Massaverkrachtingen van Duitse vrouwen – Stop de “rapefugees”!

Screenshot_286

(Door: “Commentarius” – Vertaling: E.J. Bron)

Het lastigvallen, de moorden, de pogingen tot moord, ook de massaverkrachtingen en nog veel meer delicten – ja, die zijn allemaal in het midden van de samenleving aangekomen. Is dat het Duitsland, waarin we allemaal goed en graag leven?

Contra magazine

Opnieuw Freiburg. De jonge Maria Ladenburger kwam al in 2016 door de hand van een “vluchteling” om het leven. Nu vond daar een meerdere uren durende massaverkrachting door minstens 8, maar tot 15 Syrische daders plaats. Wanneer stopt deze waanzin? Als het aan de “waanzinnigen” in Berlijn en hun regime ligt, zal er geen snelle verandering komen. Tenzij dat oude wijf uit de Rijksdag wordt gejaagd – wishfull thinking. Een vroegtijdig einde van de “grote coalitie” (of wat daarvan nog is overgebleven) zou al mooi zijn.

De autoriteiten voorzien ons over de daden van de rapefugees – net zoals de media – uit voorzorg maar van weinig informatie, zodat de door de migrant gepijnigde Duitser hem niet direct aan de eerstvolgende lantaarnpaal opknoopt. Maar zo is de ontwikkelde Duitser al lang niet meer. Geen zorgen. Sinds de winnaars van de oorlog de Duitsers gehersenspoeld hebben, keert hij hen ook de rechterwang toe, nadat hij er eentje op zijn linkerwang heeft gekregen.

Onze linksen maken zich nu weer zorgen over de AfD, want die zou onmiddellijk een slaatje uit de nieuwste massaverkrachting kunnen slaan (en deze “instrumentaliseren” – maar doen zij dat niet ook?). Het is ook echt vreselijk wanneer men geen massaverkrachtingen van de verrijkers wil accepteren. De eerste bondgenootschappen tegen alles wat rechts is, zijn in Freiburg al bezig om mooie en de zinnen bedwelmende demonstraties te organiseren, om het voor de rapefugees op te nemen. Binnenkort wordt Freiburg Chemnitz.

Afwachten of Angela hierover ook nog een scheet laat. Behalve een paar leugenachtige woorden van gesimuleerd medeleven en een appèl aan een met elkaar, zullen we niet kunnen vernemen. Met de vuist op tafel staan en eindelijk wetten ook echt te handhaven, dat is niet het ding van deze regeringscoalitie. Nee. Merkel en wetten – dat past niet bij elkaar. Wie zou dit smerige oude wijf ook maar halfweg serieus nemen. Wie zelf wetten breekt, deze gewoon naast zich neerlegt, kan niet van anderen verlangen zich er aan te houden.

Daarom verwachten we de komende tijd alleen maar chaos en hopen we op een spoedig aftreden van de bondskanselier met daaropvolgende nieuwe verkiezingen. Op het gevaar af dat verkiezingen eigenlijk ook niets veranderen, heb je in ieder geval de keuze tussen de pest en de cholera.

Bron:
www.contra-magazin.com
Door: “Commentarius”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Rapefugees", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", AfD (Alternative für Deutschland), asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, Censuur, christendemocraten, cultuurrelativisme, demoniseren, Dhimmitude, Duitsland, establishment, Eurabië, gezond realisme, Groenen, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, Merkel, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, sarcasme, sociaaldemocraten, Socialisten, Syrië, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

16 reacties op Massaverkrachtingen van Duitse vrouwen – Stop de “rapefugees”!

 1. Cathja zegt:

  Duitsland…, het land waar ik zoveel goede herinneringen aan bewaar van de vele vakanties daar. Het was er goed toeven. Prachtige natuur, veel bezienswaardige steden, en absoluut geen gevoel van onveiligheid.

  Ik kan me gewoon niet indenken dat dit eens zo mooie land compleet verwoest wordt. Want dat is wat er gebeurt. Sinds de massa-immigratie op gang kwam is de kwaliteit van leven bij onze oosterburen achteruit gehold, en de veiligheid van toeristen kan niet meer worden gegarandeerd.

  Ik heb daarom geen enkele behoefte om -indien het tij niet keert- ons buurland weer eens te bezoeken.

  Zó jammer!
  Zó onbegrijpelijk!

  Geliked door 2 people

 2. Wakeupkitty zegt:

  Er wordt druk beweerd dat de criminaliteit juist omlaag gegaan is in Duitsland…

  Geliked door 1 persoon

 3. Eigen volk eerst zegt:

  Dit stopt pas als de Duitsers en elk ander EUvolk terug slaat. Pas dan wordt duidelijk dat we dit crimineel gedrag niet pikken. Ook het verzwijgen en opzettelijk verdraaien van wandaden van ded profiteurs moet strafbaar worden. Wij hebben er recht op geïnformeerd te worden.
  Als een blanke zulk gedrag zou vertonen wordt hij aan de hoogste boom opgehangen en vallen de linkse wegkijkers erover heen. Dus? Wat is de remedie? De straat op!

  Geliked door 1 persoon

  • mahoog zegt:

   ”Standgericht” daar waren de moffen goed in tijdens de bezetting…dus bij betrapping door patroule tegen de muur en kogel in de nek… de saboteurs,dieven en verkrachters werden wèl erg voorzichtig.

   Like

 4. Joannes den Hollander zegt:

  @ Geen zorgen. Sinds de winnaars van de oorlog de Duitsers gehersenspoeld hebben, keert hij hen ook de rechterwang toe, nadat hij er eentje op zijn linkerwang heeft gekregen.@

  Maar daar kan in zeer korte tijd verandering in komen. Zelfs de meest gezagsgetrouwe Duitsers zien dat wat er nu allemaal gebeurt niet goed is. Er is echt niet veel meer nodig om massamoordenaars van hen te maken. En dat geldt niet alleen voor de Duitsers. De Arische mentaliteit en Volksgeest hebben we tenslotte allemaal in Noord West Europa. We zijn tolerant en behulpzaam, maar alles heeft zijn grenzen. En wat mij betreft zijn die in de jaren zeventig al overschreden. Onze bloedlijnen en onze grond blijf je, zeker als ongewenste buitenlander met je poten van af. En dat heeft met de realiteit te maken en absoluut niets met het Nationaal Socialisme. Echter wel met het oeroude Germaanse recht. En daar wil je als ongewenste vreemdeling beslist niet mee te maken krijgen.
  En voor eventuele Duitsers die meelezen, ” Weliswaar zijn wij geen Duitsers, van Germaanse bloede zijn wij echter wel. Vrees niets of niemand, want als de strijd losbarst, is heel Noord West Europa een Volk met dezelfde Volksgeest.”
  Wodan ist mit uns.

  Geliked door 3 people

 5. M.A.L. Sion zegt:

  Bestiale animalie van ratten in een mensenhuid. Remedie: Verdelgen.
  malsion@orange.fr

  Geliked door 1 persoon

  • mahoog zegt:

   Een ”Standgericht” zou op zijn plaats zijn nu bij jullie buren en overal trouwens,dus bij betrapping van misdaden gelijk tegen de muur en een kogel in de nek.De Duitsers waren daar bekwaam in tijdens de bezetting…moet nu ook kunnen jullie zijn in oorlog met tuig van de richel.

   Like

 6. Ratten en zandvlooien verdelg je niet zomaar, komt door de aantallen en de snelle vermenigvuldiging.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s