CARTOON: Turkije vakantie . . .

AANBEVOLEN KLEDING VOOR DUITSE TURKIJE-TOERISTEN:

“Mensenrechten zijn voor watjes”

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Duitsland, Hypocrisie, Turkije. Bookmark de permalink .

4 reacties op CARTOON: Turkije vakantie . . .

 1. Jean zegt:

  Wie gaat er nu nog op vakantie naar dergelijk land dat leeft onder de dictatuur van een levensgevaarlijke gek? Nooit of te nimmer zal ik voet zetten op dergelijk land.

  Geliked door 2 people

  • paulzwueste zegt:

   Die Duitsers hebben gelijk.
   Wij gaan ook.
   Goedkoop land.
   Ik laat me niet door de politiek hier gebruiken.
   Achter je rug gaan ze zelf op vakantie in Turkije!

   Like

 2. alwine kerkhof zegt:

  Zie hier al genoeg Turken.

  Geliked door 1 persoon

  • Jules Vismale zegt:

   Ik heb trouwens nou eens goed nieuws te vermelden wat bepaalde asociale Turkse trouwstoeten betreft die in Nederland, België en Duitsland complete dorpen en wegen onveilig maken! Het is vooral in de laatste twee landen zo erg geworden dat men hier eindelijk keihard tegenop gaat treden met als voorbeeld dit artikel:

   Ook Duitsland is helemaal klaar met toeterende trouwstoeten

   Ook net over de Duitse grens is de politie helemaal klaar met de gevaarlijke excessen bij toeterende trouwstoeten en vooral van Turkse komaf. „De snelwegen en onze binnensteden zijn geen particuliere feestzalen. Iedereen moet zich hier aan de regels houden”, waarschuwt minister van Binnenlandse Zaken Heribert Reul (CDU) in Düsseldorf.

   Beelden van met pistolen schietende jongemannen, die uit het raam van peperdure auto’s met rood-witte Turkse vlaggen hangen, heeft inmiddels half Duitsland wel gezien. De overlast van toeterende Turkse en Arabische trouwstoeten kent natuurlijk iedereen.
   Het loopt inmiddels zo de spuigaten uit dat de Duitse politie er eindelijk met speciale flyers voor waarschuwt en keihard tegen optreedt.

   Neem geen wapens mee! Steek geen Bengaals vuur af! Provoceer geen files! Houdt u aan de verkeersregels! Belemmer geen andere verkeersdeelnemers!”, zo schrijft de politie op pamfletten, die bij tientallen moskeeën in Noordrijn-Westfalen (NRW), de deelstaat die aan Nederland grenst, worden uitgedeeld.

   oetertrouwstoet aan de kant gezet: auto’s ingenomen

   Er is sprake van een maatschappelijk probleem. De A3 bij Ratingen werd door dergelijke trouwstoeten geblokkeerd, de Autobahn bij Lübeck, en onder meer een hoofdstraat in Berlijn. „Dat kost al snel een tot twee maanden salaris als straf en het verlies van het rijbewijs”, aldus verkeersadvocaat Arnd Kempgens.

   Bij 119 Turkse ’konvooien’ sinds april moest de West-Duitse politie in totaal 278 keer uitrukken. Bij dertig keer werd met niet van echte wapens te onderscheiden alarmpistolen in de lucht geschoten. En net zo vaak werd op de openbare weg gevaarlijk vuurwerk uit het autoraam afgestoken.

   Dure bakken direct in beslag genomen

   Sinds enige tijd treedt de Duitse politie keihard op tegen deze Turkse trouwstoeten. Want het is mode geworden, om met de dure patserwagens (hoe komen die Turken daar trouwens aan?) in slakkengang over snelwegen of door de binnenstad te rijden. Daarom worden de donkere BMW-bolides of glimmende Mercedessen direct in beslag genomen. De daders krijgen enorme geldboetes en strafpunten voor het rijbewijs.

   „Als bruidsgasten zichzelf of andere verkeersdeelnemers in gevaar brengen, worden de grenzen van de tolerantie in onze samenleving duidelijk overschreden”, aldus minister Reul. „Wij treden tegen excessen op en ’verstehen dann keinen Spaß’.” De woningen van daders worden consequent binnenstebuiten gekeerd op zoek naar bewijsmateriaal.

   ’Rücksichtslos’

   In Duitsland wonen circa drie miljoen Turken. Tijdens een doorsnee weekeinde in de deelstaat NRW wordt 32 keer bij trouwstoeten door de politie ingegrepen. „Het mag niet zo zijn dat midden op de Autobahn gestopt wordt om foto’s te maken”, zegt Reul, die dit roekeloze gedrag ’rücksichtslos’ noemt.

   Wat de vaak jonge bruiloftsgasten namelijk graag doen is gierende autobanden te laten doordraaien. Ook de schade aan het wegdek moet worden vergoed, verklaart Reul, die er ook op wijst dat de verzekering van de auto in dat geval niet uitkeert.

   En het zal niet eens lang meer duren eer door het asociale en levensgevaarlijke rijgedrag van deze trouwstoeten onder die Turken zoveel verkeersongelukken plaatsvinden zodat er talloze doden en gewonden onder hen vallen!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s