De lokale PVV is vaak ontzettend saai en opmerkelijk constructief

Screenshot_315

(Door: Chris Aalberts)

Achter alle schreeuwers en incidenten ontstaat een constructieve, gematigde PVV

Het is inmiddels een half jaar geleden dat de PVV in dertig gemeenten aan de lokale verkiezingen deelnam. Het was een redelijk succes. In veel gemeenten leverde het een of twee zetels op, zoals in Den Bosch, Utrecht, Arnhem en Enschede. Soms waren het er zelfs meer: in Nissewaard kreeg de PVV vijf zetels, in Rucphen, Venlo en Terneuzen vier en in gemeenten als Almelo, Emmen en Lelystad drie. De grote vraag is natuurlijk: wat maakt de PVV ervan op lokaal niveau? Is de partij een succes, een totale mislukking of is het te vroeg om erover te oordelen?

Lees verder>>>
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in PVV. Bookmark de permalink .

8 reacties op De lokale PVV is vaak ontzettend saai en opmerkelijk constructief

 1. het lijken me eerder de destructieve houdingen en daaruit volgende cordon sanitaire rondom islam critici die het politieke veld kleuren……….de ubertolerance en ‘ naastenliefde’ kent blijkelijk alleen een critische blik richting crtitici van islam en dit vanuit de knuffelende islam politici…….

  Geliked door 1 persoon

 2. leefbarbaar zegt:

  Meneer Aalberts is een ziekelijke PVV-hater, die bij de TPO altijd zijn ding mag doen. Vreemd om dan nu iets te lezen dat oppervlakkig gezien vrij positief lijkt. De PVV is een saaie partij in de gemeenten, die niets doet tegen de islam. Zo lijkt de strekking van dit stukje.

  Deels is dit waar natuurlijk. De islamisering verloopt stiekem en sluipend, staat zelden ergens op de agenda en wordt ook nooit op een agenda gezet door het presidium.
  Deels ook waar omdat het systeem bezig is de nieuwe raadsleden op te slokken. Iedere week een vracht vergaderstukken, saaie vergaderingen, nooit publiek, een werkbezoekje en voor dat je het weet, zijn er 4 jaar om en is er niks verbeterd. 1000 uur vergaderd, voor drie keer niks. Welcome to the machine.

  Toch wat opmerkingen: In Rucphen heeft de PVV-fractie wel een missie: Er wonen geen moslims in Rucphen en dat willen ze zo houden.
  Als de PVV niet tekeer gaat tegen een AZC of WW-hotel voor Polen, dan is dat dus nieuws, Maar dat de achterban van de andere partijen geen stem heeft in deze is het vermelden niet waard. Niemand wil een AZC, toch komen ze er. Raar. Waarom bouwen andere partijen AZC’s terwijl hun achterban dat niet wil? Waar blijft hun stem?
  En mooi dat er incidenten geweest zijn rond PVV-ers, van andere partijen waren er nog veel meer, maar daar hoor je niemand over. Heeft meneer Aalberts met de betrokken PVV-ers gesproken? Vast niet, het napraten van anderen is afdoende verslaggeving.
  Ook hebben gemeentelijke fracties vaak ideeën, die lijnrecht staan tegenover de landelijke partijlijn, alleen bij de PVV wordt het vermeld.

  Kortom, wat Wildershater Aalbrechts nu precies beoogt is mij niet duidelijk. Ik concludeer hieruit dat PVV-ers gewone mensen zijn, die bereid zijn aan de slag te gaan in de gemeente voor hun achterban. Zoals het ooit bedoeld was. Ik geef de schrijver het voordeel van de twijfel.

  Geliked door 2 people

  • Wolf zegt:

   Like! Die Aalberts is in het echt een rooie rat die zit te wroeten op rechtse sites waar hij niet thuis hoort. Een vuile smerige achterbakse CU rat!

   Like

 3. BertG. zegt:

  Hier zitten ze ook met 3 of 4 zetels in de gemeente, gelijk aan andere partijen.
  Maar ze zijn buiten gesloten, en mogen dus niet mee doen.
  Het enige wat ze hier bereikt hebben is dat er een Nederlandse vlag in de vergaderruimte hangt van dat gemeente bestuur.
  Meer niet.

  Like

 4. koddebeier zegt:

  De PVV-standpunten over de islam zullen altijd kritiek blijven oproepen bij andere hersenloze politici bij links/christelijk/liberaal en groen, er komt een tijd dat ze het aan de lijve zullen ondervinden en dan klagen ze ach en wee !!

  Like

 5. wauso zegt:

  Die Aalberts is de Mongool bij TPO. Een kleinburgerlijk D’66 mannetje. Bij het lezen zie je de minachting die deze Pechtold kruiper eigen is ! Akkefietjes met PVVers die breed uitgemeten worden even pushen dat die van groot belang zijn. Maar dat zijn Pechtold een babykiller is, geen woord. Dat zijn Kees Verhoeven een kinderneuker is, geen woord. Over , die nieuwe, Jetten de robot, hoor je hem ook niks vertellen. En dan heb ik het nog niet over Ollegron, Rutte en al die andere leugenaars. TPO is voor slappe Johnnies waar islamidioten terecht kunnen om onzin te spuien. Ik heb er dus niet voor niks een ban ! Mijn mening tegen op TPO schrijvende islamidioten en tegen het gedogen en niet reageren op moorden op politie agenten in Hamburg van SPer van Raak (SPers keurden deze moorden goed) werden niet op prijs gesteld !

  Geliked door 2 people

  • Wolf zegt:

   Vermijdt gewoon die krabbels en prietpraat als de pest. Iedereen heeft een gloeiende HEKEL aan die kneus! Hij moet ontslagen worden bij dat tpo die doodsbange islam buiger.

   Like

 6. Marlies zegt:

  Dit is op toodlessss herblogden reageerde:
  De partij is, evenals andere partijen, afhankelijk van de kwaliteit van hun lokale politici. En dat verschilt nogal eens.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s