Afscheid van Desirée Mariottini: Salvini´s Italië laat ons zien dat het ook anders kan

 

 (Door: David Berger – Vertaling: E.J. Bron)

Enerzijds de begrafenis van de door een groep illegale immigranten uit Afrika vermoorde 16-jarige Desirée Mariottini in Rome. Anderzijds de omgang van de Duitsers met de slachtoffers van de geïmporteerde criminaliteit. Een vergelijking werpt een schokkend beeld op de morele toestand van ons land.

philosophia perennis

Altijd al geldt de omgang met de doden er als indicator voor hoe het met het leven in een samenleving met de graad van cultuur gesteld is. Dat geldt voor elke “eenvoudige dode”, vooral echter voor diegenen wier dood de mensen bijzonder bezighoudt. Door deze met elkaar te vergelijken, wordt een dieper besef en beoordeling van culturen mogelijk.

In de Romeinse wijk San Lorenzo verkracht en vermoord

Geheel in deze zin heb ik enkele dagen geleden in Rome toevallig de korte bovenstaande video van de begrafenis van Desirée Mariottini gezien. Desirée, een slachtoffer van het door een gewetenloze migratiepolitiek geïmporteerd geweld tegen de mensen die in Europa wonen. De grote Italiaanse krant “La Reppublica”, waarvan ook de video afkomstig is, schrijft daar over:

“De begrafenis van Desirée, het 16-jarige meisje dat in een verlaten gebouw in de Romeinse wijk San Lorenzo werd verkracht en vermoord, vond plaats in de Cisterna di Latina. De laatste groet aan het meisje werd in de kerk San Valentino in de Cisterna di Latina gevierd, waar het meisje werd geboren en waar haar ouders en grootouders wonen. De vrienden van de gemeente in Latina wilden Desirée met een vuurwerk, ballonnen en liederen van Jovanotti en Maneskin eren.”

In Frankrijk dezelfde eerbiedige omgang met de dode slachtoffers

In Frankrijk is inmiddels sprake van eenzelfde omgang met de slachtoffers. Zo vind je in talrijke kerken, vooral in Zuid-Frankrijk, afbeeldingen van Jacques Hamel, die door twee “islamisten” bij het altaar werd afgeslacht.

In de kathedraal van Nice werd speciaal een zijkapel ingericht voor de slachtoffers van de islamitische vrachtwagenterreur…

En hoe wordt er omgegaan met Mia uit Kandel, Susanne Feldmann e.a.?

Nadat u bovenstaande aangrijpende beelden hebt gezien, beste lezer, denkt u er dan eens over na wat de reacties van de Duitsers op de dood van Mia uit Kandel, de slachtoffers van de Breitscheidplatz in Berlijn en alle andere slachtoffers van Merkel´s politiek was…

Bron:
https://philosophia-perennis.com
Door: David Berger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, demoniseren, Dhimmitude, Duitsland, Elite, establishment, Eurabië, Hypocrisie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Italië, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Links fascisme, Linkse christenen, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Nationalisme, nieuw fascisme, Patriottisme, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

4 reacties op Afscheid van Desirée Mariottini: Salvini´s Italië laat ons zien dat het ook anders kan

 1. Henk der Niederlander zegt:

  Italianen zijn over het algemeen emotioneler dan de Noord Europeaan, maar dat wil niet zeggen dat de gevoelens richting slachtoffers en hun familie veel anders zijn.
  Het verschil zit hem in het feit dat zou de begrafenis van de Duitse slachtoffers op eenzelfde manier gebeuren het door de regering en media bestempelt zou worden als een uiting van fascistisch denken en gedachtengoed.
  Daar zit nou namelijk de crux.

  Geliked door 2 people

 2. Marlies zegt:

  Dit is op toodlessss herblogden reageerde:
  Zeer indrukwekkend. En dan te bedenken, dat Antifa in Duitsland mensen bedreigt en verwond als men participeert in een demonstratie tegen geweld door asielzoekers, na wederom een slachtoffer van de barbaren. Hoe DURFT men die moorden en verkrachtingen te bagatelliseren? Hoe komt men in Nederland weg “diabetes” patiënten en “verwarde” mannen, die slachtoffers maken, waarvan je nooit meer hoort hoe het met hen gaat. WAAROM komen wij – jong en oud – niet samen om dat tuig van overheid en asielzoekers op te knopen?

  Geliked door 1 persoon

  • willie zegt:

   @Marlies ”WAAROM komen wij – jong en oud – niet samen om dat tuig van overheid en asielzoekers op te knopen?”
   Omdat het hier de grootste SCHIJTERDS zijn, allemaal laffe honden, achter de rug klagen en zagen en desnoods grote bek opzetten maar als t erop aan komt ?? Niemand daarvan wilt ”burgerlijke ongehoorzaamheid ” leren kennen : mn reisjes , feestjes etc zouden in t gedrang kunnen komen dan ( wat hen SOWIESO toch zal afgepakt worden, maar te dom om dat te snappen

   Geliked door 1 persoon

 3. fleckie zegt:

  Wat een verschil van ‘opinie’ als er mensen verkracht en vermoord. worden , …….in vergelijking met HEEL. vroeger ,waar de katholieke kerk misbaar over maakte, EN…WERELDKUNDIG , de naam
  Maria Goretti,( zelfs als straatnaam vernoemd in Kerkrade, en wie weet. waar en wat nog meer..)

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s