Na groepsverkrachting van Freiburg: Groene politicus roept op tot demonstratie tegen rechts

Screenshot_297

(Door: David Berger – Vertaling: E.J. Bron)

Nauwelijks heeft de politie meer details over de daders van de brute groepsverkrachting in Freiburg bekendgemaakt, of de eerste politicus van de Groenen roept op tot een demonstratie tegen de AfD. Ieder normaal mens zou nu denken dat de daders AfD-politici waren.

philosophia perennis

Onder de kop “Mijn ontzetting is geen rechtvaardiging voor jullie haat” roept het voormalige Groene gemeenteraadslid van de stad Freiburg, Sebastian Müller (kleine foto), op Facebook tot een demonstratie tegen “rechts”respectievelijk de AfD op.

Waren de verkrachters AfD-politici?

Daarmee reageert het voormalige gemeenteraadslid op de brute verkrachting van een 18-jarige vrouw door een grotere groep mannen (media berichten van tot 15 daders) in de buurt van een discotheek, die nu pas door de berichten van de vrije media, noodgedwongen gevolgd door de mainstream media en de politie met details, bekend werd.

Bij de daders gaat het echter niet om rechtsen of AfD-politici, zoals men op basis van de actie van Müller zou moeten aannemen, maar om grotendeels bij de politie bekende “asielzoekers”, voornamelijk uit Syrië. “Tag24” schrijft: “De nu gearresteerde personen waren bij de politie al bekend wegens andere delicten… De meesten van hen woonden in vluchtelingenonderkomens in en rondom Freiburg.”

De AfD zou het slachtoffer een tweede keer misbruiken

Het voormalige gemeenteraadslid en activist uit Freiburg is blijkbaar minder geschokt over de misdaad zelf dan over het feit dat de mensen nu eindelijk consequenties in de vluchtelingenpolitiek eisen om nog meer van zulke gevallen te voorkomen.

Daardoor zouden zij “het slachtoffer een tweede keer misbruiken”, aldus de politicus, die zich tot nu toe vooral voor meer skate-plekken in Freiburg had ingezet, letterlijk.

Over dit “tweede misbruik” zouden veel mensen in zijn omgeving geschokt zijn: “Daarom wil ik graag al mijn vrienden en kennissen uitnodigen om maandag om 18.30 uur op het “Plein van de Oude Synagoge” bij elkaar te komen om samen vreedzaam bij de gebeurtenis stil te staan. En een signaal af te geven tegen het schaamteloze misbruik.” – aldus Müller op Facebook.

Ook de nieuwe burgemeester van Freiburg, die in de verkiezingscampagne nog keihard bekritiseerd werd door Müller, had er na het officieel bekend worden van de brute groepsverkrachting onmiddellijk voor gewaarschuwd om nu kritiek “op vluchtelingen” te hebben: zulke misdaden zouden er niet toe mogen dienen om vluchtelingen in het algemeen te veroordelen. De meerderheid van de in Duitsland levende migranten zou zich absoluut trouw aan de wet houden.

Groene bespotting van de Joden als andere slachtoffergroep van de islamisering

Niet alleen vraag je je af wie hier als secundaire misbruiker optreedt en dat het eigenlijk behoorlijk duidelijk is wie er de fundamenten voor legt dat het grote verkrachten en moorden van jonge vrouwen en meisjes door immigranten in Duitsland monter verdergaat.

Ook dat hij zijn actie op het “Plein van de Oude Synagoge” plant, toont aan hoe ongevoelig hij staat tegenover de slachtoffers van de massa-immigratie: de Joden behoren immers – samen met homo- en transseksuelen, vrouwen en ex-moslims – tot de groepen slachtoffers die het meest te lijden hebben onder de onafscheidelijk met de immigratie verbonden islamisering.

Bron:
https://philosophia-perennis.com
Door: David Berger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Rapefugees", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, AfD (Alternative für Deutschland), asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, Communisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, demoniseren, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, Groenen, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Marxisme, meningsdictatuur, migrantengeweld, moralisme, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, political correctness, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

27 reacties op Na groepsverkrachting van Freiburg: Groene politicus roept op tot demonstratie tegen rechts

 1. Stunts om verliezende stemmen terug te krijgen.

  Like

 2. Peter zegt:

  Linkse terreur in Nederland !!
  Zwarte Piethaters spijkeren affiche aan voordeur Civitas Christiana
  Op de voordeur van pelgrimshuis Casa Nova is in de nacht van 24 op 25 oktober door vandalen een affiche geniet. Casa Nova is het gebouw in de Heilig Landstichting, waar Civitas Christiana kantoor houdt. De stellingen op de affiche proberen de campagnes van Civitas te weerleggen, waardoor de vandalen zich kennelijk geprovoceerd voelen.

  Links-extremistische stickers
  De vandalen, die blijkens foto’s minimaal met vijf personen waren, hebben onherkenbaar en bij Nacht und Nebel het terrein van Casa Nova betreden. Dit is ’s nachts afgesloten, dus zij moeten daarvoor het hek over zijn geklommen. Bovendien hebben ze bij het vastnieten van de poster de voordeur beschadigd. In de omgeving en op ruiten hebben zij roze links-extremistische stickers geplakt die zich onder meer tegen Zwarte Piet en het gezin keren. Ook werd het doden van ongeboren kinderen door abortus een “recht” genoemd. Er is bij de politie aangifte van het vandalisme gedaan.
  https://cultuurondervuur.nu/zwarte-piethaters-spijkeren-affiche-aan-voordeur-civitas-christiana/

  Geliked door 1 persoon

  • Marlies zegt:

   Niet alleen Zwarte Piet is een probleem. Een gezin mag ook al niet. Dat schorem, die onnozelaars willen op deze wijze andersdenkenden zo intimideren dat zij in hun kamp belanden? Het heeft een averechts effect. De haat naar die niet-werkenden wordt steeds groter.

   Geliked door 1 persoon

 3. Cathja zegt:

  Het groene vergif! Dat er nog mensen bestaan die op deze gifpillen stemmen!! Onbegrijpelijk.

  Geliked door 4 people

 4. koosv8 zegt:

  Geloven Duitsers zoiets?

  Like

 5. Elisah zegt:

  Paniekvoetbal en wild om zich heen slaan…..

  Like

 6. Marlies zegt:

  Dit is op toodlessss herblogden reageerde:
  Beyond help. Spuitje.

  Like

 7. delamontagne zegt:

  Een “migrant” probeert een klein, Duits jongetje [ 6 jaar ] te doden door hem voor een aankomende trein te gooien.
  Na de “gebeurtenis” is het kind getraumatiseerd en huilt/schreeuwt als hij mensen met ’n kleurtje ziet.

  Hij rukt het kind dat hij verder niet kent, ruw uit de handen van zijn moeder en springt daarna met ’t kind voor de trein die het station binnenkomt.
  Dinsdag stond de man die in Gelsenkirchen woont, teRecht voor poging tot moord en gevaarlijk lichamelijke verwondingen toebrengen.

  De aanvaller sprong voor de rijdende trein met het kind in z’n armen.
  Het gebeurde voor de ogen van de ouders van het kleine slachtoffertje.
  De man hield zich klein tussen de rails terwijl hij het kind vasthield.

  Volgens het Openbaar Ministerie was het te danken aan een gelukkig toeval en de snelle reactie van de treinbestuurder dat het kind slechts geringe verwondingen aan het hoofd had.
  Als de trein ietsje verder was gereden zou dit fataal zijn geweest.

  Vader Christian, 34 jaar, vertelde de Rechtbank:”mijn zoontje zei later tegen me dat de man hem had gezegd hem mee de dood in te willen sleuren”.
  Nadat de trein tot stilstand was gekomen was de vader tussen de rails gesprongen om de jongen weg te grijpen.
  De vader zei dat het kind hedentendage nog schrikt als iemand hem te snel nadert of als hij mensen met een gekleurde huid ziet.
  Dan begint hij te huilen en schreeuwen en klemt ons vast.
  Ook de moeder vol tranen is nog steeds onder de indruk en onderbreekt haar man in de Rechtbank.
  BRON:
  http://www.fdesouche.com/1095373-allemagne-un-migrant-a-tente-de-tuer-un-enfant-en-le-jetant-sous-un-train-apres-lavoir-arrache-a-ses-parents-depuis-le-garcon-traumatise-crie-lorsquil-apercoit-des-gens-a-la-peau-foncee
  vertaald uit:
  BILD

  Geliked door 1 persoon

 8. Elena zegt:

  Tjeses…arm kindje en ouders.
  Beter was zijn bootje gezonken op de Middelands Zee.
  Zo’n smeerlap moet alsnog haaienvoer worden ergens in een oceaan.

  Geliked door 3 people

 9. kampersrene zegt:

  Och de groenen …..demonstratie tegen rechts ! Groepsverkrachtingen moet kunnen heeft dat rechts krapuul geen greintje begrip voor een andere cultuur Wij groenen zeggen “als je verkracht wordt ….probeer ervan te genieten !

  Geliked door 1 persoon

 10. droevige mof zegt:

  Sebastian Müller, geboren in 1991, student geneeskunde, lid van de Groene Jeugd.
  ttp://umzug.gj-bayern.de/Sebastian-mueller.html
  Hij is absoluut niet origineel, maar gebruikt de cultureel-marxistische ideologie met een eenvoudige sjabloon:
  1. Misdaden worden altijd gezien op de sociale achtergrond.
  2. Migranten zijn meervoudig getraumatiseerde mensen. De misdaden van de westerse politiek dwongen hen te vluchten. In Duitsland kunnen ze vanwege het oude en nieuwe fascisme niet integreren.
  3. Ze zijn dus in de eerste plaats de slachtoffers van een vijandig klimaat.
  4. Als nu fascisten demonstreren tegen de vermeende misdadigers , dan is dat pervers. Omdat het westerse kolonialisme en imperialisme en het huidige neofaschisme de echte boosdoeners zijn.

  Geliked door 2 people

 11. Jan zegt:

  1 foto zegt meer dan 1000 woorden over de inhoud onder de schedel
  Sebastian Müller (l)


  https://tinyurl.com/y7tx9rsn

  Reactie van de linksdraaiende gek is hetzelfde als van de liberalen in Amerika na de aanslag in de sjoel, Trump krijgt schuld. Plegen moslims de zoveelste aanslag en massamoord janken zij dat zij er op worden aangekeken. Gaan ergens demonstreren tegen geweld en beramen direct de volgende aanslag waarna dezelfde riedel weer wordt afgestoken

  Geliked door 1 persoon

 12. Jan zegt:

  Opleiding theologie niet afgemaakt, Grieks, Latijn en Hebreeuws was natuurlijk een paar bruggen te ver, net als logisch nadenken

  Geliked door 1 persoon

 13. Jan zegt:

  Je hoefde er niet lang op te wachten

  Geliked door 1 persoon

 14. Sabeltant zegt:

  Links heeft geen enkel feit meer om hun falende multicultistaat te kunnen verdedigen.
  Overal migranten, steekpartijen, verkrachtingen, drugs, wijken worden overgenomen, vernielingen van onze christelijke normen en waarden, geen huizen meer, elk jaar weer op nieuw 250.000 Afrikaanse analfabete parasieten terwijl ONZE zonen en dochters geen huis kunnen krijgen.
  Het enige wat ze nog kunnen bedenken is degenen die kritisch zijn; racisten, fascisten, nazi’s, islamfobie, xenofoob, en dat deze kritiek moreel onaanvaardbaar is.

  Maar het is gebeurd met de linkse idioterie, de mensen in mijn omgeving zijn er meer en meer van doordrongen dat al die hangende kerels met baarden en die in lappen gehulde vrouwen geen verbetering in ons land zijn, zeker niet nu ze zien dat die mensen zonder enig probleem een huis krijgen, fietsen voor hun kinderen en een complete inboedel terwijl de autochtone Nederlander -die het ook al niet breed heeft- overal voor moet betalen.
  En dan de ondankbaarheid die er vanaf straalt, dat steekt de mensen nog het meest, de eeuwige ondankbaarheid en verongelijktheid dat ze niet dezelfde rechten als ons hebben.

  Het enige wat links niet tegen kan houden is burgerlijke ontevredenheid, hoeveel ze ook liegen over aantallen, werkgelegenheid of de misdaden begaan door migranten.
  Open je mond, laat geen gelegenheid onbenut om kritiek te geven op de misstanden in onze samenleving.
  En geloof mij maar, er zijn veel meer mensen met je eens dan je zou denken en bovendien krijgen de globalisten en moralisten ook eens mee dat de publieke mening zich keert tegen hun door de media opgedragen wereldbeeld.
  Kijken hoelang het duurt voordat ook zij doorkrijgen dat de mooie beelden van ons land alleen nog maar op de TV bij de NOS te zien zijn.
  Kijk eens naar de verloedering in de steden en het veranderende straatbeeld, is dat de toekomst voor onze kinderen?

  Het wordt de hoogste tijd dat er hier een échte rechtse regering komt die op komt voor ONS in plaats van al die westen hatende sujetten die ons nep-parlement over ONZE rug tevreden wil houden.

  Geliked door 1 persoon

 15. Charles Martel zegt:

  Waarschijnlijk mag zo iets niet verkrachting genoemd worden volgens het Europese Onrechtenhof. En het is daarom dat dat de linkse medeschuldigersbende meent te moeten betogen.

  Like

 16. koddebeier zegt:

  Socialisme is een gevaar voor de mensheid !

  Geliked door 1 persoon

 17. Qvic zegt:

  De werkelijke oorzaak ligt bij de scholing van onze kinderen, zij worden van kinds af aan gehersenspoeld door de leraren met hun ideologieën. De zwakbegaafde onder de kinderen zijn daar het gevoeligste voor, maar worden door het huidige puntensysteem op de scholen omhoog geprezen. Zodat het net lijkt alsof de zwakkere leerlingen de beste van de klas zijn. Deze kinderen hebben dan ook een heel ander wereldbeeld dan de realiteit (wat tegenwoordig populisme wordt genoemd) en dan kan niemand hen nog overtuigen dat het anders is. Zij blijven er van overtuigd dat zij bij het goede eind hebben en de rest van de bevolking zit te liegen in hun zienswijze. Het logisch denken en beredeneren leren ze niet meer op de scholen, de basiskennis van scheikunde, natuurkunde en wiskunde laat al te wensen over en laat staan van het lezen en schrijven van de Nederlandse taal. Op alle vlakke schieten zij te kort en/of is het verdraait van de werkelijkheid, zoals het vak geschiedenis. Het opleiden van de individu heeft plaats moeten maken voor het groepsgewijs onderwijs, zodat iedereen in die groep het zelfde punt krijgt. Hierdoor slippen diegene er door die geen donder uitvoeren in die groep, maar toch een voldoende krijgt (hierdoor worden de nietsnutten beloont, door niets bij te dragen aan de groep) Met dit systeem van onderwijs degradeert de kennis in zijn algemeenheid, want hierdoor leert het kind niet meer alle vlakken of helemaal niets meer van een opdracht. Het is inmiddels al zo erg, dat wanneer het kind een allochtoon is, het al bij voorbaat een hoger punt krijgt t.o.z.v. een autochtoon voor het zelfde werk. Met deze constructieve onderwijsmethodes verkrijg je een totaal scheve verhouding van de werkelijke realiteit, de zwakke leerlingen krijgen hogere punten, dan de goede leerlingen, zo verkrijgen we hoger opgeleide mensen die nog geen knip voor de neus waarde zijn, maar die wel een hele organisatie of bedrijf op de fles kunnen laten gaan door hun wanbeleid, omdat zij eigenlijk niet capabel genoeg zijn voor hun functie. Dit beeld zie je vooral terug in de politiek, waar menig mens zich achter de oren krabt van hoe het mogelijk is dat zulke mensen die posten kunnen bekleden. Terwijl zij niet een capabel er voor zijn. Zij storten zich regelrecht de afgrond in en nemen vervolgens hele gemeenschappen daarin mee, maar worden door hun eigen politieke partij nog een hand boven hun hoofd gehouden en gaan daardoor vrij uit. Dit stimuleert juist deze randdebielen om nog een stapje verder te gaan met hun verderf en eigen belang ten koste van de gemeenschap. Terwijl vroeger iedereen individu opgeleid werd en dat ieder kind zijn best moest doen, om over te kunnen gaan en hun verdere toekomst veilig te stellen van een redelijke boterham.

  Geliked door 1 persoon

 18. Republikein zegt:

  Heb ook paar kaarsjes aangestoken, was nodig want andere groepenkast, maar dat vertel ik niet.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s