Multiculturalisme-ideologen willen West-Europa in chaos en verwoesting storten

 

(Door: “Balkanske priče”)

Linkse neo-marxisten willen zo snel mogelijk een islamstaat van Europa maken. Multiculturalisten streven naar de multiculturele maatschappij. Dat wil zeggen: de maatschappij waarin immigranten hun identiteit, woonwagen, moskee, enzovoort, mogen behouden, en Nederlanders hun identiteit, dorpje, kerk, enzovoort, moeten opgeven: op het plein van het dorp moet een moskee komen. Daaraan geven ze vaak mooie namen, zoals internationalisme, kosmopolitisme, en Europeanisme, die staan voor nog veel mooiere begrippen: “Vrede op Aarde en iedereen rijk”….

Het multiculturalisme was het idee dat alle culturen in een gehuichelde gelijkwaardigheid, zonder problemen naast elkaar konden bestaan. Immigranten hoefden zich niet aan te passen aan de westerse cultuur, want die was heus niet beter dan die van henzelf… Zij legden met succes anderen het zwijgen op. En je mag geen enkele eis stellen aan immigranten… die zijn een groep die zielig is,en ze moeten allemaal worden toegelaten. En ben je tegen de komst van immigranten en moskeen, dan ben je “bekrompen”, “provinciaals”, “achter de dijken”, “xenofoob”, “discriminerend” en “racist”….

De ‘sluipende islamisering’ is in volle gang… ‘Europa is Europa niet meer, maar Eurabië, een kolonie van de Islam’, schreef Oriana Fallaci .De droom van een harmonieuze multiculturele ‘samen’-leving is in de praktijk uitgedraaid op multiculturele apartheid. Nu al barst het in Nederland van Sharia wijken/getto’s/, waar niet-westerse allochtonen veruit in de meerderheid zijn. Laat ik een paar voorbeelden noemen: Den Haag, de Schilderswijk: 85%. Transvaal: 78%. Rotterdam, de wijk Feyenoord: 58%. Delfshaven: 58%. Amsterdam, Nieuw-West: 51%. Zaandam, Poelenburg: 61%. De wijk Nieuwland in Schiedam: 55%. Oosterwei in Gouda: 55%. Kanaleneiland, Utrecht: 68%. …enz, enz…De islamitische getto’s rondom de grote Europese steden worden groter en groter, de hoofddoek is er gemeengoed geworden, de niqaab wint er dag na dag terrein en moskeeën trekken er meer gelovigen dan kerken. In onze niet-islamitische, westerse samenleving gebeuren elke dag opnieuw dingen die erop wijzen dat we geïslamiseerd worden en aan het islamiseren zijn. Onze relatief vrije, vredige, stabiele en geavanceerde samenleving wordt zienderogen islamitischer en dus onvrijer, gewelddadiger, instabieler en achterlijker. Onze open, vrije en tolerante cultuur, uniek in de wereld en in de geschiedenis, blijkt een vogel voor de islamitische kat…

Alle islamitische landen, en zeker de Golfstaten, geloven dat Europa klaar is om zich aan Allah te onderwerpen en ze besparen niet op de middelen die ze gebruiken om dat te bespoedigen. Gedurende de laatste paar jaar hebben zich verschillende partijen door heel Europa heen gevormd die Erdoğan’s steun hebben en zijn beleid ondersteunen. Hoewel er geen gevestigde politieke moslimpartij is in Duitsland, zijn er verschillende vakbonden en organisaties. De Turks-islamitische vakbond Ditib, die toezicht houdt over meer dan 900 moskeeën in Duitsland, en de Turkse democraten, die als de verlengde arm van Erdoğan’s AKP wordt beschouwd, dienen bijvoorbeeld als spreekbuizen voor Erdoğan’s propaganda. De Nederlandse partij Denk, die dit jaar voor het eerst drie zetels in het Nederlandse parlement kreeg, wordt ervan beschuldigd een spreekbuis voor Erdoğan te zijn. De Parti Egalité Justice (partij voor vrijheid en rechtvaardigheid), die in de recente Franse verkiezingen de krantenkoppen haalde, ondersteunt Erdoğan in Frankrijk. De partij Nieuwe Beweging voor de Toekomst (NBZ) steunt de Turkse president vanuit Oostenrijk. En er zijn er meer. Deze partijen beweren de stem te zijn van miljoenen immigranten; hun beleid laat echter zien dat zij de stem zijn van slechts één persoon: president Erdoğan…

Deze reeds gevestigde partijen, die miljoenen aanhangers achter Erdoğan verzamelen, zijn het begin van zijn plan om Europa islamiseren. En deze partijen en de supportersgroep van Erdoğan, die momenteel in Europa wonen, moeten niet onderschat worden. Volgens het Pew Research Center bleek dat het aantal moslims in Europa steeg van 29,6 miljoen in 1990 tot 44,1 miljoen in 2010, wat 6% van de Europese bevolking uitmaakt. Voorspellingen voor het jaar 2050 noemen ongeveer 10,2%. Deze cijfers kunnen echter ruim overschreden worden als de laatste “vluchtelingen”crisis niet onder controle komt…In een gastcolumn van de oudste Oostenrijkse krant Wiener Zeitung waarschuwde de Oostenrijkse politicus Robert Lugar voor de islamisering van Europa. Hij beschreef het doel van de politieke islam als het verwerven van wereldoverheersing en hij riep de democratie op om dit te bestrijden. Historisch, schreef hij, hebben we de gevolgen gezien van zo’n brute poging om de macht te krijgen…

De Islam kan niet worden hervormd. Omdat Mohammed en de Koran niet kunnen worden hervormd! En als de autochtone Europese bevolking dit niet snel onderkent en daar actie tegen onderneemt, dan is er over hooguit enkele decennia helemaal niets meer over van onze oorspronkelijke cultuur en levenswijze en zullen onze welvaart, democratie, vrede en stabiliteit voorgoed zijn ingewisseld voor de discriminatie, de onderdrukking, de chaos, de armoede en het bloedvergieten dat zo kenmerkend is voor veel landen waar de volgelingen van Allah en Mohammed het voor het zeggen krijgen…Stop de islamisering van Nederland en Europa!

Door:
“Balkanske priče”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Demografie, Dhimmitude, Eurabië, gezond realisme, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, machtswellust, Marxisme, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

22 reacties op Multiculturalisme-ideologen willen West-Europa in chaos en verwoesting storten

 1. Bob Fleumer zegt:

  Oh, als ik dat nog zou meemaken, islam de wereld uit te beginnen in Nederland!!

  Geliked door 5 people

 2. jack black zegt:

  Vandaag op NPO !
  Rotterdam !
  70 % van de nakomelingen zijn
  van buitenlandse komaf !

  Willen jullie meer ?

  Geliked door 2 people

  • Judge zegt:

   En we hebben het zeker niet zien aankomen? Liepen wij dan met een gezichtsbedekking? Zijn wij een volk van lafaards geworden of is dit land het niet meer waard om voor te vechten? Zijn we bang gemaakt voor onze eigen identiteit? Verdronken in politieke correctheid en monddood gemaakt? Worden wij straks……vluchtelingen??

   Like

 3. Sabeltant zegt:

  Goed artikel.
  Marxisme en de islam zijn beiden ondemocratische totalitaire ideologieën.
  Ze gebruiken de democratie alleen maar om de macht te grijpen die daarna afgeschaft wordt.
  Hoe meer moslims, hoe groter de islamitische partijen worden die samen met de marxisten (GL, D66, SP, PvdD, PVDA) de macht proberen te krijgen.
  Je kunt de marxisten, ze noemen zich allemaal anders herkennen doordat ze allemaal voor zaken staan die ons land niet beter zullen maken, meer islam, meer immigratie, open grenzen, multiculturele maatschappij, strengere milieuregels, minder politie, afschaffen leger, minder veestapel, minder armoede, elke partij bestrijkt een bepaald gebied waarin ze zeggen voor op te komen. Maar de werkelijkheid is dat ze allemaal, zowel de islam als de marxisten, bezig zijn het “kapitalistische” westen ten val te brengen.
  De marxisten hebben de islam nodig om de macht te grijpen.

  Geliked door 1 persoon

  • Guus Velraeds zegt:

   Zodra de islamisten aan de macht zijn zijn de marxisten als eerste aan de beurt. Ver voor de Joden aan de beurt zijn en nog veel verder voor de christenen aan de beurt zijn.

   Like

 4. Hovawart zegt:

  Het Europese Project zal en moet slagen, waar politici en wetenschappers in een echolalie hun boodschappers napraten, door hun politieke palilalie het volk onmondig maken, ongeacht de desastreuze gevolgen en de schade, ongeacht de bevolking. Het heeft er alle schijn van dat men bereid is ver te gaan om het EU-beleid door onze strot te duwen, slikken of stikken…….gelooft u nog in een democratie te leven? in een catatonische Unie met de leugens van welvaart en vrede, net als dat valse geloof van de vrede, dat niets liever wil dan onze plek innemen.
  Men hoeft slechts te ruiken in de grote steden, de stank van het verval is overal overweldigend aanwezig.
  (het onmiddellijke sluiten van Nederlandsche ziekenhuizen hebben de EUrofielen nog niet uitgelegd als een succes van de Europese gezondheidszorg, maar het is zeker een teken aan de wand waar Nederland naar afglijdt……..).

  Geliked door 2 people

 5. Pingback: Multiculturalisme-ideologen willen West-Europa in chaos en verwoesting storten | eunmask

 6. rob van marle zegt:

  Mijn idee de islam behoort helemaal niet in Nederland of waar dan ook

  Geliked door 1 persoon

 7. Eigen volk eerst zegt:

  Gaat echt niet gebeuren. Daarvoor is er teveel vechtlust. De politiek denkt dat ze hun gang kunnen blijven gaan maar ze kennen de smeulende volkswoede nog niet. Het is Hitler ook niet gelukt ons volk te breken.

  Geliked door 2 people

 8. Klaas zegt:

  Like

 9. bigljohn zegt:

  LInks is er al in geslaagd om onze hele maatschappij te ontwrichten. Het is dus een kwestie van tijd eer we met de sharia opgescheept zitten. En een ieder weet; eenmaal islam betekent voor mogelijk eeuwen islam. Onze hele Westerse cultuur en beschaving, c.q. technische vooruitgang in een klap naar de Filistijnen toe. Zo zou het goed kunnen dat de radiobuis en de transistor over 1000 jaar weer opnieuw uitgevonden gaan worden….

  Geliked door 1 persoon

 10. RWB51 zegt:

  “Linkse neo-marxisten willen zo snel mogelijk een islamstaat van Europa maken.” Hebben niet in de gaten dat hun dan ook de nek zal worden afgesneden!

  Geliked door 2 people

 11. ronjaspers zegt:

  Rivieren van bloed zullen door europa stromen.

  Geliked door 1 persoon

 12. Jan. zegt:

  Ik ben woonwagenbewoner en begrijp niet dat u woonwagenbewoners in een zelfde zin noemt met immigranten. Onze familie,s wonen hier al honderden jaren.
  Jan.F.S.

  Geliked door 1 persoon

 13. J. Vulkanoloog zegt:

  Het mohammedanisme moet verwijderd worden, uit Nederland, uit Europa, uit de wereld. Want in landen als Saudi Arabië, Qatar of Iran zucht men reeds eeuwen onder deze ideologie en snakken velen ook naar bevrijding ervan. Moge Mekka en Medina spoedig verwoest zijn en met varkensbloed omgeploegd, opdat de ideologische basis wordt vernietigd en deze walgelijke ideologie verdwijnt.

  Geliked door 4 people

 14. Elisah zegt:

  Black privilege? Ongelooflijk, dit had eens andersom moeten zijn…

  Geliked door 1 persoon

  • Judge zegt:

   Ik kan mijn reactie hier niet invullen omdat mijn haat vele malen groter is dan het landelijk toegestane gemiddelde waarmee de vernietigingskracht van mijn politiek incorrect vocabulair wellicht tot een volksoproer zou kunnen leiden. Maar gezien de omstandigheden is de tijd is er bijna rijp voor….!

   Geliked door 2 people

 15. henk zegt:

  Ik ben een geboren Nederlander en heb met hardwerken een aardig vermogen verdiend. Ik was ooit trots op mijn Vaderland . Echter met Rutte als premier die gewoon even snel de “verklaring van Marrakech” tekent wat niets anders betekend dan dat iedereen uit Afrika welkom is in Nederland snap ik werkelijk niet hoe hier in dit land nog een toekomst mogelijk is. Je kan over 5 a 10 jaar ’s avonds niet meer over straat lopen of je wordt beroofd of neergestoken door de tienduizenden uitgeprocedeerde asielgelukszoekers die iedere dag moeten stelen om te overleven. En straf krijgen ze niet want een uitgeprocedeerde kan hier officieel niet zijn. Dus wil ik hier weg. Ben met aan het orienteren op Italie of Hongarije om daar een normaal bestaan te kunnen hebben. Nederland = Verloren land

  Geliked door 2 people

  • Eigen volk eerst zegt:

   Er gaan nog meer echte Nederlanders elders hujn heil zoeken. Als ik nog jong met kleine kinderen zou zijn, was ik al weg uit dit vernielde land. Ik begrijp niet dat er nog mensen zijn die denken dat hun kinderen hier een veilige toekomst gaan krijgen. Mooi niet! Dat is vernield door de kabinetten Rutte en Co.
   Ben je jong ga dan voor je kinderen slachtoffers worden in Europa. Velen zijn al weg, de rest volgt snel.

   Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s