Duitse politiestatistiek: 82,1% van alle groepsverkrachters zijn “vluchtelingen”

Screenshot_312

(Vertaling: E.J. Bron)

De massaverkrachting van Freiburg schokt – weer eens – de republiek. Als in een reflex waarschuwt de burgemeester dat men niet zou mogen “generaliseren”. “Jouwatch” toont aan: Massaverkrachtingen zijn sinds 2015 een nieuw fenomeen en worden bijna uitsluitend door zogenaamde “vluchtelingen” begaan.

journalistenwatch

De criminaliteitsstatistiek van de politie is heel duidelijk: In 2017 was sprake van 39.829 verdachten op het terrein van “delicten tegen de seksuele zelfbeschikking”. Dat was een toename met 18,8% tegenover 2016.

28,7% van hen, ofwel 11.439, waren zogenaamde “niet-Duitse verdachten”. Dat betekent een toename van 31,5% tegenover 2016.

Asielzoekers, mensen met recht op bescherming, mensen die geduld worden en “anderen” met een “toegestaan verblijf” vormen weliswaar slechts ongeveer 1,7% van de bevolking, maar 28,7% van alle verdachten op dit gebied. Dat betekent dat “niet-Duitse verdachten” bijna 17 keer zo vaak “delicten tegen de seksuele zelfbeschikking” begaan als de totale bevolking.

Screenshot_313Op het gebied “delicten vanuit groepen” ziet het er nog erger uit. In 2017 waren er 56 verdachten op dit gebied, 46 daarvan waren “niet-Duitse verdachten”, dat zijn 82,1%. Met een bevolkingsaandeel van 1,7% begaan zogenaamde “vluchtelingen” dus bijna 50 keer zo vaak groepsverkrachtingen als de totale bevolking.

De “niet-Duitse verdachten” op het gebied groepsverkrachting kwamen in 2017 overwegend uit Afghanistan (37%) en Syrië (26,1%).

De criminaliteitsstatistiek van de politie 2016 heeft geen speciale rubriek voor “delicten tegen de seksuele zelfbeschikking/delicten vanuit groepen”, want het fenomeen groepsverkrachting bestaat in Duitsland pas sinds de zogenaamde “vluchtelingencrisis”.

Screenshot_314

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "Lügenpresse", "Nuttige idioten", "omvolking", "Rapefugees", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afghanistan, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Demografie, demoniseren, Desinformatie, Dhimmitude, Duitsland, Elite, establishment, Eurabië, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, meningsdictatuur, Mensenrechten, Merkel, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Seks, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfbeschikking, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

12 reacties op Duitse politiestatistiek: 82,1% van alle groepsverkrachters zijn “vluchtelingen”

 1. Hovawart zegt:

  Het grootste probleem om de daders op te sporen zijn de vele aliassen die zij gebruiken, in vele lidstaten een identiteit en uitkering aanvragen met een telkens iets anders gespelde naam maakt het er niet gemakkelijker op, de moslimsamenleving die criminele familieleden schuilplaatsen levert, en voorziet van een alibi, is een faciliterende maatschappij, waar misdaad welig mag tieren.
  Arbeid adelt, maar de moslim betaalt liever geen belasting of rente, vooral niet aan ongelovigen.

  Geliked door 2 people

 2. Jan zegt:

  Sharia in Europa

  Geliked door 2 people

 3. jantjeuitnl zegt:

  82% vluchteling. En de rest natuurlijk ‘Duitser’

  Geliked door 1 persoon

 4. Thomasson zegt:

  Wat in Duitsland is gaande, is een klassiek voorbeeld voor wat gebeurt met een laf volk die kruipt – bevend van angst – voor moslims en Afrikaanse negers. Deze twee groepen hebben de mentaliteit van de beesten met wie ze opgroeiden. Bijvoorbeeld: hyena’s, krokodillen of jakhalzen. Zij verslinden hen bange prooi als ze bloed ruiken. Moslims en Afrikaanse negers moet men aanvallend en wreed behandelen. Dat zijn ze gewend. Hoe wreder hen tegenstander is, des te meer respect hij krijgt. West Europa is een ordelijk continent waar de burgers niet Deus Volante op straat schreeuwen, terwijl ze met machetes, messen en bijlen zwaaien. In zulke landen horen gedegen regeringen die hen burgers beschermen. En dat hoeft helemaal niet zo moeilijk te zijn. Er zijn in Europa nog twee landen die producten bezitten, die anderen niet meer hebben: GOELAG’S. Er is geen enkele reden waarom Duitsland zou geen geheime contract met Belarus en Moldova tekenen over het in (her)gebruik nemen van deze geweldige installaties uit de Sovjet tijdperk? Wat goed was voor Stalin, is ook bruikbaar voor deze tijd. Dat betekent ook werkgelegenheid voor de plaatselijke bevolking van deze arme landen. Vooral voor gewapende bewakers op de wachttorens en langs de elektrische prikkeldraden. Vanuit Rammstein of andere vliegveld zouden Herculessen stijgen vol moslim en neger psychopaten, terroristen, verkrachters, criminelen, of wat ze ook mogen zijn, in de richting van Belarus Pripjatmoerassen,Transnistrië en Moldova. Zij zouden daar genieten van Stalinistische gastvrijheid. Iedere Hercules kan zo’n 1000 mensen vervoeren. Dus er is daar ook plaats voor al het islamitische en Afrikaanse vuil die Nederland herbergt.
  OPGERUIMD STAAT NETJES.

  Geliked door 3 people

 5. Guus Velraeds zegt:

  Als een “refugee welcome” mokkel te grazen wordt genomen heb ik eerlijk gezegd minder moeite met het gebeuren. Niet goed te praten weet ik. Maar soms moeten bepaalde mensen door een leerproces niet in een puppy knuffel kamer maar in de realiteit van alle dag.

  Geliked door 3 people

 6. kampersrene zegt:

  Merkel richt zich tot haar islam feestneuzen ….in een dramatische oproep
  “”” Wanneer kom ik aan de beurd ?””””

  Like

 7. Jan zegt:

  Moslims plegen aanslag op ICE, staaldraad over rails gespannen en houten blokken op rails gemonteerd

  Anschlag auf ICE! Drahtseil über Gleise gespannt

  „Es gab am 7. Oktober einen Vorfall auf der ICE-Strecke zwischen Nürnberg und München.“ Nach BILD-Informationen wurden auf der Strecke im mittelfränkischen Allersberg ein Stahlseil über die Gleise gespannt und Holzkeile auf die Schienen montiert.

  https://www.bild.de/regional/muenchen/muenchen-aktuell/bekennerschreiben-auf-arabisch-ice-anschlag-drahtseil-gespannt-58097702.bild.html

  Like

 8. Jan zegt:

  Verloedering van Berlijn begon al 20 jaar terug en ook toen waren buitenlanders als schuldigen dwz onaangepasten aan te wijzen.

  Hoofdverantwoordelijken zijn traditioneel de socialisten
  Lijst van burgemeesters van Berlijn
  https://nl.wikipedia.org/wiki/Lijst_van_burgemeesters_van_Berlijn

  Like

 9. Jan zegt:

  Ons land zal zich veranderen! Laten wij ons er over blij zijn!

  Compilatie van de land- en volksverraders

  Like

 10. Jan zegt:

  Hoe Merkels maffiabende de gepensioneerde Duitsers laat creperen

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s