Persconferentie openbaart opnieuw het falen van de staat!

Screenshot_401

Freiburg – Falen van de staat in zijn ergste vorm! Hoeveel slachtoffers moeten er nog vallen totdat er eindelijk tot handelen wordt overgegaan?

(Door: Dr. Alice Weidel – Vertaling: E.J. Bron)

De ontwikkelingen in de zaak van de groepsverkrachting van een 18-jarige vrouw in Freiburg maakt je sprakeloos. Majid H. misbruikte het verdoofde meisje voor een discotheek, liet haar in de bosjes liggen en haalde minstens zeven ander mannen, die zich meer dan vier uur lang aan het weerloze slachtoffer vergrepen. De onderzoekers zijn inmiddels in het bezit van het DNA van de daders, er wordt verder onderzocht. Men gaat uit van tot tien daders.

Tijdens de persconferentie van vandaag werd bekend dat de hoofdverdachte Syriër bij de politie al bekend was al veelpleger. Hij zou al een keer eerder de initiatiefnemer van een groepsverkrachting geweest zijn, toen hij met twee andere mannen over een vrouw heen viel. Enkele van de daders zouden met wapens op internet geposeerd hebben en nauwe banden hebben met de Koerdische arbeiderspartij PKK. Het is onbegrijpelijk waarom Majid H. nog op vrije voeten was en niet al lang werd uitgezet. In Freiburg openbaart zich eens temeer het falen van de staat in zijn ergste vorm. Hoeveel slachtoffers moeten er nog vallen totdat er eindelijk tot handelen wordt overgegaan?

Bron:
www.facebook.com
Door: Dr. Alice Weidel

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Rapefugees", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", AfD (Alternative für Deutschland), asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Duitsland, Elite, establishment, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Links fascisme, Linkse christenen, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Merkel, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

16 reacties op Persconferentie openbaart opnieuw het falen van de staat!

 1. ruud beijer zegt:

  Dood aan Merkel.

  Geliked door 2 people

 2. Cathja zegt:

  De bedoeling is dat er nog veel meer van dit soort gasten bij komen. Uitzetten gebeurt sporadisch. Immigranten, legaal of illegaal, hebben een beschermde status, en dat weten ze. Daarom vrezen ze geen al te hoge straf als ze hun boekje te buiten gaan.
  Ze volgen hun driften en hebben geen of amper een rem op hun agressieve manier van leven. Normen en waarden zoals wij die kennen zijn hen vreemd. Ze spugen op ons, behalve op alles wat ze van ons jatten.
  Het toelatingsbeleid van Merkel heeft een ramp van ongekende omvang ontketend!
  En onschuldige burgers zijn in alle gevallen de klos.

  Geliked door 1 persoon

 3. Klaas zegt:

  Geliked door 1 persoon

 4. Wachteres zegt:

  Hier is maar één antwoord mogelijk:

  DE EU WIL DAT DIT TUIG HIER BLIJFT.!

  Anders zouden Duitsland en de andere EU-landen al lang door de leiding op de vingers zijn getikt.

  Welk redelijk denkend mens – met verantwoordelijkheidsgevoel voor zijn landgenoten – laat dergelijke beesten vrij rondlopen?

  Dan ben je of erg achterlijk of heel kwaadaardig. De vraag is:

  Wat bezielt de EU om dergelijk ‘scum of the earth’ hier vrije toegang te geven en hen met miljoenen binnen te halen?

  Niet iedere vluchteling is zo? Velen blijken psychisch gestoord en onze ‘elite’ kan blijkbaar aan de bruine ogen zien dat het wel goed zit.

  Vervloekt zijn diegenen die Europa en zijn volken naar de venietiging jagen.

  Geliked door 1 persoon

 5. Steven zegt:

  Nou..dat zal vanavond allemaal wel op nieuwsuur verschijnen. De correspondent staat vast al klaar in Freiburg om straks LIVE verslag te doen. Dat zal ze leren die daders…

  Like

 6. orelius zegt:

  Onze wetten waren goed bedoelt voor de tijd waarin ze zijn geschreven . Maar voor deze tijd hebben we echt hele andere zeer strenge wetten nodig . De oude worden tegen ons gebruikt door het schorem. Voor zulke zware delicten ben ik voor de doodstraf. Dat kan wel eens fout gaan dat weet ik. Maar nu sterven er vaak onschuldige mensen door vrijgelaten tbsers etc etc . Ik denk zelfs dat er zo meer onschuldigen sterven dan bij foute veroordelingen.

  Geliked door 3 people

  • paulzwueste zegt:

   Prima reactie Orelius.
   Vooral dat wat je schrijft over het sterven van méér onschuldigen door waanzinnige verloven van moordenaars en geesteszieken, dan door eventuele foute rechtsspraak.
   De overheid heeft als hoofdtaak de levens van diegenen te beschermen die haar haar vertrouwen hebben gegeven.
   Ze blijven hierin dus ten zeerste zwaar in gebreke.
   Dit door de walgelijk superieure verachting van de veiligheid van het volk
   Iedereen weet dat diezelfde politici bewust moordenaars, verkrachters en rovers in het land binnenhalen.
   Ongedierte dat elke vorm van medemenselijkheid mist en veracht.

   Dit tuig wordt belangrijker geacht dan het welzijn en de levens van haar eigen burgers.
   Weg met die overheid!!!

   Like

 7. Elisah zegt:

  http://xandernieuws.punt.nl/content/2018/11/Zes-migranten-verkrachten-15-jarig-Duits-meisje-acht-tot-vijftien-andere-een-18-jarige

  Zes migranten verkrachten 15 jarig Duits meisje, acht tot vijftien andere een 18 jarige

  Verkrachting werd opzettelijk uit media gehouden om verkiezingen Bayern ‘niet te beïnvloeden’’ – DNA onderzoek: Eritrese migrant verkrachtte ook schapen en geiten

  Veel Duitsers vinden deze ‘Volkstod’ ontwikkelingen klaarblijkelijk prima, want in de deelstaat Hessen stegen de pro-immigratie en pro-islam Groenen na de verkiezingen van afgelopen week met ruim 8% naar bijna 20% van de stemmen. De AfD steeg ongeveer net zo hard en kwam op 13% uit.

  Geliked door 1 persoon

  • ruud beijer zegt:

   Inderdaad geen medelijden met die Duitsers. Net als in Nederland houden ze van de islam en de asielparasieten. Er zullen nog vele verkrachtingen volgen. Was het mijn dochter dan fikte dezelfde avond het AZC volledig af.Inclusief al dat ongedierte.

   Like

 8. Wachteres zegt:

  https://fenixx.org/2018/11/02/duitsland-na-de-laatste-groepsverkrachting-asielzoekers-krijgen-seksuele-voorlichting/

  Duitsland na de laatste groepsverkrachting – asielzoekers krijgen seksuele voorlichting

  De regeringscommissaris voor integratie Annette Widmann-Mauz, die deel uitmaakt van de partij CDU van Angela Merkel, heeft nu gereageerd op de gebeurtenis. Duitsland zou asielzoekers moeten laten zien dat het land “zero tolerance” heeft voor seksmisdaden. Daarom stelt Widmann-Mauz voor dat de overheid de MENA-landers in seksuele kennis moet opleiden met activiteiten die specifiek op hen gericht zijn.

  – Alle asielzoekers moeten direct na aankomst in Duitsland, wanneer ze nog in de opvangcentra zijn, begeleidingscursussen over het leven in Duitsland krijgen, aldus Widmann-Mauz. De cursussen moeten in het bijzonder “elementaire seksuele kennis” bevatten, gericht op het duidelijk maken dat “er geen tolerantie is voor seksueel misbruik en andere gewelddadige misdrijven in Duitsland”, voegde ze eraan toe.

  Like

 9. Wachteres zegt:

  https://fenixx.org/2018/11/02/eu-schrapt-het-idee-van-migrantenkampen-in-noord-afrika/

  EU schrapt het idee van “migrantenkampen” in Noord-Afrika

  De EU is niet langer van plan om zogenaamde migrantenkampen in Noord-Afrika op te zetten, wat tot nu toe een idee was voor het oplossen van immigratieproblemen in Europa. Dit kondigt nu de voorzitter van de Commissie van de Europese Unie, Jean-Claude Juncker, aan.

  Like

 10. droevige mof zegt:

  Syrische arts werkt in Duitsland en verkracht vier patiënten. De straf: 20 maanden op proef.
  Als dit een beetje sensationeel opgeschreven rapport klopt, dan …. ja dan …gebeurt er noch steeds niets in Duitsland.

  https://dangodanakakaratetiger.wordpress.com/2018/11/01/syrischer-arzt-vergewaltigt-vier-patientinnen-im-donau-isar-klinikum-und-kommt-mit-bewaehrungsstrafe-davon/

  Like

 11. Jan zegt:

  Alice Weidel zegt haar reis naar Oxford af omdat haar leven in GB niet veilig is

  AfD leader pulls out of Oxford Union talk amid security fears over protests

  The leader of Germany’s main far-right party has pulled out of a talk at the Oxford Union next week, citing security concerns after protests against her appearance.

  Alice Weidel, 39, leader of the Alternative for Germany (AfD) party, was invited to speak by the debating society despite anger from professors and students.

  Up to 30 societies at the University of Oxford signed a letter calling for the Oxford Union, which is independent to the university, to revoke its ‘concerning’ invitation.

  https://www.dailymail.co.uk/news/article-6349033/AfD-leader-Germanys-main-far-right-party-pulls-Oxford-Union-talk.html

  extreem rechts? Wat zijn dan nazi’s die DM extreem rechts noemt?
  De term heeft geen enkele inhoud (had het ook nooit aangezien nazi’s socialisten zijn)

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s