Merkel´s terugtocht een succes van de AfD-fractie – wanneer volgt de bondskanselarij?

Screenshot_351

Merkel´s terugtocht een succes van de AfD-fractie: NU HET BONDSKANSELIERSCHAP NOG!

(Door: Dr. Alice Weidel)

Uiteindelijk was de lucht te ijl: Angela Merkel maakt plaats voor een nieuwe partijvoorzitter en neemt zodoende afscheid van de functie die – zoals ze steeds opnieuw bevestigde – onafscheidelijk verbonden is met het bondskanselierschap. Het is de politieke teloorgang van een door macht bezeten persoon, die zichzelf altijd boven haar critici, boven de eigen partijbasis en niet in de laatste plaats boven de wil van de kiezers plaatste. Op halsstarrige wijze ontdeed ze tot op de dag van vandaag op onvoorstelbare manier de CDU inhoudelijk van haar kern.

De onbesuisde prijsgave van onze grenzen, de overhaaste energietransitie en de vastberaden wil om Duitsland op een presenteerblaadje uit te leveren aan de EU waren kenmerken van haar eigengereide handelwijze. Ze vernietigde niet alleen in een handomdraai het conservatieve erfgoed van de CDU, maar het lukte haar ook om ons land intern te splijten zoals niemand voor haar en het op Europees niveau te isoleren. Merkel zou al lang haar hoed hebben moeten nemen, want wie meer schade dan voordeel en nut veroorzaakt, heeft in de machtigste functie die de Bondsrepubliek Duitsland te bieden heeft niets te zoeken.

Als AfD-fractie hebben we er altijd voor gevochten om Angela Merkel kwijt te raken. Nu zijn haar dagen als bondskanselier duidelijk geteld. Het opgeven van het partijvoorzitterschap is alleen maar nog een stap om ons eindelijk te ontdoen van haar politieke falen. Om de schade te herstellen, die zij door haar heerschappij in de combinatie van ambten heeft veroorzaakt, zal een grote opgave zijn. Pas met haar volledige vertrek is een nieuw begin mogelijk, dat dit land zo dringend nodig heeft.

Bron:
www.facebook.com
Door: Dr. Alice Weidel

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in AfD (Alternative für Deutschland), Duitsland, gezond realisme, kwaadaardige opzet, landverraad, Merkel, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

14 reacties op Merkel´s terugtocht een succes van de AfD-fractie – wanneer volgt de bondskanselarij?

  1. Charles Martel zegt:

    Elke dag dat zij langer blijft is een gevaar voor Europa en geeft haar de kans ons haar Soros agenda door de strot te duwen. Wat houdt haar nu nog tegen?

    Geliked door 3 people

    • ronjaspers zegt:

      Charles Martel.Ik heb op een alternatieve site gelezen dat er s,nachts vliegtuigladingen met afrikanen duitsland ingevlogen worden,deze afrikanen worden geselecteerd op agressiviteit en geweldadigheid.Dus dat merkel opstapt maakt geen zak uit,die monsters blijven binnenkomen.

      Like

  2. Guus Velraeds zegt:

    Het is nog lang voor het 2021 is. Ze kan nog altijd veel schade veroorzaken in het kielzog van haar vertrek. Misschien duurt het niet zolang en komt de Duitsland uithollende GROKO ten val en worden nieuwe verkiezingen uitgeschreven ruim voor 2021. Laten we dat laatste dan maar hopen tenminste als de groei van de groenen ook gestopt kan worden. Merkel ging helemaal de mist in met haar open grenzen beleid, haar EU beleid waarin ze Duitsland naar de slachtbank bracht en de onnodige van elke normale context ontdane energie transitie die Duitsland naar de laatste berekeningen zeker 500 miljard gaat kosten de komende generaties. Ook als de energie wende de komende jaren teruggedraaid wordt (wat zeer waarschijnlijk gaat gebeuren) is de schade desastreus. Doordat de kerncentrales (de veiligste van heel de wereld) dichtgegooid werden moet nu in Duitsland de bruinkool massaal uit de grond gehaald worden (over CO2 reductie gesproken) want van de windmolen alleen kan de industrie niet draaien. De groene slang bijt zich in de eigen staart en op de keper beschouwd zijn alle groene maatregelen alles behalve groen en dienen ze alleen om het rood groene ideologische vuur brandend te houden.

    Geliked door 5 people

  3. Marlies zegt:

    Dit is op toodlessss herblogden reageerde:
    Voor Merkel komt een ander type leider – brengt het verandering? Nee. Hoe kan het, als bijna de hele Politiek Merkel volgde. Dan zou de AfD wél het verschil kunnen maken? Onmogelijk, om maar te zwijgen over het “opruimen” van de zwijnenstal uit Afrika en het Midden Oosten, Merkel’s erfenis

    Geliked door 1 persoon

  4. R.Kroonenberg zegt:

    Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
    .
    Zij heeft haar Macht misbruikt zoals zo velen
    het terechte tol betalen dient zich aan…
    moge haar retirade nóg veel sneller gaan,
    dan valt er wellicht nog ooit saamhorigheid te delen.
    .

    Jasterke
    .

    Like

  5. Thom zegt:

    Je kunt in een Westers land alleen heerser blijven als er voldoende mensen jouw ideeën steunen. Merkel was in feite de Prinses der Narren.

    Like

  6. droevige mof zegt:

    Friedrich Merz wordt in de Duitse kwaliteitspropagandamedia momenteel gepresenteerd als de nieuwe ster en opvolger van Merkel. Merz komt uit het internationale bedrijfsleven en heeft banden met Deep State en Soros-gerelateerde instellingen. Laten we wachten op de midterm elections in de VS. Dan had deze ster al een supernova kunnen zijn.

    Like

  7. Peter zegt:

    Haar tentakels zitten in Brussel ,daarom moet ze snel weg ,die hele kliek is verrot tot op het bot

    Like

  8. Elisah zegt:

    Ondertussen,
    https://fenixx.org/2018/10/31/duitsland-vermoedelijk-moslimterroristen-achter-de-poging-een-hogesnelheidstrein-te-laten-ontsporen/

    Duitsland: Vermoedelijk moslimterroristen achter de poging een hogesnelheidstrein te laten ontsporen

    De Duitse autoriteiten onderzoeken een blijkbaar mislukte poging om een hogesnelheidstrein van de ICE-intercity te beschadigen en te ontsporen nadat er in de buurt van de trein berichten in het Arabisch werden ontdekt die dreigen met meer aanvallen.
    De poging tot een aanval op een intercity ICE-trein tussen Neurenberg en München betrof een staalkabel die over de sporen en houten wiggen op de rails was gespannen, meldt Die Welt, en vond plaats op 7 oktober.

    Like

  9. Elisah zegt:

    Merkhell bedankt…
    https://fenixx.org/2018/10/31/rapefugee-serie-meisje-15-in-munchen-verkracht-door-zes-afghanen/

    Rapefugee serie: Meisje (15) in München verkracht door zes Afghanen

    Niet alleen in het “verkrachtingsmekka” Freiburg – ook in de deelstaathoofdstad München voldoen de genitale goudstukken van Merkel in perfectie, waarvoor ze het land werden binnengebracht: Slechts enkele dagen nadat de massaverkrachting in Freiburg door minstens zeven Syriërs en de beestachtige groepsverkrachting-moord van minstens zeven Senegalezen in het midden van Rome bekend werden – is nu een reeks van afschuwelijke seksuele misdaden in het midden van München bekend gemaakt.

    Like

  10. Elisah zegt:

    Genitalgoldstūck,
    https://fenixx.org/2018/10/31/alweer-freiburg-vluchteling-verkracht-zowel-drie-vrouwen-als-schapen-en-geiten/comment-page-1/#comment-138092

    Alweer Freiburg : “Vluchteling” verkracht zowel drie vrouwen als schapen en geiten

    Duitsland – Een massaverkrachter is in het net van de politie van Freiburg gelopen. Tussen mei en juli zou de 28-jarige “vluchteling” drie vrouwen seksueel hebben aangevallen. Bovendien heeft de Eritreeër meerdere schapen en geiten verkracht. Dit is uit een positieve DNA-analyse match gebleken. De man is nu in hechtenis.

    Like

  11. Steven zegt:

    In 2021 bestaat Duitsland en ‘Nederland’ al niet meer bij ongewijzigd beleid!

    Like

  12. Ronald B zegt:

    Alice Weidel zou een topbondskanselier zijn!!! Zij maakt Duitsland weer voor Duitsers!!!!!

    Like

Plaats een reactie