Terreur in het zwart: ISIS, SS, Rode Khmer en de “Antifa”

Screenshot_269

(Door: Felizitas Küble – Vertaling: E.J. Bron)

Het is opvallend hoe sterk de kleur zwart als uniform en kledingstuk door terroristische bewegingen geprefereerd wordt, of ze nu nationaalsocialistisch, internationaal-socialistisch (communistisch) of radicaalislamitisch zijn. Vermoedelijk dient het zwarte, groepsgewijze optreden de eigen macht en kracht te demonstreren en ook een zekere angst aan te jagen. Dat past zonder twijfel bij schrikbewinden respectievelijk totalitaire groeperingen.

philosophia perennis

Het uniform van de SS was zwart

Screenshot_273Het uniform van de nationaalsocialistische SS (afkorting voor “Schutzstaffel”) was zwart – niet te verwisselen met de “veldgrijze” Waffen-SS.

De eigenlijke SS was niet in de Wehrmacht geïntegreerd, maar bedreef concentratiekampen en pleegde massamoorden in de veroverde landen; zijn terreur richtte zich vooral tegen Joden.

De kleren van de strijders van de “Islamitische Staat” zijn zwart

Screenshot_271Pikzwart zijn ook de pakken van de “Islamitische Staat”, evenals de vlaggen, waarbij ISIS niet zo ver van de SS verwijderd is: beide terreurorganisaties zijn Joden-vijandig, even afgezien van het feit dat Hitler een enthousiast aanhanger van de islam was en met islamitische potentaten – vooral in het Midden-Oosten – samenwerkte.

Er bestonden speciale islamitische eenheden in de Waffen-SS en de Wehrmacht. Ook de radicaalislamitische Hamas uit de Gazastrook presenteert zichzelf graag martiaal in het zwart met een donkergroene hoofdband en witte handschoenen.

Zwarte pyjama´s voor de communisten van Cambodja

Screenshot_274De steentijd-communisten in Cambodja traden in zwarte pyjama´s op. Deze “Rode Khmer” vermoordde aan het eind van de jaren-70 meer dan een miljoen eigen landgenoten. Niet alleen andersdenkenden, “kapitalisten” en religieuze mensen, maar ook brildragers – de bril wees op “ontwikkeling” en intellect en was daarom uitermate verdacht. Teveel denken mocht niet.

Alle Cambodjanen – mannen zowel als vrouwen – kregen dezelfde pyjama´s voor de dag en de nacht. Nu nog lopen de bewoners daar – ook vanwege de hitte – in pyjama´s rond, echter in allerlei kleuren en niet meer in uniform zwart.

“Antifa”: Zwarte Blok

Screenshot_272Dan is er nog het zogenaamde “Zwarte Blok” van de links-extreme “Antifa”, in zekere zin haar militante arm. Deze radicale “autonomen” hebben vorig jaar bij de G20-top stadsdelen van Hamburg in puin gelegd. We kennen hen maar al te goed van andere rellen – bijvoorbeeld op 1 mei in Berlin-Kreuzberg.

Niet alleen het “Zwarte Blok” gaat graag in het zwart gekleed, ook de vlag van de links-extreme “antifa” is overwegend zwart met een beetje rood.

Wat lijken die kleuren toch op elkaar – bij de broeders in de (on)geest!

Bron:
https://philosophia-perennis.com
Door: Felizitas Küble

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", Barbarisme, Communisme, dictatuur, ISIS, Islam, Links fascisme, Marxisme, meningsdictatuur, nationaalsocialisme, Rotzakken, socialisme, Terrorisme, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

31 reacties op Terreur in het zwart: ISIS, SS, Rode Khmer en de “Antifa”

 1. Sabeltant zegt:

  Ze zijn ook zeer goed georganiseerd, het kan bijna niet anders dan dat ze hulp krijgen uit politieke organisaties.

  Geliked door 1 persoon

 2. M.A.L. Sion zegt:

  Typerend vind ik bij de Islamitische Staat, Hamas maar ook bij Antifa dat ze zich vrijwel altijd vertonen met gezichtsbedekking. Schamen ze zich ergens voor? Of is het angst om voor hun daden ter verantwoording te worden geroepen en mogelijk bestraft te worden?
  Ik denk dat ze beseffen fout bezig te zijn maar samen met kameraden het toch maar flikken. Dat laffe aspect, van niet ujtkomen voor je daden, krijgt te weinig aandacht. ik stel me zo voor dat deze ‘helden’ voordat ze na een actie thuis voor de deur hun vermomming afleggen en zich als braaf manneke bij de huisgenoten voegen.
  malsion@orange.fr .

  Geliked door 1 persoon

  • scherpschutter1943 zegt:

   Ik verdenk de linkse partijen in Nederland daar ook van. pvda, GroenLinks enz hebben hun eigen knokploegen die stiekem misdrijven plegen, zoals het vernielen van benzinepompslangen bij shellpompen, brandstichting bij de makro, het in brand steken van het huis van Aad kosto. Officieel kan je niemand iets maken, maar toch…

   Geliked door 1 persoon

   • scherpschutter1943 zegt:

    Ter aanvulling. En natuurlijk de knokploegen die vreedzame betogingen van anders denkenden proberen te doen ontaarden in een veldslag. Daarom verbieden laffe burgemeesters vreedzame demonstraties, uit angst voor rellen, waarbij de vreedzame demonstrant niet alleen de mond wordt gesnoerd maar ook nog eens klappen krijgt van de ordetroepen omdat hij niet snel genoeg doorloopt. Dat doen ze niet bij de criminelen van de antifa want die vechten terug met molovcocktails en ijkzeren staven. Daar zijn de ordetroepen bang van.

    Geliked door 1 persoon

 3. boorzalf zegt:

  Die antifa een leuk item voor de carnaval om die gestoorden op de korrel nemen.

  Like

 4. andre zegt:

  nederlandse mariniers werden onder NATO uitgezonden naar thailand om de Khmer te bestrijden. Maar op missie was het verboden om te schieten. ASEAN is als de EU maar Cambodja is toch altijd loyaal gebleven aan China. Cambodja in ASEAN is als het Hongarije in de EU. No more Soros….

  Like

 5. BertG. zegt:

  Ze vergeten er nog 1 op te noemen in het rijtje, namelijk refo’s.
  Zijn ook altijd in het zwart en het is ook 1 en al terreur wat ze op hun medemens loslaten.

  Like

  • A Ruygrok zegt:

   Sorry Bert G…, Refo’s in dit rijtje plaatsen, is net zo onzinnig als dat men jou tussen het rijtje massa moordenaars zou zetten.
   A.Ruygrok, Monster.

   Like

   • BertG. zegt:

    Mij in het rijtje massa moordenaars zetten is hier allang gebeurt.
    Want atheïsten willen iedereen uitroeien die ergens in gelooft.
    Vraag maar aan Petra.
    Toen heb ik ook niemand hier gehoord daar over.

    Like

 6. droevige mof zegt:

  De conservatieve katholieke journaliste Felizitas Küble heeft goed waargenomen. Maar hoe zit het met het vele zwaart en rood in eigen kring? De zwarte togen en het rood van de kardinalen?
  Soms hebben eendimensionale argumenten een averechts effect.

  Like

 7. Jan zegt:

  Terreur van de neo-nazi’s in Brussel: “Wij bepalen wat er gezegd mag worden tegen wie”

  Geliked door 1 persoon

 8. Inge zegt:

  Zwart is de kleur van Satan die zich afkeert van het licht. Dat deze terroristische organisaties aangestuurd worden vanuit Satanische hoek lijkt me duidelijk.

  Geliked door 1 persoon

  • Bezorgde burger zegt:

   Super gezegd! Die moslims in burka lijken trouwens sprekend op magere Hein die met zijn zeis en zwarte gewaad de dood komt brengen.

   Like

  • ronjaspers zegt:

   Inge.Dat heb je goed gezien,het extreem linkse “nageboorte” wordt aangestuurd door de satanische elite.In de V.S. is dat “de deep state” en in europa de nazi bilderberg groep/illuminati.

   Like

 9. Jan zegt:

  Syed Kamall (EKR): ” Nazis zijn national socialisten en het nationaalsocialisme is een variant van het socialisme, een links georiënteerde ideologie. Pleuris breekt uit. Der Franz Timmermanns: Idioot!!!

  Geliked door 1 persoon

 10. Jan zegt:

  De linkse staat en antifa

  deel 2 en 3 op youtube

  Like

 11. Elisah zegt:

  Iets anders,
  https://www.hln.be/showbizz/tv/na-alle-ophef-the-simpsons-schrapt-personage-apu~af56533e/

  Na alle ophef: ‘The Simpsons’ schrapt personage Apu

  Opvallend nieuws over ‘The Simpsons’: na alle heisa rond personage Apu – hij zou te stereotiep zijn – én de omstreden reactie van de makers op die kritiek, zou zender Fox het figuurtje nu willen schrappen uit de reeks.

  Like

 12. Jules Vismale zegt:

  Dat te bedenken dat ik in 2014 ooit in Chemnitz door drie Duitse politieagenten, die in het blauw en zwart waren gekleed, bijna was gearresteerd omdat ze mij voor de verkeerde persoon aanzagen! Als die lui inderdaad van de Gestapo, SS, NKVD, ISIS, Rode Khmer etc. waren geweest dan zou ik dat vast nooit hebben overleefd!

  Like

 13. Republikein zegt:

  Man met zeis nooit groen, altijd zwart.

  Like

 14. Jan zegt:

  Antifa k.o., beschouwt zichzelf als ras

  “Waarom ben je zo agressief?” ”Racist!”

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s