Groepsverkrachting in Freiburg: Zeven Syriërs in voorarrest

Screenshot_267

(Vertaling: E.J. Bron)

Opnieuw schokt een zware seksuele misdaad door “vluchtelingen” de stad Freiburg. Daar hebben zeven Syriërs en een man met een Duits paspoort een 18-jarige vrouw verkracht, deelde het openbaar ministerie mee.

Junge Freiheit

De misdaad vond al op 14 oktober plaats. De jonge vrouw kreeg in een discotheek een drankje van een man, waarin mogelijk drugs zaten. Nadat ze het had opgedronken, vergreep de dader zich buiten in de bosjes aan zijn slachtoffer. Daarna werd de inmiddels weerloze vrouw nog door minstens zeven andere mannen verkracht.

Politie arresteert Syriërs in asielonderkomens

Het onderzoek door een speciaal hiervoor ingezette groep rechercheurs leidde in de afgelopen twee weken tot acht arrestaties. De zeven Syriërs werden vooral in asielonderkomens gearresteerd. De verdachten in de leeftijd van 19 tot 29 jaar zijn bijna allemaal bekend bij de politie. Ze zitten in voorarrest.

Bron:
https://jungefreiheit.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "omvolking", "Rapefugees", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, Illegalen, Immigratie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, machtswellust, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

27 reacties op Groepsverkrachting in Freiburg: Zeven Syriërs in voorarrest

 1. Henk der Niederlander zegt:

  Ze zijn bijna allemaal bekend bij de politie.

  Je verwacht het niet!!!!

  Geliked door 4 people

 2. Petra DeBoer zegt:

  Smeerlappen zonder enig respect voor vrouwen.

  Geliked door 2 people

  • Thomasson zegt:

   @Petra DeBoer. Uw smeerlappen zonder enig respect voor vrouwen. Wat verwacht u van wezens die genetisch geen mensen zijn? Zij zitten ergens tussen een mens en een aap. U kunt ze hooguit identificeren als genetisch afval afkomstig uit eeuwen van inteelt. Dus de verwachting van eigenschappen zoals respect voor vrouwen, respect voor anderen en andere manieren die BIJ MENSEN HOREN EN NIET BIJ BEESTEN is te hoog gegrepen. Men moet op de eerste plaats woedend zijn op politieke leiders en beleidsmakers die onnodig het leven van hen eigen burgers in gevaar brengen. Het toelaten van asielzoekers en vluchtelingen uit Islamitische landen en Afrika is te vergelijken met importeren van zwermen Piranha’s en ze los laten in Nederlandse zwemaangelegenheden of de grachten van Amsterdam vullen met krokodillen. Men moet de geestesgestoorde politieke leiders van Europa laten weten dat het leven van hen kiezers is geen speelgoedje. De plaats van pathologische politieke leiders is in een gekkenhuis en niet in het parlement. Zie wat Theo Hiddema zegt over het Verdrag van Marrakesh. Hoe meer mensen dat zien, des te beter: https://www.youtube.com/watch?v=FUauWOJJfpQ

   Like

  • BertG. zegt:

   Ik kan alleen maar hopen dat jou ooit zo iets overkomt, en dat iedere atheïst in de buurt geen klauw uitsteekt of jou zal helpen.
   Wat ga je dan een spijt krijgen van al jou achterlijke uitspraken.
   Je zal dan nog een keer om ze gaan smeken om je dan te helpen.

   Like

  • fleckie zegt:

   Hier( bij …deze…soort! helpt ALLEEN…’chemisch castreren’ , maar zo dat ze niet beseffen hoe dat is gebeurd’ , …( alleen maar al als waarschuwing voor eventuele anderen met dezelfde. ‘Intenties’!)

   Geliked door 1 persoon

 3. jack black zegt:

  Uit Syrien gevucht omdat het een oorlog gaf ?
  En dan hier een nieuwe oorlog ontketenen ?
  Zou het mijn dochter gewezen zijn,
  zou het bericht zo luiden !
  7 Syrier dood in de sloot
  aangetroffen !

  Geliked door 1 persoon

 4. Heniusz zegt:

  Retour naar Syrië, maar zonder klokkenspel. Hebben maar al te duidelijk laten blijken daar alleen crimineel mee te zijn.

  Like

 5. Marlies zegt:

  Dit is op toodlessss herblogden reageerde:
  Als ze dat tuig meteen na veroordeling nou eens terug afzender sturen, dan ruimt dat lekker op gezien de hoeveelheid verkrachtingen die er dagelijks door migranten plaatsvindt.

  Like

 6. Nel meyer zegt:

  Zwijnen zijn het ,die je allemaal moet castreren ,en het land uitgooien dat vulles.

  Like

 7. Guus Velraeds zegt:

  Hun verblijf in Duitsland zal geen gevaar lopen. In hun thuisland kunnen ze namelijk onder veel slechtere omstandigheden in het gevang komen. Dat willen we natuurlijk niet en is bovendien tegen de rechten van de mens. De rechten van het 18 jarige slachtoffer? Wie zich daar druk om maakt is een racist en xenofoob. Foei.

  Geliked door 1 persoon

 8. ruud beijer zegt:

  Castreren. Daarna ogen uitsteken en dan uitzetten.Ik ben voor!!

  Like

 9. Elisah zegt:

  Ondertussen in Italië,

  https://fenixx.org/2018/10/26/vierde-asielzoeker-gearresteerd-in-verkrachtingsmoordzaak-van-italiaans-tienermeisje/

  Vierde asielzoeker gearresteerd in verkrachtingsmoordzaak van Italiaans tienermeisje

  Like

 10. Sabeltant zegt:

  “Een man met een Duits paspoort” Even denken hoor… Als het een Duitser was geweest stond hij er vast met naam, toenaam, adres en woonplaats bij.
  Die met dat paspoort zal dus vast en zeker ook zo’n roetveegpiet van Merkel zijn, eentje die toevallig niet uit Syrië kwam.

  Geliked door 2 people

 11. Aart zegt:

  Weerzinwekkend. Maar waar zit het verstand bij de Europeanen? Als je altijd op die wegkijkers blijft stemmen komt het sowieso nooit goed!

  Geliked door 2 people

 12. henk zegt:

  En maar naar binnen halen die gasten…………….

  Geliked door 1 persoon

  • mahoog zegt:

   Er moeten blijkbaar nog honderden vrouwjes verkracht worden en vele burgers aan het mes gestoken worden voor het volk er wat aan gaat doen….vewacht niets van jullie regeringen en politte.

   Like

 13. Thomasson zegt:

  Men moet zich ophouden met het versleten en afgetrapte zinsnede “opnieuw schokt ..enz.” Niemand schrikt of schokt zich nog tegenwoordig van iets. De zombies kijken weg en laten de boel de boel …Wat het ook mag zijn: van groepsverkrachting tot het in stukken snijden en opvreten van onschuldige burgers door kannibalistische asielzoekers/vluchtelingen op de Dam van Amsterdam. Ja! Ik weet het!. Dat is nog net niet gebeurd. Maar wat als dat wel zou gebeuren? Dan zou iedereen – inclusief politie en justitie – het carnavalslied zingen “Een kant aan mijn broek” https://www.youtube.com/watch?v=WkNFoP87Vks
  Had iemand in Duitsland (of elders) een beetje fatsoen, ballen en zo maar empathie voor de eigen slachtoffers, dan had de realiteit anders uitgezien. In normale realiteit, met normale mensen, zouden deze ongewenste gasten door het publiek lam worden geslagen. Men zou ze overal aanvallen. De zielige asielzoekers uit Islamitische landen en Afrika zouden hun neus niet buiten het plaatselijke AZC laten zien. Zij zouden doodsbang zijn voor de lokale bevolking.

  Geliked door 1 persoon

 14. Pingback: Poolse president Duda: “Onze pers zou erover berichten wanneer onze vrouwen verkracht zouden worden” | E.J. Bron

 15. Jan zegt:


  Majd H. (21)


  Facebook: “I am a Kurd and my heart is iron. I am from the city of Qamishli.“

  Like

 16. Pingback: Na groepsverkrachting van Freiburg: Groene politicus roept op tot demonstratie tegen rechts | E.J. Bron

 17. Republikein zegt:

  Straks op Plein 1813, ff wachtuh, nog ff wachtuh, denk dat ze in de gaten waren gehouden.
  Welke gaten is nog niet bekend, denk zwarte gaten.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s