“Mission Lifeline” zoekt weer “vluchtelingen” – deze keer onder Duitse vlag

Screenshot_287

(Vertaling: E.J. Bron)

Ze kunnen het niet laten: nadat hun boot in beslag genomen en hun kapitein Claus-Peter Resch zich op Malta voor de rechter moet verantwoorden, steekt de “Mission Lifeline” weer in zee. Ze wil voor de Libische kust kruisen – deze keer echter op een zeilboot. Zogenaamd wil ze zich deze keer op het opsporen en melden van schipbreukelingen concentreren. Niet uitgesloten is echter dat ze opnieuw migranten naar Europa smokkelt.

journalistenwatch

De 15 meter lange boot vaart nu onder Duitse vlag, zijn thuishaven zou Hamburg zijn, deelde de vereniging mee. Daarvoor was de “Lifeline” onder Nederlandse vlag onderweg. Daarbij schijnt echter niet alles loepzuiver gelopen te zijn. Reisch wordt ervan beschuldigd het schip fout geregistreerd te hebben. De Nederlandse vlag aan de achtersteven zou illegaal zijn, wordt hij beschuldigd door het openbaar ministerie op Malta. De kapitein dreigt een gevangenisstraf van tot een jaar. Over drie weken zal het proces tegen hem in Valletta worden voortgezet.

Met de registratie in Duitsland willen de zelfbenoemde redders op zee meer trammelant met Malta en ook met Italië omzeilen, waar ze tot nu toe de Afrikanen aan land wilden brengen, totdat beide landen zich massaal tegen de smokkel verzetten en de “Mission Lifeline” uiteindelijk in beslag namen.

De vereniging uit Dresden doet zich strijdlustig voor: “We laten ons niet vastzetten. Wij documenteren wat er in de Middellands Zee gebeurt”, twitterde ze onlangs.

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Demografie, Duitsland, Eurabië, Europa, EUSSR, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse christenen, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, moralisme, Multiculti, nieuw fascisme, onwetendheid, Pacifisme, political correctness, propaganda, provoceren, Rotzakken, Socialisten, socialistisch idealisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

17 reacties op “Mission Lifeline” zoekt weer “vluchtelingen” – deze keer onder Duitse vlag

 1. Aegolius cs zegt:

  Merkel in haar nopjes.

  Like

  • Wolf zegt:

   Het is net onkruid of een of andere schadelijke ziekte! Het steekt iedere keer weer in een andere gedaante de kop op. 1 oplossing,onmiddellijk die schepen verbranden en de bemanning, elk wijf of vent 40 jaar eenzame opsluiting betaald door Merkel zelf!

   Liked by 1 persoon

 2. Wiliaan zegt:

  Bootje komt zo,

  Like

 3. koddebeier zegt:

  Het enige wat dat soort gutmensch tuig stopt is een torpedo !

  Liked by 2 people

 4. Sabeltant zegt:

  Het westen MOET kapot, ze zullen niet opgeven totdat de hele wereld in armoede leeft, en dan gaan ze weer klagen over al het vreselijke onrecht dat er in de wereld heerst.
  Dat is denk ik het grootste probleem met die gasten, nooit zijn ze vrolijk, altijd die zorgen van de hele wereld op hun nek, maar ze vechten door…
  Knal de volgende keer meteen die boot naar de kelder, dat ruimt lekker op en maakt de wereld weer een beetje vrolijker.

  Liked by 2 people

 5. Marc zegt:

  Geen arrestaties wegens landverraad, maar gesanctioneerd door het Duitse volk?

  Liked by 2 people

 6. Anneke zegt:

  Deze missie zoekt dus nog meer HUURLINGEN, om het de Europeanen verderfelijk moeilijk te gaan maken…!!! “Eerst de jood, dan de griek”.
  In de islamitische regionen wrdn dagelijks christenen omgebracht, op zeer barbaarse wijze.
  Binnen afzienbare tijd, is dit continent aan de beurt…De wens vn degenen, die nu de politieke regie hebben!!! Niet beseffende, dat zijzelf eveneens uitgemoord zullen kunnen worden. Tja, de dwaas regeert !!! OVER DUI DE LIJK.

  Liked by 1 persoon

 7. Sjaak uit Dordt zegt:

  Onverbeterlijke linksmensen. Om op te kotzen.

  Liked by 1 persoon

 8. Steven zegt:

  Mag dan maar hopen dat ze bij het eerste ritje terug naar Europa opnieuw worden gesnapt met een boot VOL met zielige afrikaantjes met capuchons en de nieuwste telefoontjes.

  Liked by 1 persoon

 9. Tistochwat zegt:

  Off topic

  Het valt me op dat Driek en Trucker al een tijdje niet meer reageren.
  En Tom Hendrix ?

  Liked by 2 people

 10. Peter zegt:

  Kan die zeilboot niet omgekieperd worden ?

  Like

  • Nemesis zegt:

   😀 Ja zeker kan dat. Op de Midellandse Zee kan het bij storm behoorlijk spoken. Ik weet niet hoe die boot er uit ziet. Maar als je ook nog een stel deugmensen aan boord hebt die niet zoveel ervaring hebben met zeilen op volle zee en bij slecht weer, kunnen de commando’s wel eens verkeerd begrepen worden of verkeerd uitgevoerd of veel te langzaam. Zoiets als minder zeil, dus als de donder zeilen inhalen, en/of overstag gaan etc. Eerstens als ze ze aan boord hebben begrijpen die neger niks van overstag gaan en dan landt de helft al in het water.
   Er zijn al heel ervaren zeezeilers bij slecht weer, zelfs in de Waddenzee en op het IJsselmeer om gekiept, dusssss……..! Maar ik denk wel dat ze ook een flinke binnenboord motor hebben, dat zou ze kunnen redden of ook niet natuurlijk. Hebben ze pech gehad. En als ze zo dicht op de kust varen, kunnen ze grondzeeen tegen komen, knap als je het dan nog redt. Zoals mijn neef zei, dan zuip je gewoon af.

   Like

 11. Republikein zegt:

  De rechten van het internationale gekonkel draait alleen op zwart geld, als het om de zee en de bootjes gaat idem dito.
  Zou de blauwe draak geen zin hebben om bijstand te verlenen, wel met een analfabetische bemanning natuurlijk, slecht de kapitein heeft strepen behaald op het voortgezet, tenslotte is er maar 1 kapitein, 2 geeft ruzie.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s