Misschien wel onze allergrootste vijand

Screenshot_233

(Door: “eg regs”)

Een volk, een samenleving, een cultuur is op verschillende manieren te vernietigen. Uiteraard kun je het proberen op de simpele, ouderwetse manier. Namelijk door met bruut wapengeweld het beoogde doelwit gewoon fysiek uit de weg te ruimen. Zo’n openlijke aanval heeft vaak echter het onbedoelde neveneffect het corps d’esprit (onder de belegerden en belaagden) juist te versterken – daarmee het welslagen van de missie uiteraard in gevaar brengend. Rhodesië en ‘het oude Zuid-Afrika’ zijn voorbeelden van landen die hebben bewezen hoe onoverwinnelijk een eenmaal aangewakkerde laager-mentaliteit in de praktijk wel niet kan zijn. En dat is de reden dat onze slimmere – en daarmee dus ook des te gevaarlijker – vijanden gewoonlijk ietwat uitgekiender te werk gaan.

Zo bedienen zij zich al vele tientallen jaren van ‘subversie’. Het oogmerk hierbij is dat wij ertoe gebracht zullen worden om onze geschiedenis, onze voorouders en onze nationale eigenaardigheden te wantrouwen, te verafschuwen en zelfs te haten. Als Thierry Baudet het bijvoorbeeld heeft over ‘spruitjeslucht‘, dan is het de duidelijke bedoeling dat die oude, christelijke erfenis een onbeschrijfelijk gevoel van ongemak en schaamte aan ons zal ontlokken. Over het verleden van ‘slavernij en kolonialisme’, oftewel de Gouden Eeuw, hoeven we het dan al helemaal niet meer te hebben.

Ziet u, als alles wat we zijn zo onuitsprekelijk verschrikkelijk en slecht is, dan moet onze huidige ‘transformatie’ noodzakelijkerwijs wel neerkomen op een gewelddadige weldaad – op een ware verademing. Al die moslims, al die Somaliërs immers – ze zijn in ieder geval niet christelijk en niet blank, dus dat is sowieso al een hele vooruitgang. Ons oude Nederland mag momenteel dan wel bezig zijn kopje onder te gaan, maar het was toch altijd maar een schaamtevolle vertoning van één en al ellende en onderdrukking – geen enkele reden dus om er nu plotseling sentimenteel over te gaan doen. In een notendop is dit hoe subversie in zijn werk gaat.

Zolang er echter nog een blank volk bestaat, zolang zal ook nog steeds de hoop bestaan op een spirituele opwekking, op een Nationaal Reveil zo u wilt. Als 300.000 Rhodesiërs de gehele wereld konden trotseren, dan valt het redelijkerwijs te verwachten dat ook wij – ooit – de in onze contreien onrechtmatig vertoevende volksvreemden hun plaats zullen kunnen wijzen. Wat ondertussen wél uitgesloten is, is dat er ooit nog recht gedaan zou kunnen worden aan het Nederlandse volk, op het moment dat er geen Nederlanders meer over zijn. En dit is dus the endgame, en dit eindspel heet rassenvermenging.

Screenshot_232

Er bestaat een politieke partij, één die zich trouwens als ‘rechts’ afficheert, die nota bene in rassenvermenging het ultieme recept ziet waarlangs alle multiculturele animositeit perfect te pacificeren zou zijn. Als ik tegen hen zou zeggen dat er niet zoiets bestaat als een´negroïde Chinees´ of een´Afrikaan met spleetogen´ en dat het een vergelijkbare absurditeit is om te spreken over ´Turkse Nederlanders´ en ‘Hollandse Ghanezen’, dan zou men wellicht met de Vietnamese liefdesbaby’s van Amerikaanse militairen komen opdraven. Men zou dan zeggen dat dit ´gele Amerikanen´ (of zwarte Vietnamezen) zijn…zie je wel, het kan dus best!

Laat mij dan tegenwerpen dat half-blanke mengelmoesjes géén blanken zijn. Integendeel, vaak staan zij nog hatelijker tegenover het blanke ras dan hun meer zuiver gekleurde ‘broeders’. Dat is overigens psychologisch te verklaren. Zij voelen zich namelijk (al dan niet onbewust) terecht beroofd van de volle blanke voortreffelijkheid die hen had moeten toekomen – ware het dan niet voor de lichtzinnige nonchalance van die ene blanke ouder natuurlijk. En dit aangedane onrecht roept dan begrijpelijkerwijs weer een bepaalde tegenreactie op. Bob Marley was van gemengde afkomst, net zo goed als bijvoorbeeld Barack Obama en Ruud Gullit: niet toevalligerwijs de meest fanatieke blankenhaters die je maar kunt bedenken. Rassenvermenging gaat ons dus niet redden – het zal eerder het laatste, fatale zetje blijken te zijn.

Door:
“eg regs”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "omvolking", "Weg met ons!", Barbarisme, cultuurrelativisme, Demografie, demoniseren, Derde Wereld, Eurabië, Genocide, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Marxisme, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

18 reacties op Misschien wel onze allergrootste vijand

 1. scherpschutter1945 zegt:

  De staat, bestaande uit linkse (belasting)ambtenaren, is nog steeds uw ergste vijand. Op dat wij het nooit vergeten.

  Geliked door 5 people

  • marijke zegt:

   NEE…….de grootste vijand van de mensheid blijkt de TV …….en hier komt de laatste jaren de SMARTPHONE bij …..en dat is nog erger !!! Opdat U dat nooooooit vergeet !

   Like

 2. Klaas zegt:

  Like

 3. Petra DeBoer zegt:

  Globalisme is het codewoord voor blanke genocide.

  Geliked door 2 people

 4. Onschuldige Bijstander zegt:

  Like

 5. King Arthur zegt:

  Hier twee diversiry nwo-crypto-homo’s die beiden hun volk gigantisch naaien en verder compleet van het padje af zijn:
  https://www.telegraaf.nl/video/2727205/rutte-dolt-met-premier-canada

  Geliked door 1 persoon

 6. Jan zegt:

  De metro in GB, Duitsland, Frankrijk en Polen, een vergelijking

  Subway in Western Europe (1. Germany; 2. United Kingdom; 3. France) vs Subway in Poland??#PolandStrong?? pic.twitter.com/wQWHIj33N0

  — PolishPatriot™? (@PolishPatriotTM) October 25, 2018

  video/1

  Like

 7. Jan zegt:

  Huidige bevolkingsgrootte in tweede kolom, vierde kolom geeft aan wat het doel is van de Eurocraten. Nederland dient dus door te ‘groeien’ naar 25 miljoen, dwz de Nederlander dient te verdwijnen en vervangen te worden. De EU zou uiteindelijk 3, 8 miljard mensen moeten herbergen!


  ……
  http://www.snouts-in-the-trough.com/archives/22901

  Like

 8. Jan zegt:

  Nieuwe menselsmokkelroute vanuit Marocco

  Crime suspect aid organisation starts new smuggling route from Morocco, Swedish news site reveals

  The Swedish news site Samhällsnytt has investigated the position history of the Open Arms vessel, which is owned and operated by the notorious aid organisation Proactive Open Arms, between 1 and 15 October 2018.

  The positions show that the vessel waited at the Moroccan sea border to pick up migrants.

  The organisation has previously been accused of collusion with migrant smugglers from Libya who, according to Italian prosecutors, have announced their coordinates in advance to the Open Arms in order for the vessel to pick up migrants – often directly on Libyan territorial waters.

  https://voiceofeurope.com/2018/10/crime-suspect-aid-organisation-starts-new-smuggling-route-from-morocco-swedish-news-site-reveals/

  Like

 9. bozeoudeman zegt:

  De zwijgende meerderheid zal eens moeten begrijpen dat als ze veranderingen willen ze de straat op moeten net als de Antifa. Enkel door het uitoefenen van druk kan je politici dwingen te luisteren en vervolgens gehoor te geven aan wensen.
  Maar een zwijgende meerderheid heet niet voor niets zwijgend. Dus zal je hen niet de straten zien innemen met borden en vlaggen, ook niet als het om hun voortbestaan gaat.
  Dus blijf de macht in handen van tuig dat ons richting ondergang stuurt. Tuig dat er daar aan verdient en de vele miljoenen zwijgers laten zich door dit tuig bespelen.
  Maar ‘open grenzen’ klinkt ook zo geweldig, Iedereen mag gaan en staan waar die dat wil. Ja, maar waar moet die iedereen van leven, waar moet die iedereen wonen. Dat zijn futiliteiten voor de hersendode socialisten die braaf achter hun domme of enkel laffe en corrupte leiders aanhobbelen .
  Enkel superrijken en met name miljardairs spinnen er garen bij, nog meer armzalige sloebers betekent nog meer arbeiders om uit te kiezen, die nog goedkoper worden en elkaar bevechten om een uurtje te mogen werken voor zijne heerlijkheid De Mol of centenverzamelaar Soros,
  Dus nog meer armoedzaaiers hierheen halen betekent nog meer centen voor die superrijken.
  Jezus, is het nu echt zo moeilijk voor de gewone man en vrouw om te begrijpen wie profiteren en wie alles zullen verliezen?
  Helaas wel, omdat onze ‘heiligheid’ Wim Kok en zijn verraderlijke partij een groot deel van die zwijgende meerderheid het idee heeft gegeven dat ook zij, via overwaarde op hun woning, miljonair kunnen worden. En dus doet hebzucht de rest.
  Dezelfde partij die de mond vol heeft over solidariteit, maar dat, als goed gelovige, niet in praktijk brengt ten aanzien van huurders die voor die nep solidariteit moeten bloeden. Het is dus het eeuwenoude verhaal, de rijken die de armen nog armer maken. En de armen die dromen van de Amerikaanse droom, die nooit heeft bestaan. Oh jee,ben ik nu een communist? Nee een realist!

  Geliked door 4 people

 10. koddebeier zegt:

  Van politici zijn veruit de meeste onze vijand, het zijn samen met de media de grootste vernietigers
  van onze cultuur en samenleving geholpen door de domme kiezersmeute die hersenloos stemmen !

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s