Om over na te denken . . .

Screenshot_221

(Door: “Jean”)

Wanneer we de schipbreuken van de bootvluchtelingen bij Lampedusa aanschouwen, stellen wij ons de vraag waarom deze drenkelingen er niet de voorkeur aan geven om te emigreren naar Qatar, Nigeria, Saoedi-Arabië, Bahrein of Koeweit. Waarom willen zij per se hun leven wagen om naar Europa bij de ongelovigen te komen? Terwijl de Golfstaten door de ontginning van de olie de rijkste staten zijn en bovendien ook nog islamitisch.

Wanneer op nagenoeg alle tv-zenders Unicef oproept om de hongersnood in de Hoorn van Afrika te verhelpen, willen wij de aandacht van iedereen toch vestigen op het feit dat de betrokken Afrikaanse staten merendeels islamitisch zijn en dat die moslimbroeders onderling oorlog voeren, daardoor hongersnood veroorzaken en zonder er een traan om te laten elkaar uitmoorden.

Wat doen hun moslimburen? Marokko? Egypte? Tunesië? NIETS ! En de Rode Halve Maan (= Rode Kruis van moslims)? NIETS ! Want het zijn wij die moeten geven, ondanks een schuld van € 2000 miljard, die we verplicht jaarlijks moeten lenen bij de Golfstaten! Met deze manna bouwt de Perzische Golf moslim luxe hotels, futuristische steden, koopt hij vliegtuigen, grote luxe wagens, maakt hij schaatsbanen en skipistes  in de woestijn.

Dat is de liefdadigheid van die religie. Want in plaats van dat de Arabische Emiraten hun geldbeugel zouden aanspreken om hun geloofsgenoten te helpen, willen ze dat de westerse arbeiders en de werkende klasse van de stoute westerlingen de hulp betalen  uit medelijden voor onbekenden die zelf geen medelijden hebben met hun eigen geloofsbroeders.

Terwijl een groot deel van de moslimwereld dieper wegzinkt in ellende, hongersnood en oorlogen, terwijl de Golfstaten niet meer weten hoe hun immens fortuin op te doen, ontschepen elke dag als een vloed de boat-people in Europa of verdrinken ze in zee, elke dag moorden krijgszuchtige troepen elkaar uit in naam van de islam! Vrouwen, kinderen en zieken worden systematisch vooruit geschoven om beter te kunnen inwerken op ons schuldgevoel en medelijden.

Dan moet je weten dat moslims meer kinderen maken dan zij kunnen voeden, tenzij dit gebeurt met de hulp en financiële gulheid van het Westen. Die blinde godsdienst is bezig de westerse wereld te ontwrichten en naar de rand van de chaos te voeren. Maar is het onze schuld dat de islam zonder of met olie slechts misère en oorlog voortbrengt? Laat dat eens goed doordringen voor het te laat is !

Door:
“Jean”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Hypocrisie, Islam, oliebelangen, Rotzakken. Bookmark de permalink .

32 reacties op Om over na te denken . . .

 1. ruud beijer zegt:

  De golfstaten zijn veel slimmer dan Europa. Daar komt geen allaknieler binnen.Die worden naar Europa gestuurd waar de Nederlandse huichelaars en wegkijkers ze staan op te vangen met gratis huis zorg en uitkering voor de rest van hun leven.

  Liked by 8 people

  • Inge zegt:

   Het zou mij niets verbazen als die rijke Arabieren geen 5x per dag op hun knieën gaan. Religie is toch vooral om het gewone volk onder controle te kunnen houden?

   Like

 2. BertG. zegt:

  Elke mossel die ze Europa in krijgen is weer een veroveraar er bij.
  Ze worden gestuurd met een opdracht.

  Liked by 6 people

 3. Eigen volk eerst zegt:

  Daar zijn ze slaven en hier koningen die op alle gebieden voorgetrokken worden.

  Liked by 5 people

 4. Stef zegt:

  Zo simpel is het.

  Like

 5. kampersrene zegt:

  Dat is inderdaad iets om over na te denken…..dat heb ik ook gedaan ….maar verder kom ik niet….Het overige is voor onze prachtige verlichte politiekers ….Die hebben politieke wetenschappen gestudeerd aan hun woord en handelingen mogen wij niet twijfelen….en ons verder de nek laten omwringen

  Liked by 2 people

  • Eigen volk eerst zegt:

   Geloof je nu echt dat politici wetenschappen hebben gestudeerd? Ik geloof er niets van. Het zijn pure opportunisten die blij zijn met hun goed verdienende baan en dat koste wat koste willen behouden en ten koste van wie dan ook. Ze geven helemaal NIETS om hun kiezers. Je weet toch dat dit kabinet de bevolking te stom vindt om het juiste te kiezen en te doen. Dus wij zijn GEWOON SUPERSTOM in de ogen van opportunistische politici.
   Ik heb geen greintje respect meer voor dat volk…. behalve voor de PVV.

   Liked by 5 people

  • Nemesis zegt:

   Dat die allemaal politieke wetenschappen hebben gestudeerd waag ik toch ten zeerste te betwijfelen.

   Liked by 5 people

 6. Ruud zegt:

  Wij worden kennelijk geregeerd door achterlijken die er zelfs een tot op het bot verscheurd Europa voor over hebben. Hopelijk onthouden we hun namen onthouden om ze t.z.t. ter verantwoording te roepen als het dan al niet te laat is.

  Liked by 3 people

 7. delamontagne zegt:

  Kan maar 5 ***** Sterretjes geven, zouden er
  eigenlijk dubbele moeten zijn.
  Waren er maar veel meer mensen die deze WAARHEID van de dubbele moraal van die smerige arabs/muslims inzien.

  Liked by 5 people

 8. bozeoudeman zegt:

  Ja logisch dat ze hen hierheen sturen het gaat om wereldwijde onderwerping aan de islam, En de zogenaamde socialisten zijn te stupide of te laf om hun aanhang te vertellen wat hun voorland wordt, met de door de VN en EU geplande 2 miljard vooral islamitische immigranten in de komende decennia.
  Werken als slaven voor 5 euro per dag, lieve socialistische mensen, want er zijn straks honderd miljoen of nog meer werklozen in Europa. En wie hebben daar belang bij? Bravo voor deze miljardairs die gewone mensen zingend hun eigen graf laten graven en beweren filantropen te zijn!
  Ik zou zo graag die gewone mensen wakker willen zien te krijgen.
  Maar vergeet het ze geloven in een druiloor of hypocriet als een Johnnie de Mol en dominees van pakweg dertig of amper ouder die nog nooit in hun leven echt iets hebben meegemaakt, vaak ook idioten die geloven dat zij de incarnatie van Jezus zijn en zodoende dus geen verstand blijken te bezitten.
  Waarom dus luisteren naar een oetlul als ik als Johnnie de Mol zegt….. Want zijn pappie zegt…. Want George Soros heeft hem gezegd…. En dus onze premier zegt dus ook… Het is in je eigen belang dat je straks slaaf bent. Geloof mij maar mensen! Het wordt echt heel mooi!
  Haal de stront uit jullie ogen nu het nog kan zou ik tegen hen willen brullen….. Nou zeg, wat een agressie van die rare oude kerel! Dat kan niet goed zijn, want Barack ‘Yes I can destroy the world’ Hussein Obama zegt…..Welcome to Armageddon! It will be lovely!

  Liked by 7 people

 9. jack black zegt:

  Qatar, Nigeria, Saoedi-Arabië, Bahrein of Koeweit.
  Waarom willen zij per se hun leven wagen om naar
  Europa bij de ongelovigen te komen ?
  Terwijl de Golfstaten door de ontginning van de olie
  de rijkste staten zijn en bovendien ook nog islamitisch !

  Waarom ze daar niet heengaan ?
  Omdat die nog echte grenzen hebben ?
  Omdat het daar geen kostenloze soziaalpot geeft ?
  Omdat de meeste helemaal geen gelovige zijn,
  maar moordvreugdig tuig die weten dat een gevangenis
  in Europa een hotel met volpensioen is tegenover de
  varkensstallen die ze in hun landen hebben ?
  Omdat ze weten dank Internet en i-phones dat de
  idioten in Europa hun zonder te werken, alles betaald ?
  Omdat ze weten zolang een burgeroorlog in Europa
  noch niet uit gebroken is, ze hun eigen gang kunnen
  gaan ?

  Jammer genoeg hebben we een Europese Centraal Bank
  die naar goed dunken van de door en door korrupte EU Drahgi
  met mafia Methoden, dag en nacht door inflati-gelddrukmaschinen
  milliarden aan het lopen houd !
  Kijk maar naar de schuldenklok van ieder land in Europa !
  Duitsland bevoorbeeld staat hier nu bij 2,1 biljoen !
  Italien, Frankrijk, Spanje, Griekenland en Portugal en de nieuwe
  toegekomen oostelijke landen liggen nog veel hoger !
  Slaap maar lekker verder volk vol van idioten !

  Liked by 7 people

  • jack black zegt:

   In het herkomstland van ECB president Draghi zijn de renten explosiv in
   de hoogte gegaan ! Meer als 3,5 % moet Italien inmiddels aan renten
   voor de 10 jarige staatsleningen (350 Milliard) betalen !
   Nog voor een paar weken terug, was het nog ver onder 2 % !

   Liked by 1 persoon

 10. Bob Fleumer zegt:

  De elite die, als hun multiculturele doen is bereikt, realiseren zich niet dat er in die wereld geen plaats voor hen is, zij zijn alleen maar het opstapje voor de islam en daarna overbodig en zullen door islam geweld sterven.

  Liked by 1 persoon

  • ronjaspers zegt:

   Bob fleumer.De “satanische” elite heeft ondergrondse bunkers.Ze laten ons eerst jarenlang elkaar afslachten,en als de bevolking goed uitgedund is ruimt hun leger de rest op.De moslims worden gebruikt voor hun agenda alleen de moslims hebben dat niet door.

   Like

 11. Republikein zegt:

  Ja, stel die vraag eens aan een linxe denktank, Burke bv, het zal je verbazen hoeveel dwaze antwoorden je krijgt, maar ja, worden gevoed door overheden en show must go on, boerenverstand is verboden en nadenken not done.
  Van denken krijg je rimpels, de meesten op klootzak onder onderbuik, kan ook als preventie werken na ongemak, 2 sneetjes gaan jeuken zoals bij mensen met rugpijn bij weersomslag, een ingebouwd weerbericht, en tot zo ver.

  Liked by 2 people

 12. Thoth zegt:

  Yep. In Saoedie-Arabie hebben nabij Mekka een stad gebouwd van 1 miljoen. Welliswaar zijn dit tenten. Maar goed, die staan de hele dag leeg totdat een Mekka-dagen zijn aangebroken. Saoedie-Arabie houden zich namelijk bezig met….. een oorlog in Yemen en het uitschakelen van kritische journalisten, zoals Khashoggi. Voor de rest, het volbouwen in Europa met moskeeen, want die voeren de boventoon.

  Liked by 2 people

 13. Republikein zegt:

  Jochie dat is een gelukkie, was dat prentje jaren kwijt, nou heb ik weer een stukkie, van die goede oude tijd, dream on.

  Like

 14. Lee zegt:

  Ik denk dat iedereen die deze site bezoekt het antwoord wel weet. Wij zijn het probleem niet. De redenen zijn overduidelijk overheersing en onderwerping. Het probleem zijn de wegkijkers, die op de partijen stemmen gezeten in het huidige kabinet.

  Liked by 2 people

 15. Williaan. zegt:

  Waarom? Dat weten we al heel lang, het ongelovige decadente westen moet vernietigd worden.

  Liked by 3 people

 16. bigljohn zegt:

  Om over na te denken. Alleen, het antwoord is een open deur intrappen. Men komt hierheen omdat ze hier een land van sukkels aantreffen die bereid zijn te kruipen voor hun. Ze kunnen profiteren van onze sociale wetten en alle soorten van gratis hulp, gratis woning, gratis inboedel, en worden door voornoemde sukkels geholpen om de sharia hier op poten te zetten. Waarom zouden ze dan nog interesse tonen in hun eigen buurlanden ? De Duitsers wilden lebensraum in Rusland creeren, De moslims in West Europa. Alleen met een verschil; de laatstgenoemden hoeven daar geen strijd voor te leveren. Hun bedje is al door ons gespreid, ze hoefden er alleen maar in te stappen. Waar ze gretig gebruik van maakten !

  Liked by 2 people

 17. koosv8 zegt:

  Belasting heffen op elke moslim. Zoals dat bij hun werkt met Christen. Maar die zachtmoedige over hun bol aai politiek, daar gaat de vrijheid aan ten onder. K.k.

  Liked by 2 people

 18. Liked by 2 people

 19. Janszn zegt:

  Qatar geeft veel geld, heel veel geld aan de gelovigen.
  Qatar geeft wereldwijd veel geld voor het stichten van de islam door de bouw van de grootste moskeeën. Een moslim leeft voor de islam, de islam is voeding, kleding, is alles.
  Voor het overige gaat de moslim naar de ongelovige, de dhimmy, welke hij moet bestelen, bedriegen en uitkleden, alles voor de goede zaak, de islam.
  Wie is de schuldige aan deze uitwassen? De westerling, vooral de linkse uitgave hiervan.

  Liked by 1 persoon

 20. Pingback: Om over na te denken . . . – jalm

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s