“Vluchtelingen” brengen mazelen naar Zweden

Screenshot_227

(Vertaling: E.J. Bron)

In de Zweedse plaats Skåne werd één persoon met een besmettelijk mazelen-virus gediagnosticeerd, bericht “Fria Tider”. Het geval werd in Malmö ontdekt, een stad, waarin de meerderheid van de mensen een migratieachtergrond heeft.

Mitteleuropa

Enkele weken geleden werd in een gezondheidscentrum in Malmö om de behandeling van een eerste geval van mazelen verzocht. Na de contactpersonen van de persoon nagegaan te zijn, werd er nog een geval gevonden, dat te maken had met een badhuis in Trelleborg dat de patiënt bezocht. Maar volgens de nieuwszender “Sydsvenskan” was dit vals alarm.

“Het mazelen-virus is een van de meest besmettelijke die we kennen. Er bestaat een potentieel voor de verbreiding. Hoewel de overwegende meerderheid van de infecties niet ernstig is, bestaat er een zeker risico op complicaties en in het ergste geval op blijvende schade”, zegt de arts Marianne Alanko Blomé. Mazelen zijn in Zweden zeldzaam en komen hoofdzakelijk voor in ontwikkelingslanden in Afrika en Azië. Een volwassene, die besmet is met het virus, kan hieraan in het ergste geval sterven.

Bron:
http://unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, asielwaanzin, Azië, Barbarisme, cultuurrelativisme, Derde Wereld, Eurabië, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, landverraad, Multiculti, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid, Zweden. Bookmark de permalink .

12 reacties op “Vluchtelingen” brengen mazelen naar Zweden

 1. Ruud zegt:

  Hopelijk treft het de knuffelaars als eersten.

  Geliked door 3 people

 2. Elena zegt:

  Nou zeg, brengen zij toch nog iets mee.

  Geliked door 4 people

 3. Cathja zegt:

  Mazelen is nog niet eens het ergste wat de Zweden kan overkomen. Wacht maar tot er vreselijke epidemieën gaan uitbreken! Ziektes die wij in Europa al heel lang niet meer kennen, of die wij hier nog nooit hebben gehad, kunnen ‘dankzij’ deze inboorlingen in feite heel Europa besmetten!

  De vreemdelingen-ellende wordt met de dag ernstiger. Precies zoals het de bedoeling is….

  Geliked door 4 people

 4. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  Tja, dat was te verwachten. Gaan de Zweden nou jammeren ??? Al die “correcte” Zweden wilden toch zo graag die zielugge ellende binnenhalen. Ze zijn op hun wenken bediend. Die kansparels brengen niet alleen de mazelen mee, maar ook wel andere enge ziektes. Daar kun je op rekenen.

  Geliked door 2 people

 5. bigljohn zegt:

  En die Zweden maar denken dat ze met die Afrikanen mazzelen. Nee, het werden de mazelen. Die Afrikanen mogen dan een zeer laag i.q. hebben, ze zijn wel in staat om de Zweden, die zich intelligent noemen constant te slim af te zijn….

  Geliked door 1 persoon

 6. hslot4 zegt:

  Ze brengen wel een beetje meer mee dan alleen mazelen .
  https://www.wnd.com/2017/07/the-20-diseases-refugees-bring-into-the-west/
  According to the July 2017 Infectious Disease Epidemiology Annual Report by the Robert Koch Institute in Berlin, Germany has seen a surge in chicken pox, cholera, dengue fever, tuberculosis, leprosy, measles, malaria, meningococcal diseases, hemorrhagic fevers, hepatitis, HIV/AIDS, paratyphoid, rubella, shigellosis, syphilis, typhus, toxoplasmosis, tularemia, trichinellosis, whooping cough, and many fungal and parasitic infections. Here are a few striking examples:

  Measles is up more than 450 percent. Hepatitis B is up 300 percent. Scabies escalated nearly 3,000 percent. HIV/AIDS increased 30 percent. Tuberculosis (TB) is at least 30 percent higher – but German and U.S. physicians suspect that the incidence of TB is actually far higher than reported, and is being downplayed to avoid causing public outrage over the influx of immigrants. In Germany, more than 40 percent of TB cases are multi-drug resistant TB (MDR-TB).Dengue fever is up over 25 percent just from 2014.
  A similar pattern has emerged in the U.S. since the massive increase in illegal border crossers and refugees beginning in 2010.

  Geliked door 1 persoon

 7. Tistochwat zegt:

  Zien jullie nou wel: de ‘vluchtelingen’ brengen ons ‘iets wat waardevoller is dan goud’.

  Geliked door 1 persoon

 8. scherpschutter1945 zegt:

  Ik wacht op het ebolavirus. Hebben we geen serum tegen. Treft het alleen vluchtelingen dan kan ik er niet mee zitten. We moeten natuurlijk wel selectief preventief vaccineren als er een vaccin komt.

  Geliked door 2 people

 9. Thom zegt:

  Dat heeft de krant verkeerd geschreven, want dat is echt een drukfout. Ze brengen helemaal geen mazelen naar Zweden, alleen mazzel, meer mazzel en een oneindige hoeveelheid mazzel.

  Geliked door 1 persoon

 10. Ik koppel hier even drie grote gevaren die de ondergang van Europa betekenen.
  Een kennen we al door een nieuwe invasie van moslims en Afrikanen naar Europa.
  Daarnaast dat moslims zich met X vermenigvuldigen waardoor het aantal met sneltreinvaart zal groeien. Dat is bekend.
  Het tweede grote gevaar is de tijgermug, die door de hete zomer en de plaatselijke grote hoeveelheden regen die is gevallen, broedplaatsen zijn geworden. Deze steekmug zal zich snel verspreiden. Het is niet alleen vervelend dat deze je steekt, maar ook het risico op het overbrengen van het Nijl virus, waar je aan kunt doodgaan. Spanje is op veel plekken bij de salina´s bezig deze mug uit te roeien. De wetenschap is bezig een mutant in de natuur te brengen die geen vruchtbare eitjes en larven meer voortbrengt.
  Daarnaast nog het meest bedreigende is de Ebola virus. In de Congo zijn al vele doden gevallen en het virus heeft zich al verspreid in gebieden waar de rebellen zitten. Mocht er gelukszoekers besmet zijn geraakt en door kunnen reizen naar de kusten, dan is het risico heel groot dat deze lui de duizenden wachtende kunnen besmetten die willen oversteken in kleine bootjes.
  Glippen er een paar door dan is Europa de klos.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s