DE VERLICHTING VAN FRANSJE TIMMERMANS…

Screenshot_334

Een verlichte Frans Timmermans.

 (Door: “Driek”)

Verlichting gebeurt altijd plotseling. Zomaar ineens word je besprongen door het goddelijk inzicht. Want, let wel, de ware ‘verlichting’ is geen geleidelijk proces. Verlichting is als een afgrond, of je springt, of je springt niet. Welnu, spitse lezer van “E.J. Bron”, Fransje Timmermans heeft de grote sprong genomen. Hij is nu verlicht! Volgens de laatste berichten doet hij afstand van al zijn bezittingen. Nu begrijp ik ook waarom hij z’n baard liet staan.

We hebben nu dus een nieuwe Bhagwan Shree Rajneesh, een spiritueel leraar die ons het juiste pad wijst. Een uitspraak van den verlichte Meester: “Beleefdheid verdringt onbeschoftheid, vertrouwen verdringt angst, nieuwsgierigheid verdringt vooroordelen, liefde verdringt haat, dialoog verdringt geweld. Jammer genoeg is het tegengestelde ook waar. Aan ons de keus. Wat zal het zijn? Laat je horen!”

Is het niet geweldig? Zo’n dikke vadsige man, lid van de Brusselse Maffia, die plotsklaps het licht ziet? We gaan de goede kant op. Ik kan er nog steeds niet over uit!

Dit, waarde lezer, is met recht een gezegende dag.

Door:
“Driek”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Frans Timmermans, Hypocrisie, Rotzakken, sarcasme. Bookmark de permalink .

13 reacties op DE VERLICHTING VAN FRANSJE TIMMERMANS…

 1. Hannah zegt:

  Iemand nog een tekstje nodig voor het poëzie album van je buurmeisje van zes?

  Like

 2. Inge zegt:

  Zoals ik al schreef: Timmermans aka baardmans.. sinds wanneer is hij nu bekeerd moslim?

  Like

 3. guusvelraeds zegt:

  Goed geobserveerd Driek.
  Het tegenover gestelde is ook waar.
  Laat daar de schoen wringen met onze islamitische medemens die Frenske en zijn partij van de allochtonen met de honderdduizenden hebben binnen gehaald.
  Geef deze politiek opportunist geen millimeter ruimte en gun hem zijn politieke dood.

  Geliked door 1 persoon

 4. laura van der storm zegt:

  Wat stelt dat dikke vadsige mannetje nog meer voor dan een dik vadsig mannetje?Het gaat om niks. Mensen , kom op nou, is toch gewoon een loser. Stelt verder toch helemaal niks voor. Gewoon afserveren dat dikke vette mannetje. Kom op voor je land!!

  Geliked door 2 people

 5. Hovawart zegt:

  Verlichting of een klassieke vorm van ontkenning…..dit verschijnsel treedt op als iemand wordt geconfronteerd met gevoelens of emoties die moeilijk of helemaal niet te accepteren zijn. De persoon spreekt dan de feiten tegen om het negatieve gevoel niet te hoeven confronteren.

  Geliked door 1 persoon

 6. jantjeuitnl zegt:

  Die Bhagwan, dat was toch degene die voor elke dag een andere RollsRoyce had?

  Geliked door 1 persoon

 7. Republikein zegt:


  Nog meer onderbroekenlol op:

  Like

 8. droevige mof zegt:

  Nederlandse beroemdheden ontvangen soms hulp van de spirituele wereld. Het bekendste geval van mentale invloed is de affaire Greet Hofman. Koningin Juliana was onder de invloed van de gebedsgenezeres Greet Hofman en leverde een pacifistische toespraak voor de VN. Thuis kwam ze in de problemen met het bestuur. Greet moest vertrekken, prins Bernhard, de feitelijke boosdoener bleef. (Jammer)

  Geliked door 2 people

 9. kampersrene zegt:

  Een laatste foto van Timmerfrans alvorens hij uit het EU-parlement werd gezet .Het merendeel van de parlementsleden zijn wel pro islam met open grenzen maar sedert Timmerfrans zijn bidmatje elke vergadering driemaal uitrolde om met zijn achterwerk in de lucht Allah te eren begon dat storend te werken

  Geliked door 1 persoon

 10. N.E. Derlander zegt:

  Ach, ik bid dat God (van Israël) ook dwaallicht Frans Timmermans wil vergeven, omdat de stakker weliswaar RK is opgevoed, maar toch niet sterk genoeg gebleken is en zich door de Kwade voluit tot het brede pad heeft laten verleiden en het Goede (de werken van God van Israël) daardoor niet meer ziet………….

  naastenliefde is beter dan humaan; durven kiezen is beter dan neutraal; de brede weg is makkelijker dan de smalle, maar loopt hoe dan ook dood; echt is beter dan nep.

  Het belangrijkste is: de WIL van de mens en zijn keuze daarin. Dat bepaalt zijn weg en zijn vervolg.

  Like

 11. Jan zegt:

  Timmermans

  In de winter van 2014 stond ik samen met Thierry Baudet in de Tweede Kamer om een parlementair debat aan te zwengelen over de onacceptabele aantasting van de Nederlandse begrotingsautonomie door het aangescherpte begrotingspact van de euro.

  Het bontst maakte toenmalig minister Timmermans het. Hij verweet ons dat wij een soevereiniteitsillusie najaagden: wie soeverein wil zijn moet niet vreemd opkijken als hij zichzelf totaal isoleert. Het verraadde een onvoorstelbaar gebrek aan prioriteiten en politiek gevoel bij Timmermans.

  het aangescherpte begrotingspact zou aanzienlijke ‘consequenties hebben voor de rol van nationale parlementen’ en leiden tot ‘democratische vervreemding’.

  https://www.groene.nl/artikel/timmermans

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s