dat Linksche gedachtengoed……..

  Like

 4. leefbarbaar zegt:

  Overigens heeft minister Hugo de Jonge (CDA, wat anders?) nog nooit gehoord van dit verdrag. Niet te geloven.

  Like

 5. Joannes den Hollander zegt:

  Na deze actie is het hek van de dam. De enorme bevolkingstoename in ons toch al overbevolkt land is daar niet op berekend. Nu is dat al duidelijk merkbaar in de zorg, een gebrek aan huizen om over de bejaardenzorg maar te zwijgen. Een gefrustreerde infrastructuur zal niet lang op zich laten wachten waardoor winkels niet meer regelmatig bevoorraad kunnen worden. Honger kan dan niet uitblijven. Enorme bloedbaden ten gevolge van burgeroorlogen zullen het gevolg zijn. Met een beetje pech zullen er in West Europa meer doden gaan vallen dan tijdens WO2.
  We zullen het redden, althans dat hoop ik. Maar vraag niet hoe.
  Bedankt kabinet Rutte.

  Like

  • ruud beijer zegt:

   Waarom kabinet Rutte bedanken?Bedank al die nederlandse nsbers die Nederland opgeven aan de islam en aan de uitkeringsparasieten. Die niet geinteresseerd in de toekomst van hun kinderen en kleinkinderen. Dat zijn waarschijnlijk ook jouw vrienden kennissen buren en familieleden. Zij zijn de ware schuldige. Daardoor is het al te laat,veels te laat.Welkom islam roepen de Nederlandse nsbers.

   Like

 6. Patriot 2.0 zegt:

  Nederlanders in moeilijkheden slapen steeds vaker bij de nachtopvang, asielzoekers in luxe opvang oorden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s