STEM PVV!

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; Geert Wilders)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", Barbarisme, cultuurrelativisme, Den Haag, Elite, establishment, Geert Wilders, gezond realisme, Hypocrisie, Krankzinnigheid, Nederland, Overheid, praatjesmakers, PVV, Rotzakken, Rutte, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

45 reacties op STEM PVV!

 1. ruud beijer zegt:

  Nooit meer een andere partij. Leve de PVV

  Like

 2. Tistochwat zegt:

  We hebben niet allemaal een eigen vleugel in het Haagse ‘Bonoboziekenhuis’, zoals de ‘oranjes’.
  Voor die egoïsten staan de beste specialisten klaar.

  Mijn voorgevoel begint aardig uit te komen. Als wij over enkele jaren bejaard, weerloos en hulpbehoevend zijn, kunnen we in de goot gaan liggen om weg te rotten.

  RUTTE, JE BENT EEN GROTE SMEERLAP!

  Geliked door 6 people

 3. koosv8 zegt:

  Geld voor echt van alles en iedereen, ziekenhuizen gaan per direct dicht. Patiënten worden er bijna uitgejaagd, en de nodige AZC s worden weer heropend .
  EIGEN VOLK LAATST. Het gaat goed mensen.

  Geliked door 3 people

  • Wachteres zegt:

   “”Tegelijk stellen de zorgverzekeraars onder leiding van Zilveren Kruis geld beschikbaar voor een voortvarende en gecontroleerde afbouw van de zorg die in het ziekenhuis te Lelystad en de drie overige locaties te Dronten, Emmeloord en Urk wordt verleend. Hiermee ontstaat ook de mogelijkheid om te onderzoeken welke vormen van zorg in Lelystad en op de drie andere locaties behouden kunnen blijven.

   De hele Noordoostpolder, Dronten en het noordelijk deel van de Flevopolder zitten dan zonder fatsoenlijke zorg.

   Geliked door 3 people

   • Thomasson zegt:

    @Wachteres. Dat is precies het plan!. Niet het plan van de Nederlandse regering, maar van onze bezetters van buitenaf die de Nederlandse regering met ijzeren hand controleren. Wij zijn sinds 10 mei 1940 geen vrije volk meer. Nederland is een soevereine staat uitsluitend op papier. De bezetters zijn vervangen, maar de bezetting is gebleven en zal nog lange tijd blijven. Het plan is Nederland geleidelijk te veranderen in een Derde Wereldland zoals Kongo, India, Bangladesh of een achtergebleven Zuid Amerikaans land. Men moet zeggen dat het (Kalergi)Plan werkt tot volle tevredenheid bij de grote bazen van Bilderberg en de New World Psychopatenorde. Wie kon ooit voorstellen dat in de 21ste eeuw, zal een modern west Europees land met stoïcijnse rust accepteren, dat alle ziekenhuizen in een provincie worden opgedoekt en de bewoners zouden zonder adequate medische zorg blijven. Zo’n situatie heerste zelfs niet in de depressiejaren van voor de oorlog of direct na de Tweede Wereldoorlog.

    Is er bij niemand opgevallen dat toen ABN-AMRO Bank, ING en nog paar gerenommeerde banken en verzekeringsmaatschappijen dreigden door eigen toedoen failliet te gaan, werd er alles aan gedaan om ze te redden? Maar niemand in de regering Rutte en de TK maakt zich zorgen over het gezondheidsrisico van hardwerkende Nederlanders. Straks zal de medische staf van “Artsen zonder Grenzen” zijn tenten bij de Oostvaardersplassen neerzetten, om de bewoners van Flevoland te helpen.
    Men weet dat gebrek aan ziekenhuizen bevorderd de dood van veel “Producten” die te oud of te zwak zijn. Ze zijn onrendabel in de kosten-baten analyse van gezondheideconomen uit de zombie-hok van VU Amsterdam. De dood van zoveel mogelijke inheemse “Producten” zal de vervanging van inheemse NL’ers door hybriden met Derdewereld genen en minder intelligentie versnellen.

    Geliked door 3 people

   • Tistochwat zegt:

    @ Thomasson 27 oktober 2018 om 10:21

    Precies.
    De ‘overheid’ wil ons kapotmaken, gewoon laten afsterven, onder het mom van: kijk ons toch eens goed zijn? Wij redden alle ‘vluchtelingen van de hele wereld.
    En wíj dan? Waarheen kunnen wij vluchten?

    Geliked door 1 persoon

 4. Yvonne zegt:

  De teloorgang van Nederland gaat goed, we worden een land waar de zorg richting ontwikkelings landen gaat en straks alleen is weg gelegd voor de rijken
  Bravo Den Haag het is helder dat jullie van ons af willen, suprice wij willen dol graag van jullie af

  Geliked door 3 people

  • Thomasson zegt:

   @Yvonne. Als mensen zo graag van de bende legen en primitieve leugenaars af wilden, hebben ze ruimschots mogelijkheden dat te doen. Bijvoorbeeld tijdens verkiezingen. Maar dat hebben het gehersenspoelde publiek niet gedaan. Men stemde massaal op de Volkspartij van Vreters en Dieven en op Z66 (van Zwendel en Zakkenvullen) als weet men precies welke soep men in de kuip heeft. De enige die flink werd gestraft was de Partij v.d. Allochtonen en dat is ook prima. Deze mensen mogen NOOIT meer belangrijke factor in de politiek worden. Maar de anderen zijn geen haar beter. Men moet lef hebben en stemmen op nieuwe frisse partijen. Geef ze de kans zichzelf te bewijzen.

   Like

   • Thomasson zegt:

    @Yvonne. Als mensen zo graag af willen van een bende primitieve leugenaars, hebben ze ruimschots de mogelijkheid dat te doen. Bijvoorbeeld tijdens verkiezingen. Maar dat heeft het gehersenspoelde publiek niet gedaan. Men stemde massaal op Rutte en de Volkspartij van Vreters en Dieven en op Z66 (van Zwendel en Zakkenvullen) al weet men precies wat voor soep men in de kuip heeft. De enige partij flink werd onderuit gehaald is de Partij v.d. Allochtonen. Maar dat is nog lang niet genoeg. De anderen zijn geen haar beter. Men moet lef hebben en stemmen op nieuwe frisse partijen. Geef ze de kans zichzelf te bewijzen.

    Like

 5. Ruud zegt:

  Als Nederland je lief is en behouden moet blijven voor onze kinderen en kleinkinderen stem dan PVV of Forum voor Democratie. Laat het partijprogramma leidend zijn want dat is het enige wat hoop biedt. Het gedraai, gelieg en verder gelul ten eigen nutte door Rutte cs. zijn we kotsmoe. Nu kan het nog!

  Geliked door 3 people

 6. Giny zegt:

  Natuurlijk stem ik PVV.

  Geliked door 1 persoon

 7. leefbarbaar zegt:

  Rutte verklaarde pas nog dat hij vluchtelingen in Nederland wilt ‘ontzorgen’.
  Raar, want het zijn geen vluchtelingen en de zorg wordt onbetaalbaar.
  Je mag concluderen dat Rutte ziekenhuizen heropent indien moslims dat eisen en geen minuut eerder.

  Geliked door 3 people

 8. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  Rutte is een illuminati (verlichte). Toen hij zijn ziel en zaligheid aan de duivel verkocht, zag hij het licht van de duisternis. Sedert zijn initiaties wordt hij niet meer gehinderd door menselijke gevoelens en emoties. Hij voert nog slecht de ingeprente obsessies uit. De belangen van het volk interesseren hem geen barst. Hij aanbidt en gehoorzaamt satan. Zonder blikken of blozen voert hij obsessief de satanische opdrachten uit. Dat zijn de “hogere belangen”, die hij moet dienen. Met list, leugen en bedrog plukt hij het klootjesvolk kaal en tovert voldaan een grote grijns op zijn bakkes. Aan zieken, ouderen en zwakkeren heeft hij geen boodschap, zelfs geeneens een troostend woord. Hij beloofde een minieme koopkrachtverbetering, maar maakte wel een paar stomme rekenfoutjes, waardoor ons een enorme koopkrachtverslechtering wacht. En satan zegt: “goed gedaan jochie”. De economie ligt op apegapen. Veel mensen zijn werkeloos. Middenstanders hebben geen klanten meer en moeten de deuren sluiten. Veel bedrijven zijn inmiddels failliet en ontmanteld. ZZP-ers zitten zonder werk en zonder verzekering. Nu vallen ziekenhuizen om. Het zorgstelsel stort in. Zekerheid en verzorging behoren tot de verleden tijd. Rutte wist, dat het ging gebeuren, maar greep niet in. Migranten worden als zielige vluchtelingen het land binnengelaten en in de watten gelegd. We worden omgevolkt en onze cultuur wordt aangetast. De ideologie van Mohamed wordt stap voor stap ingevoerd. En onze Zwarte Piet past niet bij de islamiet. De politie en rechter kijken bij criminaliteit naar de verkeerde kant. De grote multinationals krijgen douceurtjes toegestopt, die in buitenlandse zakken verdwijnen. miljarden worden er over de Afrikaanse corruptiebalk gesmeten. En meneer beweert, dat het goed gaat met de economie. Hebt u er al iets van gemerkt in uw portemonnaie ??? Ik niet. Mijn euroconomie wordt alsmaar slechter. Ik houdt steeds meer maand over aan het einde van mijn pensioen. Satan is tevree en Mark lacht zich weer een schater. Ik hoop toch zo, dat de satanische schurk zelf eens niet meer bestaande zorg nodig heeft. Ik vrees, dat dan voor zijn geschreeuw, de door hem geschapen hel te klein is.
  Mensen, mensen wordt wakker. Uw land, het land van uw kinders en kindskinders is in gevaar. Het gaat teloor. Stop het ruttige gedoe !!!

  Geliked door 5 people

  • Tistochwat zegt:

   @ Oeps 26 oktober 2018 om 20:26

   Je zou haast denken dan die smerige buikspreekpop (Rutte) op schoot zit bij de duivel zelf, terwijl hij Soros p****. (Excusez le mot, mes amis).

   Geliked door 3 people

  • scherpschutter1943 zegt:

   Vraag is, Oeps, wat doen we er aan? Stemmen helpt niet, wat dan? Kom met een oplossing. We snakken er naar.

   Like

   • Oeps zegt:

    @ scherpschutter1943 (27 oktober 2018 om 09:38)

    Dames en Heren.

    Wat doen we eraan? Dat is een hele goede vraag, Het antwoord is niet zo gemakkelijk. Ik wou, dat ik het wist.

    Dagelijks worden we geconfronteerd met incidenten. Deze of gene wordt vervolgens het kwaad verweten. Ik heb geprobeerd aan te geven, dat er een grote macht achter het kwaad zit. In de onderhavige case gaat het dus om Rutte en satan.

    We zouden wel kunnen proberen Rutte uit te schakelen, of weg te stemmen. Dat lost helaas niet veel op. Dan komt er gewoon een andere idioot, die misschien nog wel erger is. Dat hebben we onlangs gezien. Pechtold moest het veld ruimen en Robot Jetten stond al klaar. We gaan gewoon van de regen in de drup,

    Satan uitschakelen is niet mogelijk. Satan is machtig. Hij is niet aards en niet menselijk. En naar wordt beweerd, heeft satan het eeuwige leven. Satan is niet enkelvoud maar meervoud. De gevallen engelen onder leiding van Lucifer. Satan kan alleen in zijn eigen hel worden teruggedreven, door hem zijn kornuiten te ontnemen. In principe komt het erop neer, dat de gehele piramide der illuminati’s moet worden geëlimineerd. Dat is een schier onmogelijke klus.

    Deze piramide is een 3-dimensionale afgetopte structuur, een heel goed georganiseerde machtsstructuur, die uit vele lagen en rangen (graden) bestaat. Er zijn heel veel leden, die veelal tot een broederschap behoren en zijn geïnitieerd. Zij worden de illuminati’s genoemd. De illuminati’s zijn de kornuiten van satan. Zij doen het duistere, soms het vuile werk. Illuminati betekent verlicht. Zij, die het licht (van de duisternis) hebben gezien. Ze worden ook wel aangeduid, als zij, die het licht van Lucifer, de lichtbrenger, hebben gezien. Bij hun initiatie leggen de (aspirant)leden een eed van trouw, gehoorzaamheid en onderdanigheid aan satan (of Lucifer) af. Veelal worden bij initiaties de menselijke gevoelens en emoties uitgebannen. Het kan zijn dat bepaalde obsessies, al dan niet met zekere triggers, worden ingeprent. Zij staan daardoor onder mind control. Ze worden geacht satan te adoreren. Ook moeten zij af en toe een proeve van bekwaamheid afleggen. Met die eed verkopen ze hun ziel en zaligheid aan de duivel. In ruil daarvoor wordt hen roem, eer en aanzien en welvaart, kortom een hemel op aarde, toegezegd. Een dubieuze deal. Ze zijn met handen en voeten gebonden. En wat is een satanische toezegging waard? Voor degenen, die bij satan uit de gratie vallen, wordt die hemel op aarde een ware hel. Illuminati’s zitten niet alleen in de politiek, maar ook in het bankwezen, in de grote industrie, in de media, in de entertainment, kortom in alle gelederen van de maatschappij. En aspirantleden worden uit alle lagen van de bevolking gerecruteerd.

    Boven de piramide zweeft een 2-dimensionale driehoek met het stralende “alziende oog”. Dit is het oog van Horus. Horus was een godheid uit de oud-Egyptische mythologie. In een gevecht om de macht met andere goden verloor hij zijn een oog. Iemand met maar één oog kan geen diepte zien. Vandaar de 2-dimensionale driehoek. De goden waren in feite de gevallen engelen, die onder leiding van Lucifer zichzelf tot godheid verheven. Wij noemen ze duivels of satan. Hun gedrag was echter alles behalve goddelijk. Het was onderling moord en doodslag. Verder veel list, lust, leugen en bedrog. Een en ander wordt zowel in de bijbel als in Soemerische en oud Egyptische literatuur en mythologie uitvoerig beschreven. Kennelijk is Horus nog steeds aan de macht en heeft alle touwtjes van de marionetten, zijn kornuiten, in handen.

    De piramidiale machtsstructuur is feitelijk een wereldomvattend machtssysteem met een éénrichtingsverkeer, van boven naar beneden. Het is zeker niet democratisch. Er is geen tegenspraak en nauwelijks of geen inspraak mogelijk. Ieder lid, iedere illuminati, heeft zijn eigen taken en opdrachten, die hij moet uitvoeren. De illuminati’s kunnen zelfs onderling tegenstrijdige opdrachten ontvangen. Samenwerken tussen illuminati’s onderling is geen vanzelfsprekendheid. Wel kunnen ze met signalen en symbolen aangeven, dat ze op een bepaald moment als illuminati functioneren. Andere illuminati’s herkennen die symbolen en signalen en zullen hooguit een andere kant opkijken, als hun eigen opdrachten dat tenminste toestaan.

    Het heeft er alle schijn van dat momenteel aan diverse duivelse plannen, zoals het Coudenhove-Kalergi plan, wordt gewerkt. Alles lijkt te wijzen op een aanstaande climax. Dit is oorzaak voor onrust en onvrede bij de gewone bevolking. De mensen ergeren zich, maar begrijpen niet wat en hoe een en ander achter de schermen bekokstoofd wordt. Daarom is het van belang, dat de mensheid wakker wordt en gaat begrijpen wat voor duivels spel er wordt gespeeld.

    De huidige tijd heeft veel weg van de periode van vlak vóór de Franse revolutie. Ook toen was er een oorzaak. Er was slechts een kleine aanleiding nodig voor het gepeupel, om de barricaden op te werpen. Het werd een bloedbad. Dat zou ook nu kunnen gebeuren, een kleine aanleiding ergens in de wereld, waardoor de vlam in de pan slaat. Dat wordt dan wel een wereldrevolutie met een enorm bloedbad. De derde wereldoorlog zou zou wel eens een wereldrevolutie kunnen zijn. Dat komt neer op een mobilisatie van de massa op wereldomvattende schaal. Of hier momenteel aan wordt gewerkt, weet ik niet. Ik ken geen enkele organisatie, die zich hiermee bezighoudt. Het is voorwaar ook geen sinecure, om zoiets op poten te zetten. Daar komt nogal wat bij kijken, aan organisatie, aan middelen, aan mensen, aan inzicht, aan voorlichting, aan communicatie, aan voorbereiding en aan noem maar op. Het lijkt me dus ook geen reële optie.

    Laten we hopen, dat de satanische climax, waaraan wordt gewerkt, het eigen gewicht niet kan dragen en ineenstort in een anticlimax. De illuminati hebben erg veel hooi op hun vork genomen, wellicht meer, dan ze kunnen dragen, Er zijn inmiddels al zoveel pionnen aan zet, dat ze elkaar voor de voeten lopen. Al kun je nog zo goed plannen, er zijn altijd wel zaken, die anders uitpakken dan voorzien. Een bal is rond. Je kunt proberen, die een bepaalde richting in te schoppen. Maar een kleinigheidje kan die bal van richting doen veranderen. Je kunt de uitkomst van een spel nooit van te voeren plannen. Zelfs niet, al zijn de kaarten doorgestoken.

    Wat kunnen wij dus doen? Ik vrees, helaas niet veel. Degenen, die wakker zijn, begrijpen hoe het spel wordt gespeeld. Daar is wellicht enig voordeel uit te halen. Op kleine schaal kunnen we hooguit in de weg staan een tikje tegen de bal geven, waardoor die een andere kant uitrolt, dan gepland.

    Like

   • scherpschutter1943 zegt:

    Beste Oeps, een mooi verhaal. Een verhaal waar in je eigen hulpeloosheid of lafheid, ik weet het niet precies, in doorklinkt. Zeg het gewoon zonder een semiwetenschappelijk – of geschiedkundig betoog. Zeg het gewoon dat je niet de persoon bent die op de barricades de leiding neemt. Niks mis mee maar suggereer niet dat je het zal doen. En zo denken de meeste Nederlanders, we kijken om ons heen om te zien wie de kat de bel aanbindt. 1 troost Oeps, ik ben ook die persoon niet, dus voel je niet beledigd. Ik wacht op de groite roerganger die de revolutie ontketend. We kunnen altijd nog meedoen.

    Like

   • ruud beijer zegt:

    Die roerganger heet Wilders.Zijn partij is de PVV. Wat snap je hieraan niet?

    Like

   • Oeps zegt:

    @ scherpschutter1943 (31 oktober 2018 om 23:19)

    Dames en Heren.

    Vechten tegen machthebbers en machtsstructuren is nooit eenvoudig kwestie. Als eenling, of met een klein groepje heb je geen schijn van kans. Het enige instrument, waar machthebbers niet tegenop kunnen, is een mobilisatie van de massa.

    En dat op poten zetten is voorwaar geen kleinigheidje. De tegenstander is sterk en machtig en zit stevig in het zadel. Het probleem is dus groot, heel groot. Het overschrijdt de landsgrenzen en zelfs de Europese grenzen. Helaas begrijpt de massa nog steeds niet, wat er gaande is en waar de schoen wringt. Ze geloven nog steeds, dat de waarschuwingen sprookjes zijn uit de koker van de complotdenkers. Een enkeling heeft het inzicht, edoch de massa slaapt nog. Er wordt wel volop “ach en wee, hoe errug en wat ziellug” geroepen, maar daar bereik je niets mee. Daar wordt de massa alleen maar mee in slaap gesust. Slechts een handjevol mensen in de wereld probeert de massa wakker te schudden.

    Ik ben inderdaad niet de man, die dit op poten kan zetten. Op mijn leeftijd, ik ben in de 70, heb ik niet meer de fysieke kracht, om hier leiding aan te kunnen geven. Bovendien beschik ik niet over de noodzakelijke middelen en netwerken. Ik kan hooguit adviezen geven en proberen wat mensen wakker te schudden. Het komt erop neer, dat mensen, in de kracht van hun leven en die droog zijn achter hun oren, misschien iets op poten kunnen zetten. Zij zullen een keuze moeten maken. Willen ze met de stroom meedrijven naar de waterval, of zijn ze bereid, om tegen de stroom in te roeien. Willen zij hun kinders en kindskinders een toekomst geven met perspectief, of prefereren ze de satanische slavernij en het politiek correcte gareel ???

    Aanrader:
    David Icke is een van de gezaghebbende mensen, een “controversiële” activist en schrijver, die probeert de mensheid wakker te schudden. Hij komt op 9 november naar Amsterdam, de RAI, 18.00 – 23.00 uur.

    https://www.davidicke.com/

    https://www.consciousnesshacking.nl/BookingRetrieve.aspx?ID=60577

    http://www.earth-matters.nl/11/12827/verborgen-nieuws/david-icke-amsterdam-16.html

    Like

   • Oeps zegt:

    Geliked door 1 persoon

  • Thomasson zegt:

   @Oeps. Rutte is geen Illuminati, maar eerder een klein loopjongetjes van de laagste rang die zijn pootjes kromrent voor de grote bazen. Hij hoopt dat hij door zijn overijverigheid zal worden beloond. Dat de monsters op de Olympus van NWO of wat kleinere Stinkers in de glazen paleis van Brussel hem zouden belonen. Goed gedaan jongen! CHAPEAU!.

   Geliked door 2 people

   • Oeps zegt:

    @ Thomasson (27 oktober 2018 om 10:26)

    Dames en Heren.

    Rutte is weldegelijk een illuminati. Maar hij staat niet erg hoog in de rangen. Hij doet zijn uiterste best om wat strepen te verdienen. De loopjongen slijmt wat af, maar telt niet mee. Het is eigenlijk wel een zielige vertoning.

    Geliked door 1 persoon

   • Tistochwat zegt:

    @ Oeps 28 oktober 2018 om 01:08

    Toch vind ik je uitleg wel wat hebben, Oeps.
    Het móét haast wel dat er niet te begrijpen, onzichtbare machten zijn die alles willen vernietigen.
    De tijd zal het leren.

    Geliked door 2 people

 9. Thomasson zegt:

  Het is vanzelfsprekend dat failliete ziekenhuizen interesseren de regerende bandieten geen zier. Deze nep bestuurders zitten op het pluche voor: a) bevorderen van hun eigen persoonlijke besognes, b) bevorderen van de belangen van clubs die goed zijn voor vervolg carrière: EU, VN, topposities bij multinationaals enz. Wat de dode (nep)socialistische griezel is gelukt, moet anderen toch ook lukken- of niet? Maar daarvoor moeten men tegenprestaties leveren. Voor wat hoort wat. De belangrijkste prestatie is DE ISLAMISERING VAN NEDERLAND. Zonder het Verdrag van Marrakesh te tekenen en zonder opvang van zwermen islamitische en Afrikaanse parasieten uit de Derde Wereld, kunnen ze de beloofde gouden bergen en de “Poen Walhalla” op hun buik schrijven. c) sommigen gangsters van “Ali-Baba Mark” proberen ons namens God te overtuigen. Met ingetogen valse vrome stemmen proberen ze wat krom is, recht te spreken. Waarom niet? Volgens de CU en CDA God vindt alles goed.
  Hier zijn de schrikbarende feiten:
  Zodra MC Zuiderzee ziekenhuis en Verloskundigepraktijk De Kreek de deuren sluiten; BLIJVEN DE 77.260 BEWONERS VAN LELYSTAND ZONDER ZIEKENHUIS
  Zodra MC Emmeloord de deuren sluit BLIJVEN 25.642 BEWONERS VAN EMMELOORD ZONDER ZIEKENHUIS
  Zodra MC DRONTEN de deuren sluit, BLIJVEN 40.639 BEWONERS VAN DRONTEN ZONDER ZIEKENHUIS.
  Aangezien deze ziekenhuizen medische zorg bieden ook aan dorpen in de omgeving bijvoorbeeld Urk. Kan men concluderen dat de bewoners van bijna een hele provincie zitten zonder ziekenhuis.
  Welkom in de Derde Wereld.

  Geliked door 5 people

  • delamontagne zegt:

   Was het vroeger in Nederland ook niet zó ?

   PROPRIÉTAIRE DES HOSPITAUX EN FRANCE
   En France, un établissement public de santé (EPS) est un établissement public qui assure des services traditionnellement inclus sous l’expression de service public hospitalier (SPH). Ces services peuvent être regroupés en quatre domaines

   Un établissement public de santé a un statut de personne morale de droit public, dotée de l’autonomie financière, et gérée par un directeur, assisté d’un directoire, avec le concours d’un conseil de surveillance.
   / / / /
   In Frankrijk is een Ziekenhuis een “Openbare Gezondheidsinstelling”, die al sinds vroeger diensten verleent die te verdelen zijn in:
   De Ziekenzorg
   Voorkomen van ziekten
   Onderwijs en de vorming van verzorgend personeel
   Wetenschappelijk onderzoek en medisch onderzoek.
   Het heeft de status van een publiekrechterlijk rechtspersoon, met financiële AUTONOMIE.
   Het wordt bestuurd dor een………..DIRECTEUR, bijgestaan door een raad van bestuur en raad van toezicht.

   Like

  • scherpschutter1943 zegt:

   Hopelijk krijgt rutte een zeer ernstige ziekte waarin in geen enkel ziekenhuis genezing is te verkrijgen.

   Geliked door 1 persoon

 10. klippie zegt:

  Zeker weten.

  Like

 11. BigLJohn zegt:

  Natuurlijk interesseert het Rutte (het sluiten van ziekenhuizen) geen ene zier. Iedereen zal op een gegeven moment horen dat de ziekenfondspremie weer flink gaat stijgen. Zomaar jaarlijks €250,- erbij. Wanbestuur in ziekenhuizen, specialisten met fortuinlijke salarissen, Jan met de Pet mag ze financieren. En u weet het; men moet verplicht verzekerd zijn hiervoor, dus ontsnappen hieraan is onmogelijk !

  Geliked door 2 people

  • Wachteres zegt:

   Vergeet de managers niet, John. Daar verzamelt zich het grote geld.

   In navolging van Amerika zijn de manages onmisbaar geworden in elke vorm van bedfrijfsleven en zelfs in het onderwijs en de ziekenzorg.

   Leerkrachten op mijn school zeiden: “Als een goede leraar weggaat dan merk je dat.
   Als een manager verdwijnt dan merk je daar niets van”.

   Geliked door 4 people

 12. boorzalf zegt:

  Maar voor Afrika liggen de miljarden euro’s elk jaar klaar. Wat een bananen land.

  Like

  • Tistochwat zegt:

   @ boorzalf 27 oktober 2018 om 02:08

   Geef die arme oude stakker dan een ‘humaan’ spuitje!
   Zonder medische zorg gaat ze tóch dood.
   Moet ze dan eerst maar een zinloze lijdensweg ondergaan?!

   &^%$#@!##$$%^^&&***

   Like

 13. boorzalf zegt:

  Ziekenhuizen dicht? Dan stoppen met de zorgpremie te betalen. Als iedereen nou dat doet, moet je eens kijken hoe gauw het ziekenhuis weer open gaat.

  Geliked door 2 people

  • boorzalf zegt:

   Misschien een tip voor de Flevopolder en Almere.

   Geliked door 2 people

  • BertG. zegt:

   Als iedereen nou dat doet.

   Boorzalf, je vergeet dat je in Nederland woont.
   Hier hebben ze enkel praatjes over wat ze plan zijn, maar als het er op aan komt, dan hebben ze geen flauw idee waar je het over hebt en heb je het verkeerd begrepen.
   Met dit laffe volk zal er nooit zo iets zijn als, met ze alle voor 1 doel.

   Geliked door 2 people

   • Nemesis zegt:

    ZE zeggen dat je verplicht verzekerd moet zijn. Dit is echter NIET zo. Je meld je af bij het ziekenfonds en je betaald geen premie meer. Als je ze een recht gegeven hebt, dit automatisch van je bankrekening af te trekken, dan schrijf je ze dat dit recht per omgaande is ingetrokken en geeft de bank de opdracht ook niks meer over te maken. Doen ze het toch, laat je het direct terugboeken.
    Als je naar de dokter gaat moet je die dan wel zelf betalen evenzo je medicijnen. Noodgeval naar het ziekenhuis? Ze zijn verplicht je toch te helpen, verzekering of niet.

    Ik kwam daar achter, omdat wij in het buitenland dit automatisch afgetrokken krijgen en daar kwam dus een vraag over aan het CAK. Het antwoord was: dat wat ik net ook al schreef. Je kunt het stoppen. Dan mogen ze dat niet meer doen.

    Geliked door 1 persoon

   • BertG. zegt:

    Nemesis, als je dat hier doet, als Nederlander, krijg je een boete boven op je premie en komen de deurwaarders langs die je huis leeg plunderen.

    Geliked door 2 people

 14. scherpschutter1943 zegt:

  Zo, he,he, eindelijk gelukt rutte. Nou de rest nog

  Geliked door 2 people

 15. Tistochwat zegt:

  Het gaat Rutte helemaal lukken om ons kapot te maken. GOED GEDAAN, SCHATERENDE KLOOTZAK!

  Hij heeft niet alleen de mohammedaan als zijn gereedschap om ons af te slachten, maar maakt nu ook gebruik van ziekten die niet meer behandeld mogen worden omdat dat te duur is voor een ‘autochtoon’.

  Geliked door 2 people

 16. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  Het is nog nooit een goed idee geweest, om nutsvoorzieningen en zorginstellingen te privatiseren. Dat is vragen om problemen. De private business heeft een winstdoelstelling. In zorginstellingen en nutsvoorzieningen is met normale bedrijfsvoering geen winst te maken. Je mag je blij zijn daar uit de kosten te komen. In tijden van hoogconjunctuur wordt er wellicht wat winst gemaakt. En daar zit de private business op te azen. Maar de bomen groeien niet altijd tot in de hemel. Als de economie stagneert moet er geld bij. En daar heeft de private business geen boodschappen aan. Ze reserveren de winsten niet, maar keren die aan de aandeelhouders uit.

  Geliked door 1 persoon

 17. Ludo zegt:

  Jullie begrijpen gewoonweg niet wat “eigen volk eerst” betekent, anders was de pvv allang de grootste partij en vb in België de grootste en dan was het in deze twee landen allang “huisje weltevree”!! (van een patriot)

  Like

  • Harry zegt:

   Nou , HIER snappen ze het allemaal wel Ludo ,
   maar ál die anderen , die het parool , het AD en de NRC lezen , dáár zit het probleem .
   En dan zijn er nog een heleboel , die helemaal geen krant lezen en enkel naar de rooie rotbende op TV loeren , DIE moet je zien wakker te schudden !

   Geliked door 4 people

 18. Jules Vismale zegt:

  Helaas vinden bepaalde “aangepaste” allochtonen in Nederland dat de PVV veel gevaarlijker is dan de islam en dat Limburger misschien “racisten” zijn omdat Geert Wilders aar vandaan komt wat het beste is te lezen naar aanleiding van dit artikel:

  PVV-hatende cabaretier Soundos El Ahmadi vraagt Limburgers of ze racisten zijn: ‘Ik associeer Limburg met Wilders!’

  De Marokkaans-Nederlandse cabaretier Soundos El Ahmadi – die landelijk bekend werd na haar deelname aan Expeditie Robinson – blijkt (hoe kan het ook anders!) weinig op te hebben met de man die ooit riep dat hij “minder, minder, minder Marokkanen” wilde in dit land. Ze vindt hem namelijk een racist, en ze heeft lange tijd zelfs alle Limburgers (wie is hier dan eigenlijk aan het discrimineren) voor racisten aangezien. Ook premier Rutte is (dat is gelukkig WEL waar!) een “enge man”.

  Cabaretier Soundos El Ahmadi is een tijdlang kind aan huis geweest bij De Wereld Draait Door, en als je zoveel tijd in zo’n verzuurd links VARA-programma (Die lui zijn net zo erg als de islam!) hebt gezeten dan weet je het wel: je wordt er onherroepelijk zelf ook een beetje zuur links van.
  Dat blijkt ook wel uit een interview met Het Parool, waar El Ahmadi even helemaal leegloopt over de twee ‘engste mannen’ (radicale Imans en moslimextremisten die vrouwen verachten vind ze dus helemaal NIET eng!?) uit de Nederlandse politiek.
  Allereerst krijgt Geert Wilders het wederom te voortduren. Dankzij hem heeft de grappenmaakster alle Limburgers (Ik ben zelf GEEN Limburger en als ik dat WEL was geweest en dat stomme wijf mij voor een racist had uitgemaakt dat had ze meteen een aantal scheldwoorden teruggekregen in de vorm van (gecensureerde) woorden zoals h..r, s..t. k…g, k….f, enz.!) jarenlang voor racisten aangezien. Ze heeft er nu schoon genoeg van en de man gevolgd op Twitter. Heftig hoor:

  “Mijn man komt uit Limburg. Toen ik hem net leerde kennen, vroeg ik: je ouders zijn toch geen racisten? Ik associeerde Limburg met Wilders, erg hè. Mijn schoonouders zijn gelukkig heel lieve, open-minded mensen. En ach, Geert Wilders, ik ben op een gegeven moment gewoon gestopt hem te volgen. Hij is wel duidelijk, je weet wat je aan hem hebt.”

  Maar nog veel “enger” dan de PVV is de VVD van Mark Rutte, aldus Soundos:

  “De VVD vind ik eigenlijk veel enger. Die zeggen heel nare dingen en komen er elke keer nog mee weg ook. Dan is het van: ja, we bedoelden het niet zo. Ik denk dan: niet lullen nou, je hebt het gezegd. Rutte vind ik ook een enge gast. Toen met Zomergasten trapte ik er eerst nog in ook. Wat een leuke man eigenlijk, dacht ik zelfs. Tot hij over die Turkse demonstranten begon die moesten oppleuren. Ik wist meteen: dat is niet mijn ­minister-president.”

  Kees van der Staaij en Thierry Baudet kunnen hierna opgelucht ademhalen: zij worden niet genoemd door de Netflix-comedian. Want ze hadden toch zomaar ook weggezet kunnen worden als eng (Hitler, Stalin en Mao Zedong waren zeker ook niet eng!) en dat moet je natuurlijk niet willen, zo’n vonnis van niemand minder dan Soundos!

  Maar o wee als Soundos El Ahmadi in de toekomst ooit eens door een stel moslimjongeren wordt belaagd die haar als huissloof, kinderfabriek en lustobject willen en alles met geweld van haar afpikken waar zij van houdt dan gaat mevrouw hierna toch niet klagen en kleinzielig doen omdat ze zich precies gedraagt als een jonge muis die een kakelende haan heel eng vond en een stille kat heel aardig! Links en de islam weten namelijk al in geen tijden meer wie nou wel en niet hun ware vijanden precies zijn!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s