Macron dreigt Oost-Europese landen met strafbetalingen wanneer niet voldaan wordt aan migrantenquota

Screenshot_294

De Franse president Emmanuel Macron.

(Vertaling: E.J. Bron)

De Franse president Emmanuel Macron beweerde dat de Oost-Europese landen niet de politiek zouden kunnen kiezen die ze willen, maar de last van de massa-immigratie zouden moeten delen.

Mitteleuropa

Deze toespraak richtte zich vooral tegen de Oost-Europese landen, die het steeds opnieuw hebben afgewezen migranten uit het Midden-Oosten en Afrika op te nemen, nadat ze de schade voor de westerse landen hadden gezien. Hongarije, Polen en Slowakije leverden de grootste gevechten met de EU. “Wij hebben een gemeenschappelijke behoefte aan samenhang en solidariteit: we kunnen niet van de Europese begroting profiteren wanneer we geen solidariteit met betrekking tot migratie laten zien”, zei Macron.

Volgens de Franse president “is Europa geen supermarkt”, wat wil zeggen dat de lidstaten zich aan fundamentele Europese waarden dienen te houden en andere landen niet kunnen ignoreren. Als we het over EU-staten hebben, die hun betalingen aan de gemeenschappelijke begroting willen reduceren, zou hij kunnen zeggen: “We kunnen niet proberen onze bijdrage aan de Europese begroting te verlagen zonder te begrijpen wat de binnenmarkt oplevert. Als we Europa willen doden, zouden we zo verder moeten gaan”, zei Macron.

“Europa is geen eenrichtingverkeer: het is een wederzijdse verplichting”, voegde hij er aan toe. Ondanks Macron´s woorden heeft de meerderheid van de Oost-Europeanen geen zin in massa-immigratie en zal zich in deze zaak blijven opstellen tegenover de EU.

Bron:
http://unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Arabische wereld, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Demografie, Derde Wereld, Elite, establishment, Eurabië, Europa, EUSSR, Frankrijk, gezond realisme, Graaien, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse christenen, Linkse Kerk, machtswellust, Marxisme, meningsdictatuur, Midden-Europa, Moslims, Multiculti, Nationalisme, nieuw fascisme, Oost-Europa, Patriottisme, praatjesmakers, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Visegrad-landen, Volksvijandigheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

32 reacties op Macron dreigt Oost-Europese landen met strafbetalingen wanneer niet voldaan wordt aan migrantenquota

 1. paulzwueste zegt:

  Waar bemoeit die Macron zich mee?
  Hij mag blij zijn dat Frankrijk nog altijd kunstmatig in leven wordt gehouden op kosten van Duitsland, Nederland en nog ’n paar andere landen.
  Het is om je wild te lachen.
  Daar zouden de Visegrad-landen hem eens mee om de oren moeten slaan.
  Die homofile-machtswaanzinnige-idioot die denkt dat hij ’n nakomeling is van de Zonnekoning.

  Geliked door 5 people

 2. Joannes den Hollander zegt:

  Oost Europa, houdt jullie poot stijf. Jullie zijn rijker dan jullíe denken met je eigen cultuur onder je eigen volk zonder de parasiterende, rovende, verkrachtende en alles vernietigende beestmensch. Stap desnoods uit de E.U. want die heeft geen levensvatbaarheid om moedwillig de Europese volkeren te vervangen. Ik hoop alleen als het te laat is wij op jullie militaire steun mogen rekenen, want wij, de meerderheid des volks Europa’s wil dit absoluut niet.

  Geliked door 2 people

 3. Wiliaan zegt:

  “Europa geen supermarkt” Nee meer een distributiecentrum met verplichte afname van overtollige en verrotte producten.

  Geliked door 2 people

  • fleckie zegt:

   ‘Verrassingen’ zijn de wereld nog niet uit:….bijvoorbeeld… AARDAPPELEN, Afkomstig uit…….LATIJNS- AMERIKA!. …….de wered op zijn kop?( onze eigen appel- rassen, vervangen door …buitenlandse appels, ( met het risico , net als groenten uit het buitenland : ‘goed bespoten’ te zijn?

   Like

 4. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  er was eens ’n zekere Macron
  die dreigde in ’t rond wat hij kon,
  maar dat viel knap tegen
  zijn bluf droeg geen zegen
  en zelfs raakten z’n vleugels de zon…
  .
  Jasterke

  Geliked door 1 persoon

 5. koosv8 zegt:

  Laat MACRON, en Merkel, En al die andere volksverraders nog maar even spartelen. En wat zijn ze bang voor de EUROPESE VERKIEZINGEN. IK ZELF HOOP DAT DE HELE EU DIE DATUM GEENEENS HAALT.

  Geliked door 3 people

 6. Heniusz zegt:

  Wie denkt deze Macron wel helemaal te zijn? De president van de hele €USSR? Daar lijkt het soms wel wat op. Macron kan zich beter met zijn eigen troep in Frankrijk gaan bezig houden. Heel goed dat niet iedereen maar meteen plat gaat liggen als de €USSR blaft, er moet toch ergens een veilig heenkomen overblijven voor diegenen die net zo min als de Polen, Tsjechen en Hongaren massa migratie zien als een verrijking van hun cultuur.

  Like

 7. Thom zegt:

  Macron denkt dat ze gek zijn in Oost-Europa. Hij kan beter naar Frankrijk zelf kijken. Er zijn 751 no-go gebieden in Frankrijk en Rijksdelen. Miljoenen criminelen wonen daar ongehinderd dppr de politie. Het zijn staten binnen de staat. In Oost-europa weten ze donders goed wat een teringzooi het in Frankrijk is en deze man leest hun de les.

  Open de kaarten van deze link maar eens dan zie je dat er in aaneengesloten gebieden met vele tienduizend(en) inwoners de Franse wet niet geldt.

  https://sig.ville.gouv.fr/atlas/ZUS/

  Geliked door 3 people

 8. Jules Vismale zegt:

  Emmanuel Macron is een walgelijke blaaskaak, een blauwe jakhals, een nep-Zonnekoning, een linkse nietsnut, een idiote labbekak met zijn veel geschreeuw en weinig wol en een leugenachtige huichelaar die namelijk nog voor geen 100% ZELF immigranten in zijn paleis opneemt! Ik heb gezegd!

  Geliked door 2 people

 9. M.A.L. Sion zegt:

  Macron heeft gelijk dat zoals bij een onderneming de deelnemers de baten en de lasten gelijkelijk dienen te verdelen. Hij heeft in dit geval echter geen gelijk omdat de oorzaak van de lasten niet gelijkelijk zijn afgesproken. Merkel (met instemming van vriendje Macron) heeft de grenzen open gezet. We herinneren ons nog wel met hoeveel publiciteit de Hongaren hun afrastering hebben geïnstalleerd. Als je dan je achterdeur goed hebt afgesloten zou je toch wel gek zijn om ongewenste gasten via de voordeur binnen te laten.Wat ook wel meespeelt voor dit moment is de duidelijker stellingname van de Oostelijke lidstaten. Indertijd was het een kwestie van ‘migranten (zogenaamde vluchtelingen)’ buiten de deur houden. Thans zeggen die Oostelijke lidstaten dat ze geen ISLAMITISCHE migranten wensen toe te laten. Klare taal en als bescherming van eigen bevolking!
  In eigen land gaan de Fransen zo idioot ver om de meest prominente tegenstandster van binnenlaten van (moslim-)migranten, Marine Le Pen, aan een psychiatrisch onderzoek te onderwerpen vanwege haar xenofobe stellingname. Zou Macron dat ook aandurven ten aanzien van de leiders van de Oostelijke lidstaten. Wat zou hij daar uitgelachen worden.
  malsion@orange.fr

  Geliked door 1 persoon

 10. Ruud zegt:

  Leg eens uit Macron wat jouw ziekelijke drang naar meer en meer import verklaart. Ooit van soevereine landen gehoord?

  Like

 11. Juanito zegt:

  Laat die kleine napoleon eindelijk eens beginnen met het herstel van de eigen failed state Frankrijk, i.p.v. het opdringen van een totaal mislukte politiek aan gezonde landen.

  Geliked door 1 persoon

 12. Thoth zegt:

  Ik neem aan die een baantje in Brussel wil nadat hij eruit gezwiept is? Welnu ik hoop dat het dan nog bestaat.

  Like

 13. Marc zegt:

  Ik hoop dat die badgast voet bij stuk houdt: de Visegrad kunnen niet anders dan dit onzinnige bevel naast zich neer te leggen. En als Macron vervolgens zijn sancties weet door te voeren, is de EU een stukje dichter bij het al ras naderende einde!

  Like

 14. ronjaspers zegt:

  Die macron is een smerige satanische globalistische rat.Hij bedoeld eigenlijk dat alle europeese landen “soldaten van allah” binnen moeten laten,zodat als de pleuris (oorlog) uitbreekt er geen ontsnapping mogelijk is voor de oorspronkelijke europeese bevolking.

  Geliked door 1 persoon

 15. Wachteres zegt:

  Italy is the ultimate nightmare for the EU – Nigel Farage

  Geliked door 3 people

 16. fleckie zegt:

  ‘Aanmatigende’. MACRON heeft ook iets ‘in de melk te brokkelen’,……maar wat. eigenlijk? En waardoor?

  Geliked door 1 persoon

 17. Cathja zegt:

  Wie geeft deze man het recht om dit soort uitspraken te doen? Niemand heeft om massa-immigratie gevraagd; het is een zeer kwaadaardige zet van Merkel, die dacht alles wel even naar haar hand te kunnen zetten, en de lidstaten te dwingen om de door haar uitgenodigde gasten op te nemen.
  Macron is de lijf-eigene van Merkel en tapt dus uit hetzelfde vaatje.
  Dat kleine kereltje moet direct zijn mond dichthouden. Laat hij zich maar opwinden over de situatie onder moslims in Frankrijk. Daar heeft hij het druk genoeg mee.

  Geliked door 1 persoon

 18. jack black zegt:

  Frankrijk is zowiezo al naar de kloten met het overtal van moslims
  in hun ballingsgebieden waar zelfs de franse politie zich niet meer
  heen waagt ! Waarom zullen we een komende moslimstaat geld
  geven ? Fuck the EU !

  Geliked door 2 people

 19. Marlies zegt:

  Dit is op toodlessss herblogden reageerde:
  Betaal je leningen en subsidies eerst even af, lover boy, voordat je anderen de maat neemt.

  Geliked door 1 persoon

 20. kampersrene zegt:

  Macron …..laat je eens goed neuken door een paar mooie negers….dan zul je jezelf beter voelen en geen onzin uitkramen ….Ik begrijp je frustraties…Je schooljuf is veel ouder en bovendien zo mager als een graat …Een mooie neger daarentegen heeft een stevige achterwerk een een grote L……

  Like

 21. Jan zegt:

  Wat raar dat Duitsland nu ineens van de cadeautjes af wil, dat is ondankbaar

  Like

 22. Elisah zegt:

  https://fenixx.org/2018/10/27/libanese-president-syriers-kunnen-terugkeren-help-hen-daarbij/

  Libanese president: Syriërs kunnen terugkeren – help hen daarbij

  De Libanese president Michel Aoun roept de internationale gemeenschap op om de Syriërs te helpen naar huis terug te keren. Met het einde van de gevechten zou niets in de weg staan. Er zijn geen aanwijzingen van mishandeling of represailles die de vluchtelingen zouden kunnen verwachten.

  Geliked door 1 persoon

 23. Hein zegt:

  Hoezo last van de massa-immigratie? Het waren toch allemaal hoog opgeleide pareltjes die een geweldige aanwinst voor onze maatschappij zouden zijn? CocosMacron zou blij moeten zijn met zulke geweldenaren in zijn afgegleden republiekje.

  Like

 24. Janszn zegt:

  De EU is niet opgericht, om miljoenen andersdenkenden hier binnen te loodsen.
  De EU is een conglomeraat van 28 Democratieën, waarbij ieder land een eigen visie heeft op democratie. Een ieder heeft het recht om kritiek te hebben op die visie. Maar zeker voor een president van een land, dat pretendeert de beschaving uitgevonden te hebben, zijn zulke woorden not done.
  Met mooie beloften zijn de landen de EU ingeluisd, door mensen die machtsgeil waren. Zij hebben niets waargemaakt. De niet-gekozenen beslissen over ons zijn?
  Wij hebben een parlementaire democratie. O K. Waarom zijn er geen grenzen aan de bevoegdheid van dat parlement? Een enorm groot probleem met vluchtelingen en migranten (financiëel en cultureel) zou buiten die bevoegdheid moeten vallen. Hiervoor zou het volk geraadpleegt moeten worden, een raadpleging met niet alleen ja of nee.
  Vör veel machtszoekers is democratie vervelend, een gruwel. Je kunt je volk niet eens meer verkopen.

  Like

 25. Robert van holland zegt:

  het echt te triest voor woorden dat deze beide splijtzwammen hij en merkel hun onwezen mogen drijven laat ze maar gaan hoogmoed komt voor den val en hard ook

  Like

 26. Republikein zegt:

  Tussendoortje, was bankbeambte, nou ja, best een hele hoge, straks weer terug bij Rothschild, even de beentjes gestrekt en dan dubbel incasseren, vooruitzien is regeren, niet te verwarren met kras in je voorruit.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s