Europa´s multiculturalisme leidt tot burgeroorlog!

 

(Door: “Balkanske priče” – Vertaling: E.J. Bron)

De culturele botsingen tussen nazisme, fascisme, communisme en liberale democratieën zijn simpelweg vervangen door een andere ideologie, die onvermijdelijk zal botsen met westerse gastculturen – Islam… We worden elke dag bozer als we naar het nieuws kijken, de kranten lezen en luisteren naar de islamitische retoriek die ertoe oproept het Westen omver te werpen; een oproep, die blijkbaar wordt gesteund door onze regerende elites, die partij kiezen tegen autochtone volkeren, die hierover durven klagen, in plaats van tegen de binnendringers zelf.

De dood en vernietiging waardoor het hele Westen de afgelopen jaren wordt getroffen, is niet omdat de Islam op de een of andere kinderachtige, goed bedoelde maar misleidende manier met ons wil assimileren. Dit gebeurt, omdat de Islam ons over wil nemen… In veel Europese steden dreigen al islamitische meerderheden; binnen de komende twintig jaar zal dit alleen maar sneller escaleren. Op een bepaald punt in de niet zo verre toekomst zullen Europeanen nergens meer naartoe kunnen vluchten…

Door:
“Balkanske priče”

Vertaald uit het Engels door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Demografie, Dhimmitude, Elite, establishment, Eurabië, Europa, EUSSR, hersenspoeling, Hypocrisie, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, political correctness, politici, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

15 reacties op Europa´s multiculturalisme leidt tot burgeroorlog!

 1. Bob Fleumer zegt:

  Kun je nagaan hoe groot de lafheid is van de bestuurders die niet in staat zijn zo’n achterlijke beweging als de islam onder de duim te krijgen. Het westen is in oorlog met de islam laten we ons dan ook als zodanig gedragen en waar nodig geweld gebruiken om onze beschaving te redden.

  Liked by 5 people

  • ronjaspers zegt:

   Bob Fleumer.Het is geen “lafheid” van de bestuurders maar kwade opzet.De machtige rijke satanische elite willen een “new world order” 1 wereldregering, 1 wereldreligie, 1 wereldvaluta.90 % van de wereldbevolking moet hiervoor uitgemoord worden en de 500 miljoen die overblijven dienen als slaven voor de satanische elite.

   Liked by 2 people

  • ruud beijer zegt:

   Het is de lafheid van de Nederlandse bevolking. Zij kijken weg en huichelen mee met de islam en de asielparasieten.

   Liked by 2 people

  • Marlies zegt:

   Er is niets lafs aan; integendeel, ZIJ zijn degenen die de moslims de toegang tot onze landen geven. ZIJ zijn degenen die carte blanche geven aan de barbaren. ONS welzijn vindt men niet ter zake doende. De barbaren zullen t.z.t. stemmen op de partijen, die hen nu binnenlaten.

   Liked by 2 people

 2. Statler & Waldorf zegt:

  En blijkbaar kan dat 80% van de kiezers 0,0% boeien.
  Vinden het schijnbaar een prima vooruitzicht voor hun kinderen en kleinkinderen.

  Het gaat mijn pet in ieder geval te boven.

  Liked by 3 people

 3. E.J.B: Wil je deze video verwijderen en dan de nieuwe zetten?Hij staat in mijn artikel…https://zlj13051967.wordpress.com/2018/10/26/europes-multiculturalism-leading-to-civil-war/

  Like

 4. BertG. zegt:

  Slechts 48 van de 4.033 mensen die in Savile Town wonen, zijn blanke, inheemse Britten en er is nauwelijks enige diversiteit in de stad zoals de meeste andere inwoners of Pakistan of India.
  https://www.stopdebankiers.com/in-de-geislamiseerde-uk-is-de-diversiteit-in-de-stad-volledig-verdwenen-omdat-bijna-alle-inwoners-moslim-zijn/

  Liked by 1 persoon

 5. Willem Sterk zegt:

  De vraag is, waar en wanneer het het eerst begint en hoe snel het zich verspreid. Als erdogan al zijn ” soldaten in Europa ” oproept kan het heel snel gebeurd zijn. Let op Frankrijk, de oude min. van BZ waarschuwt, In Duitsland werd door een bekend politicus ook al burgeroorlog genoemd. Het is onvermijdelijk, de islam staat loodrecht tegenover de westerse waarden, de 2 gaan niet samen. Vervelend is dat islam in oorlog is met het Westen, niet andersom, maar de leiders hier zien dat anders. Zolang de economie maar goed is en iedereen genoeg te eten en te drinken heeft zal men niet zo snel overgaan tot gewelddadig protest en kan de islamisering rustig en soepel plaatsvinden.
  Ik ben bang dat het toch iets anders zal gaan.

  Liked by 3 people

 6. Lucie zegt:

  Ja hoor,we kunnen nog steeds massaal naar Putin vluchten.
  Hij wil maar wat graag zijn enorm groot land met Europeanen vullen.

  Liked by 2 people

 7. Elisah zegt:

  De internationale financiering van de gemanipuleerde migratie

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s