PVV Senaatsfractie eist van Rutte Verdrag van Marrakesh niet te ondertekenen

PVV vogel

(Door: Marjolein Faber)

Fractievoorzitter Marjolein Faber: Rutte kan kiezen: of hij tekent niet of hij treedt af!

Tijdens de Algemene Politieke Beschouwingen in de Eerste Kamer morgen zal PVV-fractievoorzitter Marjolein Faber van het kabinet eisen het VN-migratieakkoord in Marrakesh niet te ondertekenen.

Dit migratieakkoord legaliseert de massa-immigratie door migratie te verheffen tot een mensenrecht en, zet de grenzen wagenwijd open voor heel Afrika, waar de bevolking deze eeuw zal exploderen van één miljard tot 4 miljard inwoners.

Marjolein Faber: “Het ondertekenen van het VN-migratieakkoord is gelijk aan de zelfmoord van Nederland. Daarom geef ik Rutte een keuze: niet tekenen of aftreden. Als hij weigert toe te zeggen het Marrakesh-verdrag niet te ondertekenen, zal ik morgen middels een motie van wantrouwen zijn aftreden eisen”.

Marjolein H.M. Faber-van de Klashorst
Senator en Fractievoorzitter PVV Eerste Kamer
Provinciaal Statenlid en Fractievoorzitter PVV Gelderland

Door:
Marjolein Faber
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, Demografie, Desinformatie, Elite, establishment, Eurabië, gezond realisme, Globalisering, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, meningsdictatuur, Multiculti, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, PVV, Rotzakken, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

31 reacties op PVV Senaatsfractie eist van Rutte Verdrag van Marrakesh niet te ondertekenen

 1. paulzwueste zegt:

  Daar grijnst crimineel Rutte alléén maar zijn waanzinnige grijns over.
  Hij heeft de hele Tweede Kamer in z’n zak.
  Uitgezonderd de PVV en af en toe FvD.

  Geliked door 5 people

  • ronjaspers zegt:

   paulzwueste.Rutte zit in de “zak” van de satanische elite,de (nazi) bilderberg groep.Hij voert braaf hun bevelen uit want hun hebben de macht in europa.Dit geld ook voor macron en stasinazizwein merkel.

   Geliked door 2 people

   • Thomasson zegt:

    @ronjaspers. Rutte is het kleine loopjongetje van Bilderberg en de NWO-maffia. Hetzelfde geldt ook voor Macron. Men beschouwt ze als kleine STINKERS die, vanzelfsprekend, het vuile werk opknappen. Vooral Rutte met zijn lege retoriek en primitieve doorzichtige leugens. Zie hoe UNILEVER heeft hem laten vallen!. Om goed inzicht op het niveau van regering Rutte te krijgen, zie de volgende video die opgenomen werd op 7 oktober 2018, in het programma “Business Class” https://www.youtube.com/watch?v=FUauWOJJfpQ Echter, ondertussen probeert de politiek-correcte verraderlijke bende ons leven in gevaar te brengen. Het verdrag van Marrakesh zal het begin van het einde voor Nederland worden. De gigantische zwermen van analfabete moordlustig- en verkrachtlustige kannibalen uit moslimlanden en Afrika zullen Nederland binnen de kortste keer als een steenpuist laten uitspatten. Hier komt een vraag: WAAROM IS DE ONDERGANG VAN NEDERLAND ZO BELANGRIJK voor Bilderberg en de NWO-maffia? In een van de boeken van de geniale schrijver, Robert Ludlum, vond ik een interessant stuk die uitleg geeft over de werking van multinationale conglomeraten: “De WETTEN van het gastland zijn de enige zaken waar ze niet omheen kunnen. De enige bescherming die kopers en verkopers hebben!. In de internationale financiële gemeenschap nemen ze (de wetten) de plaats in van legers. Iedere conglomeraat (lees multinational) moet zich houden aan de wetten van het land waar hen afdelingen/divisies opereren”. Met andere woorden het Nederlandse wet beschermt Nederlandse ondernemingen van vijandige economisch en financiële activiteiten. Daarvoor precies IS DE EU TOT STAND GEKOMEN!!!!. Om de wetten van iedere afzonderlijke Europees land te omzeilen. Met omkoping en corruptie kunnen de Bilderbergers en de NWO monsters de boel overnemen. Maar daar hebben deze maffiabazen kennelijk niet genoeg aan. Dus de Kalergi-Plan is het vervolgfase om ook de oorspronkelijke bevolking op vernuftige wijze te laten verdwijnen. De Kalergisten hebben niets aan mensen zoals Viktor Orban, Andrej Babiš of Mateo Salvini. Zij zijn spelbrekers die ervoor zorgen dat de plannen niet zo lopen als voorheen werd gedacht.

    Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Hij zal het ook nog eens heel goed uitleggen.

    Like

  • j v/d valk zegt:

   Het kan helaas niet anders, de verzekeringsbedrijven (= De Banken.) kunnen niet met minder mensen in Europa. (- De Babyboomers !) En denk aan de huizenprijzen, wat gebeurt daar mee als in 30 jaar tijd de helft van de bevolking (in mijn dorp is 53% boven de 55 jaar) de hoek om is. Met minder mensen gaan ze allemaal Bankroet. Dus het hele systeem is verrot… Een Dictatuur past er het beste bij…..

   Like

 2. Tistochwat zegt:

  Als hij weigert toe te zeggen het Marrakesh-verdrag niet te ondertekenen, zal ik morgen middels een motie van wantrouwen zijn aftreden eisen

  Iets zegt mij dat Rutte dat verdrag tóch zal ondertekenen en dat hij blijft zitten tot zijn reet vergroeid is met het pluche.

  Geliked door 5 people

  • paulzwueste zegt:

   Dat “Iets” is heel erg onheilspellend…
   Meestal komt het uit.

   Op z’n Oud-NL’s gezegd: “Je kunt het op je klompen aanvoelen…”

   Geliked door 3 people

  • dutchess zegt:

   Ben het volledig met je eens, Rutje gaat gewoon doen wat hij altijd doet, zijn eigenste naad naaien en schijt aan iedereen en vooral aan de PVV. Het wordt van hem verwacht door Brussel dat hij probleemloos tekent, dus gaat gewoon gebeuren.
   Van wie kwam eigenlijk dit voorstel voor dit verdrag? Die zou toch op de brandstapel moeten?

   Geliked door 3 people

   • ronjaspers zegt:

    dutchess.Ik denk dat de opdracht kwam van nep prinses beatrix,zij is voorzitster van de (nazi) bilderberg groep.Haar vader nazi/sser prins bernhard is mede oprichter van deze “satanische” club.

    Geliked door 2 people

   • Tistochwat zegt:

    @ ronjaspers 29 oktober 2018 om 20:23

    Zou me totaal niet verbazen.

    Geliked door 2 people

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   En die motie van wantrouwen wordt vervolgens verworpen. En de Eerste Kamer gaat over tot de orde van de dag. En alle goedmensen kunnen weer voldaan doorgaan met het cordon sanitaire rond de PVV. Dát hebben ze toch maar weer even netjes opgelost.

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Geliked door 4 people

 3. Patriot 2.0 zegt:

  Merkel gaat vast vertrekken
  Zie de uitstekende commentaren van Syp Wynia op:
  http://www.elsevier.nl

  Like

  • Nemesis zegt:

   Ze gaat inderdaad vertrekken als voorzitster van de CDU, maar blijft nog aan als Kanzler tot de nieuwe verkiezingen.

   Ik had dit bericht al geplaatst op maandag, toen er wel al nieuwe stukken stonden, maar nog geen enkele reactie, die er beslist al wel waren, maar onze Bronmaster moet tenslotte ook nog werken voordat hij de reacties kan beoordelen.

   Helaas vind ik mijn reactie nergens meer terug, hoewel het er wel stond en nog beoordeeld moest worden.

   Like

 4. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  maar morgen laat de PVV eindelijk haar tanden zien,
  bij monde van Haar fractie-leidster Marjolein
  het zal bepaald geen Rutte-grijnslach zijn
  en naar wij hopen effectiever bovendien…
  .
  want Rutte zal hier domweg iets mee moeten
  met achteloos weg-gewuif komt hij dit keer niet klaar
  het einde van z’n zwijgtijd is dan eindelijk daar
  en menigeen zal dat met groot gejuich begroeten…
  .
  en aller-wegen barst de vreugde los
  en ’t Volk bemant met duizenden de straten
  om over dit moment nog uren na te praten
  want heel die Linkse leugen is dan eindelijk de klos !
  .
  met wat geluk… 😛

  Jasterke

  Geliked door 1 persoon

 5. Pingback: PVV Senaatsfractie eist van Rutte Verdrag van Marrakesh niet te ondertekenen! | eunmask

 6. koosv8 zegt:

  Maar ze doet het wel…En met haar de hele PVV
  Het is toch te gek voor woorden, dat de andere partijen het er mee eens kunnen zijn. Wat bezielt deze linkse idioten om de eigen bewoners van dit land achter te stellen, ten opzichte van mensen, waar ook uit deze wereld. Als Rutte een echte kerel zou zijn gaat hij weg, maar dat is het probleem,dat is hij niet!

  Geliked door 3 people

 7. BigLJohn zegt:

  ….Als hij weigert toe te zeggen het Marrakesh-verdrag niet te ondertekenen, zal ik morgen middels een motie van wantrouwen zijn aftreden eisen….En de gehele kamer steunt de PVV motie. Geloof het je zelf ? Rutte gaat wel degelijk het zoveelste document ondertekenen. Hij heeft nu eenmaal zijn ziel verkocht aan de Duivel (Brussel) en zal heel Nederland laten stikken. We zouden Rutte toch onderhand moeten kennen na al die jaren dat hij ons aan het verneuken is !

  Geliked door 3 people

 8. zwartschakel zegt:

  Ghossie ,is me dat even schrikken voor Rutte ,na de zoveelste”eis? voorstel minder geroeop/kopvoddetax ? in meer dan 8 jr tijd ,waar hij geen meerderheid in de “kamer voor krijgt, 70% van Rotterdam heeft nu al een migratieachtergrond ,”wie volgt ? En terwijl zij aangroeien,”bij de konijnen af ,nog steeds alleen deze vd buhne uitspraken ,daar is geen tijd meer voor ! Openheid over alle verkrachtingen moorden over dat migrantentuig ,om de nu nog”slapende burgers te waarschuwen is hoognodig ,nog even en er is geen tweede kamer meer om deze totaal nutteloze “eisen in te dienen ,hetzelfde geldt voor Baudet ,”trek eindelijk eens echt jullie”bekken open !! @Cijfers !

  Geliked door 3 people

 9. Henk der Niederlander zegt:

  Ook Marjolein Faber weet dat een motie van wantrouwen geen kans van slagen heeft.
  Deze motie komt dan van de PVV wat wil zeggen dat de traditionele partijen deze motie af gaan wijzen.
  In de Nederlandse politiek bestaat het woord cordon solitaire niet maar is voor 100% aanwezig.
  Rutte gaat gewoon tekenen in Marrakesh en lacht later dit hele drama gewoon weg zoals hij al zo veel drama’s weggelachen heeft.
  En de Nederlandse bevolking hief een glas, deed een.plas en alles bleef zoals het was.

  Geliked door 5 people

 10. ruud 2 zegt:

  Gaat het allemaal maar zo gemakkelijk, de heren hebben beloftes gedaan dus ze blijven om de zakken te vullen wel volhouden.

  Geliked door 1 persoon

 11. Bob Fleumer zegt:

  Rutte heeft, door alles wat hij heeft nagelaten te doen ons land onnoemelijke schade toegebracht.
  .R.I.P.

  Geliked door 3 people

 12. leefbarbaar zegt:

  Het verhaal in de linkse kerk gaat dat het verdrag eigenlijk niets voorstelt en dat het allemaal super vrijblijvend is. Zo zette onze regering al vele handtekeningen, die nu ons leven bepalen. Op een heel verkeerde manier. Nederland werd opgeheven. Gastarbeiders raak je nooit meer kwijt. Doei pensioenen. Iedere roetveegmigrant is vluchteling en ga zo maar door.
  Het maakt dus wel uit dat een verdrag getekend is, anders merken we dat wel bij een Nexit. We zijn rimpelloos in het Vierde Rijk gerommeld, maar stap er maar eens uit. Dan blijken er ketens te zijn, haken en ogen.
  Unilever wil consumenten, daar wordt voor getekend en iedereen kan verder doodvallen. Gelukkig hebben we mevrouw Faber nog.
  Ja maar de motie wordt altijd weggestemd??
  Triest maar waar, maar zou het niet veel triester zijn als helemaal niemand zou spreken voor H&I en Nederland?

  Geliked door 2 people

 13. Marc zegt:

  Als ze van illegale migratie een mensenrecht maken, heb ik zeer wel het recht mijzelf hoe dan ook te verdedigen!

  Geliked door 1 persoon

 14. Elisah zegt:

  https://fenixx.org/2018/10/30/professor-zegt-dat-blanke-mensen-moeten-accepteren-dat-ze-worden-vervangen-in-amerika-en-europa/

  Professor zegt dat blanke mensen moeten accepteren dat ze worden vervangen in Amerika en Europa

  De joodse professor zegt dat de opkomst van het populisme kan worden toegeschreven aan blanken die in Europa en Amerika worden vervangen. Hij stelt dat we de blanke identiteit moeten afbreken, zodat blanken deze verandering bereidwillig accepteren.

  Like

 15. Elisah zegt:

  https://www.ed.nl/bladel/hoogleraar-groep-irakezen-had-naar-een-uitzetcentrum-gemoeten~a3298989/

  Hoogleraar: ‘Groep Irakezen had naar een uitzetcentrum gemoeten’
  BLADEL – De groep Irakezen die vrijdag werd gevonden nabij Bladel had nooit op vrije voeten gesteld mogen worden, aldus hoogleraar bestuursrecht Heinrich Winter.

  Hoogleraar bestuurskunde Heinrich Winter vindt de hele gang van zaken ‘nogal vreemd’. De groep Irakese vluchtelingen die vrijdag in de bossen bij Bladel werd aangetroffen, had volgens hem naar een uitzetcentrum gemoeten. ,,Als vreemdelingen zonder verblijfsvergunning geen aanvraag indienen, moeten ze daar naartoe.”

  Like

 16. Steven zegt:

  Die Pinokkio houdt zich van de domme..reageert nergens op en zet op 10 December gewoon zijn KLAUW op dat verdrag. mark my words….

  Like

 17. scherpschutter1943 zegt:

  Folkert v.d.Graaf?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s