“Migratie is geen mensenrecht” – Oostenrijk zal VN-migratieakkoord niet ondertekenen!

Screenshot_360

De Oostenrijkse vicekanselier Strache (links, FPÖ) en kanselier Kurz (ÖVP).

(Door: David Berger – Vertaling: E.J. Bron)

Goed nieuws uit Oostenrijk: Oostenrijk zal het noodlottige globale migratiepact niet ondertekenen in december. Hongarije, Australië en de VS hebben dit ook al besloten. Alleen het “gemerkelde” Duitsland is vastbesloten zijn ondergang per decreet te ondertekenen. Na uitvoerig overleg en controversiële discussie is de ÖVP/FPÖ-regering in Wenen er over eens geworden:

philosophia perennis

Oostenrijk zal zijn bedenkingen voorleggen

De regering van Oostenrijk zal niet deelnemen aan de conferentie in Marrakesh, waar het pact op 10 en 11 december ondertekend moet worden. Oostenrijk wil echter tijdens de geplande algemene vergadering van de VN na de ondertekening zijn bedenkingen tegen het pact voorleggen en preciezer uitleggen. Dat kondigden kanselier Sebastian Kurz (ÖVP) en vicekanselier Heinz-Christian Strache (FPÖ) aan.

Vervaging van legale en illegale migratie

Het is voor de Oostenrijkse regering een belangrijk punt dat het door het pact tot een vervaging van de verschillen tussen legale en illegale migratie zal komen: migratie is en mag ook geen mensenrecht worden. “Het kan daarom niet zo zijn dat er geen onderscheid wordt gemaakt tussen legale en illegale migratiestromen”, aldus Strache. Oostenrijk zou in de migratiekwestie “soeverein en zelf bepalend” moeten blijven, aldus Strache.

Bovendien weet men in Oostenrijk zeker dat het VN-migratiepact zich weliswaar voordoet als onschuldig en een gewone intentieverklaring, maar op een bepaald moment via de achterdeur in de wetgeving van de ondertekenende landen ingevoerd zal worden.

Belangrijke staten zullen VN-migratiepact niet ondertekenen

Oostenrijk behoort samen met Hongarije, Australië en de VS tot de vier van de 193 landen die hun handtekening onder het akkoord weigeren te zetten.

Alice Weidel van de AfD heeft al een standpunt ingenomen over het besluit van de Oostenrijkse regering: het zou “een consequente beslissing zijn in het belang van de eigen bevolking.” Ook Duitsland zou dit “maaksel” niet mogen ondertekenen: “Het is een onberekenbaar risico voor ons land en heel Europa. Hier wordt in feite de illegale migratie gelegaliseerd en mensen uit de hele wereld, die bereid zijn om te immigreren, de sleutel van ons sociale stelsel in handen gelegd. Ze dienen van tevoren dezelfde rechten als de oorspronkelijke bevolking te krijgen en zouden op alle terreinen gelijkgesteld worden aan de Duitsers.”

Derhalve zou het Global compact for Migration compleet afgewezen moeten worden in december. Daar zou de hele fractie van de AfD voorstander van zijn, aldus Alice Weidel.

Bron:
https://philosophia-perennis.com
Door: David Berger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Allochtonen, Arabische wereld, Azië, Barbarisme, christendemocraten, cultuurrelativisme, Demografie, Derde Wereld, Eurabië, Europa, FPÖ, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Multiculti, Naïviteit, Nationalisme, onwetendheid, Oostenrijk, Patriottisme, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

11 reacties op “Migratie is geen mensenrecht” – Oostenrijk zal VN-migratieakkoord niet ondertekenen!

 1. Wijze van Zion zegt:

  Tsja, wat is het verschil tussen de acties van zelfmoordterroristen en wat we door de strot geduwd krijgen…?

  Geliked door 1 persoon

 2. Steven zegt:

  Heeft die DWEIL van een Fransje als met geheven vingertje gewaarschuwd voor Artikeltje zoveel?

  Geliked door 1 persoon

 3. koddebeier zegt:

  Oostenrijk, Hongarije, Australië en de VS hebben tenminste een regering die hun hersens gebruiken, bij het Haagse krapuul ontbreken die jammer genoeg !

  Geliked door 1 persoon

 4. Walter Borgers zegt:

  Oostenrijk zou NA de ondertekening een verklaring willen afleggen, en waarom niet ERVOOR, zo dat er nog landen kunnen zijn die er nog over kunnen of willen nadenken. En ik zou wel eend willen weten wie die 193 landen zijn, die zouden ondertekenen????

  Like

 5. Marc zegt:

  Hoe is het mogelijk? 189 landen zijn bereid om hun soevereiniteit op te geven!

  Dat is vanuit het gezichtspunt van de meeste van die landen, ten slotte derde wereldlanden, te begrijpen. Maar waarom al die westerse landen?

  Dit akkoord is uitsluitend een vrijbrief voor falende staten om hun overtollige bevolking te lozen naar om het even welk land dan ook. Daarbij krijgen de ‘individuele’ “vluchtelingen” de keus naar het land met de beste sociale voorzieningen te vertrekken.

  Daar hebben de autochtone volken van Europa geen ene zak aan. Sinds kort keren ook Duitse werkgevers zich tegen dit zelfvernietigende merkelianisme. Het is te hopen dat met name werkgevers tot inzicht komen, want uiteindelijk vormen zij het excuus voor Merkel, Rutte cs, om de vernietiging van Europa gestalte te geven.

  Geliked door 1 persoon

 6. scherpschutter1943 zegt:

  Dit verdrag is de kers op de afscheidstaart van mevrouw Merkel Ze kan met een gerust hart terug treden. Zij heeft haar doel, waar ze jaren aan gewerkt heeft, bereikt. DUITSLAND IS NAAR DE KLOTEN.

  Like

 7. Helena zegt:

  Hongarije, Australië, de VS en Oostenrijk hebben leiders met gezond verstand, maar daar is ook op gestemd door burgers met gezond verstand! Hier zitten we dankzij de domme politiek ‘correcte’ landverraders opgescheept met de poedel van merkel!!!

  Like

  • Bezorgde burger zegt:

   Hoe kan het dat 70-80% van de kiezers in West Europa op partijen stemt die het land naar de afgrond brengt?
   Hoe kan het dat deze mensen niet inzien dat hun identiteit, cultuur, normen en waarden, toekomst en de toekomst van hun kinderen naar de kloten gaat en wordt opgeofferd aan vreemdelingen die nog nooit iets aan hun land hebben bijgedragen?

   Bestaan de West Europese mensen voor zo’n groot percentage uit mensen die gebaat zijn bij deze zelfvernietiging of is het aantal vreemdelingen inmiddels al zo groot geworden?

   Of kan het zijn dat de verkiezingen gewoon gemanipuleerd worden?

   Like

   • Liwadder zegt:

    Bezorgde burger, het volgende : Ten 1e omdat veel kiezers niet op partijen durven te stemmen als FVD en PVV. Ten 2e omdat de burgers -ten onrechte overigens- het grootste vertrouwen hebben in Rutte. Terwijl de VVD allang hun eigen identiteit hebben verloren. Je kunt het beter Groen links 2 noemen. Als Verdonk de VVD leidster was geweest had ze het Marrakesh verdrag gelijk in de prullenbak gedeponeerd. Ook oud VVD’er Bolkestein heeft tegen Rutte gezegd NIET!! te tekenen. Maar helaas helaas we hebben een premier die alles weg lacht en bagatelliseert, die de oppositie niet serieus neemt en de terechte bezwaren van het FVD en PVV naast zich neer legt en Eurofiel Frans Timmermans serieus neemt.Ondanks dat het “verdrag” helemaal niet via de EU gaat meent Timmermans er natuurlijk wel weer eens mee te bemoeien zoals gewoonlijk. Maar dat verbaasd mij al helemaal niet meer de Europese Clan bemoeit zich immers overal mee, de notoire drank aanbidders.Landen die niet tekenen hebben soevereiniteit hoog in het vaandel. en ja opmerkelijk is dat Oostenrijk wel naar Marrakesh gaat om een verklaring te geven NA!! het onder tekenen wat Walter Borgers al aangaf, maar waarom niet VOOR!! het onder tekenen??? .Maar ALS!! Oostenrijk VOOR!! het ondertekenen een verklaring geeft is het nog maar de vraag of Rutte dan alsnog niet tekent.

    Like

 8. koddebeier zegt:

  Hadden de Haagse onbenullen maar zoveel hersens, die laffe honden tekenen altijd bij het kruisje !

  Like

 9. Jan zegt:

  Kurz: “Moslimmigratie zijn de oorzaak van opkomend antisemitisme”

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s