CITAAT Ronald Reagan

Screenshot_425

“Socialisme werkt maar op twee plaatsen… In de hemel, waar ze het niet nodig hebben, en in de hel, waar ze het al hebben.”

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in socialisme. Bookmark de permalink .

12 reacties op CITAAT Ronald Reagan

 1. Thom zegt:

  Socialisme zoals Drees het zag was een groot goed. Hij heeft een uitkering voor bejaarden ingevoerd. OP zich kan socialisme iets heel goeds zijn, mits je het beperkt tot je doelgroep. Wat er na hem aan “socialisten” kwamen ware pure landverraders die met het geld van de werkenden smeten, iedereen binnen lieten die dat wilde en voorzag van een uitkering en een huis. dat is tot op heden ten dage zo en het wordt er niet beter op. ze zijn momenteel van god los gezongen. De zogenaamde rechtse VVD deelt onze belastingcenten en met ons geld betaalde woningen uit aan elke opvreter die vanuit Afrika of het Midden-Oosten ons land weet te bereiken. Ze halen ze zelfs nog op of zijn dat van plan.

  Geliked door 3 people

  • P4 zegt:

   “Socialisme zoals Drees het zag was een groot goed”
   Ben ik met u eens. Tot Den Uyl kwam en die extreem-linksen de zaak van de arbeider hebben overgenomen/gekaapt. Zeer grote, historische fout. De arbeider is opgehitst en heeft overal een grote bek over gekregen. In mijn jeugd kon ik veel respect voor de arbeiders hebben, en nog, maar die politieke partijen die voor hen opkomen, kunnen me gestolen worden.

   Geliked door 1 persoon

   • Thom zegt:

    @P4 Er komt niemand meer voor de arbeider op. Drees kwam op voor de Nederlanders. Dat deed Den Uyl en de schreeuwlelijk van de FNV Kok destijds ook niet, want ze lieten samen met CDA en VVD het land volstromen met uitkeringstrekkers die door werkenden betaald moeten worden en die de woonwijken van de arbeiders verziekten.

    Geliked door 1 persoon

  • scherpschutter1943 zegt:

   Zelfs de oude Drees, gerespecteerd door vriend en vijand, heeft zijn lidmaatschap van de pvda opgezegd omdat hij zag dat datgene waar hij voor stond, volkomen door de nieuwlichters naar de bliksem werd geholpen, dit alles ten eigen bate. Hij schaamde zich voor zijn gedegenereerde pvda. Na Drees is het alleen maar erger geworden met onze socialistische dictators, den uyl, kok om de ergste maar even te noemen. Ook hun stromannen moet niet onvermeld blijven, o.a. Melkert, Marcel van dam en uitvoerder van snode plannen Folkert v.d.graaf

   Geliked door 3 people

  • Petra DeBoer zegt:

   @Thom, socialisme leid uiteindelijk altijd tot armoede voor iedereen, behalve de leiders en hun vazallen, en aan socialisme is werkelijk niks goeds. Dat Drees voor de AOW heeft gezorgd, wat op zich goed is, wil echt nog niet zeggen dat socialisme goed is. Drees was eigenlijk helemaal niet ideologisch en zong ook nooit de Internationale mee.

   Like

 2. elena zegt:

  Helemaal waar

  Geliked door 1 persoon

 3. bigljohn zegt:

  John Fidgerald Kennedy en Ronald Reagan waren mijn favoriete Amerikaanse presidenten uit het verleden. In de tijd van Kennedy (Democraat) waren de Democraten van een heel ander slag als vandaag de dag. Ronald Reagan verkocht zijn boodschap altijd met een grap, altijd leuk om op de TV te zien. Gelukkig is er nu Donald Trump. Nummer drie in de lijst van mijn favorieten. Hij laat zich de kaas niet van het brood eten ! Ze zijn wel dun gezaaid die echte goede presidenten. Gezien over een periode van zo’n 55 jaar slechts 3x een topper !

  Geliked door 3 people

  • Petra DeBoer zegt:

   @bigjohn, JFK heeft het met de dood moeten bekopen en Ronald Reagan overleefde een aanslag. Deze beide presidenten vochten al tegen de deep state en ik hoop dat het Trump wel lukt om deze bende van criminelen op te rollen. Zo als het er nu naar uitziet gaat hem dat lukken.

   Geliked door 1 persoon

 4. Ruud zegt:

  Een waarheid als een koe………………………..; alleen in de 1e en 2e kamer zitten lieden die hier nog nooit van gehoord hebben.

  Like

 5. Jan zegt:

  In socialistisch bestuurd Los Angelos ontmoet men de Middeleeuwen

  Typhus Outbreak in Los Angeles Due to Heaps of Rat-Infested Trash, Spreads to City Hall – May Force the Removal of Carpets

  As previously reported, a typhus epidemic is worsening in the liberal utopia of Los Angeles, California due to a growing homeless population and mountains of rat-infested trash.
  …..
  ymptoms of typhus include fever, headache and a rash. Untreated cases are fatal.

  “It felt like somebody was driving railroad stakes through my eyes and out the back of my neck,” Greenwood told NBC 4 last week. “Who gets typhus? It’s a medieval disease that’s caused by trash.”
  ….
  https://www.thegatewaypundit.com/2019/02/update-typhus-outbreak-in-los-angeles-due-to-heaps-of-rat-infested-trash-spreads-to-city-hall-may-force-the-removal-of-carpets/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s