FOTOSHOPPER Timmermans. . .

Door:
“Jan”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Frans Timmermans, Hypocrisie. Bookmark de permalink .

17 reacties op FOTOSHOPPER Timmermans. . .

 1. King Arthur zegt:

  De opper smurfende smurffffffffffffffffff

  Like

 2. kampersrene zegt:

  Jemen
  De catastrofale hongersnood waar niemand van wakker lijkt te liggen: “Elke 10 minuten sterft er een kind, we moeten ons schamen….Ik schaam mij helemaal niet.. Die hongersnood is het gevolg van de leiders van dat land….Die zullen niet van honger sterven …Die politiekers moeten zich schamen….maar ze hebben een goede uitvlucht …..Alles is de wil van Allah

  Geliked door 1 persoon

  • kampersrene zegt:

   Dan heb ik gelezen op 26 okt dat Duitsland 3,69 MILJARD heeft uitgegeven voor een hoop marginale alles te kunnen geven wat hun hartje lust…..en dan zou ik me moeten schamen voor die hongersnood….Hoeveel broodje zou je kunnen kopen met 3,69 miljard ?

   Like

 3. Walter Borgers zegt:

  De haat die hier momenteel rondwaard, is toe te wijten aan de eu, die hebben haatdragende moslims hier binnen gebracht, en dan zeggen dat hun geloof een geloof van liefde is, meneer Timmermans zou eens wat minder moeten drinken, en zich verdiepen in de weg gemoffelde berichten over de islam, en die profesoren, misschien in hun eigen land, komen alleen maar hun handje ophouden.

  Geliked door 1 persoon

 4. Peter zegt:

  Kabouter Prikkeprak ??

  Geliked door 1 persoon

 5. g2-91e8a788030faf65537511fb6d208583 zegt:

  wow… ’n Pinokkio-MUTS

  Like

 6. fleckie zegt:

  Waar woontTimmermans. Uberhaupt, vermoedelijk goed beveiligd in een riante ‘omgeving in BRUSSEL? …….als hij zo’n onzin uitkraamt! Kan hij vanzelfsprekend in zijn’ huisvesting’ talloze binnengestroomde,’zogenaamde ‘ zielepieten’ een hartelijk ‘welkom’ toewensen,, en als ‘hulp in nood’ eventueel ‘onder eigen dak’ laten ‘bivakkeren’,,

  Like

 7. wauso zegt:

  Net dit gelezen op GeenStijl: Gabs oprichter en CEO Andrew Torba, een soort conservatieve asperger, gebruikt Gabs officiële Twitter-account als persoonlijk Twitter-account, en spuit al vanaf augustus 2016 een van elke levensvreugde ontdaan populisme waarnaast zelfs DDS en EJ Bron als The Spectator weglezen.
  Van @spartacus, maar @zentgraaff en @ronaldo zijn van hetzelfde achterlijke kaliber. Als je het met deze ‘nullenkoppen’ niet eens bent dan krijg je zoals ik een ban of zoals E.J.Bron en DDS de term populist aangemeten. Nu is populist eigenlijk een positief begrip maar de dommertjes van GeenStijl zijn tegenwoordig meelopers die meedeinen om de gunst van de adverteerder en dan maakt men voornoemde sites die in hun vaarwater zitten even belachelijk met vooropgesteld doel: kijk eens hoe slim en goed wij wel niet zijn (adverteerders) !
  GeenStijl heeft zijn beste tijd gehad. Was vernieuwend met een fris geluid. Nu wil met zich afzetten tegen sites als E.J.Bron en DDS om zich als ‘gutmensch’ te profileren. Het liefst zou ik een krachtig antwoord zien in de vorm van een professionele site maar bij Fenixx heb ik al gezien dat zulks een wel heel zware opgave is.

  Like

 8. Hovawart zegt:

  De één trekt op Vadertje Abraham en de andere is zo blauw als een smurf, en er loopt nog een andere die zich gedraagt als Gargamel, (in het Nederlands Gorgelmee) .die op zoek is naar de Steen der Wijzen, en een tandheelkundige.

  Like

 9. Nemesis zegt:

  staat het hier al ergens, dan sorry !

  (De ratten beginnen het zinkende schip te verlaten, de dikste en venijnigste het eerst)

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/2736311/merkel-stopt-bij-de-cdu

  Like

 10. Jean zegt:

  Moet die puntmuts niet op een ander lichaamsdeel geplaatst worden zodat er nooit nakomelingen kunnen komen van dergelijke onbetrouwbare creatuur en alzo dat soort uitsterft?

  Like

 11. Joseph De Vriendt zegt:

  Dus een schaap spelen in een wolvenstal zou helpen? De geschiedenis van de mensheid zegt wel wat anders…

  Like

 12. boorzalf zegt:

  Diversiteit van kabouter franske.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s