AfD-interpellatie onthult: In het jaar 2017 gaf de Duitse staat € 3,69 miljard uit voor de onderbrenging van niet-EU-buitenlanders

Screenshot_251

(Vertaling: E.J. Bron)

Uit de beantwoording van vragen van de AfD-parlementariër Harald Weyel blijkt dat Duitsland meerdere miljarden euro´s per jaar moet betalen voor de onderbrenging van werkloze niet-EU-buitenlanders. De Duitse regering deelde in haar antwoord mee dat in het jaar 2017 voor werkzoekenden uit landen buiten de EU “betalingsaanspraken voor kosten voor onderkomen en verwarming ter hoogte van € 3,6 miljard” ontstaan zouden zijn.

Duits - Zuerst

De AfD-politicus bekritiseerde dat deze door hem via de interpellatie bekend geworden cijfers in geen enkele statistiek over de kosten van buitenlanders in Duitsland zouden opduiken. “Met andere woorden: de belastingbetaler krijgt weliswaar een totaal bedrag aan kosten voor onderkomen en verwarming van mensen met een uitkering te horen, hij weet echter niet voor wie dit geld wordt uitgegeven”, aldus Weyel.

Bovendien beklaagde de parlementariër dat andere landen alleen maar zouden zorgen voor hun eigen behoeftige mensen, dat zou een “goed gebruik” zijn. “De anderen moeten voor zichzelf zorgen of kunnen beter helemaal niet naar het land toekomen als ze dit niet kunnen. Een vermenging van welvaartsstaat en immigratieland kan alleen maar mislukken”, aldus de waarschuwing van Weyel.

Bron:
http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, AfD (Alternative für Deutschland), Afrika, asielwaanzin, Azië, Barbarisme, christendemocraten, cultuurrelativisme, Demografie, Duitsland, Eurabië, gezond realisme, Graaien, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse christenen, Linkse Kerk, Merkel, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, Overheid, Rotzakken, sociaaldemocraten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

11 reacties op AfD-interpellatie onthult: In het jaar 2017 gaf de Duitse staat € 3,69 miljard uit voor de onderbrenging van niet-EU-buitenlanders

 1. Jean zegt:

  Dat is dus 3.690.000.001 euro teveel uitgegeven.

  Like

  • g2-91e8a788030faf65537511fb6d208583 zegt:

   nou ja, over ’n enkele Euro struikelen we natuurlijk niet…

   Like

  • King Arthur zegt:

   Geloof je nu werkelijk dat het om zo’n flut bedrag gaat????????
   Overheden liegen dat het gedrukt staat, ga maar minstens voor een factor 10 !!!

   Geliked door 1 persoon

   • Guus Velraeds zegt:

    De kosten die de verhoogde criminaliteit met zich meebrengen en het bedrog in aanvragen (met meerdere identiteiten) voor sociale voorzieningen is natuurlijk niet meegerekend.

    Like

 2. BertG. zegt:

  Welke andere landen zijn dat dan, waar ze alleen maar zouden zorgen voor hun eigen behoeftige mensen, volgens een “goed gebruik”.
  Hier niet in ieder geval.

  Geliked door 1 persoon

 3. Rini Stegeman zegt:

  en nog altijd is het GAJES ONDANKBAAR !!!!!!!!Zeer ONDANKBARE SERPENTEN ZIJN HET ! FLIKKER ZE ALLEMAAL DE EU UIT.

  Like

  • Henk der Niederlander zegt:

   Zou het beste idee zijn van de laatste decennia Rini, maar met het linkse gespuis aan de macht die constant het gehijg van Brussel in hun nek voelen zie Ik het er de eerste jaren niet van komen.
   Ook een reden te meer om Sailvini en Orban dankbaar te zijn.

   Like

  • Jean zegt:

   Rini, dat gaat sowieso gebeuren, de datum ligt nog niet vast maar dat het zal plaatsvinden moet niet aan getwijfeld worden, iedereen met “gezond” verstand is die smeerlapperij spuugzat.

   Geliked door 1 persoon

 4. Jan zegt:

  Hysterische geitenneuker kan niet tegen feiten, ‘dann wird ihm schlecht’
  https://www.bitchute.com/video/50OmyWd1AQ1r/

  Sarrazin: De ravage in Duitsland is nu groter dan toen ik deze beschreef
  https://www.bitchute.com/video/IioTE7uOLZrC/

  Like

 5. kampersrene zegt:

  foto…..op weg naar het pretpark van Merkel….

  Like

 6. Gelukkig word de tegenstand en haat op de EU met de dag groter en sterker. Wij het volk moeten Links de macht afnemen, omdat ze niet naar behoren functioneren. Links brengt ons meer ellende , dan ons lief is. Wij kunnen niet eeuwig onze ogen gesloten houden ,en ons Europa laten vernietigen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s