Vanwege veiligheidsgebreken: Het einde voor de kerstmarkt van Dresden?

Screenshot_292

(Vertaling: E.J. Bron)

Dresden – Omdat de rood-rood-groene gemeenteraadsleden in Dresden de extreem veilige “terreurblokkades” voor de Striezelmarkt om financiële redenen hebben afgewezen, zou de populaire kerstmarkt van Dresden dit jaar wel eens helemaal niet kunnen doorgaan.  

journalistenwatch

De 584e Striezelmarkt zou dit jaar wel eens helemaal niet kunnen plaatsvinden. De reden: de populaire kerstmarkt dient, als het aan de in de gemeenteraad vertegenwoordigde fracties van de SPD, Die Linke en de Groenen ligt, geen nieuwe, extreem veilige mobiele terreur-afweer-blokkades krijgen.

Screenshot_293Concreet gepland zijn 31 mobiele voertuigbarrières (“Protection Cube”). Hierbij gaat het om extreem zware “plantenbakken”. De elk twee ton zware stalen dobbelstenen zijn met elkaar verbonden d.m.v. verbindingselementen. Opdat de burger niet permanent geconfronteerd wordt met de compleet mislukte migratiepolitiek van de Duitse regering, kunnen deze blokken door beplanting en bekleding optisch verfraaid worden. Eén zo´n blok om de islamitische terreur af te weren, kost € 15.500,- en is volgens de beveiligingsfirma in staat om een vrachtwagen van 7,5 ton met een snelheid van 64 kilometer per uur tegen te houden. De tot nu toe gebruikte “Nice-blokkades” van beton bieden volgens veel deskundigen te weinig bescherming.

De rood-rood-groene argumenten: als het überhaupt al moet, dan zou de hele stad beter beschermd moeten worden. “Wij willen geen zones met verschillende veiligheid”, aldus het gemeenteraadslid van Die Linke, Tilo Kießling, volgens de MDR. Bovendien bekritiseerden alle drie de linkse partijen het bestuur, dat te langzaam gereageerd zou hebben.

De genoemde fracties van de SPD, Die Linke en de Groenen stemden gisteren in de financiële commissie van de gemeenteraad in een speciale vergadering tegen de blokkades. CDU, FDP en AfD ware voor.

Screenshot_291

Een feit is op dit moment dat ook in Dresden de veiligheid voor de burgers op de kerstmarkt niet gegarandeerd is. Het is onduidelijk of de geliefde Striezelmarkt onder deze voorwaarden dit jaar überhaupt kan doorgaan.

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, Communisme, cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, Groenen, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Kerstmis, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, Links fascisme, Marxisme, meningsdictatuur, moralisme, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, sociaaldemocraten, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

19 reacties op Vanwege veiligheidsgebreken: Het einde voor de kerstmarkt van Dresden?

 1. T.Troubadour zegt:

  Dat islamterroristent… zou dan bereikt hebben om een chrstelijke eeuwenoude traditie af te schaffen.Hoeveel geld gaat er in Duitsland naar deze gelukzoekers?Maar bovenal wordt duidelijk met wie de rood rood groene kliek wil samenwereken.

  Liked by 3 people

 2. Henk der Niederlander zegt:

  Dus je stemt de beveiliging weg wegens te duur en daarmee kun je dan de Duitse cultuur de nek om draaien.
  Maar ja de rooien en de groenen.
  Niet echt moeilijk dus.

  Liked by 3 people

 3. Steven zegt:

  Dat is ook de bedoeling om overal de kerst uit te bannen..
  De omvolking op volle toeren

  Liked by 2 people

 4. Flo zegt:

  De andere gaan onder bewaking van een cordon van politie ,en betonblokken gewoon door ,nee,het gaat lekker daar, je kan op een volgende slachtpartij wachten ,vroeger kon je in donker gewoon over straat ,dat kan je nu vergeten .

  Liked by 1 persoon

 5. BigLJohn zegt:

  Feest vieren achter betonblokken is al geen feest meer. En nu gaan ze de kerstmarkt opdoeken. Dat is dan een 1-0 overwinning voor de moslims, de zoveelste. En maar een slap beleid voeren en alles van moslims toestaan betekent op korte termijn het einde voor ons allen !

  Liked by 3 people

 6. koddebeier zegt:

  Die linkse ratten zullen wel een verborgen agenda hebben !

  Liked by 3 people

 7. Joannes den Hollander zegt:

  Een toegangsverbod voor alles wat niet blank is lijkt me een betere optie. Bewapende militairen toezicht laten houden waarbij waarschuwen bij overtreding van dit verbod een gepasseerd station is.

  Liked by 3 people

 8. Wiliaan zegt:

  De islam blijkt een religie van liefde voor terrorisme zijn.

  Liked by 3 people

 9. droevige mof zegt:

  Kerstmarkten worden door moslims gemeden. Ze worden gezien als een christelijk cultureel symbool. De kerstmarkten van Keulen zijn een plaats waar Duitsers en Nederlanders onderling zijn, misschien een paar Engelse, Japanse en Chinese toeristen. Maar ik heb daar nooit een hoofddoekvrouw gezien.
  En dat ergert de Soros-gang buitengewoon. Net als bij jou de Zwarte Piet een doorn in het oog is van de multiculturele ideologen.

  Liked by 3 people

 10. G. Gonggrijp zegt:

  Kerstmarkten, je moet er van houden. Dat doe ik niet, ook niet van die in mijn vroegere woonplaats Dresden. Maar de Striezelmarkt is nou eenmaal een enorme publiekstrekker, en zoiets verdient een optimale bescherming. Vandaag de dag nodig, helaas. Dat hoeft toch geen 650.000 euro te kosten? Als die betonnen Merkel-legostenen niet effectief zijn, dan laat je de Bundeswehr gewoon een ouderwetse “Panzersperre” van stalen balken schuin in de grond rammen. Dat wekt misschien nare associaties, maar een geslaagde terreuraanval levert nog veel akeliger beelden op. Wat dat betreft, de Altmarkt is ook de plaats waar na het bombardement van 13/14 februari ’45 stapels lijken werden verbrand om een uitbraak van epidemieën te voorkomen. Ook geen prettig gezicht – er mocht ook niet gefotografeerd worden – maar op dat moment ook nodig, helaas.

  Liked by 1 persoon

 11. Tistochwat zegt:

  Eén zo´n blok om de islamitische terreur af te weren, kost € 15.500,- en is volgens de beveiligingsfirma in staat om een vrachtwagen van 7,5 ton met een snelheid van 64 kilometer per uur tegen te houden.

  En die blokken beschermen ook zo goed tegen agressieve, krankzinnige mohammedanen met een bomgordel of met een mes. 👿

  Voor 15.500 euro kan men heel veel bejaarden een uitgebreid kerstdiner geven!

  Liked by 5 people

  • BertG. zegt:

   Er bestaan helemaal geen vrachtauto’s van 7,5 ton.
   Dat is het gewicht van een flinke bestelbus, dus ze zijn zinloos tegen vrachtauto’s.

   Vind het trouwens een achterlijk hoge prijs voor een blok beton met wat betonijzer er in verwerkt.

   Liked by 2 people

 12. Thom zegt:

  Ik zie geen probleem. Ze huren gewoon de sharia-politie van de As Soennah dat in den Haag op Oudejaarsnacht de Schilderswijk beveiligt. Volgens voormalig burgemeester Van Aartsen is het een topteam. Duur zullen ze niet zijn, Her en der wat bidmatjes klaarleggen en de “beveilgers” zorgen wel dat de vrede bewaard blijft.

  https://www.geenstijl.nl/4301331/van_aartsen_haagse_moslimmilit/

  Liked by 3 people

 13. kampersrene zegt:

  Het heeft alles te maken met wat er op die markt te koop wordt aangeboden zoals kleine popjes die asielzoekertjes uitbeelden ….om in de kerstboom te hangen ….de strop rond hun nek is voor sommigen discriminerend….Verder tegels met wijze teksten zoals “” Islamiet zoals het klokje thuis tikt …tikt het nergens…Bol Af !! “” “”Oost West ….Midden Oosten …Best “”…..””.Islam kan de bomen in “” enz enz

  Liked by 1 persoon

 14. Elena zegt:

  Bovendien kunnen de islamitische beveiligers tijdens het bidden de sfeer verhogen door hen een brandende kaars in hun reet te steken.

  Liked by 2 people

 15. Republikein zegt:

  Ik voorspel zwarte sneeuw, dont eat the yellow niet meer nodig.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s