VIDEO: “Pact van Marrakesh” vrijbrief voor migranten

 

Over enkele maanden tekent de regering het ‘Pact van Marrakesh’ dat de rechten van vluchtelingen regelt. Nederland doet dat in VN verband. De vluchtelingen krijgen daardoor veel meer rechten op steun en verblijf dan nu het geval is. Roelof Bisschop (SGP) legt het uit

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Wachteres”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

23 reacties op VIDEO: “Pact van Marrakesh” vrijbrief voor migranten

 1. koddebeier zegt:

  Nederland uit de VN en de EU !!

  Like

 2. Claudia M. zegt:

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/2745557/migratiepact-is-olifant-in-de-kamer
  Q; Premier Rutte zegt dat het migratiepact niet bedoeld is ’om migratie van zuid naar noord te bevorderen’. ,,Het zegt ook niet dat er meer migratie moet komen, maar dat die juist beter moet worden gemanaged.’’ Om dat voor elkaar te krijgen wil de premier ook afspraken maken met landen ’diep in Afrika’.

  Ja nou, die migratie wordt immers nu ook al zo lekker gemanaged… Oh, en met Afrika is het ook zo lekker afspraken maken…

  Like

  • scherpschutter1943 zegt:

   Laat duidelijk zien wat een smerige leugenaar die Rutte is. Dat zo’n figuur nog als minister president van dit kloteland kan blijven functioneren, is mij een raadsel. Hij had al jaren onder grond moeten liggen.

   Like

   • Steven zegt:

    En als je dan de peilingen kijkt dan staat die ̶R̶o̶t̶t̶e̶ Rutte gewoon nog aan kop.
    Schijnbaar vindt de bevolking het allemaal wel Oké!

    Like

  • Steven zegt:

   Eigenlijk wil hij hiermee vertellen dat hij dat pact voor Nederland gewoon door de strot drukt. Niets meer en niets minder!

   Like

  • Patriot 2.0 zegt:

   Afspraken maken? Managen?
   Dat kan, en wel als volgt: NEE!

   Like

  • Patriot 2.0 zegt:

   Stel je voor: er staat bij mij iemand voor de deur en die zegt: ik kom jouw koelkast leeg eten en ik kom bij je wonen. Ik aarzel als hij dat zegt. De meneer zegt dan: we moeten samen verder, laten we de zaak gaan “managen”. Haha…….. zie je het voor je?

   Like

  • fleckie zegt:

   Als ‘bijverschijnsel’ mogen we dan. zeker. …ENORM. GROTE GROEPEN DIVERS- GEKLEURDEN ……met hun ..’MEEGEBRACHTE. CULTUUR’…….VERWELKOMEN. *~*~*~*~*~ ( onder. ‘LANDVERRAAD’ no.15, attendering op HONGAARSE advocate, i.v.m. ………’ zelfverdediging ‘ tegen ‘ bepaalde
   overvloed’.*~*~*~*~*~*~*~

   Like

 3. Alphons Mantel zegt:

  nog meer schade aan natuur en koopkracht, dus niet doen

  Like

 4. Ruud zegt:

  Deze leugenaar gelooft inderdaad in zijn eigen leugens. Hoe lang moeten we dit nog dulden.
  Een goede tussenoplossing zou zijn dat nu reeds wordt vastgelegd dat zodra er een nieuwe rechtse regering is dit pact wordt teruggedraaid. Overigens een ijzersterk programmapunt voor een rechtse coalitie als tegenhanger voor deze coalitie van cultuurverraders.

  Geliked door 1 persoon

 5. Thomasson zegt:

  @Claudia M. Zodra Rutte begint wat te zeggen, moet iedereen direct de recorder van zijn smartphone aanzetten. Het is overduidelijk dat hij de volgende leugen – in een eindeloze reeks – gaat aankondigen. Wij mogen ons vragen of de man überhaupt in staat is de waarheid te vertellen. Bij hem neemt het liegen pathologische vormen. Zou hij Pinokkio zijn, dan was zijn neus al meter lang. Hoe dan ook, als deze “poedel van Merkel” zou het Verdrag van Marakesh tekenen, dan begint de zandloper direct te lopen. Het zal eigen hands tekenen voor het fysieke einde van Nederland. Natuurlijk wil de VN dat Europese landen het Verdrag zo snel mogelijk tekenen. DE VN IS GEEN ORGANISATIE VOOR WESTERSE LANDEN. De VN bestaat voor het leeuwendeel uit primitieve, zwaar corrupte en achterlijke Derde Wereldlanden. Landen die mensen beschouwen als afval. Net zo goed dat de boeren in Nederland hebben een probleem met overschot aan koeienmest en kernreactors met rest radioactief aval, zo hebben Derde Wereldlanden problemen met overschot aan mensen. Het idee achter de zgn. Vluchtelingen en migrantenverdrag is: Europese landen te veranderen in dumpplaats voor de mensenafval uit de Derde Wereld. Mag Joost ons vertellen hoe zal Nederland al dat gedumpte afval kunnen herbergen? Koeienmest kan nog verwerkt worden in biogas, in de verrijking van de bodem enz. Maar hoe zal Nederland de afval uit Islamitische landen en Afrika herbergen en verwerken. Gespuis die per direct het land in gevaar zal brengen? Helaas vragen Rutte en zijn pluchebende geen vragen. Het zal hen een zorg zijn.

  Gelukkig zijn er nog in de Kamer mensen zoals Roelof Bisschop (SGP) die wel kritische vragen stellen en niet bij Merkelina op schoot willen zitten. .

  Like

 6. Patriot 2.0 zegt:

  P.S. Fleur Agema (PVV) liet zich in de Tweede Kamer niet piepelen door die VVDer ….

  Like

 7. Wachteres zegt:

  Dit artikel van een paar week geleden kwam ik nog tegen:

  https://www.express.co.uk/news/politics/882881/Brexit-EU-secret-document-truth-British-public

  We were lied to! Secret document FCO 30/1048 kept truth about EU from British for 30 years

  We zijn voorgelogen! Geheim document FCO 30/1048 hield 30 jaar lang de waarheid over de EU achter voor de Britten

  A SECRET document, which remained locked away for 30 years, advised the British Government to COVER-UP the realities of EU membership so that by the time the public realised what was happening it would be too late.

  Een GEHEIM document, dat 30 jaar lang is weggestopt, adviseerde de Britse regering om de realiteit van het EU-lidmaatschap te verbergen, zodat tegen de tijd dat het publiek zich realiseerde wat er gebeurde, het te laat zou zijn.

  The classified paper, dated April 1971, suggested the Government should keep the British public in the dark about what EEC membership means predicting that it would take 30 years for voters to realise what was happening by which time it would be too late to leave.

  Het geheim document, gedateerd april 1971, adviseerde dat de regering het Britse publiek in het ongewisse moest houden over wat het lidmaatschap van de EEG betekent, het voorspelde dat het 30 jaar zou duren voordat de kiezers zouden beseffen wat er gebeurde.Tegen die tijd zou het te laat zijn om uit de EU te gaan.

  Like

 8. Roeland zegt:

  Geen sociale huurwoningen meer, nog grotere wachtlijsten voor autochtonen, voorrang voor “statushouders” , AOW met 68 jaar. Verzorgingshuizen gesloten. Referenda afgeschaft.
  Soms bijna 800 kilometer files , ziekenhuizen die failliet gaan. Sint en Piet discussie, Feest i.p.v. Kerststollen..en zo kan ik nog uren doorgaan.
  Maar.. Rutte gaat zijn handtekening zetten, want er kunnen nog best wel wat mensen bij.
  Niet meer uit te leggen. Waarom die VVD nog steeds op 31 zetels staat?
  Wat een RAMPLAND is dit geworden.

  Like

 9. kampersrene zegt:

  Pact van Marrakech….maar Marokko heeft strenge voorwaarden voor landgenoten die willen immigreren naar Nederland of andere Europese landen….1- je moet een fanatieke moslim zijn met optie voor terrorisme. 2-.je moet een serieus strafblad hebben…3-..je mag niet vies zijn om een vrouw te verkrachten…4 …je bent een geboren geweldpleger…Indien je aan die eisen voldoet krijg je toelating voor de Westerse beschaving naar de kl….te helpen met steun van de EU…en ……Marokko is zijn krapuul kwijt en kunnen nu werken aan hun beschaving

  Like

  • Thomasson zegt:

   @kampersrene. De regering van Marokko hoeft geen voorwaarden te stellen voor Marokkanen migratie. Al de voorwaarden in je commentaar zijn bij iedere Marokkaan automatisch aanwezig. Zij krijgen deze eigenschappen via hen genen. Dus ze zijn al bij de geboorte toekomstige verkrachters, terroristen, criminelen, geweldplegers en alle andere eigenschappen. De Berbers staan bekend als de alle laagste gespuis in de islamitische wereld. Zo zijn ze al altijd geweest. Dit volk leefde al sinds de Romeinse tijd van piraterij en struikroverij. De Arabieren in Marokko behandelen ze als afval. Het is wel heel vreemd dat Historici hadden destijds de Nederlandse regering niet gewaarschuwd, alvorens men deze hoop analfabetendrek hierheen werd gebracht. Waarschijnlijk waren de universiteitgeleerden, toentertijd, niet in staat advies te geven. Zij waren bezig met kritische en revisionistische LSD-trips tussen de colleges heen of zij waren gewoon high. .Wij kunnen deze intellectuele en hoogopgeleide “Bloemenkinderen” bedanken voor de verrote wereld die ze hebben achtergelaten: een horrir die zelfs in de 21se eeuw niet ophoudt. .

   Like

 10. Barbara Marquart Scholtzsit zegt:

  Over enkele maanden? Het gebeurt volgende maand al. En wat ik niet begrijp is dat er nooit enige
  ontsnappingsclausule wordt ingebouwd voor als het mis mocht gaan.
  En ik geef iedereen op een briefje dat het mis gaat. Dit is een gigantische miskleun!

  Like

 11. Jan zegt:

  Herbert Kickl, Minister Binnenlandse Zaken, Oostenrijk

  Like

 12. Jan zegt:

  Linkse kutvolk tegen Baudet

  Baudet leest diep in de nacht 100 (!) vragen voor, tot ergernis van Kamer
  De voorman van Forum voor Democratie (FvD) had al die vragen in oktober al schriftelijk aan staatssecretaris Mark Harbers van Justitie en Veiligheid gesteld, maar had daarop nog geen antwoord gekregen. Baudet begon als laatste spreker in de rij om vlak voor half twee ’s nachts aan zijn bijdrage, waarvoor hij vooraf 40 minuten spreektijd had aangevraagd, veruit het meest van alle deelnemende Kamerleden. Hij eindigde overigens keurig binnen de tijd.

  Farid Azarkan (DENK) betichtte de FvD-leider van ‘zeemeeuwpolitiek’. ,,De heer Baudet komt aanfladderen, krijst de boel bij elkaar, schijt de boel onder en laat ons alles opruimen.’’ Baudet ging kort daarna verder met vraag 56 tot en met 100.

  https://www.ad.nl/politiek/baudet-leest-diep-in-de-nacht-100-vragen-voor-tot-ergernis-van-kamer~ad80005a/

  Like

 13. Jan zegt:

  Azarkan: “Dat was metaforisch bedoeld”
  Baudet: Rétorisch bedoeld

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s