VIDEO: Moskeebezoek school onder vuur

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", achterlijkheid, Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, political correctness, propaganda, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

26 reacties op VIDEO: Moskeebezoek school onder vuur

 1. Elisah zegt:

  Video uit de VS 2012, mozzels stenigen Christelijke predikers…

  Like

 2. Statler & Waldorf zegt:

  Stap voor stap worden kinderen voorgekookt.
  Elke generatie weer wat verder.
  Over 30 jaar staat hier in het dorp een minaret bovenop de RK-kerk en 10 jaar eerder op alle kerken in de grote steden.

  Zoals mijn vader zaliger zei: en fin, ze zoeken het maar uit ……..

  Geliked door 2 people

 3. Wachteres zegt:

  Carola van den Broek
  27 oktober om 09:36 ·

  GETUIGEN GEZOCHT !!!!!! BOOS ONTZETTEND BOOS

  Vorige week zaterdag 20 oktober rond 16.30 fietste mijn moeder onder viaduct door bij de Rompertse Baan in Den Bosch. Onder het viaduct stond een stel jongeren met een licht getint uiterlijk met een plastic zak in de hand, deze zak zat vol met braaksel. Op het moment dat mijn moeder van 79 jaar passeerde krijg ze de volle zak met braaksel in haar gezicht geworpen. Waarop de zieligers lachend riepen in de roos!!

  WIE WAS HIER GETUIGEN VAN, OF HEEFT STOERE VERHALEN GEHOORD EN WEET WIE DE DADERS ZIJN ??????

  Graag een pb bericht, gelieve deze post niet te gebruiken als uitlaat klep rascistische opmerkingen!!!

  DELEN WORDT OP PRIJS GESTELD

  Er is aangifte gedaan
  11 vind-ik-leuks251 opmerkingen1,2 d. keer gedeeld

  Geliked door 2 people

  • Cathja zegt:

   @Wachteres op 30/10 om 21:50

   Nee, ik zal geen racistische opmerkingen maken. Maar opnieuw is er bewezen welk soort ‘mensen’ hier bezig zijn geweest! Mensen, ‘waardevoller dan goud’, zo kregen we een keer te horen.
   Vreselijk minderwaardig wat ze deze vrouw hebben aangedaan! Wat een laf volk is het, om zoiets bij een weerloze vrouw te doen!
   Alleen zijn ze te schijterig. Ze opereren altijd in groepsverband. Daarin zie je wat van hun intens laffe aard terug.

   Ik hoop dat er getuigen zijn die iets willen vertellen. Het is geen gemakkelijke zoektocht, want sinds de open grenzen hebben we honderdduizenden ‘licht getinten’.

   Ik hoop dat deze mevrouw deze hele nare ervaring weer te boven komt. Ik wens haar sterkte!

   Geliked door 2 people

  • kampersrene zegt:

   Ik hoop dat ze die daders snel kunnen vinden ….Ik heb een troost voor jou en uw moeder Die smerige en laffe aanval gebeurde niet door”” mensen””……. maar door een bepaalde soort islamieten die er uitzagen als mens

   Like

  • delamontagne zegt:

   Ik vind het dus NIET leuk.
   Ik kan alsmaar niet begrijpen waarom er geen grotere groepen NL-ers zijn die niet eens een tegen actie ondernemen tegen dit soort allochtoon-gajes.

   Like

 4. Tistochwat zegt:

  Ja! Neem die schoolkinderen mee naar een wrede ‘halal’ slachtpartij!
  Elk normaal Nederlands kind zal daarvan walgen en hopelijk voorgoed genezen zijn van die ‘vreedzame’ islam!

  Geliked door 1 persoon

  • delamontagne zegt:

   Een van de aller/aller-eerste Moskeeën in NL werd in Ridderkerk gebouwd, de “Bait Al-Rahmaan” Moskeet van de Molukse moslim gemeenschap daar in de buurt.
   Dat was in 1986.
   Ik heb daar niet heel ver vandaan gewoond en maakte ook weleens een praatje met die Molukse mensen.
   Helemaal niet zo als b.v Marokkanen zijn, ze zijn erg vriendelijke mensen.
   Mijn kinderen gingen op de school ernaast en die school kreeg ook een uitnodiging om na de opening een kijkje te komen nemen.
   Die school weigerde. Wij zijn toen wel met de kinderen een kijkje gaan nemen en werden zo,n beetje rondgeleid.
   Niks van enige poging voor bekering of geloofsverkondiging.
   Ik had me toen nog niet zo in die islam-absurditeit verdiept als later d.m. van internet en lezen etc.
   Het enige wat ik er toen van wist was uit die moslim-landen zelf en daar gezien.
   Ik vond het toen al allemaal een ACHTERLIJK gedoe, maar als je toendertijd, jaren 70-80 tegen NL-ers zoiets vertelde werd je ONGELOVIG aangekeken en “’t zal wel !”……..
   Nu, 10-tallen jaren later, gaat het nieuws vrijwel dagelijks over islam, terroristen en al het andere “fijne” van die nieuwigheid.
   Als ik zo,n filmpje zie met die ONNOZELE onderwijzeressen die glimlachend toekijken hoe hun leerlingetjes op de gebedsmatjes met hoofd omlaag liggen, kan ik m’n woede nauwelijks bedwingen.
   Als mijn kinderen, ze zijn nu tussen 40/50 jaar, nu op school zouden gaan en gedwongen werden mee naar de moskee te gaan, zou ik ze al die gruwelijkheden van de islam vertellen.
   Ik las toch ergens dat ’t al 100.000 kinderen zijn die meegenomen worden naar die moskeeën.
   Ik kan het nauwelijks geloven.

   Geliked door 1 persoon

 5. Cathja zegt:

  Behalve met de reactie van de SP ben ik het eens met de andere twee politici, die verontwaardigd zijn over het verplichte moskeebezoek, het bidden én het opzeggen van de islamitische geloofsbelijdenis door hele jonge kinderen. Hierdoor worden nog jonge en onschuldige -dus beïnvloedbare- kinderen op het verkeerde spoor gezet voor wat de islam betreft, en worden zij in feite voorgekookt om zich later tot de islam te bekeren. Zeer foute boel!

  De SP moet overigens niet zeuren over kerkbezoek, Bijbel lezen en psalmen zingen, want dat gebeurt enkel en alleen door de kinderen die in een christelijk gezin opgroeien. Geen dwang dus richting kinderen van niet gelovige ouders, of moslim-kinderen.

  Het moet echter afgelopen zijn met moskeebezoek, met alles wat onze kinderen daar aan vergif binnen krijgen! Ze kunnen ook uit lesboeken leren wat verschillende religies inhouden. Daarvoor is het onnodig om wekelijks naar een moskee te gaan.

  Wat een smeerlappen eigenlijk, die imams!.

  Geliked door 1 persoon

  • Steven zegt:

   Het ligt niet aan die imams dat die kids naar de mos..ughh..kee gaan, maar door het LINKSE krapuul hier in Nederland die op een vieze gluiperige manier kinderen proberen te beïnvloeden om zich klaar te stomen voor wat men werkelijk van plan is met Nederland!

   Geliked door 1 persoon

   • Cathja zegt:

    Beste @Steven,
    het is toch echt de imam die deze kinderen tot allah laat bidden en hen de islamitische geloofsbelijdenis leert. Al kwijlend doet hij dit, want hij merkt dat zijn ‘buit’ binnenkort binnen is.
    Dat LINKS het geen ene moer kan schelen dat deze kinderen gehersenspoeld worden door de islam, zegt meer dan genoeg over het soort mensen die nota bene onze eigen landgenoten zijn.
    Van mij mogen ze in het Midden-Oosten neerstrijken. Kunnen ze volop genieten van alles wat de islam hen te bieden heeft!

    Geliked door 1 persoon

  • Wim zegt:

   Goed gezien wat die SP betreft Cathja. De haat richting eigen volk, in dit geval christenen, spat eraf. Bovendien een totaal niet ter zake doende opmerking die alleen beoogt mohammedanen uit de wind te houden. Erg doorzichtig.

   Geliked door 1 persoon

 6. delamontagne zegt:

  Moskee bezoek, gedwongen door scholen, bestaat absoluut niet in Frankrijk.
  Wet op de Laïticé van 1906, SCHEIDING KERK EN STAAT.
  Als je dit hier zou vertellen kunnen ze amper geloven.

  Sloop toch die moskeeën van jullie, die fabrieken van terrorisme de hoge plaatsen van WAANZIN en geheiligde Onwetendheid.

  Jullie zijn “fetisjisten” zonder het zelf door-te-hebben.
  Geloven in de kracht van een steen en aanbidden die meteoriet-steen.
  Het is een symbool van de staat van onbeweeglijkheid / onveranderlijkheid waarin je verkeert, een staat van geestelijke sclerose.

  Keer die achterlijke islam de rug toe.
  Die islam met zijn slavernij, haat, antisemitisme, onverenigbaar met een normaal leven, Pédofilisch, vrouwenhaat, intolerant, dodelijk en inplaats van vooruitstrevend terugverlangend naar de Middeleeuwen.

  De duivel Allah, z.g.n. als God gevreesd en zijn chef-Marionet Mohammed die een model zou kunnen zijn voor Hitler, Dutrouw, Joseph Mengele, Pol Pot en Bin Laden en nog veel andere wreedaards.
  Het grote Kwaad gepersonifeerd.

  Geliked door 1 persoon

  • delamontagne zegt:

   Laat jullie vrouwen, de moslimas hun sluiers vallen en maak ze tot gelijken inplaats van een sexobject voor jullie.
   Verbrand de Koran, dat allereerste voorwerp van jullie lijden, van je Minachting voor die mensheid die niet zoals jullie zijn.
   Laat die waanzin van grootheid die je hebt toch achter je.

   Investeer liever in je aardse leven het enige dat hoop en verwachting kan geven..
   De paradijselijke Hemel is niet dat grote Bordeel waarin jullie geloven noch de Taveerne van Bachus, niet Marrakech of Thailand een plaats van luxe en losbandigheid.

   Laat je inspireren door de voorbeelden van de volkeren die jullie verafschuwen, maar zonder wie jullie nog in een staat van wilden zouden leven.
   Gebruik jullie rijkdommen voor menselijke ontwikkeling en onderwijs en nooit meer voor die wapenwedloop om jullie in onderlinge twisten te doden.
   Weinig geld voor Ziekenhuizen en infrastructuur die er onder lijden maar wel veel geld, miljarden voor pharaonieke Mosketen.

   JULLIE ISLAM IS EEN TEGENWERKENDE KRACHT IN ONTWIKKELING, ZOALS ER NOG NOOIT EEN IS GEWEEST IN DE GESCHIEDENIS.

   Salem Ben Ammar ( = een afvallige Tunesische moslim, nu Fransman en wetenschapper aan een Fr Universiteit.
   Heeft permanente bewaking )

   Geliked door 2 people

   • Cathja zegt:

    @delamontagne

    Als je de waarheid spreekt over de islam ben je je leven niet meer zeker. Er rust een Fatwa op je. Die raak je nooit meer kwijt.
    Hoewel deze man volkomen gelijk heeft met alles wat hij zegt, zal er nooit verandering komen in de moslimwereld. Modernisering is een erg vies woord en allah en zijn profeet zouden er schande van spreken.

    Deze man is voor de rest van zijn leven een gevangene.

    Geliked door 1 persoon

 7. elena zegt:

  schandalig dat dit tot het onderwijs hoort, uw kind wordt hier niets wijzer van, in tegendeel ze weten niet wat recht is want allah is niet de God van Abraham, Isaak en Jacob

  Like

 8. kampersrene zegt:

  Als ze diversiteit zo hoog in het vaandel dragen moeten ze moslim kinderen ook verplichten naar de kerk te gaan en leren bidden ……..maar dat zal niet pakken ……protest alom

  Geliked door 2 people

 9. Thoth zegt:

  Orwell 1984 : “..waarin de partij altijd gelijk heeft”

  Zie hier, de hersenloze ‘juffrouw’ en ‘meesters’ die een linkse ideologie aanhangen.

  Geliked door 1 persoon

 10. henk zegt:

  waaroms moet de EU een moslim gemeenschap worden ? ik denk uit grootheidswaanzin, de EU moet groter en groter worden, Turkye erby enz. enz, alles voor een groter en machtiger EU

  Like

 11. koddebeier zegt:

  Oprotten met die zooi, geen verplicht moskee bezoek voor schoolkinderen !!

  Geliked door 1 persoon

 12. Jan zegt:

  Als schoolleiding zou ik de kinderen stenigingen, hand- en hoofd afhakken, liquidaties laten zien, de hoererij van huwelijken van 1 dag zoals in Iran, verkrachten van jonge jongetjes in Afghanistan, dat weten zij wat hen te wachten staat.
  SP is SGP zijn kutpartijen van weekdieren. Hoe die ‘zorgvuldig’ hun woorden kiezen als zij iets zeggen; je zou eens op lange mosseltenen trappen. Zootje lafbekken.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s