Europees Parlement tegen controle van “Palestijnse” schoolboeken: antisemitische consensus

Screenshot_354

(Vertaling: E.J. Bron)

Het Europees Parlement heeft in een zitting op woensdag 24 oktober een aanvraag afgewezen, waarin een onderzoek van “Palestijnse” schoolboeken op hetze tegen Joden en Israël werd geëist.

De Europese Unie ondersteunt het “Palestijnse” onderwijssysteem jaarlijks met tientallen miljoenen euro´s, waaronder ook de productie van onderwijsmateriaal met een twijfelachtige inhoud.

Onlangs nog had de begrotingscommissie van het Europees Parlement vastgesteld dat in talrijke leerboeken, die op scholen worden gebruikt die door de Palestijnse Autoriteit in Ramallah worden geëxploiteerd, die echter ook gebruikt worden door scholen in Gaza die geëxploiteerd worden door Hamas of de UNRWA, antisemitische vooroordelen verbreid worden, geweld tegen Joden wordt verheerlijkt en Israël´s bestaan genegeerd wordt.

De begrotingscommissie had, omdat zulke inhoud niet met Europese waarden verenigbaar zou zijn, geadviseerd om de in het budget voor het jaar 2019 voor het “Palestijnse” onderwijssysteem bestemde geld deels te bevriezen. De aanbeveling was blijkbaar aanleiding voor de afgevaardigden van de conservatieve partijen in het Europees Parlement om systematisch te controleren waarvoor deze EU-hulp precies gebruikt wordt.

Met 159 stemmen voor en 300 tegen werd de aanvraag afgewezen. Mochten de vertegenwoordigers van 500 miljoen Europese burgers gealarmeerd zijn door berichten over antisemitische hetze in de door hun EU gefinancierde “Palestijnse” leerboeken en opheldering eisen, dan besloten ze het zo precies niet te willen weten. Zodoende zijn zij medeverantwoordelijk voor geweld tegen Joden.

Bron:
https://haolam.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Palestijnen", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", "Westelijke Jordaanoever", antisemitisme, Barbarisme, belangenverstrengeling, Brussel, Censuur, cultuurrelativisme, demoniseren, Dhimmitude, Europees Parlement, EUSSR, Fatah, Gazastrook, Hamas, Hypocrisie, islam-collaboratie, islamappeasement, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Israël, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Linkse Kerk, Marxisme, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, UNRWA, verloedering, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

14 reacties op Europees Parlement tegen controle van “Palestijnse” schoolboeken: antisemitische consensus

 1. Elisah zegt:

  Off topic, VS, acteur dreigt dat er een revolutie met bloed in de straten zal volgen als de democraten de midterms niet winnen….
  https://www.foxnews.com/entertainment/actor-james-cromwell-warns-of-blood-in-the-streets-if-democrats-dont-win-election

  Actor James Cromwell warns of ‘blood in the streets’ if Democrats don’t win election

  Character actor James Cromwell was honored at the fourth annual Carney Awards, where he used his platform to call for change in the United States and warn of violence if President Trump and his allies remain in office.

  Like

 2. Guus Velraeds zegt:

  De ideologie die ze aanhangen bepaald de rechten van de mens die ze uitoefenen en niet de rechten van de mens “sec”.

  Vergeet dat niet als je een stem gaat uitbrengen in 2019 bij de verkiezingen van een nieuw democratisch aangebrand Europarlement.

  Like

 3. Ruud zegt:

  Een reden te meer om vierkant achter Israël te staan want het is een ordinaire godsdienstoorlog die nooit opgelost zal worden zo lang de Islam daar de lakens uitdeelt.

  Like

 4. Cathja zegt:

  Het moest maar eens andersom zijn: Joodse kinderen die in hun leerboeken zouden kunnen lezen waar de Palestijnse autoriteit mee bezig is. Waar ze konden lezen hoe zij als Joden gehaat worden en hoe graag het ‘Palestijnse volk’ het thuisland van de Joden in bezit zou willen nemen.
  Waar ze zouden kunnen lezen waarom er vuurvliegers en -ballonnen Israëls land in brand hebben gestoken, waardoor een grote oogst verloren is gegaan.
  En nog veel meer zaken die het EP liever onder de pet wil houden.

  Als dát in de lesboeken in Israël zou staan…………dan was de wereld bijna te klein.
  Wat een minderwaardig stel mensen zitten daar in het EP, en dan bedoel ik allen die geen onderzoek naar het lesmateriaal van Palestijnse kinderen wilden.

  Smerige ratten!

  Like

 5. T.Troubadour zegt:

  Stem niet op deze anti-semieten.De ergste in hun soort van deze tijd

  Like

 6. Het begint erop te lijken dat er mensen in het Europarlement zitten, die willens wetens het antisemitisme blijven ondersteunen ,waardoor zelfs Hitler en zijn trawanten in de schaduw komen te staan ,de islam vertegenwoordigt een haat tegen Joden en andersdenkenden die zijn weerga niet kent!!!Naar mijn mening zou het faciliteren van de islam in Europa per direct strafbaar moeten worden gesteld met straffen als ;levenslang wegens hoogverraad !Het islamitische gedachtegoed heeft ook het europarlement besmet met alle kwalijke gevolgen vandien !Kinderen in de door de Palestijnen bezette Israëlische gebieden worden van kinds af aan opgevoed met een door de islam afgedwongen haat tegen de rechtmatige eigenaren van Israël,het Joodse volk!Zelf heb ik tijdens mijn bezoeken aan Israël gezien dat zelfs hele jonge kinderen onze bus wilden bekogelen met stenen!!!Een Palestijnse staat is aantoonbaar een idee-fix, en mag er nooit komen!!!Islam en vrede gaat niet met elkaar samen!Het wordt tijd dat een meerderheid in de tweede kamer per direct het van de Nederlanders gestolen geld wat bestemd is voor de UNWRA terugeist!!!Deze subafdeling van de United Nonsens ( VN) is een bodemloze put die zijn weerga niet kent!!Die zogenaamde “hooggewaardeerde” Sigrid Kaag ( d’66) zou per direct de gevangenis in moeten worden gegooid wegens haar medeplichtigheid aan terrorisme ,vanwege haar financiële steun aan deze pro islamitische boevenbende ( UNWRA )!Maar onze overheid is er niet meer ,behalve voor het incasseren van verkeersovertredingen en parkeerboetes !!!Ook was de de Nederlandse overheid in de tweede wereldoorlog voor 90% verkeerd, nu 78 later staat Nederland en Europa er waarschijnlijk nog slechter voor !!!Het kabinet van Mark Rutte is een voorbeeld van een stelletje onnozele lichtgewichten ,die zijn weerga niet kent in de Nederlands geschiedenis !Wie zwijgt stemt toe!!!

  Like

 7. Marc zegt:

  Dus Timmermans is een antisemiet!

  Like

 8. Marc zegt:

  Het nazisme is terug van weggeweest. Het zetelt in het parlement van Brussel!

  Like

 9. kampersrene zegt:

  ongelovigen worden bestraft met het vuur (al-nar) in het Hiernamaals Dat staat in de Koran .We staan er goed voor ! Dat Euro -parlement zou zich eens moeten verdiepen in wat dat boek allemaal schrijft…Allemaal klinkklare maar gevaarlijke onzin Wij Europeanen geloven niet meer in sprookjes….maar Islamieten met het IQ van een kip geloven… die kunnen moeilijk aanvaarden dat die Allah een verzinsel is van hun grote profeet…. dus een …sprookje zoals ze in de Katholieke scholen ons lieten geloven dat bij het laatste oordeel de hemel zou openscheuren en God de Vader op een troon gezeten over het lot van de menschen zou beslissen Terwijl de engelen op hun bazuinen een deuntje ten beste gaven….en beste gelijkgestemden ik neem uw twijfels weg Sinterklaas bestaat niet dat was uw Mama en uwe Papa

  Geliked door 1 persoon

 10. koddebeier zegt:

  Wanneer stappen we is eindeliojk uit dat fascistische EU clubje ??????? Nederland ONTWAAKT !

  Geliked door 1 persoon

 11. Jan zegt:

  Ongemakkelijke vragen aan domlinks van de Pool Dominik Tarczyński, ‘waar is de logica om hier over de sharia te spreken’ (let op de verontwaardigde koppen)

  Speech van Dominik Tarczyński na het ontvangen van de “Phyllis Schlafly Eagles” prijs in de VS!

  Phyllis Schlafly https://en.wikipedia.org/wiki/Phyllis_Schlafly

  Like

 12. Jeroen Reuven Bours zegt:

  De Europese commisies vergeten dat ze vertegenwoordigers zijn van dergelijk Europees volk. Wanneer zij zich anti-semitisch of anti-Israëlisch gaan gedragen, zijn ze in mijn ogen hetzelfde soort mens dat zich tussen 1930 en 1945 NSB noemde – en die later landverraders genoemd werden door het zwijgende volk – toen het voor Joden te laat was. We zien vandaag hetzelfde soort zwijgend volk dat het vieze gedrag van de Europese leidertjes in Brussel toelaat. Wanneer houden we Den Haag verantwoordelijk?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s