WE WORDEN VERKOCHT!

Screenshot_211

(Door: “Frans Brassens”)

Rutte gaat op 11 december 2018 in Marrakesh, zonder ook maar enige inspraak van de bevolking, een Nederland vernietigend document tekenen: het “Global Compact for Migration”. En de VERRADERLIJKE Tweede Kamer wilde er, met uitzondering van de PVV, het FvD en de SGP, niet eens over debatteren!

Wat houdt dit ‘pact’ in?

Immigratie wordt daarin tot ‘mensenrecht’ verheven, wat betekent dat in ons land straks enorme aantallen migranten uit Afrika en het Midden-Oosten zullen binnenvallen, zonder dat we er iets tegen zullen, mogen en kunnen doen. Afrikaanse landen zullen, ook al volgens het pact, niemand terug hoeven nemen! Nederland en andere landen die dit pact ondertekenen, worden feitelijk verplicht om iedereen die maar wil komen, toe te laten en volledig te verzorgen.

Maar verstandige Europese regeringsleiders wijzen dit smerige VN/EU-plan af:

– Oostenrijk noemt het door Nederland gesteunde VN-migratiepact van Marrakesh ‘vergif’. Dit land weigert, tot nu toe alleen verbaal, mee te doen aan deze ‘maatschappelijke zelfmoord’ door onbeperkte massa-immigratie en de daaraan verbonden islamisering.

– Hongarije noemt de EU-plannen voor immigratie een ‘horror verhaal’. Orbán: “De EU ‘wil onze sleutels van de poort (van ons land) afpakken”. Hij waarschuwde er ook voor dat de EU onbeperkte massa-immigratie er heel snel doorheen wil drukken, omdat ‘Brussel’, de EU dus, bang is dat anti-immigratiepartijen na de Europese verkiezingen in 2019 veel groter zullen zijn geworden en dus een stokje zullen kunnen steken voor die nefaste VN/EU- plannetjes.

– Italië sloot zijn havens en laat geen nieuwe NGO-smokkelschepen toe. Het aantal illegale binnenkomers is dan ook drastisch gedaald. Het land is ook bezig steeds meer radicale moslims het land uit te zetten.

Maar in Nederland, óns land, worden we door Rutte en zijn trawanten eens te meer belazerd: iets dat afgelopen week werd bewezen toen de Tweede Kamer, met uitzondering van de PVV, het FvD en de SGP, niet eens wilde debatteren over het verwoestende pact van Marrakesh. Daaruit leerden we ook dat partijen als de VVD en het CDA, die bij vorige verkiezingen beloofden een strenger immigratiebeleid te gaan voeren, hun kiezers opnieuw voor de gek hebben gehouden, en nu op een gekende, fascistische wijze (machtsmisbruik door de zogenaamde ‘elite’) gewoon het tegendeel doen van wat men beloofde. Terwijl het volk er niets over mag zeggen.

WE WORDEN EENS TEMEER VERKOCHT!

Door:
“Frans Brassens”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Allochtonen, Arabische wereld, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, Brussel, cultuurrelativisme, Demografie, Derde Wereld, Dhimmitude, Elite, establishment, Eurabië, Europa, EUSSR, gezond realisme, Globalisering, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Multiculti, New World Order, nieuw fascisme, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, Verenigde Naties, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

38 reacties op WE WORDEN VERKOCHT!

 1. Perfide Albion zegt:

  Mark- erger dan Mussert- Rutte bakt ze weer bruin….

  Geliked door 1 persoon

 2. Homan zegt:

  We worden gewoon verkracht en we hebben geen enkele mogelijkheid om ons te beschermen we worden vastgehouden door onze zogenaamde volksvertegenwoordigers.bah bah en nog eens bah

  Geliked door 2 people

 3. Cathja zegt:

  Dat Rutte zijn gezicht hier nog durft te laten zien! .

  Geliked door 2 people

 4. Republikein zegt:

  Dacht altijd dat een debat aangevraagd kon worden.

  Like

 5. Lee zegt:

  Ik denk dat het grootste gedeelte van het volk totaal onwetend is over dit verdrag en dus ook niet inziet dat dit het definitieve einde is van europa en nederigland.

  Like

 6. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  Hier past alleen nog ’t woordje VOLKSVERRAAD !
  sta toch niet toe, dat Rutte dit gaat flikken
  hij wist ons al zo vaak vilein te strikken
  voor “van niets weten” is het écht te laat…
  .
  Jasterke
  .

  Like

 7. Hovawart zegt:

  Het grote geld regeert, onze belangen stellen niets voor, alles wat ons heilig is word ons afgenomen, de Brusselse Baantjescarrousel is een Kashba voor politieke marionetten om na hun verraderswerk een tijdje te mogen onderduiken.
  Dit zaakje stinkt als de straten van Marrakesh, te paard, te paard mannen, we zijn verraden!

  Geliked door 1 persoon

 8. Yvonne zegt:

  Ik kan niet wachten op de halve wereld die eraan komen
  Vandaag in de supermarkt stond een oudere buitenlandse vrouw, stond ze zielig koffie,koffie maar niemand hielp,dus ik idioot die ik ben helpen had ze 3 bekertjes in elkaar voor 1 koffie bij de koffie automaat
  Ik zei waarom heeft u 3 bekertjes zei ze is heet, ik vraag welke koffie ze wilde en wilde de bekertjes neerzetten waar koffie uitkwam, ze liet ze niet los en zei blijf met je vieze handen er vanaf,typisch hè dat die trol opeens Nederlands kon ik ben doorgelopen en daarom beste mensen ben ik zo blij dat we er nog miljoenen bij krijgen,het wordt steeds gezelliger in dit K..land

  Like

 9. jannes zegt:

  Het is zogenaamd een richtlijn geen wet. Maar den haag kennende zal dit wel tot in de laatste comma geimplementeerd worden. Braafste jongetje van de klas… Snappen we het al? We zullen moeten vechten.

  Like

 10. M.A.L. Sion zegt:

  Wanneer komt Neurenberg 2 eindelijk om af te rekenen met deze land-/volksverraders?

  Like

  • Joannes den Hollander zegt:

   Dat zal nog geruime tijd gaan duren M.A.L. Sion. De enorme bloedbaden in de vorm van burgeroorlogen in heel West Europa zullen eerst plaats moeten gaan vinden. Daarna, als de inwoners gehalveerd zijn, zal Neurenberg 2 pas in werking treden.

   Like

 11. Marc zegt:

  Ondertussen wacht ik, gezien het Verraad van Marekkech, op een daadwerkelijk ingrijpen ter verdediging van onze westerse democratieën!

  Geliked door 1 persoon

 12. Lee zegt:

  Waar is het bindend referendum als je hem nodig hebt? Vergeet het maar. In den haag weten ze wel wat ‘goed’ voor ons is. Met dank aan de mensen die dit kabinet mogelijk hebben gemaakt…

  Geliked door 1 persoon

 13. Guus Velraeds zegt:

  De kijkcijfers rondom Twan Huys zijn groter nieuws (geen dag voorbij of Twan Huys is het onderwerp) dan het straks ondertekenen van de vrijwillige volksdood in Marrakesh.

  Geliked door 1 persoon

 14. Qvic zegt:

  Ieder land die het VN akkoord van Marrakesh ondertekent pleegt in principe hoogverraad voor zijn bevolking. Want daarmee geven zij letterlijk het land weg aan ieder die het wil hebben, behalve de autochtonen zelf. Want die zullen dan iedereen die hierheen komt verplicht moeten onderhouden. Daar staat ook in Nederland nog steeds de doodstraf op. Dus dan kunnen we letterlijk de 2e kamer gaan ruimen op onze manier. Wie doet er mee?

  Geliked door 1 persoon

 15. Hovawart zegt:

  De Eurofielen leggen alles vast in bindende overeenkomsten en verdragen, en verwonderen zich later over de inhoud…….gebonden door domheid, en verkocht door de Linksche Looney Brigade.

  Like

 16. ruud 2 zegt:

  De wraak van Rutte voor de dividendbelasting, echte VVD humor van de balletjes.

  Like

 17. ruud beijer zegt:

  Het gaat steeds sneller richting einde van Nederland.

  Like

 18. Elisah zegt:

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2018/10/duitse-inlichtingendienst-waarschuwt-voor-migratiegolven-via-marokko/

  Duitse inlichtingendienst waarschuwt voor migratiegolven via Marokko

  De Bundesnachrichtendienst waarschuwt voor een toename van migratie vanuit Afrika, via Marokko Mensensmokkelaars verdienen duizenden euro’s aan het afleveren van illegale migranten. De migranten zelf worden vaak gouden bergen beloofd en sprookjes vertelt over hoe het leven in Europa is. Hierdoor reizen velen af op basis van foutieve veronderstellingen. De Marokkaanse regering doet veel om de migratiegolven te stoppen, maar kan natuurlijk niet alles voorkomen.

  Like

 19. kampersrene zegt:

  Als Trutte dat inderdaad zou tekenen dan wordt Nederland zoals in 1940 terug een bezet land .en wordt het ondergrondse verzet terug actief….met dit verschil dat de regering het verzet zal bestrijden . Ik begrijp nog steeds niet waarom Wilders nog steeds niet minister president is….Het zal de wil zijn van de Nederlandse bevolking en tevens hun ondergang

  Like

 20. Judge zegt:

  En als het volk wordt belast met Afrikaanse ontlasting….wordt alleen ons volk door de plee getrokken!

  Like

 21. Patriot 2.0 zegt:

  Als al die cultuurverrijkers komen, is het hier gauw net zo ’n puinhoop als in de plaats waar ze vandaan komen, en bovendien schijnt het zonnetje hier niet altijd en groeien geen bananen aan de bomen. Gaan ze erop achter uit. En dan? Smartengeld eisen mbv pro deo advocaten?

  Like

 22. Anja ten hoope zegt:

  Merkel is straks weg. Nu Rutte en Macron nog. Daarna die 3 landverraders oppakken en berechten.

  Like

 23. Is er geen enkele moedige advocaat en een groepje moedige Politie agenten die op grond van verraad Rutte kan arresteren?
  Zoiets moet toch mogelijk zijn?

  Like

  • Anja zegt:

   Inderdaad. Een héél land wordt verkwanseld. Balkenende was ook zo’n landverrader. Een ieder die onze cultuur en veiligheid in gevaar brengt oppakken en opsluiten.

   Like

 24. Michel zegt:

  Staande voet uit ambt zette
  n!!! Actie!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s