CARTOON

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Klaas”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Illegalen, Immigratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, machtswellust, Marxisme, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, VS. Bookmark de permalink .

4 reacties op CARTOON

 1. Aegolius cs zegt:

  Ik had liever een olifant achter dat stalletje gezien.

  Trump is bezig: illegalen waarvan een geboorte in de V.S. plaatsvindt zal niet langer Amerikaan zijn. Dit zal zeker gevolgen hebben voor de illegalen.

  Like

 2. paulzwueste zegt:

  Hij pakt ze precies op het punt waar ze hun terreur mee waar maken, tussen hun benen!
  De overmacht van al dat lichtbruin-getint tot zwart gepeupel dat hun verstand in de kop van hun lul heeft zitten mag vanaf nu neuken wat ze willen tot hun lichtbruin-getinte tot volledig zwarte zaadspuiter volledig versleten is, het land uit, geen stemrecht, geen zorgverzekering, geen uitkeringen en geen verblijfsvergunning meer!
  Dus oprotten of afrotten.
  Kies maar…!!!

  Geliked door 1 persoon

 3. leefbarbaar zegt:

  Dat geldt zeker ook voor de PvdA. Deze overlaadde de gastarbeider met uitkeringen en toeslagen in ruil voor stemmen. Totdat de gastarbeider voor zichzelf begon in de politiek en het gevolg kennen we, de moslim verziekt nu ons bestuur.
  In mindere mate deden andere partijen ook hetzelfde, maar zelfs die oplichters van D666 zijn er van genezen, hun kieslijsten zijn tegenwoordig roomblank.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s