Antifa: Geen rouw om vermoorde 16-jarige, maar protesten tegen condoleancebezoek van Salvini

Screenshot_275

(Door: Iris N. Masson – Vertaling: E.J. Bron)

De massaverkrachting van een 16-jarig meisje door “asielzoekers” in Italië zorgt voor heftige emoties. Ook hier in het land veroorzaakt de perverse daad de nodige deining. Maar niet vanwege diens afschuwelijkheid, maar omdat minister van Binnenlandse Zaken Matteo Salvini de misdaad zogenaamd voor politieke doeleinden zou gebruiken. Hij had tenminste het fatsoen om op de plaats delict een witte roos voor Desirée Mariottini neer te leggen, terwijl politici hier in het land zich alleen maar tot condoleances verwaardigen wanneer het om niet-Duitse slachtoffers, wanneer het om hun geprefereerde “nieuwe Duitsers” gaat.

CompactOnline

Maar ook in Italië zijn “domme mensen” te vinden, zoals de LEGA-politicus het uitdrukte: een protestgroep zogenaamde “Antifascisten”, zowel hier als daar onderbelicht tuig en gesel van dat deel van de mensheid dat nog een beetje verstand heeft, hinderde Salvini eerst met van haat vertrokken gezichten aan deze daad van empathie.

Tegenwind kregen ze van sympathisanten van de viceminister-president. Die vroegen hem eindelijk “opruiming te houden”, want dit zou een voorspelbare moord geweest zijn. “We trekken dit niet meer”, klagen ze in een video. “We zijn deze migranten zat. Ze hebben geen papieren. We zitten midden in de chaos met mensen die naar Italië toekwamen, alleen maar om voor problemen te zorgen.”

Uit zeven man bestaande bende uit Afrika en de Maghreb: beestachtige barbarij

“Problemen” is een eufemisme voor de beestachtige barbarij waarmee de volgens een ooggetuige uit Senegal uit zeven man bestaande bende uit Afrika en de Maghreb zich aan het meisje vergreep. De bende had “Desy” uit Cisterna di Latina in de ruïnes van een oud gebouw aan de Via dei Lucani 22 in de universiteitwijk San Lorenzo – partygebied en omslagplaats van drugs van Afrikaanse dealers in het centrum van Rome – gedrogeerd en verkracht tot de dood erop volgde. Daarna lieten ze het lijk van het meisje achteloos liggen. Twee van de zich illegaal in Italië bevindende moordenaars uit Senegal – Mamadou Gara (26) en Brian Minteh (43) – zijn inmiddels gearresteerd, zoals het Italiaanse persbureau Ansa bericht.

En de linkse demonstranten tegen Salvini tekeergaan, wier zieke erotische fantasie met de dagelijks grotere dosis gedwongen geluk door primitieve verkrachting-bendes vleugels lijkt te krijgen, omdat die eerder sympathie heeft voor hen in plaats van voor het slachtoffer, wordt de condoleance van Salvini ook hier in het land nauwelijks gewaardeerd. In plaats daarvan storten de mediale helpers van de kapitalistische globalisering- en asielwaanzin zich allemaal op de Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken. “Hoe Salvini de dood van een meisje wil gebruiken”, kopt de “Süddeutsche Zeitung”.

Nu staan er bloemen en kaarsen bij de poort, waarachter de jonge Italiaanse vermoord werd. “Gerechtigheid voor Desirée” staat erop gespoten. En: “San Lorenzo vergeet je niet”.

“Compact” evenmin – Onze gedachten, onze woorden, ons medeleven en onze rouw gelden de familieleden van het meisje – opnieuw een slachtoffer van Merkel´s onverantwoordelijke grensopening…

Bron:
www.compact-online.de
Door: Iris N. Masson

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Communisme, cultuurrelativisme, demoniseren, Duitsland, Eurabië, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, Islamisering, islamofascisme, Islamofilie, Italië, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse media, Maghreb/Noord-Afrika, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, migrantengeweld, Multiculti, nieuw fascisme, Noord-Afrikanen, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

13 reacties op Antifa: Geen rouw om vermoorde 16-jarige, maar protesten tegen condoleancebezoek van Salvini

 1. kampersrene zegt:

  De massaverkrachting van een 16-jarig moslimmeisje door Italianen…….dan was het kot te klein.!
  De Europese kranten spugen hun verontwaardiging uit Telegrams van medeleven uit alle hoeken van de wereld….Verplicht gebed in alle moskeen om de nagedachtenis te eren…Links en de rode smartlappen roepen op tot geweld …De positie van ..Salvini wankelt…De Paus is in shok.Gelukkig het was maar een blank Italiaans tienermeisje …Het leven gaat rustig door……en de daders, de kans is klein dat zij naar hun thuisland worden gestuurd De rechter houdt rekening met een cel die kleiner en minder geriefelijk is….en …..ze zouden hun pijn kunnen doen !

  Geliked door 2 people

  • abouneenee zegt:

   Het rekening houden met anderen vanuit een drang naar morele superioriteit en daarbij toestaan dat anderen nooit rekening houden met jou kan alleen maar leiden tot decimering van het eigen lichaam/groep/persoon.

   Geliked door 1 persoon

 2. Peter zegt:

  Vlaggen halfstok om oud-premier Kok ???
  Vlaggen halfstok om het feit dat we ons kwartje nooit meer hebben teruggekregen !!!!!!!!!!
  Wim Kok :De man die succesvol ideologische veren afschudde.
  Heeft Wim Kok de sociaaldemocratie niet gewoon vernacheld ??

  Geliked door 2 people

 3. Claudia M. zegt:

  Ah, je medeleven betuigen kan en mag dus tegenwoordig ook niet meer, want daar zou wel eens iets achter kunnen steken.

  Wat deze brulkutten (© Fenixx.org) hier doen getuigd van geen enkel respect voor het slachtoffer!

  Like

 4. Thomasson zegt:

  ANTIFA moet per direct op de terreurlijst staan. Met moet op ze jagen op dezelfde wijze waarin de Duitsers en de Italianen joegen in de jaren ’70 en ’80 op de RAF en de Rode Brigades. RAF leden werden in Stammheim onder zeer zware omstandigheden gehouden. Toen de tijd hadden de Duitse authoriteiten nog ballen- nu niet meer. Ik hoop dat Salvini zal ervoor zorgen dat de bende verkrachters in een concentratiekamp-achtige omstandigheden gaat houden. Als hij dat niet kan, zijn in Wit Rusland en Moldavie nog genoeg Goelags waar ze heen kunnen gaan.

  Geliked door 3 people

 5. koddebeier zegt:

  Hang die smerige linkse terroristen op !

  Geliked door 1 persoon

 6. Aart zegt:

  Waar blijven die verontwaardigde Gutmenschen en die nep-feministen?

  Geliked door 2 people

 7. willie zegt:

  Wat had die stomme trut te zoeken in dat ”gebied” ?? Dope I presume ?? Of had ze ”vriendjes” onder die klootzakken ?? Die jonge mokkels van tegenwoordig lokken t zelf uit. BLIJF UIT DE BUURT van die smeerlappen want geheid worden ze vermoord, (kijk maar naar die afgaanse windhonden in DE ) maar tja, t verstand is ver te zoeken tegenwoordig.Ook nog : die ouders moesten ze doodslaan , wie laat nu een kind alleen op t straat lopen in deze gevaarlijke tijden ??

  Like

 8. Pingback: Afscheid van Desirée Mariottini: Salvini´s Italië laat ons zien dat het ook anders kan | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s